Dynadot.com gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Dynadot.com gjennomgang
0 5 мин.

Dynadot er et privateid selskap som tilbyr ulike webtjenester inkludert domeneregistrering, e-posthotell, bygging av nettsteder, SSL-sertifikater, e-post og webhotell. Forkortelsen for “dynamisk prikk”, og selskapets navn henviser til de dynamiske webtjenestene de tilbyr. Foruten domeneregistrering, tilbyr Dynadot også Domain Privacy-tjenester og en hel domenemarked, der du kan selge, kjøpe og delta i domeneauksjoner.


Omfanget av denne Dynadot-gjennomgangen er å få deg oppdatert med nettstedbygging, webhotell og e-posthotellplaner som tilbys av Dynadot, og funksjonene i nettstedstjenestetjenestene deres..

Dynadot.com oversikt

Dynadot ble grunnlagt i 2002 av Todd Hann JEG KAN akkreditert domeneregistrator og hostingleverandør. Selskapet har hovedkontor i San Mateo, Canada, med internasjonale kontorer i Toronto, Canada, Beijing og Zhengzhou, Kina.

Dynadot.com er først og fremst kjent som en domeneregistrator med bygging av websteder og hosting som komplementære tjenester. Mens de fleste vet om Dynadot, domeneregistratoren, er det ikke mange innsikter om hosting- og nettstedbyggingstjenestene deres. Denne Dynadot.com-gjennomgangen vil spesielt fokusere på disse komplementære tjenestene.

Dynadot planer & Priser

Vi starter med Dynadots hosting-tjenester som inkluderer VPS-hosting og e-posthotell.

Dynadot tilbyr en enkelt VPS-plan priset til $ 10 / måned. Selv om dette virkelig er en god pris for en VPS-plan, krever Dynadot at du betaler for alle 12 måneder på forhånd. Imidlertid tilbys en rabatt basert på en tilgjengelig kampanje for øyeblikket, som får deg 2 måneder fri (i stedet for den vanlige $ 120 / året , prisen er bare $ 100 / år).

dynadot vps hosting plan

Her er spesifikasjonene du kan forvente å få med din virtuelle private Dynadot-server: 1 Core CPU, 1 GB RAM, 10 GB diskplass, 1 TB båndbredde, 99,9% oppetid. Dette i en ustyrt VPS-plan med SSH og full root-tilgang, slik at du kan installere all programvare som kjører på det valgte operativsystemet.

Når du registrerer deg for VPS-planen, kan du velge mellom følgende OS-alternativer: CentOS 6.7, CentOS 6.7 med Sentora, Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.04 med LAMP, Ubuntu 12.04 med WordPress, og CentOS 6.5 med ZPanel. VPS-planen kommer også med en gratis dedikert IPv6. I kassen kan du legge til Website Builder Pro for $ 5.

Dynadots e-postserveringstjeneste koster $ 11.99 per år og inkluderer 30 MB diskplass, 3 GB båndbredde, ubegrenset e-postkontoer, 1 FTP-konto og 99,9% oppetid. E-posthotellets kontrollpanel inkluderer nettstedstatistikk, inkludert unike besøkende, sidetreff, nylige treff, etc. Ved hjelp av kontrollpanelet kan du konfigurere e-posten din med hvilken som helst e-postklient (Microsoft Outlook, Apple Mail, etc.), og kan du enkelt få tilgang til postene dine fra mobile enheter.

Nettstedbyggerverktøyet som er tilgjengelig på Dynadot, tilbyr 6 mobilklare maler, SEO-verktøy, integrering av sosiale medier, enkelt bloggverktøy, gratis domener og e-postadresse med forretningsplanen, inline-redigering, stilredigeringsprogram (tilpasse farger, skrifter, sidekonfigurasjoner), mulighet for å legge til tilpasset kode, og gratis VPS-hosting.

Gratisversjonen (annonsestøttet versjon) av nettstedbyggeren gir deg tilgang til mobilklare maler (du kan opprette opptil 5 sider), domenekobling, kundeservice. Det er to betalte abonnement, den ene koster $ 5 / måned (Pro plan), mens den andre planen koster $ 15 / måned (Forretningsplan).

Pro-planen tilbyr ubegrensede sider, et gratis domenenavn med årsplaner, SEO-verktøy, ett-klikk domenekobling, mobile responsive maler, tilpasset kodeditor og ett-klikk domenekobling. Forretningsplanen inneholder alle funksjonene i Pro-planen, og tilbyr en profesjonell e-postadresse, e-handel handlekurv og ubegrensede bidragsytere.

SSL-sertifikater er også tilgjengelig for kjøp hos Dynadot. Du kan velge et Alpha SSL-sertifikat (lenket rotsertifikat) for $ 16.99 / år eller for et Wildcard SSL for $ 80 / år.

Dynadot Hosting Funksjoner

Den eneste VPS-planen som tilbys av Dynadot kommer med følgende vertsfunksjoner:

 • Full root-tilgang;
 • KVM-virtualisering;
 • WordPress forhåndsinstallert;
 • RAID 10 SDD-lagring og dataredundans;
 • Intel Xeon CPU;
 • Gratis kontrollpanel for webhotell (med noen operativsystemer);
 • Gratis dedikert IPv6.

Siden dette i en uplanlagt VPS-hostingplan, er den ikke egnet for nybegynnere eller de uten serveradministrasjonserfaring. Planen er rettet mot mer avanserte brukere med tekniske ferdigheter til å administrere egne programvareinstallasjoner og feilsøke problemer med denne VPSen på egen hånd. Derfor er ikke serveradministrasjonsstøtte inkludert i denne planen.

Dynadot kundesupport

Kundestøtte tilbys gjennom hjelpefiler som er tilgjengelige for hver produktkategori, fellesskapsfora og nettprat. Et telefonnummer er også tilgjengelig der du kan nå Dynadot-teamet. Dynadot-nettstedet har også en blogg, som kontinuerlig oppdateres. Community forumene er også veldig aktive.

dynadot hjelp støtte

Pros & Ulemper med Dynadot

Disse fordeler og ulemper vil være begrenset til Dynadots hosting- og nettstedbyggingstjenester, uten å ta hensyn til deres domeneregistreringstjenester. Dermed kan fordeler og ulemper ved Dynadot.com oppsummeres som følger:

Pros

 • Gratis nettstedbyggerverktøy med mobile responsive maler;
 • Rimelig e-post og webhotell;
 • VPS-hosting med noen nettstedsbyggerplaner;
 • 99,9% oppetid;
 • Gratis domenenavn med noen nettstedsbyggerplaner.

Ulemper

 • En enkelt ustyrt VPS-plan;
 • Ingen andre VPS-planer eller andre alternativer for webhotell;
 • Business nettsted byggherre plan koster tre ganger så mye som Pro planen, mens de bare tilbyr en ekstra funksjoner sammenlignet med Pro planen;
 • Webhotellstjeneste egner seg ikke for nybegynnere.

VPS-vertsplanen deres kan være et godt valg for teknisk passende personer som ønsker at alle de hostede tjenestene deres skal være hos samme leverandør, men når de ser hvordan det er en ubehandlet plan, er det en klar tur for nybegynnere.

Dynadot.com gjennomgang Konklusjon

Selv om Dynadot klarer seg bra som en ICANN-akkreditert domeneregistrator, som tilbyr rimelige domener og et domenemarked, blir det ved å analysere de andre tjenestene klart at verken webhotell eller nettstedbygger er i fokus for deres tjenester. Mens de tilbyr mobile responsive maler, er det bare 6 maler du kan velge mellom. Den gratis nettstedbyggeren er også veldig begrenset, slik at du bare kan lage 5 sider.

For å oppsummere, er Dynadot.com et godt alternativ for domeneregistreringsrelaterte tjenester, men verktøyene deres for webhotell og bygging av nettsteder er ikke for alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector