Godaddy anmeldelser

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Godaddy anmeldelser
0 6 мин.

GoDaddy er et av de eldste og mest gjenkjennelige hostingfirmaene i bransjen. Denne USA-baserte hosting-giganten opererer både som domeneregistrator og som et vertsfirma med hostingplaner som er egnet både for personlige og kommersielle formål. GoDaddy dytter til og med med online markedsføring, hosting via e-post, websikkerhet og webdesign, noe som gjør det til en veritabel alt-i-ett-leverandør..


GoDaddy-oversikt

GoDaddy ble grunnlagt i 1997, med hovedkontor i Scottsdale, Arizona, USA, og er verdens største domeneregistrator og administrerer 71 millioner domenenavn og 17 millioner kunder over hele verden. Selskapet driver også verdens største skyplattform designet for små, uavhengige virksomheter.

GoDaddy tilbyr både Windows og Linux-basert hosting gjennom forskjellige delte, VPS, dedikerte og administrerte WordPress-hostingplaner.

For å ta en informert beslutning om å registrere deg hos GoDaddy, kan du lese gjennomgangen vår, detaljere tilgjengelige planer, prisene deres og vertsfunksjonene som utgjør GoDaddys hosting-tjenester.

GoDaddy-planer & Priser

GoDaddy har absolutt ikke mangel på hostingplaner, det solide utvalget av hostingpakker dekker mange typer hosting som gir deg mange muligheter for å skalere ressursene dine og følge med de voksende behovene til nettstedet ditt..

GoDaddy-delte hosting-pakker

godaddy delte nettstedshosting

GoDaddys delte hostingplaner er tilgjengelige med operativsystemer for Linux eller Windows-server, og du kan velge hvilket operativsystem du trenger.

Startnivået Økonomiplan koster så lavt som $ 2,99 / måned, men bare hvis du forplikter deg i 3 år. Månedlig betaling er ikke tilgjengelig med denne planen, minimumsperioden du kan registrere deg for er 3 måneder, i hvilket tilfelle den månedlige prisen for denne planen utgjør $ 7.99. Planen er bare egnet hvis du vil være vert for et enkelt nettsted, og hvis 100 GB lagring, uavhengig båndbredde og en gratis Microsoft Office 365 Business Email (1 år) høres bra ut for deg.

Hvis du vil være vert for flere nettsteder, anbefaler GoDaddy Deluxe-planen ($ 4.99 / mo hvis du forplikter deg i 3 år eller $ 10.99 månedlig måned) eller Ultimate-planen ($ 7.99 med 3-årsplan eller $ 16.99 med månedlige planer) som kan håndtere nettsteder med en tyngre trafikkbelastning. Begge planene kommer med unmetered lagring og båndbredde. Ultimate-planen kaster inn 2X prosessorkraft & minne (Linux med kun cPanel-planer), Premium DNS og 1-års SSL-sertifikat.

Alle årlige planer inkluderer også et gratis domene.

GoDaddy Business Hosting

Hvis du leter etter raskere planer enn delt hosting og dedikerte ressurser optimalisert for nettsteder med høyere trafikkmengde eller e-handelsnettsteder, kan GoDaddys forretningshotellplaner være rett opp i bakgaten.

Også her må du velge 36-måneders planer for å nyte de laveste prisene. Alle planer i denne kategorien har uovervåket båndbredde, gratis 1-års SSL-sertifikat, gratis 1-års Office 365, opptil 2 CPU-kjerner, opptil 4 GB minne, opptil 240 GB lagring og gratis ett-års SiteLock fjerning av skadelig programvare med Enterprise plan.

Prisene kan gå så lavt som $ 19,99 / måned for Prime-planen, $ 24,99 / måned for Premium-planen og $ 34,99 / måned for Enterprise-planen, dette bare hvis du melder deg på i 3 år. Hvis du bestemmer deg for månedlig fakturering, kan du forvente et prishopp på opptil 37%.

GoDaddy WordPress Hosting

Hvis du leter etter administrert hosting for ditt WordPress-nettsted, har GoDaddy 4 planer som er fokusert på WordPress-oppsett og styring.

Kampanjepriser starter på $ 3,99 / måned for hosting av et nettsted (grunnleggende plan) og går bare så høyt som $ 13,99 / måned (utviklerplan) for flere nettsteder (opptil 5 nettsteder). Hver plan er designet for å håndtere en viss besøkende belastning (alt fra 25 000 månedlige besøk til 800 000 månedlige besøk). Alle WordPress-hostingplaner inkluderer SDD-lagring (opptil 50 GB), mens noen planer også inkluderer SSH / SFTP-tilgang, ett-klikk-staging-nettsted, SEO-plugin, 1 SSL-sertifikat (1 år), malware skanning og fjerning.

GoDaddy VPS-servere

GoDaddys virtuelle private servere tilbyr deg også muligheten til å velge mellom Windows eller Linux-basert hosting.

Det er også 4 vertspakker i denne kategorien, med cPanel-planer som koster så lave som $ 16.99 / måned og oppover til $ 31.99 / month (kampanjepriser), mens Windows-planer koster så $ 26.99 / måned og går så høye som $ 41,99 / måned (kampanjepriser).

Alle planene har rottilgang, uovervåket båndbredde, opptil 240 GB lagring, opptil 8 GB minne, 3 dedikerte IP-er og gratis 1-års SSL-sertifikat.

GoDaddy dedikerte servere

Linux- og Windows-baserte hostingplaner er begge tilgjengelige i denne kategorien, med Windows-planer som er dyrere enn Linuxbaserte. Dermed varierer Linux-baserte dedikerte serverpriser mellom $ 69,99 / måned og $ 129,99 / måned (priser som gjelder for 24-måneders forpliktelsesperioder), mens Windows-baserte salgsfremmende dedikerte serverpriser varierer mellom $ 99,99 / måned og $ 159,99 / måned..

Når det gjelder ressurser, har disse planene opptil 4 CPU-kjerner, 32 GB minne, 2 TB lagring, uovervåket båndbredde, 3 dedikerte IP-er og gratis 1-års SSL-sertifikat.

GoDaddy Hosting-funksjoner

GoDaddy er en ledende hostingleverandør med avansert programvare og maskinvareteknologi, som tilbyr skalerbare hosting-pakker for å dekke et bredt spekter av hostingbehov. GoDaddy hosting har følgende funksjoner:

 • Valg av Windows- og Linux-baserte servere;
 • Gratis domenenavn med årlige planer;
 • Gratis 1-års SSL-sertifikater;
 • Gratis dedikerte IP-adresser;
 • SiteLock fjerning av skadelig programvare og websikkerhet;
 • CDN forhåndsinstallert på administrerte og fullt administrerte planer;
 • cPanel-hosting;
 • Rot tilgang;
 • 99% oppetidsgaranti;
 • Ett-klikk installasjon av WordPress, Drupal, Joomla og andre applikasjoner;
 • 24/7 telefonsupport;
 • Ressurser på forespørsel.

Kundeservice & Refusjonspolicy hos GoDaddy

GoDaddys telefonstøtte er tilgjengelig 24/7, mens live chat bare er tilgjengelig mandag til fredag ​​mellom kl. GoDaddy Community er også tilgjengelig for å tilby hjelp og innsikt i problemer du måtte ha med vertskapet ditt.

GoDaddy tilbyr 30-dagers pengene tilbake-garanti med bransjestandarden bare med sine årlige planer. For månedlige planer eller planer som er mindre enn 1 års sikt, kan kundene be om refusjon bare innen 48 timer etter transaksjonsdatoen.

GoDaddy Pros & Ulemper

GoDaddy er en veletablert hostingleverandør som du kan stole på, enten du ønsker å være vert for et nettsted eller kjøpe et domenenavn. Siden ingen vert er perfekte, la oss se en fordeler og ulemper med å sammenligne GoDaddy:

Pros

 • Stort utvalg av skalerbare hostingplaner
 • Begge Linux & Windows hosting
 • Gode ​​produktintegrasjoner og sikkerhet
 • Umeteret båndbredde

Ulemper

 • Selger-lock-in (36-måneders og 24-måneders abonnementskrav for å dra nytte av de laveste prisene)
 • Ingen månedlige betalingsalternativer med noen planer
 • Live chat begrenset til arbeidsdager

Konklusjon av GoDaddy-gjennomgang

GoDaddy er et stort selskap som har eksistert i to tiår nå, noe som betyr at deres ekspertise og tjenester appellerer til folk. Hvis du ikke er tilhenger av langsiktige forpliktelser og leter etter billig hosting, er det mulig at GoDaddy ikke er vertskapet for deg. Hvis du derimot er ute etter en langsiktig hostingleverandør og rimelige planer, er GoDaddy et pålitelig alternativ for å være vertskap for nettsteder, domener og e-poster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector