GreenGeeks anmeldelser

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'GreenGeeks anmeldelser
0 6 мин.

Selskapets hovedkonsept var å tilby kvalitetsdelt hostingtjeneste til en overkommelig pris til små og mellomstore bedrifter, med den ekstra anstrengelsen for å gjøre det miljøvennlig. GreenGeeks er forpliktet til den grønne forretningspraksisen og kjøper tre ganger mer vindkraftkreditt enn serverne trekker fra strømnettet for å kompensere for den negative effekten på miljøet..


GreenGeeks er en pioner innen miljøvennlig hosting, og tilbyr 300% grønn webhotell drevet av fornybar energi; det vil si at for hver enhet som forbrukes, vil GreenGeeks kjøpe tre ganger av denne mengden fornybar energi, og sende den tilbake til nettet for å oppveie deres karbonavtrykk. Det er anslått at vertsindustrien innen 2020 vil overgå luftfartsindustrien i miljøforurensning, derfor har GreenGeeks omfavnet vindenergidrevet webhotell.

For å la kundene vokse, har GreenGeeks introdusert andre typer hostingplaner som virtuelle servere, forhandlerhotell og dedikerte servere..

GreenGeeks oversikt

GreenGeeks ble etablert av Trey Gardner i 2006. Siden den gang har selskapet blitt den mest populære miljøvennlige webhotellet i USA og i verden. Selskapet er vertskap for over 300 000 nettsteder, betjener over 35 000 kunder, og bruker flere datasentre, hvorav to ligger i USA (Chicago, Phoenix), en i Canada (Toronto) og en i Nederland (Amsterdam).

Gjennom årene har GreenGeeks vunnet forskjellige bransjepriser for beste grønne webhotell, men også for deres delte hostingtjeneste, forhandlerhotell og beste støtte.

Deres forpliktelse til grønn energi er imidlertid ikke det eneste bemerkelsesverdige aspektet av deres hosting-tjenester, de tilbyr også forskjellige vertsplaner som inkluderer hele spekteret av hosting-tjenester, og oppfyller derfor vertskravene til både enkeltpersoner og forretningsbrukere..

GreenGeeks planer & Priser

greengeeks planlegger priser

GreenGeeks tilbyr sine kunder en enkelt delt hostingplan, fulgt av flere dedikerte, VPS og forhandlerhotellpakker. Den delte hostingplanen og andre hostingplaner på inngangsnivå er plassert på samme måte som andre lignende tilbud i bransjen, mens mer avanserte alternativer kan ha litt høyere priser enn bransjens gjennomsnitt.

Delt vertskap (Ecosite Starter) koster $ 3,95 per måned slik at du kan være vert for ubegrensede domener på en konto, og tilby ubegrenset SSD-nettplass og ubegrenset dataoverføring. 1-klikk installasjonsfunksjonen lar deg installere forskjellige populære applikasjoner som WordPress, Joomla, Drupal og over 150 flere applikasjoner. Et gratis domenenavn, 99,9% oppetid og den skalerbare “Elastiske” plattformen for enkle ressursoppgraderinger er bare noen av fordelene som følger med pakken.

Oppdatering om delt hosting: GreenGeeks har nylig (2018) introdusert to nye delte planer. Ecosite Pro-planen starter på $ 6,95 per måned og inkluderer alle de grunnleggende funksjonene som følger med Ecosite Starter-planen, pluss PowerCashe-teknologien og dobbel ytelse. Denne planen er egnet for voksende nettsteder som krever mer fart og ytelse.

Ecosite Premium-planen er flott for nettsteder med liten virksomhet med stor trafikk, så vel som for nettbutikker. Denne planen er PCI-kompatibel, som er et must hvis nettstedet ditt behandler online betalinger. Denne planen starter på $ 16,95, kommer med alle de grunnleggende funksjonene og fire ganger mer ytelse.

Hver delte hostingplan inkluderer et gratis domenenavn og gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat, som har blitt en industristandard i disse dager.

greengeeks-delt-hosting-planer

VPS hosting er representert gjennom 5 pakker fra $ 39,95 / måned til $ 159,95 / måned. Alle VPS-planer er tilbudt i USA på svarteliste-frie IP-er, og har 99,99% oppetidsgaranti, gratis nattlige sikkerhetskopier og cPanel / WHM-lisens inkludert. Ressursmessig kan du få opptil 8 GB RAM, 125 GB SSD RAID-10 lagring, 3000 GB premium båndbredde og 4 kjerner CPU.

Dedikerte servere på GreenGeeks starter på $ 169 / måned og går så høyt som $ 439 / måned. 5 IP-adresser og 10.000 GB overføring er inkludert i alle planer. Som for andre serverressurser, kan GreenGeeks dedikerte servere tilby opptil 16 GB DDR 3-minne, 2x 500 GB SATA-stasjon og Xeon E5-2620 2.0Ghz m / HT.

Forhandlervert planene varierer fra $ 19,95 / måned til $ 99,95 / måned. Alle planer for forhandlerhotell kommer med ubegrenset cPanel-hostingkontoer, tilbud i USA eller Canada, opptil 200 GB SSD-nettplass og 2 000 GB premium båndbredde. GreenGeeks tilbyr en 100% hostingplattform for hvit etikett for forhandlere, slik at de kan merke sitt kontrollpanel for å gjenspeile deres merke og bruke private navneservere. Vertsforhandlere har også tilgang til over 150 apper, et gratis hostingfaktureringssystem, gratis eNom-domeneforhandlerkonto, en gratis nettstedbygger og andre fordeler som en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

GreenGeeks vertsfunksjoner

Så langt har vi diskutert hostingtyper som er tilgjengelige på GreenGeeks, prisene deres og noen av funksjonene deres. La oss deretter se hvilke andre funksjoner som fullfører GreenGeeks-vertsplaner:

 • Gratis migrasjonstjeneste;
 • Gratis nettstedverktøyverktøy med over 500 maler;
 • Gratis markedsførings- og SEO-verktøy;
 • 99,9% oppetid av tjenester;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • 24 x 7 kundesupport;
 • Nattlig sikkerhetskopi;
 • Gratis domenenavnsregistrering med delte hostingkontoer;
 • 1-klikk installasjonsprogram;
 • Null-dags sårbarhet og sanntid 24/7 sikkerhetsovervåking;
 • Solid State Drive RAID-10 Storage Array;
 • Innebygd cache- og innholdsleveringsnettverk;
 • SSH-tilgang;
 • e-handel klar hosting (PrestaShop, Magento, ZenCart);
 • PCI-kompatibel hosting;
 • Tier-1 båndbredde, 1 Gb / sekforbindelser på premium multi-gigabit-nettverk;
 • Flere støttealternativer.

GreenGeeks kundesupport

GreenGreeks tilbyr kundene flere måter å kontakte kundestøtte – telefon, live chat og e-poststøtte. E-poststøtte og live chat er tilgjengelig 24/7, mens telefonstøtte er tilgjengelig mandag til søndag i løpet av bestemte arbeidstider. GreenGeek spesifiserer at via e-post er gjennomsnittlig oppløsningstid for et problem 15 til 20 minutter. Støttesider inkluderer også hundrevis av artikler, vanlige spørsmål og instruksjoner, så vel som trinnvise tutorials for nettsteder.

GreekGeeks er populær blant kundene takket være deres pålitelige hosting og feilfri kundeservice. La oss likevel se om det er noen ulemper du må vurdere før du registrerer deg for en av planene deres.

Pros & Ulemper med GreenGeeks

Med en bransjeerfaring på over 15 år, er GreenGeeks en vertsleverandør som blir sett positivt av de fleste kunder og vertsomtaler. Når det gjelder fordeler og ulemper, her er hva du trenger å vite:

Pros

 • Miljøbevisst hosting (bra for organisasjoner som støtter fornybar energi)
 • Rimelig delt hostingplan
 • Flere hostingtyper som gir rom for nettstedet ditt til å vokse
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Flotte støttealternativer
 • SSH-tilgang og cPanel-styring
 • PCI-samsvar
 • Gratis migrasjonstjeneste

Ulemper

 • Litt over gjennomsnittet prising på avanserte planer
 • Ingen Windows-baserte hostingalternativer

Hvis du leter etter Linux-baserte cPanel-hostingplaner, kan GreenGeeks være en vertsleverandør helt opp i bakgaten. Du kan starte med en skalerbar delt hostingplan og gå mot flere ressursrike planer etter hvert som nettstedet ditt vokser.

GreenGeeks er også et godt alternativ for vertsforhandlere, som leter etter en 100% hostingplattform for hvit etikett, kombinert med SSD-lagring, premium båndbredde, 99,9% oppetid av tjenester og andre fordelene som er nyttige for webdesignselskaper eller webutviklere som ønsker å diversifisere tjenestene sine med webhotellpakker.

GreenGeeks gjennomgang konklusjon

GreenGeeks er en anerkjent hosting-leverandør med et stort delt vertsalternativ og forskjellige hosting-pakker for mer avanserte behov. Miljøvennlig hosting er et av GreenGeeks viktigste salgspunkter som bruker en kundebase som verdsetter miljøbevissthet. Bortsett fra de grønne hosting-tjenestene, blir GreenGeeks også verdsatt for deres pålitelige tjenester (99,9% oppetid) og 24/7 kundestøtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector