FastComet gjennomgang

Hvis du er ute etter en grundig FastComet-gjennomgang, er du på rett sted. Det er et av de høyt berømte hosting-selskapene akkurat nå på Internett takket være den vennlige kundesupporten og pålitelige servicen. Vi kan si at FastComet har et større kundegrunnlag enn de fleste andre store navn i bransjen akkurat nå, og vi vil også forklare hvorfor. De streber etter å gi høyest mulig ytelse for pengene dine, så det er ikke rart at de ble så populære med sin generøsitet.


Selvfølgelig kan du ikke finne en perfekt leverandør av webhotell. Hver og en av dem har sine mangler, spesielt hvis du vurderer at du må velge i henhold til dine behov. Ved å sammenligne FastComet med andre populære selskaper viser det seg at de virkelig har lagt den ekstra innsatsen i tjenestene sine, overgått forventningene til kundene. Neste gang skal vi snakke om alle grunnene til at denne leverandøren er et så godt valg når det gjelder webhotell.

SSD Hosting hos FastComet

FastComet begynte å tilby systemadministrasjonstjenester rundt 2010 og utviklet seg sakte til en hostingleverandør, noe som gjorde skyhotell-tjenestene sine offentlige i 2013. De bruker strengt SSD-harddisker på serverne sine, og serverer over 12 000 kunder fra hele verden. FastComet er et av få selskaper som lar deg være vertskap for nettsteder for voksne, så lenge du følger reglene. Hvis du vil starte et nettsted, trenger du også en webhotellplan og et domenenavn for det.

Det kule er at ved å registrere deg på en FastComet-vertsplan, kan du også registrere et domene på samme sted. Det vil være et ekstra trinn når du setter opp hostingplanen din, og sparer litt dyrebar tid. I tillegg til å tilby de typiske webhotellplanene, er de veldig fokusert på å tilby spesifikke hostingpakker for Joomla, WordPress, SocialEngine og OpenCart. Det er installasjonsskripter med ett klikk tilgjengelig for hvert av dem som du kan bruke når du har tilgang til serveren.

FastComet Data Center-lokasjoner

Hvis du vil etablere en pålitelig forbindelse med en server, må du kunne velge et sted som er så nær deg som mulig. FastComet gjorde en god jobb ved å dekke mer enn 70 land fra hele verden med åtte datasentre. Fra disse er 3 tilgjengelige i Europa, 3 i USA og 2 i Asia. Ved å etablere disse datasentrene på strategiske punkter, gjorde de tjenestene sine tilgjengelige i høy hastighet for de fleste mennesker i verden.

Maskinvaren er beskyttet av militær sikkerhet. Takket være sikkerhetskopiering av strøm, vil serverne være i gang selv om det oppstår en slags strømbrudd. Og det som også er viktig, er at det er et toppkjølt kjølesystem og brannsikring installert i alle datasentrene. Med alle disse forholdsreglene og den ypperste maskinvaren, er FastComet klar til å tilby en kraftig webhotellstjeneste for nettstedet ditt, mens du holder dataene dine trygge.

Sikkerhet, sikkerhetskopi og overvåking

Ved å registrere deg på en FastComet-vertsplan vil dataene dine alltid være sikret takket være deres ukentlige sikkerhetskopierutine. Disse automatiske sikkerhetskopiene sørger for at alle brukeres nettstedsdata, e-post, databaser og i utgangspunktet alt kan gjenopprettes selv etter den verste feilen. Denne tjenesten er helt gratis, og programvaren de bruker for sikkerhetskopiering kalles JetBackUp, en svært populær backup-løsning for cPanel.

I tillegg lar FastComet deg også lage øyeblikksbilder når det er nødvendig. Sikkerhetskopiene som er opprettet i cPanel er tilgjengelige i en hel måned før leverandøren sletter dem, så du kan velge å gjenopprette til og med den 30 dager gamle versjonen av nettstedet ditt om nødvendig. Serverne deres er beskyttet mot skadelig programvare, og det er installert en brannmurapplikasjon for alle Magento-, Joomla- og WordPress-brukere på hver av dem. Du kan være trygg på at dataene dine er beskyttet mot enhver mulig trussel.

Dette ble viktig spesielt i løpet av de siste årene da cyberangrep ble hyppigere, og målrettet mot noen av de nyvunne sårbarhetene i operativsystemene. FastComet var en av de mange leverandørene som raskt reagerte på denne samtalen og forbedret sikkerhetsfunksjonene kraftig.

Planer og priser hos FastComet

Hos FastComet kan alle finne en anstendig hostingplan inkludert bloggere, bedrifter og enkeltpersoner som bare vil ha et bryllup, porteføljeside eller en liten nettbutikk. Du kan velge deres WordPress-hostingpakker eller velge en OpenCart-, Joomla- eller Social Engine-hostingplan hvis du foretrekker disse plattformene. Uansett hvilken du velger, er det ingen vesentlig forskjell mellom funksjonene og prisene.

Siden deres mest populære planer er fokusert på de nevnte plattformene, skal vi bare gjennomgå WordPress-hostingplanene bare for å gi deg en ide om de samlede prisene og funksjonene du kan forvente av FastComet. Da kan du velge en av de fire tilgjengelige plattformene ved å lese vår mening. La oss se hva vi har her!

WordPress Optimaliserte planer av FastComet

Hvis WordPress er den foretrukne plattformen for prosjektet ditt, vil du kunne velge mellom tre forskjellige planer. Dette er følgende: StartSmart, ScaleRight og SpeedUp. Med den første vil du kunne sette opp et nettsted med trafikk begrenset til 25 000 hver måned for bare $ 2,95 per måned. Men dette er ikke så ille som det høres ut, siden leverandøren ikke teller de returnerende besøkende, bare de nye. StartSmart-planen anbefales mest for personlige nettstedseiere som ønsker å starte prosjektet sitt.

Videre vil du få 15 GB SSD der du kan lagre dataene på nettstedet ditt. Når nettstedet ditt begynner å vokse, kan du lett gå tom for ressursene som er gitt i StartSmart-planen. I så fall vil ScaleRight-planen være mer enn ideell for deg, og den koster bare 5,95 dollar per måned. Med denne kan nettstedet ditt ta imot 50 000 unike besøkende. Når det gjelder ytelse, vil det gi deg 4 CPU-kjerner, 25 GB lagringsplass og 3 GB RAM.

Hvis du er klar til å gjøre en større investering, er SpeedUp-planen der for å gi nettstedet ditt enda flere ressurser til en pris av $ 9,95 per måned. Det dobler mengden unike besøkende som nettstedet ditt kan ønske deg velkommen, og gjør det til en kjempebra 100 000 brukere. Dette er en enda sterkere plan med 6 CPU-kjerner, 35 GB SSD-lagring og 6 GB RAM. Med ScaleRight og SpeedUp har du lov til å kjøre mange nettsteder på samme plan.

Alle disse planene gir deg en gratis nettstedoverføring, gratis domene og ubegrensede FTP-kontoer, databaser, underdomener, PHP-versjoner, La oss kryptere SSL og daglige sikkerhetskopier. Hvis du velger SpeedUp-planen, får du også en gratis GlobalSign privat SSL.

Ekstra FastComet-funksjoner

FastComet-hostingplaner gir deg også tilgang til over 150 nyttige applikasjoner som kan installeres med et enkelt klikk. Hvis du trenger noen ekstra moduler til bloggen din, gir tjenesten deg tilgang til å installere dem på serveren. I tillegg vil du kunne installere et bredt spekter av temaer for alle plattformene som støttes av selskapet. Når du velger en hostingplan for en bestemt plattform, vil du også få automatiske oppdateringer for den plattformen. Du kan være trygg på at serveren din ikke vil oppleve noen nedetid i det hele tatt i oppdateringsprosessen.

Ved å velge FastComet som hostingleverandør, vil det ikke bare gi deg kraftige ressurser, men det vil også være mange nyttige verktøy og funksjoner som kan hjelpe deg med å forbedre nettstedet ditt. Det du får fra dette selskapet er en førsteklasses hosting-pakke til en overkommelig pris. Bare tenk hvor mye penger det vil koste å kjøpe alle funksjonene hver for seg, og det vil fremgå at du faktisk sparer mye penger som du kan investere andre steder.

FastComet Server oppetid

FastComet er ganske alvorlig med oppetiden til serverne sine, og holder dem kontinuerlig oppe og kjører 99,99% av tiden. Hvis du legger opp alle faktorene, inkludert personalet som jobber på serverne, maskinvaren, programvaren og infrastrukturen til datasentrene, viser det seg at det er mange problemer som lurer rundt serverne som kan forårsake en feil. I gjennomsnitt opplever FastComet-servere 4 minutter nedetid hvert år.

Den triste sannheten er at de fleste webhotellleverandører ikke kan sikre en så pålitelig tjeneste. De lover en lignende oppetidsfrekvens, og når du først registrerer deg, viser det seg som regel at feil oppstår mye oftere enn de burde. I følge FastComet-kundeanmeldelsene og selskapet selv er 99,99% ikke løgn. Faktisk er oppetidsforholdet det som gjør at selskapet virkelig skiller seg ut i konkurransen.

FastComet kundesupport

FastComet tilbyr en livlig støtte med deres ekspertteam. Du kan kontakte dem gjennom forskjellige forskjellige kanaler, inkludert e-post, telefon, live chat og deres billettsystem. Når du har oppgitt problemet ditt, trenger du bare å vente noen minutter til de svarer. Hos FastComet kan ingen bli en del av teknisk supportteam før de har fullført et 3-måneders treningsprogram.

Det de lærer der, gjør dem i stand til å løse selv de mest uvanlige problemene. Du kan også nå dem hvis du har et enkelt spørsmål å stille eller trenger litt veiledning. I alle fall hjelper de gjerne. Som vi nevnte tilbyr FastComet gratis overføring av nettsteder også. Hvis du nettopp byttet fra en annen leverandør, kan du be kundesupportteamet om å overføre nettstedets data fra den forrige serveren til den nye.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map