Hosting.co.uk gjennomgang

Hosting.co.uk er en britisk hostingleverandør som tilbyr delt hosting, VPS-hosting, dedikerte servere og domeneregistrering og flere nettstedsverktøy (skylagring, e-postmarkedsføring, nettstedbygger, administrasjon av sosiale medier, etc.) som komplementære tjenester til webhotell.


I denne Hosting.co.uk-vurderingen analyserer vi særegenheter til denne britiske webhotellet, med spesielt fokus på hvilke typer vertsplaner, priser og funksjoner som er tilgjengelige.

Hosting.co.uk Oversikt

Hosting.co.uk ble grunnlagt i 2012, og i dag er det et av de største navnene i Storbritannias webhotellandskap. Deres nettverk, datasentre, servere og supportpersonell er alle basert i Storbritannia. Tier 4 Midlands datasenter betjener britiske og andre europeiske kunder.

Mens Linux-basert hosting er deres viktigste tilbud, er noen dedikerte servere også tilgjengelige med Windows eller Linux. Hvis du målretter britiske markeder med nettstedet ditt, vil rekke planer som tilbys av Hosting.co.uk tillate deg å lansere og utvide nettstedet ditt.

planer & Priser

Hver hostingtype på Hosting.co.uk er representert gjennom 4 hostingplaner, med månedlige priser så lave som £ 2 / måned.

Delt hosting

Alle de fire hostingpakkene i denne kategorien er tilgjengelige på faktureringsbasis. Dermed koster den mindre hostingpakken, nybegynneren, £ 24 / år, det vil si £ 2 / måned. Pakken inkluderer 10 GB diskplass, 100 GB dataoverføring, hosting for 2 nettsteder, 5 MySQL-databaser og 10 e-postkontoer.

Avanserte og forretningsplaner, som koster henholdsvis £ 48 / år (£ 4 månedlig) og £ 72 / år (£ 6 månedlig), pakker mer ressurser når det gjelder diskplass (opptil 100 GB) og dataoverføring (opptil 1000 GB ), hosting for flere nettsteder (opptil 10), og ubegrenset MySQL-databaser og e-postkontoer med forretningsplanen.

Ultimate-planen koster £ 96 / år (£ 8 / month), og det er en ubegrenset plan når det gjelder diskplass, dataoverføring, hostede nettsteder, e-postkontoer og MySQL-databaser. Disse planene kommer også med en gratis dedikert IP-adresse.

VPS Hosting

For den første måneden koster alle VPS-hostingplaner på Hosting.co.uk bare 1 pund. Etter den første måneden koster inngangsnivået VPS-planen, VPS Standard, £ 9,95 / måned. Denne planen inkluderer 20 GB diskplass, 1 CPU-kjerne, 1024 MB RAM og 2 IP-adresser. Båndbredde er ubegrenset, og du har tre valg av Linux OS: Debian, Fedora og CentOS.

PowerPS-planene VPS Optimal og VPS koster henholdsvis £ 19,95 / måned og £ 29,95 / month. Pakken mer RAM, mer CPU, mer diskplass og flere IP-adresser.

VPS Premium-pakken koster £ 39,95 / måned og tilbyr 50 GB diskplass, 2 CPU-kjerner, 4096 MB RAM og 4 IP-adresser.

Dedikerte servere

Hosting.co.uks dedikerte servere har Linux- eller Windows-operativsystemer og full rootadgang, inkludert KVM-ekstern tilgang via IPMI. Planen på inngangsnivået har Intel 8 Core C2750, 8 × 2,4 GHz CPU Core, 8 GB DDR3 ECC RAM, 500 GB SATA3 HDD Storage, 5000 GB båndbredde og 2 IP-adresser. Planen er priset til £ 40 / måned.

Den kraftigste serveren Hosting.com er priset til £ 299 / måned og har følgende konfigurasjon: Intel Xeon E3-1270 v3, 4 × 3.5 GHz CPU Core, 16 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB HDD Storage, UNMETERED GB Båndbredde , og 2 IP-adresser.

Forhandlervert

Hosting.co.uk tilbyr forhandlere av hvite etiketter gjennom 4 pakker som varierer mellom £ 6,00 / måned og £ 24,00 / måned. Du kan få opptil 200 GB diskplass, 2000 GB dataoverføring, ubegrenset cPanel + -kontoer, en gratis dedikert IP.

Hostingfunksjoner

Utover konfigurasjonen av planene som er beskrevet ovenfor, er her hostingfunksjonene som er inkludert i Hosting.co.uks planer:

 • 24x7x365 støtte;
 • Karbon nøytral hosting;
 • 9& oppetid garanti;
 • Tier IV UK datasenter;
 • KVM-ekstern tilgang via IPMI (dedikerte servere);
 • Samme dags oppsett og 4 timers maskinvarebytte (dedikerte servere);
 • 1-klikk CMS-installasjoner (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, phpBB, PrestaShop, Zen Cart, OpenCart og 200 andre);
 • Valg av Linux-distribusjoner (Fedora, Debian og CentOS) og noen dedikerte hostingplaner med alternativer for Windows OS;
 • Opptil 4 IP-adresser;
 • Full root-tilgang;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Full programmeringsstøtte (PHP, MySQL, Perl, HTML, CSS, HTML5, JavaScript, Python, Ruby on Rails og mer);
 • cPanel og WHM (gratis med noen planer, tilgjengelig mot ekstra gebyr med andre planer!);
 • Full serverer styringsalternativer (mot ekstra avgift!);
 • Prisfrysegaranti med noen planer.

Kundeservice

Hosting.co.uk sin kundesupport kan nås via live chat eller ved å sende inn en supportbillett. Mens Hosting.co.uk også pleide å tilby telefonstøtte, ser det ut til at de ikke lenger tilbyr dette alternativet for kundene sine.

En kunnskapsbase er også tilgjengelig, men den er befolket med veldig få artikler, så det er lite sannsynlig at kundene kan bruke den til å finne ekte hjelp til problemene sine.

Hosting.co.uk Fordeler & Ulemper

Hosting.co.uk er en fullverdig vertsleverandør med flere hostingpakker for å dekke nettstedets hostingbehov til enkeltpersoner, selskaper og e-handelsnettsteder, men ikke nødvendigvis egnet for veldig store selskaper. De som ønsker å lansere et UK-spesifikt nettsted, kan glede seg over følgende fordeler med Hosting.co.uk.

Pros

 • 99,9% oppetidsgaranti;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Oppgraderings;
 • Planer med ubegrenset båndbredde og diskplass;
 • Innlåsingsfunksjon;
 • 24/7 support.

Når det gjelder hits og savner fra Hosting.co.uk:

Ulemper

 • cPanel koster ekstra med VPS (£ 9 / måned) og dedikerte servere (£ 26,00 / måned);
 • Full administrasjon koster ekstra med dedikerte servere (£ 35,00 / måned);
 • Ingen månedlig fakturering tilgjengelig med delte hostingplaner.

Selv om det er rimelig, er noen av tilleggstjenestene som tilbys av Hosting.co.uk bare tilgjengelige mot en ekstra avgift, noe som kan øke prisene ovenfor pakker som tilbys av konkurrenter.

Hosting.co.uk Gjennomgang Konklusjon

Hosting.co.uk er en vertsleverandør med et godt utvalg av hostingplaner med noen gode funksjoner som prislåsgarantifunksjonen, som låser prisen på hostingpakken for hele kontolengden. Dette betyr at prisen forblir den samme ved fornyelse og at du er beskyttet mot eventuelle prisøkninger selskapet vil gjennomføre i fremtiden.

Selv om støttealternativene ikke er like mange – kunnskapsbasen er ganske tynn og det ikke er telefonstøtte – viser støttealternativene som er tilgjengelige å være gode til å løse spørsmål og holde Hosting.co.uk-kunder fornøyde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map