Host1Plus gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Host1Plus gjennomgang
0 10 мин.

Host1Plus er et meget vellykket webhotell med base i Litauen og Storbritannia. Det hele startet tilbake i 2008, og selskapet har vokst til å bli en av de beste leverandørene der ute med mange positive kundevurderinger. Nå har de mer enn 40 000 kunder som lykkelig bruker tjenestene sine fra hele verden.


De er ikke dyre i det hele tatt sammenlignet med mange av de andre leverandørene, men de leverer tjenester av høy kvalitet. Med sitt enorme nettverk av datasentre over hele kloden, er det virkelig ikke tvilsomt om du får den samme høykvalitetsservicen i din region eller ikke.

Folk som jobber på Host1Plus innså at det er mange dårlige hostingleverandører tilgjengelig. Dette er grunnen til at de er så dedikerte til å tilby en pålitelig service og nyttige funksjoner. Selv om de stort sett er spesialiserte i Cloud og VPS hosting for bedrifter, tilbyr de dedikerte servere og alternativ for forhandlervert.

Host1Plus har et bredt spekter av planer tilgjengelig, noe som gjør det egnet for bloggere, små bedrifter og større selskaper i tillegg med garantert stabilitet. De har et stort antall lojale kunder som har brukt tjenestene sine i flere år, noe som ytterligere beviser deres pålitelighet og effektivitet. La oss nå se funksjonene og prisene som Host1Plus har å tilby.

Host1Plus oversikt

Host1Plus har sine datasentre etablert i Amerika (California og Illinois), Tyskland, Sør-Afrika og Brasil. Dette gjør tjenestene deres pålitelige med tanke på hastighet fordi deres datasentre stort sett er spredt over hele verden. I tilfelle du vil endre disse stedene, kan du gjøre det selv med den billigste planen.

Maskinvaren de tilbyr er helt topp og avviker avhengig av hvilken plan du velger. Host1Plus bruker SSD-harddisker for sine VPS-hostingplaner mens antallet CPU-kjerner øker etter hvert som planen blir større. De bruker forskjellige Intel Xeon-prosessorer avhengig av hvilket sted du velger, men forskjellen er ubetydelig.

Det fine med Host1Plus er at de lar deg kombinere planene sine hvis det gir deg en bedre løsning. På den annen side, hvis du ikke har så stort budsjett til å begynne med, kan du kjøpe en billigere plan og deretter oppgradere den senere.

Når det gjelder OS, har brukerne mange valg: Suse, Fedora, Ubuntu, CentOS og Debian. De er også veldig sjenerøse med kontrollpanelene siden du kan velge mellom Direct Admin og cPanel som delt hosting-abonnent.

Host1Plus planer og priser

Host1Plus VPS-planer

Hovedspesialiteten til Host1Plus er definitivt VPS-hosting. De er blant de beste leverandørene når det kommer til VPS, og det er rimelig også. De har 6 forskjellige planer for VPS-hosting, inkludert Custom-alternativet der du kan lage en spesifikk konfigurasjon som stort sett passer dine behov.

host1plus-VPS-hosting-planer

Du kan starte med et bronsemedlemskap hvis du vil prøve ut tjenestene deres. Prisen er så lav som $ 5,20, og det du får er en 1-kjerners CPU, 1 GB RAM, en 60 GB harddisk og 1 TB båndbredde. Host1Plus fremhevet deres mest populære plan som er Silver-planen. Den oppgraderer CPU til 2 kjerner, gir deg 2 GB RAM og 100 GB diskplass med 2 TB båndbredde for bare 8,80 dollar i måneden.

Hvis du er interessert i deres kraftigste VPS-plan, sjekk ut Diamond-planen som er 66,40 dollar og gir deg 8 CPU-kjerner, 16 GB RAM, 1000 GB diskplass og 12 TB båndbredde. Det fungerer bra for større bedrifter som trenger litt høyere spesifikasjoner. Selvfølgelig støtter alle planene de populære Linux-operativsystemene og tilbyr sikkerhetskopier også.

Host1Plus skyplaner

Host1Plus tilbyr et bredt spekter av Cloud-planer for Windows og Linux brukere. Hvis du trenger en ytelse og fleksibel leverandør av Cloud hosting, bør du sjekke planene deres, og du vil sannsynligvis finne en som passer dine behov.

Det har aldri vært enklere å oppgradere og nedgradere skytjenester. Med Host1Plus kan du gjøre det på sekunder, og det vil forhindre deg i å betale mer for ressurser du ikke engang trenger. Det er 6 planer tilgjengelig for Linux og fire planer for Windows-brukere.

Det er ingen egen “tilpasset plan”, men du kan tilpasse disse planene også i deres klientområde, noe som betyr mye fleksibilitet igjen. De har investert mye i DDR4 RAM-minner som har feilkorrigerende kode implementert og selvfølgelig Intel Xeon E5-prosessorene.

Linux Cloud Plans varierer fra $ 6,40 til $ 124,80 månedlig, og det er mange konfigurasjoner å velge mellom. Fra og med 1 Core CPU, 512 MB RAM, 20 GB harddiskplan, kan du skalere alt opp til 8 Core CPU, 32 GB RAM og en 1000 GB harddisk som er vanvittig sterk.

Windows-konfigurasjoner er litt forskjellige, men du får den samme ytelsen med den største planen for sikker. De starter fra $ 20,00, og du får en 2 Core CPU, 4 GB RAM, 100 GB harddisk, og dette er også deres mest populære Windows-plan. Gjennom de fire planene dine kan du skalere den opp til 8 Core CPU, 32 GB RAM og 1000 GB diskplass. Den har de samme spesifikasjonene som den dyreste Linux-planen, og den koster 121.60 dollar hver måned.

Host1Plus-forhandlerplaner

Det er 3 forhandlerhotellplaner som tilbys av Host1Plus. De gir deg Cloud-servere og API, og deretter legger du dem til ditt kundeadministrasjons- og faktureringssystem. Du vil også være en hvitmerkerforhandler, så merkenavnet ditt vil alltid være synlig for kundene dine.

Med alle forhandlerplanene, vil du også få en personlig leder. Du kan kontakte lederen for informasjon om salgstrening, produkter og andre spørsmål. I forhandlerbutikken vil du være den som bestemmer priser, rabatter og spesialsalg.

For å bli forhandlerpartner hos Host1Plus, trenger du bare å fylle ut et registreringsskjema, og du er angitt. Det er ingen registreringsavgift, og lederen vil kontakte deg like etter registrering. De tre tilgjengelige planene er følgende:

 • Personlig – 5% rabatt basert på volum, opptil $ 4999 fordeler, gratis arrangementer og webinarer
 • Virksomhet – 10% rabatt basert på volum, $ 5000 – $ 14999 fordeler, prioritert støtte
 • Enterprise – 15% rabatt basert på volum, $ 15.000 + fordel, felles markedsføringskampanjer og utvikling av tilpassede API-samtaler

Host1Plus vertsfunksjoner

Host1Plus er en av de pålitelige leverandørene av webhotell med god kundestøtte, og selv prisene er ikke så høye. Når du har sett på funksjonene deres, vil du absolutt være overbevist om å prøve en av planene deres i minst en måned. Som du ser er det mange grunner til å velge dem. La oss oppsummere de mest bemerkelsesverdige funksjonene som Host1Plus har å tilby:

 • Personer som ikke er kjent med koding kan ha problemer når de vil sette opp bloggen eller CMS-en etter å ha blitt med i en VPS-plan. For å forhindre dette problemet tilbyr Host1Plus mange skript til Ett-klikk-installasjon for forskjellige CMS-plattformer. Alt du trenger å gjøre er å bare klikke på knappen
 • Ikke alle er avhengige av det samme operasjonssystemet, og folk som jobber på Host1Plus vet det veldig godt. Med sine vertsplaner, mange av Velkjent Linux OS støttes som Fedora, Debian, Ubuntu og mer.
 • Du kan Hold oversikt over ressursene så det er ingen grunn til å bekymre deg for at nettstedet ditt går ned på grunn av mye CPU eller minnebruk. Disse ressursene kan overvåkes live, og du vil til og med få varsler hvis du når taket.
 • Host1Plus investerte mye i maskinvare og leverer SSD-harddisker med hver VPS-plan. De tilbyr fin skalering med CPU-kjernene og bruk Intel Xeon E5-prosessorer som er veldig sterke. Planene er virkelig fleksible, så du kan til og med blande opp konfigurasjonen av to planer om nødvendig.
 • De har også en Tilknyttet program og både deres klienter og støttespillere kan dra nytte av det. Det er helt åpent, og du får tilgang til et bredt spekter av annonseringsverktøy som du kan sette inn på et hvilket som helst nettsted. Du kan til og med foreslå det til vennene dine, og når noen bruker penger via lenken, vil du også få penger til kontoen din.
 • Host1Plus garanterer a 99% oppetid for sine klienter. Du kan være trygg på at nettstedet ditt vil være oppe og generere inntekter hele tiden, og laste inn websider i høy hastighet. Selvfølgelig kan oppetiden også overvåkes når som helst.
 • Foruten de vanlige kredittkort- og PayPal-alternativene, kan du nå også betale med

Host1Plus kundesupport

Hos Host1Plus har du tre forskjellige valg når det gjelder teknisk support. Selvfølgelig er det standard støttetjeneste som følger med alle planene deres og krever ingen ekstrautgifter. Dette sikrer en konstant overvåking av tjenesten og ytelsen. Støtteteamet kan også hjelpe deg med programvaren din og planlegge alternativer gjennom konsultasjoner.

De kan kontaktes hver dag ved å skrive en billett. Det neste støttelaget er en betalt støtteplan med mer avanserte løsninger. Host1Plus-teamet kan administrere cPanel og WHM, legge til og konfigurere programvare på kontrollpanelet og sette opp LAMP eller OpenVPN. I tillegg til å overvåke alt for deg, vil du være kvalifisert for en fire timers dedikert støtte med hvert månedlige abonnement.

Den tredje typen støttetjeneste hos Host1Plus er når du betaler enda mer for å motta flere timer dedikert support. Med denne førsteklasses tjenesten vil de håndtere brannmuren og nettverkskonfigurasjonene dine, GRE og webserverkonfigurasjonen, og du kan også be om spesifikke overvåkningsplaner.

Fordeler og ulemper med Host1Plus

Med Host1Plus vil du definitivt få en solid og stabil service. Selv om de lover 99,5% oppetid, er det du forventer 100% i stedet – selvfølgelig uten planlagt vedlikehold. En solid oppetid er viktig for virksomheter som kan miste mye inntekter på kort tid hvis nettstedet ikke fungerer.

For å oppsummere det, har vi laget en liste over de mest bemerkelsesverdige fordeler og ulemper med Host1Plus som kan hjelpe deg med å bestemme om du vil velge denne leverandøren eller ikke:

Pros

 • Du kan sømløst oppgradere planen når du vil
 • De har en pengene tilbake-garanti hvis du ikke likte tjenesten deres
 • Planene er fleksible, du kan til og med slå dem sammen
 • Sikkerhetskopiering er gratis
 • Alle VPS-planer har SSD-harddisker
 • De lar deg installere open source-kontrollpaneler som støtter Ubuntu

Ulemper

 • Det er mange måter å få støtte bortsett fra telefonsamtaler
 • Litt lave spesifikasjoner for nybegynnerplanene

Konklusjon av Host1Plus-vurdering

Host1Plus er en webhotellleverandør som er tilgjengelig globalt takket være deres enorme investering i datasentre. Uansett hvor du er, er datasentrene ganske nær deg og klare til å yte en enestående service.

Denne leverandøren har ganske billige nybegynnerplaner hvis du sammenligner den med mange andre leverandører mens du tilbyr noen nyttige funksjoner. Cloud og VPS delte planer er spesielt verdt det på Host1Plus. Spesifikasjonene du får med hver nybegynnerplan er ganske svake, men det betyr bare at de ønsket å favorisere de klientene som bare ønsker en privat webside eller eier en liten bedrift.

Alt i alt får du definitivt pengene dine verdt. Host1Plus-tjenester er pålitelige, rimelige og gir deg de nyeste verktøyene. Du kan stole på kundesupporten deres hele dagen, hver dag. At du ikke kan kontakte dem via telefon er litt av en ulempe, men de kompenserer det ved å være nyttig og pålitelig på sine andre kanaler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector