eUKhost gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'eUKhost gjennomgang
0 5 мин.

eUKhost er blant de beste hostingleverandørene i Storbritannia, og tilbyr et variert utvalg av hostingplaner fra delt hosting på inngangsnivå til sky på bedriftsnivå og dedikert hosting. I tillegg til hosting og e-posttjenester for e-post, tilbyr eUKhost også SSL-sertifikater, lagringstjenester for ekstern sikkerhetskopiering, skanner for skadelig programvare og sårbarheter og andre websikkerhetsverktøy.


eUKhost Oversikt

Etablert i 2001, eUKhost opererer fra Leeds, Storbritannia, med datasentre lokalisert i Wakefield, Maidenhead og Nottingham. De er vertskap for over 35 000 kunder og over 150 000 domener, og de betjener flere offentlige sektororganisasjoner over hele Storbritannia. Deres robuste infrastruktur består av over 1 200 servere i to topp moderne datasentre.

eUKhost tilbyr flere delt hosting, VPS-hosting, netthosting, dedikert hosting og forhandlerhotellplaner, og er et godt valg om du vil begynne i det små og vokse med tiden, eller om du trenger planer på bedriftsnivå fra start..

eUKhost-planer & Priser

Linux- og Windows-planer er begge tilgjengelige på eUKhost. Linux-baserte delte hostingplaner kommer med cPanel inkludert, og prisene starter på £ 3,33 per måned inkludert mva. Et gratis domenenavn, ubegrenset e-postkontoer og ubegrenset båndbredde er inkludert i alle delte hostingplaner i denne kategorien.

eukhost-priser delt hosting

Windows-baserte delte hostingplaner starter også på £ 3,33 per måned, og kommer med Plesk kontrollpanel inkludert. Disse planene har også ubegrenset båndbredde og inkluderer et gratis domenenavn, men i motsetning til Linux-baserte delte hostingplaner, tilbyr den avanserte planen også ubegrenset diskplass.

De Business Web Hosting kategorien hos eUKhost inkluderer en Linux-hostingplan og en Windows-hostingplan som begge er priset til £ 16,66 / måned. Begge planene har 5 GB diskplass og 100 GB månedlig båndbredde. Linux-planen leveres med cPanel, mens Windows-planen leveres med Plesk.

Delt WordPress Blog Hosting planene inneholder også eUKhosts produkttilbud, med priser mellom £ 3,99 per måned og £ 19,99 per måned. Du kan få opptil 50 GB diskplass, ubegrenset båndbredde, hosting for ubegrenset blogger og e-postkontoer.

Hvis du leter etter VPS hosting, du har nok en gang muligheten til å velge mellom Windows og Linux baserte VPS-planer. Prisene for Linux VPS-planer starter på £ 12,99 eksklusiv moms, mens prisene for Windows VPS-planer starter på £ 15,99 per måned ekskl. Mva. Interessant nok har begge kategoriene Plesk Onyx Admin, og noen planer inkluderer til og med et gratis SSL-sertifikat. Disse planene er fullstendig administrert, har muligheten til å velge mellom SSD-lagring eller HDD-lagring, og inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Forhandlervert planer også, kommer med Linux eller Windows OS-alternativet, med cPanel, WHM, SpamExperts, Plesk, oppetids-SLA og 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Prisene starter på £ 9,99 / måned.

eUKhost er forberedt på å håndtere behovene til nettsteder på bedriftsnivå også, gjennom forskjellige netthosting og dedikerte pakker.

Dedikerte servere er tilgjengelige fra £ 69 per måned ekskl. mva. Du kan velge mellom HDD-lagring og SSD-lagring, Intel Xeon E3, E5 og E5 ST CPU-modeller, og selvfølgelig Linux- eller Windows-baserte alternativer. Dedikerte servere er fullstendig administrert 24 × 7, og har 100% oppetid garanti for nettverk og full 1Gbit nettverkstilkobling.

Hos eUKhost kan du tilpasse dine egne sky hosting plan med WMware av Hyper-V virtualiseringsteknologier. Disse planene har 100% oppetid SLA og 24 × 7 live support.

Et annet alternativ for netthosting som er tilgjengelig på eUKhost, er eNlight Cloud hosting, som er en automatisk skalering, og betal lønnsom cloud hosting-løsningen. I stedet for å bli belastet for ressursene du er tildelt – som tilfellet er med tradisjonelle hostingplaner – blir du belastet basert på mengden ressurser du faktisk bruker. Dette er en forhåndsbetalt konto og løper fra kreditten du setter inn når du registrerer deg for den. Denne hostingtypen kommer også med 100% oppetid SLA og døgnet rundt støtte.

eUKhosts tilpasningsverktøy for skyhosting har en kostnadskalkulator for begge typer plodhostingsplaner som tilbys, slik at du kan estimere kostnadene for den spesialbyggede skyhøstplan.

eUKhost Hosting Funksjoner

eUKhosts hosting-pakker har flere interessante funksjoner som imøtekommer behovene til en bred kundebase. Funksjonene varierer i henhold til den valgte planen, men her er en oversikt over hostingfunksjonene som er tilgjengelige på eUKhost:

 • Hosting planer som dekker kravene til enkeltpersoner, utviklere, bedrifter og offentlige organisasjoner;
 • cPanel Linux hosting og Windows Plesk hosting alternativer;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • 24 x 7 live støtte;
 • Softaculous Auto-Installer;
 • Gratis domenenavn med utvalgte planer (bare hvis du betaler i 12 måneder);
 • SSD- eller HDD-lagring;
 • Konfigurerbar og betal mens du går planer for nettsky;
 • Opptil 100% oppetid SLA;
 • Fullt administrerte servere;
 • Gratis migrasjonstjeneste;
 • Valgfritt FortigateFirewall (inkluderer IPS) og in-flow virusbeskyttelse;
 • Pålitelige backup-alternativer (Continuous Data Protection (CDP) fra R1Soft, Veeam-sikkerhetskopier på virtualiseringsnivå).

Kundestøtte hos eUKhost

eukhost-støtte

Teknisk support er tilgjengelig på e-post, telefon og live chat 24 x 7. eUKhost-nettstedet har en omfattende kunnskapsbase-seksjon, som også kan hjelpe deg med vanlige problemer du kan møte. Til tross for mange supportalternativer, hevder noen kundevurderinger at eUKhosts kundesupport ikke svarer og uprofesjonelt. På den annen side har kunder i lang tid anbefalt eHostUK for sin gode verdi for pengene og premium kundesupport.

Pros & Ulemper med eUKhost

Som et sammendrag, la oss se styrkene og svakhetene ved eUKhost.

Fordeler – Hvorfor velge eUKhost

 • Variert utvalg av hostingplaner inkludert alternativer for Windows og Linux;
 • 30 dager pengene tilbake-garanti;
 • Oppetid SLA;
 • Gratis migrasjonstjeneste.
 • 24 x7 kundesupport og full serveradministrasjon;
 • Raske nettverkstilkoblinger;
 • Gratis SSL med noen planer;
 • Gode ​​sikkerhetstillegg.

Ulemper – Hvorfor ikke velge eUKhost

 • Noen klager på at kundesupporten er for treg.

Konklusjon av eUKhost gjennomgang

eUKhost kan være et attraktivt valg for enkeltpersoner eller bedrifter som krever britisk webhotell. Deres forskjellige Linux- og Windows-vertsplaner har plass til små nettsteder til bedriftsnivå, og deres lønnsomhet når det gjelder cloud hosting-løsning er et spesielt fint preg for deg som vil spare på driftskostnader. 30-dagers pengene-tilbake-garanti kombinert med opptil 100% oppetid SLA gir deg også tillit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector