Hostinger anmeldelse

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Hostinger anmeldelse
0 9 мин.

Hostinger er et webhotell som ble etablert tilbake i 2004. De tiltrakk seg flere og flere kunder over tid ved å legge til nye hostingløsninger til repertoaret sitt med jevne mellomrom. De er også selskapet bak 000webhost. Det er en leverandør som ble lansert i 2007 og tilbyr ekte gratis webhotell uten skjulte kostnader. Det er heller ingen annonser, og leverandøren garanterer en oppetid på 99,9% til tross for at du ikke engang betaler for tjenesten.


En annen del av Hostinger-nettverket er Hosting24, som ble etablert i 2008 og tilbyr førsteklasses VPS og delte hostingplaner. Med hele dette nettverket betjente selskapet nesten 30 millioner kunder så langt i mer enn 170 land. Det er en enorm mengde fornøyde kunder fra hele verden. På en god dag melder nesten 20 000 nye kunder seg til en av planene sine.

Hovedmålet med Hostinger er å gi folk alle typer webhotellplaner og hjelpe dem med å etablere sin online tilstedeværelse med kraftige funksjoner og maskinvare. For å sikre en rask tilkobling som ikke er avhengig av stedet, etablerte de 8 datasentre. Disse er plassert på strategiske steder, og dekker effektivt så mange land som mulig. En annen ting som gjør dem til et pålitelig selskap, er at de er medlemmer av ICANN-organisasjonen.

Business Hosting hos Hostinger

Du kan ikke bare velge mellom et stort antall webhotellleverandører, men det er mange forskjellige webhotell-tjenester også tilgjengelig. Hos Hostinger kan du finne de mest typiske alternativene som VPS, sky, WordPress og webhotell. Planene deres er kraftige og rimelige i forhold til hva de andre selskapene tilbyr. Men det er ikke alt, da de kom med et annet ganske billig, men likevel sterkt alternativ for både store og små bedrifter.

Det kalles ganske enkelt Business Hosting, noe som gjør det til et attraktivt valg for enhver bedriftseier. Disse planene er drevet av cloud computing, med enkelheten til delt hosting. Dette betyr at selv helt nye brukere til hosting kan konfigurere nettstedet på en kraftigere plattform.

hostinger-business-sky-hosting-planer

Det er tre forskjellige planer å velge mellom: Oppstartplanen for $ 15.90 per måned, Professional for $ 31.80 per måned og Enterprise for $ 71.55. Den første anbefales for nettsteder som knapt har begynt å øke trafikken. Den leveres med 40 GB lagringsplass, 3 GB RAM og 2 CPU-kjerner.

Den andre er den absolutte bestselgeren, anbefalt for nettsteder med stor trafikk. Med Professional-planen får du 80 GB lagring, 6 GB RAM og 4 CPU-kjerner. Enterprise-planen anbefales bare for nettsteder og prosjekter som krever mest ressurser. Den kommer med en enorm 160 GB diskplass, 12 GB RAM og 6 CPU-kjerner.

Årsaken til at de kom på ideen om forretningshotell er fordi de trengte en mellomløsning. Selv om bedrifter kan velge mellom mange delte, VPS og dedikerte planer, viser det seg ofte at ingen av dem er det perfekte valget. Hostinger bestemmer seg for å lage en perfekt løsning ved å introdusere disse forretningsplanene. I denne artikkelen skal vi vise deg hovedfunksjonene som følger med hver av disse planene. Hvis du søker etter noe lignende for ditt voksende nettsted, kan du fortsette å lese og prøve tjenestene deres hvis du likte anmeldelsen vår.

De viktigste fordelene med forretningshotell

Hvis du tar en titt på spesifikasjonene som tilbys av hver av Business Hosting-planene på Hostinger, kan du tenke at det ikke er noe spesielt med dem. Det er tross alt mange hostingleverandører som tilbyr lignende spesifikasjoner for samme pris. Men det er mye mer med en webhotellplan enn bare maskinvaren. Hostinger gir deg mange kraftige funksjoner på deres skyplattform uansett hvilken forretningsplan du velger.

Det største er at du ikke engang trenger å betale for dem, noe som absolutt ikke er tilfelle med de fleste andre selskaper. Hvis du trenger ekstrautstyr uten å betale en krone, kan du velge Hostinger for den samme premiumopplevelsen. Det er noen funksjoner som følger med alle planer, inkludert et gratis SSL, et gratis domene, pålitelig kundesupport og daglige sikkerhetskopier i tilfelle noe skulle gå galt på nettstedet ditt.

Bli tilbakebetalt innen 30 dager

Dette er en stor fordel i tilfelle du ikke er sikker på om Hostinger-vertsplanen din vil passe til dine behov eller ikke. Du kan lese utallige anmeldelser om leverandøren, men den eneste måten å finne ut hvor bra tjenestene deres fungerer er å faktisk prøve dem ut. Tilbyderen gir deg 30 dager til å teste ytelsen og prøve ut alle funksjonene, som er god tid. Hvis du ikke er fornøyd, kan du øyeblikkelig få pengene tilbake.

Noen selskaper begynner å stille spørsmål når noen vil melde seg ut, kaste bort menneskers dyrebare tid og få dem til å vente på pengene sine. Hos Hostinger er det ingen som vil bry deg om du bestemmer deg for å lete etter en annen leverandør. På slutten er det du har en ekte prøveversjon av planen, som er ganske uvanlig i webhotellbransjen.

Hostinger kundesupport

Deres tekniske supportteam kan nås via to kanaler, inkludert live chat og billetter. Live chat deres er tilgjengelig døgnet rundt, slik at du kan begynne å snakke med dem når du vil med raske responstider. Gjennomsnittlig ventetid hos Hostinger kundesupport er bare ett eller to minutter, noe som er ganske imponerende. De svarer ikke bare på spørsmålene dine og gir hjelp, men de spør deg også om du har noen tilleggsproblemer og viser deg noen av tutorials relatert til emnet..

hostinger-online-support-kunnskapsbase

Det finnes også Hostinger-kunnskapsbasen for nybegynnere eller de som ønsker å finne en rask løsning på en generell problemstilling. Deres grundige artikler presenteres i en steg-for-trinn-stil med mange nyttige skjermdumper. På toppen av det kan du også få tilgang til forumstøtten deres. På disse to nettstedene kan du finne alt en DIY-person ønsker å se for en webhotell-tjeneste.

De gjorde det lettere å finne artikler med en søkefelt der du trenger å skrive inn noen få nøkkelord og de nøyaktige resultatene vises. Hvis du legger til alt, har de en svært effektiv og aktiv kundestøtte som betjener alle kundene sine.

SSL, malware og spambeskyttelse

Siden planene du kan registrere deg på hos Hostinger allerede er ganske billige, kan du stille spørsmål ved nivået på beskyttelsen du kan få fra en slik leverandør. Heldigvis tilbyr de førsteklasses sikkerhetsfunksjoner som er bemerkelsesverdige fra et så lavt budsjettfirma. Deres mest fordelaktige planer er Business Hosting-planene, og gir hver bruker et gratis SSL-sertifikat i løpet av livet.

SSL kan hjelpe deg mye ved å kryptere dataene som flyter mellom serveren og maskinen din. Dette gjør at det ikke er mulig for alle å komme til din private informasjon. Når du bare jobber med data fra nettstedet ditt, er det ingen risiko involvert, men for andre anledninger er SSL helt essensielt. Dessverre kan du ikke få en gratis SSL med de andre Hostinger-planene. For de som fremdeles vil ha en, er det et alternativ å kjøpe den for bare $ 9.99, noe som også gir en ganske billig pris totalt sett.

Men her kommer den virkelige avtalen. Du får SpamAssassin og BitNinja gratis som en bonus for alle tilgjengelige planer. Som navnet sier, SpamAssassin er et anti-spam-verktøy for e-postadressene du har på domenet ditt. BitNinja er en annen type programvare som forhindrer at serveren blir angrepet av brute force og DDoS-angrep. Programvaren har også en maskinlæringsfunksjon som husker IP-en som serveren ble angrepet fra og deler informasjonen med de andre serverne.

Vanligvis må du betale et betydelig beløp for å få sikkerhetsprogramvare som BitNinja i gang på serveren din. Denne gangen kan du få det gratis. En av ulempene med Hostingers sikkerhet er at de ikke gir noen WHOIS-beskyttelse med domenenavnene dine. Folk kan finne domenet hvis de vil og sjekke ut hvem eieren er. Hvis du ikke vil at slik informasjon skal bli utsatt, bør du finne en annen registrar.

Brukervennlig kontrollpanel

hostinger-kontroll-panel

Mens de fleste webhotellleverandører velger standard cPanel-grensesnittet, bestemte Hostinger seg for å prøve noe annet. De brukte sin egen design på kontrollpanelet, hPanel for å forbedre funksjonaliteten. Resultatet er et helt nybegynnervennlig, minimalistisk grensesnitt med gjennomtenkt navigasjon. Hvis du er ukjent med webhotell, vil du elske denne. Du vil innse hvor enkelt det kan være i dag å etablere en online tilstedeværelse uten erfaring.

Det er ingen teknisk sjargong involvert. Kontrollpanelet ønsker deg velkommen med en fargerik meny der du kan sjekke ut og administrere kontoer, domener, VPS-servere og SSL-sertifikater. Den er designet på en måte som lar deg raskt gjøre oppgavene dine uten forvirring. Hvis du sammenligner det med den typiske cPanel-utformingen, viser det seg at denne tilpassede laget av Hostinger er mye enklere og sannsynligvis raskere.

I tillegg vil du ha øyeblikkelig tilgang til deres live chat support. Ved å klikke på ikonet nederst til høyre på siden, kan du åpne chatten og begynne å skrive. Det ligner på en Facebook-chat, og logger tekstmeldingene dine slik at du kan lese dem etterpå hvis du vil.

Sammendrag

Hvis du oppsummerer alle funksjonene og de kraftige hostingplanene som Hostinger tilbyr, blir det tydelig hvordan de ble så populære. De får et enormt antall positive kundevurderinger og et økende antall fornøyde kunder hver dag. Det anbefales for alle, fra bloggere til enorme bedrifter. De tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsløsninger, CMS-støtte og pålitelig kundesupport. Deres team er klare til å hjelpe deg med å diagnostisere problemet ditt nettsted står overfor og finne ut av en løsning så snart som mulig.

Når du registrerer deg, kan du begynne å jobbe på nettstedet ditt i løpet av få minutter. Selvfølgelig må du registrere deg i en lengre periode for å få det beste tilbudet med rabattene, men med tanke på deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti, vil du ha god tid til å tenke. Selv uten rabattene, vil vi si at Hostinger tilbyr ganske rimelige planer sammenlignet med det meste av konkurransen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector