FatCow anmeldelser

FatCow er en webhotellleverandør som hovedsakelig fokuserer på delt hosting, men de tilbyr også et bredt spekter av andre tjenester. Selskapets hovedkonsept er å tilby enkel hostingløsning for enkeltpersoner og småbedrifter til en overkommelig pris og eliminere behovet for teknisk kunnskap mest mulig.


Den opprinnelige FatCow-planen og Minimoo er de mest populære hosting-pakker, den første er planen som kommer med alle nødvendige verktøy og funksjoner som en liten webside trenger, og den andre er i utgangspunktet en e-posthotellplan.

FatCow er et USA-basert selskap, og har vært i bransjen i mer enn 10 år nå. Det eies av Endurance Group, som er eier av andre store navn som BlueHost og Hostgator. Gjennom sine merker tilbyr Endurance online-tjeneste for mer enn to millioner kunder over hele verden.

Hva er bra med FatCow Hosting?

Billig introduksjonspris: med den nåværende rabatten du kan få via vår hjemmeside, er den månedlige prisen $ 3,15 med minimum 12 måneders abonnement for den delte FatCow-planen og ett domenenavn i et år.

Verktøy og applikasjoner for nettstedbygging: hva du enn velger å bygge et enkelt HTML-nettsted ved hjelp av en nettstedsbygger, eller bestemmer deg for å bruke skript som Joomla eller WordPress, med FatCow kan du ha dem alle.

WordPress optimalisert hosting: ettersom wordpress er et av de mest populære open source content management systemene, velger mange å lage sine nettsteder med denne programvaren. Fatcow tilbyr optimalisert hosting for WordPress som inkluderer kjernedelingsplanen, et tilpasset kontrollpanel, forhåndsinstallerte håndplukkede temaer og plugins. Den SSD-baserte infrastrukturen er designet for å øke hastigheten på nettstedet betydelig og forbedre ytelsen, sikkerheten er gitt av SiteLock og spørsmålene blir håndtert av trente wordpress-eksperter.

Rom å vokse: Hvis det tilfeldigvis overskrider den delte hosting ved å bruke for mye serverressurser på grunn av den høye mengden trafikk du får på nettstedet ditt, kan du velge å oppgradere til en VPS eller dedikert server.

E-handel gjort enkelt: Fatcow tilbyr et bredt spekter av e-handelstjenester og gjør det enkelt å lansere en nettbutikk. Du kan begynne å selge online via Ecwid handlekurv, som er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. SSL-sertifikater og behandlingstjenester med kredittkort er også tilgjengelige.

Hva er dårlig med FatCow Hosting?

Konto- og domenefornyelse: Selv om startprisen for den grunnleggende hostingplanen er veldig rimelig, er fornyelsesgraden ganske høy sammenlignet med konkurransen. Domeneregistreringen og fornyelsesgraden er også høyere, så det kan være lurt å vurdere å registrere domenet ditt hos en annen registrar.

Inngående vurdering av FatCow.com Hosting

Hvis du har gjort det så langt, vet du sannsynligvis noen ting om selskapet allerede. I neste del av dette Fatcow anmeldelse, vi vil fortsette å analysere nærmere og gjennomgå alle aspekter av selskapet, og også dele litt personlig erfaring vi hadde mens vi testet deres hosting-tjeneste.

Det er alltid hyggelig å finne et vertsfirma med et kreativt og bemerkelsesverdig navn. FatCow lyktes definitivt med det. Selv om de ikke er de beste på markedet, men de er fulle av overraskelser. Både hyggelig og ubehagelig. Jeg ville være fornøyd med tjenesten deres, men FatCow lever opp til navnet sitt for mye. Tjenestene deres er altfor trege. Det er treg nok til å ikke være god nok. Fortsatt er de et av de eldste selskapene i virksomheten. FatCow har eksistert siden 1998, men det er kjøpt av den beryktede EIG. Det er mye kontrovers rundt ethvert EIG-merke, men det ser ut til at FatCow har holdt seg tro mot sine røtter som er etablert for mange år siden.

FatCow-oversikt

FatCow er et ærlig selskap som presterer beundringsverdig innen webhotell. Selv om en slik fet ikke ville vinne noen medaljer, følger de den langsomme og jevne tilnærmingen ganske bra. De presterte bra i de viktigste kategoriene av en vertsjekk, bortsett fra en. FatCow mangler virkelig hastighet da lastetidene nesten krysser linjen for å være helt dårlig. Men jeg må innrømme at det er konsistent. Så la oss se hvordan FatCow gjorde det i vurderingsprosessen vår.

planer & Priser hos FatCow

Det jeg virkelig likte med FatCow er deres pris og ærlige priser som mange selskaper mangler i denne bransjen. Den annonserte prisen er den faktiske prisen du skal betale for en spesifikk hostingtjeneste, uten å måtte registrere deg i lengre perioder enn du er komfortabel med. Deres grunnleggende hostingplan koster $ 49 årlig. Så når det gjelder priser, har FatCows planer virkelig mye å gjøre for dem. Siden de fleste leter etter noen av de mest grunnleggende hostingplanene, skal jeg gjennomgå delte hostingplaner her, sammen med en av FatCows pene overraskelser.

FatCows delte hosting

FatCows forenklede hostingplan koster 49 dollar per år, noe som tilsvarer en månedlig pris på $ 4,83 per måned. Det er ikke den billigste hostingplanen der ute, men det er en anstendig pris. Når du har fornyet planen, vil prisen ta et stort hopp. Et rundt 250% hopp. Det vil gå opp til $ 10.99 per måned, noe som gjør at det koster $ 131,88 årlig. Nå er det en stor pris for en enkel delt hostingplan og det er definitivt et prissett triks som du ikke bør legge opp til. I det minste er de ærlige i den første perioden av tjenesten.

Denne planen inkluderer ubegrenset båndbredde, ubegrenset lagringsplass og ubegrenset e-postkonto. Det gir også en dra og slipp nettstedsbygger, populære innholdsstyringssystemer og nyttige appintegrasjoner. Om hva du forventer av en hvilken som helst webhotell i disse dager.

FatCows tjenester tilbyr den grunnleggende 30-dagers pengene-tilbake-garantien, men jeg vil råde deg til å sjekke tjenestene deres grundig og bestemme om du liker det eller ikke. Når du har krysset denne perioden, vil de belaste et gebyr for tidlig annullering på $ 35. Det er ikke verdens ende, men det er mye for å ikke kansellere tidlig nok.

Når du har registrert kontoen din gjennom en to-trinns registreringsprosess, vil den bli aktivert øyeblikkelig, og du vil ha tilgang til FatCows eget tilpassede kontrollpanel.

Kjernen i tjenestene deres er ok, men ikke god nok. Deres server oppetid er gjennomsnittlig 99,92% og deres sidehastighet er i gjennomsnitt 1500 millisekunder. Noe som er altfor tregt. Du kuttet av 1000 millisekunder bare ved å velge HostGator eller InMotion, og du vil også få en høyere oppetid.

Nå til overraskelse! FatCow-tilbud og ekstra billig hostingplan kalt Billig sauevert. Det er den billigste hostingplanen du finner på markedet. Det koster bare $ 0,75 per måned, noe som gjør $ 9 årlig. Det er latterlig billig. Etter å ha fornyet planen vil den fortsatt koste bare $ 20 per år. Så det er et dyr å gjøre. Denne planen har selvfølgelig noen stramme begrensninger, men den er definitivt god nok til å drive et enkelt nettsted hvis du ønsker å kutte noen hjørner. Det leveres med 2 GB lagringsplass, 200 GB båndbredde, 100 dollar markedsføringskreditter, sammen med appene og integrasjonene du kan forvente fra enhver annen hostingleverandør. Dette er ganske solid for en nesten gratis hosting-tjeneste.

Selv om FatCows priser er tilfredsstillende i mange aspekter, har de fremdeles nok av salg bare som venter på å hoppe på deg når du oppga kredittkortinformasjonen din. For eksempel tilbyr de fleste vertsleverandører sikkerhetsfunksjoner gratis. Så mange av dem gir det bort, at jeg nesten glemmer at det kan koste penger. Men FatCow minner meg om dette ved å be om en ekstra $ 1,94 / måned til $ 38,75 / måned for sikkerhetsfunksjonene. Ikke la deg lure og tro at du betaler for eksperter som passer på og beskytter nettstedet ditt. Nei. Dette er prisene for enkle sikkerhetsfunksjoner som SiteLock, beskyttelse mot DDoS-angrep og vanlige ting. Dette var ikke et kult triks å trekke, FatCow.

FatCows kundesupport

Å prøve oss selv var den beste testen for FatCows kundestøtte, og vi kom helt fornøyd tilbake. Det tok dem omtrent 5 minutter å svare, og vi fikk alle nyttige svar vi lette etter. Samspillet var menneskelig og gikk uten friksjon. Min tilfredshet varte til jeg begynte å lese andre brukerinnleverte anmeldelser på kundeservicen deres. Det ser ut til at ikke alle hadde en så hyggelig opplevelse og mange mennesker gikk frustrerte bort etter å ha kontaktet FatCows kundesupportteam. Så det er absolutt verdt å tenke litt på og undersøke før du kjøper en plan her.

Fordeler og ulemper ved å bruke FatCow

Nok en gang sitter jeg igjen med blandede følelser når det gjelder FatCow. Heldigvis var min erfaring ikke så ille, og jeg kan absolutt kalle FatCow for en anstendig (ikke god, men anstendig) webvert. Her er oppturene og nedturene ved å ha nettstedet ditt lagret på FatCows servere.

Pros

 • Ærlig pris – Det var godt å se FatCows prisstruktur. Etter å ha sett over så mange selskaper som bruker villedende priser for å trekke kunder inn og få dem til å abonnere på ekstra lange betingelser, kom FatCow godt. Deres annonserte priser er den virkelige avtalen, så du vil ikke bli skuffet når du faktisk ender med å kjøpe inn dem, noe som er verdig ros.
 • Den billigste webverten på planeten – Jeg tviler på at du vil finne en anstendig hostingtjeneste for mindre enn en årlig pris på $ 9. Selv om det tar litt graving å finne, tilbyr FatCow virkelig den billigste kommersielle hostingplanen på markedet.
 • Gratis migrasjoner – Gratis nettsted migrasjoner er alltid hyggelig å høre om, siden noen selskaper krever $ 150 for dem.
 • Gratis domenenavn – FatCow vil gi deg et gratis domenenavn for enhver plan du kjøper. Omtrent hvert vertsfirma tilbyr dette, så det er ikke så veldig bra.
 • God kundestøtte – Deres kundesupportrepresentanter svarer på omtrent fem minutter. Skjønt, de virker inkonsekvente hvis jeg faktorer noen av brukerne har sendt inn anmeldelser.
 • De er miljøvennlige – Hvem ville ikke sove bedre hvis de visste at vertskapet for nettstedet deres ikke skadet miljøet så mye? FatCow gjorde noe veldig progressivt ved å drive alle deres datasentre og kontorer med vindenergi. De er en EPA Green Power Partner, så det ser ut til at de virkelig jobber med grønn energi.
 • Gratis nettikoner – Jeg vil definitivt ikke bruke disse på nettstedet mitt, men du kan bruke det på ditt hvis du vil. FatCow tilbyr nettikoner som virker slags usmakelige og utdaterte for meg, men de er definitivt en freebie å se frem til.

Ulemper

 • Altfor mange oppsalg – Mens jeg berømmet FatCow for å ha en ærlig prisstruktur, kom oppsalg lenger nede på veien. Når du har gitt kredittkortinformasjonen din, blir du bedt om å bruke penger på noe mange ganger. Jeg har endt opp med å tenke at denne kua prøver å gjøre meg om til sin egen kontantko. Tro meg, ingen ku liker å bli melket så mange ganger som FatCow prøver å melke kundene.
 • Ekstra sikkerhetskostnader Ekstra – De enkle sikkerhetsfunksjonene omtrent alle anerkjente hosting selskaper tilbyr gratis, koster ekstra hos FatCow. Dette er en av deres mest solgte selvfølgelig. Enkle sikkerhetsfunksjoner som Site Lock og beskyttelse mot DDoS-angrep kan ende opp med å koste deg mer enn $ 38 per måned! Det er litt for mye hvis du vil beskytte nettstedet ditt som er planlagt på $ 4,83 / måned.
 • Det er for sakte – Hastighet er en viktig faktor for både hostingleverandører og nettsteder. Ikke bare på grunn av brukeropplevelse og dens effekt på konverteringsfrekvenser, men fordi Google tar det som en rangeringsfaktor også. FatCow gjør ikke mye for deg i denne forbindelse, fordi en side tar i gjennomsnitt 1500 millisekunder å laste fra serverne sine. Så, FatCow lever virkelig opp til navnet sitt og vil ikke vinne olympiske løp på noen måte.
 • Sikkerhetskopiering er ikke gratis – Mange kommersielle webhoteller tilbyr gratis sikkerhetskopiering. Noen av dem går til og med for å tilby gratis automatiserte sikkerhetskopier som virkelig er kjempebra. Noen få av dem tilbyr veldig billige sikkerhetskopitjenester som ikke vil koste deg mer enn $ 1 i måneden. Men FatCow ber om 16,95 dollar per år hvis du vil lage daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt. Det er ikke forferdelig nyheter, men det er heller ikke bra.
 • Kostnader for tidlig avbestilling ekstra – Hvis du bruker FatCows tjenester i en dag mer enn den første prøveperioden, vil det koste deg $ 35 for å avbryte dem.

Konklusjon

Selv om jeg liker navnet på dette selskapet og det at de tilbyr en sinnsykt billig tjeneste, vil jeg ikke anbefale det. Det er for mange salg, og du vil ende opp med å bruke for mye penger på en langsom tjeneste. Det vil ende opp med å trekke nettstedet ditt tilbake på et tidspunkt. For ikke å nevne at det vil skade lommeboka etter en stund, selv med ærlige priser og den billigste hostingplanen i verden. Du har mye bedre av å betale en fornuftig pris til et mer anerkjent selskap som InMotion.

Jeg håper du likte å lese gjennom denne anmeldelsen, og at vi har hjulpet deg å lære noe nytt i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map