HostMonster anmeldelser

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'HostMonster anmeldelser
0 9 мин.

Et så sprøtt og attraktivt navn klarer alltid å fange oppmerksomheten min. HostMonsters kule faktor stoler ikke bare på navnet. Snarere er det avhengig av mange års erfaring, siden selskapet ble stiftet allerede i 1996. Det er 21+ års erfaring med å tilby folk webhotelltjenester. Det er lett å tenke at disse bransjeveteranene allerede kjenner hver knute og støt av webhotell, og at de virkelig har tingene sine sammen. Derfor tenkte vi at vi skulle gå gjennom dem og se selv, hvis så mye erfaring er nok til at de kan komme på toppen av andre industriledere.


HostMonster er basert i Provo, Utah, USA, hvor all support (telefon, e-post og chat) og ledelse håndteres av deres interne team. Nylig ble selskapet kjøpt av Endurance Group, som eier andre store hostingfirmaer og leverer online-tjenester for over to millioner kunder over hele verden.

La oss se hva vi har lært!

HostMonster oversikt

Så, hva lærer et selskap, og hvordan etablerer det seg etter å ha vært i 21 år? Har HostMonster brukt all den erfaringen til å komme ut på toppen av andre webverter? Vel, egentlig ikke. Tjenestene deres er anstendige, men de konkurrerer egentlig ikke med de nye barna på blokken. Denne mannen har eksistert i ganske lang tid, men ungdommer som HostGator, InMotion og Siteground, oppveier langt det når det gjelder servicekvalitet. Likevel er de verdt å ta en titt på, fordi de kan tilby noen tjenester som vil gjøre lanseringen og administrasjonen av nettstedet ditt enklere på lang sikt. Jeg har ganske blandede følelser rundt HostMonster. Jeg vil utdype dem i fordeler og ulemper-seksjonene nedenfor.

planer & Prising av HostMonster-planer

HostMonster har noen ganske ordentlige delte hostingplaner. Det er tre av dem, med hvert tilbud om hva du kan forvente av et ikke så forbløffende selskap. De tilbyr også administrert VPS-hosting fra $ 19.99 til $ 59.99, som er en rimelig pris hvis du driver en online virksomhet og trenger den ekstra hestekrefter. Men hvis du vil gå ut, kan du også sjekke deres dedikerte hostingplaner som har en pris fra $ 79.99 til $ 119.99 per måned. I denne artikkelen fokuserer jeg mer på de delte hostingplanene deres, fordi det er det folk flest ser etter.

HostMonster’s Shared Hosting

 • Grunnleggende plan – Den enkleste og billigste hostingplanen dette selskapet har å tilby. Den støtter et enkelt nettsted, 5 e-postkontoer, 25 underdomener, 50 GB lagringsplass og ubegrenset båndbredde. Du kan ha det for $ 4,95 per måned, som ikke akkurat er den mest kostnadseffektive løsningen jeg har sett.
 • Plussplan – Denne planen viser et plutselig hopp i beløpet du blir tilbudt. Den gir deg støtte for 10 nettsteder, 100 e-postkontoer og 50 underdomener og kommer med 150 GB lagringsplass. Dette er ganske imponerende, med tanke på at de fleste selskaper gir støtte for bare 2 nettsteder i løpet av sin andre plan. Du kan få det til $ 6,95 per måned, som er et rimelig tilbud.
 • Prime Plan – Dette er HostMonsters ubegrensede delte hostingplan, som tilbyr ubegrenset lagring, båndbredde, nettsteder, underdomener og e-postkontoer. Den er i salg, så du kan få tak i denne også for $ 6,95 per måned. Det vil regelmessig koste deg $ 14.99 per måned. Det kommer også med ekstra ting som $ 200 $ markedsføringstilbud og noen få premium sikkerhetsalternativer.

Som med alle andre hostingleverandører, vil du også få et gratis domenenavn med noen av planene du kjøper.

Disse prisene høres rimelig ut, ikke sant? Likevel, hvis du har sett deg rundt på webhotellmarkedet lenge nok, vet du at selv ok priser er noen ganger for gode til å være sanne. HostMonster er ikke annerledes. De er fulle av prissettinger som ingen liker. Du må registrere deg for en treårsperiode for å få de annonserte prisene ovenfor. Ellers vil prisene være mye høyere. Det er en bummer? Den plutselige prisøkningen er nok til å slå folk flest av. Disse prisene er også bare gyldige for “nye” påmeldinger. Hvis du faktisk fornyer planen, må du betale den “vanlige” oppblåste prisen hver måned, noe som bare ender med å gjøre dette selskapet dårligere.

Kvaliteten på disse tjenestene er ganske anstendig. Server oppetid faller like forbi bransjestandarden, med en gjennomsnittlig oppetid på 99,85%. Det gikk så høyt som 100% i noen måneder, men det falt aldri fra 99,80%. Som jeg sa, dette er anstendig nok til at nettstedet ditt skal fungere jevnt, men det er ikke en tankegang. Det samme gjelder lastetidene for sider.

Det tar omtrent 1050 millisekunder for en gjennomsnittlig webside å laste på HostMonsters servere, noe som er lavere enn jeg forventer av en plan til denne prisen. Noen selskaper tilbyr mye raskere lastetid for en dollar mindre eller mer. Så det er verdt å se deg om du ikke vil nøye deg med 1050 millisekunder.

HostMonsters kundesupport

Dette er stedet hvor veteraner virkelig får skinne og vise frem at de vet hva de gjør og hva kundene vil ha. Dessverre går HostMonster ikke så langt. I stedet gir de oss en anstendig, men allikevel veldig inkonsekvent støtte. Skjønt, de vet at de må svare raskt for å tilfredsstille brukerne. Derfor tar det ikke mer enn fem minutter å svare på live chat. Denne tendensen er sjelden hos vertsselskaper, og den bør respekteres.

Svarene og samtalene du får fra samtaler med deres representanter, blåser deg ikke akkurat bort. Men de vil få jobben gjort.

Det eneste problemet med HostMonsters kundesupport, er det faktum at de krever at du går gjennom en bekreftelsesprosess før du faktisk kan snakke med noen. Det tar ganske lang tid å gjøre, noe som kan slå av mange brukere. Disse bakgrunnssjektene har mottatt blandede anmeldelser fra brukere, så jeg kan ikke si at de vil være så pålitelige hele tiden. Vær forsiktig og gjør undersøkelser hvis du ønsker å samarbeide med dette selskapet.

Fordeler og ulemper med å bruke HostMonster

Jeg hadde store forhåpninger for disse veteranene og så tjenestene deres som robuste og pålitelige, men det er viktig at vi baserer våre meninger og beslutninger på fakta. Så la oss se hvordan mine blandede følelser og meninger om HostMonster legges opp til en konklusjon.

Vår erfaring med HostMonster er ganske anstendig, selv om prisene deres overlater mye å være ønsket. Det er her ting blir interessant, da vi prøver å avdekke negativene ved å bruke HostMonsters tjenester.

Pros

 • Rask respons fra kundesupporten – Jeg liker det når et selskap behandler alle kundene sine som topp prioritet. Det er det vi gir dem penger for, ikke sant? HostMonster gjør det bra i denne forbindelse og reagerer veldig raskt når du har gjennomgått en lang bekreftelsesprosess. Selv om du også bør sjekke ut noen brukeranmeldelser om det.
 • Solide sikkerhetsalternativer – HostMonster har et fint utvalg av sikkerhetsprogramvare som hjelper deg i kampen mot de vanligste truslene mot et nettsted. WordPress-nettsteder er en av de mest hackede, og det er viktig at du har all den beskyttelsen du kan få. For dette tilbyr HostMonster funksjoner som SSH Access, Hotlink Protection, vanlige sikkerhetskopier av nettsteder og Spam Assassin.
 • Rask kontooppsett og enkel skalering – Det tar ikke lang tid å sette opp en konto hos HostMonster, og den vil bli aktivert kort tid etter at du er ferdig med prosessen. Når du har tilgang til hosting og trenger ekstra serverressurser eller ønsker å oppgradere til noe bedre, kan du gjøre det med noen få klikk. Tjenestebetaling gjort umiddelbart.

Ulemper

 • “Standard” prissvingninger – De annonserte prisene er misvisende. De krever at du registrerer deg for en 36 måneders periode, som er en voldsom rekkefølge. Hvis du vil gå et år mindre, vil grunnleggende plan gå opp til $ 5,95 per måned. Hvis du heller vil gå med ett års abonnement, vil grunnplanen koste deg $ 6,95 per måned. Så i utgangspunktet er dette HostMonsters måte å si at du vil betale prisbeløpet de vil ha, uansett hva. Dette er ganske kvalmende, med tanke på at de fleste selskaper gjør dette. HostMonster lærte ikke av at folk ble skuffet etter 21 år.
 • Sikkerhetskopiering er ikke gratis– De lover at du får sikkerhetskopier, og det vil du virkelig gjøre. Rett etter at du betaler en månedlig $ 1,99 for det. Å ja, du falt for det!
 • Skjulte avgifter – Jada, det er en kort periode hvor du kan be om pengene tilbake. Flott. Men hvis du er omtrent ett år med hosting-tjenesten din på HostMonster, vil ting bli rotete. Som det viser seg, vil domenet ditt ikke være gratis etter at du har kansellert kontoen din. Det er ingen gratis tjenester med HostMonster som det ser ut, så du må betale en heftig pris hvis du avbryter tjenesten. Så HostMonster vil gjerne si at de definitivt vil gjøre deg om til kontantkua og melke deg, enten du vil eller ikke.
 • En gjennomsnittlig tjeneste for mye penger – Når du har taklet HostMonsters pristriks, kan du gå videre med livet ditt og få den forbaskede hjemmesiden din allerede i gang. Hvis du ikke bruker noen ekstra tjenester, vil du være i orden med å bare betale månedlig pris. Men for meg virker 4,95 dollar for mye med en 3-årig kontrakt. Du vil også nøye deg med en gjennomsnittlig oppetid og sidehastighet, mens det er selskaper som tilbyr så mye mer.

Konklusjon

Etter å ha fått en følelse av HostMonsters tjenester, lurer jeg ikke på hvorfor de klarte å holde seg under radaren i mer enn 21 år. Hva du får for pengene du betaler er ikke verst, men det er ikke nok med at så mange konkurrenter tilbyr bedre, raskere og mer pålitelige tjenester for mindre penger.

Kort sagt, jeg vil ikke anbefale å bruke HostMonster. Du har det bedre å sjekke hva InMotion, HostGator eller SiteGround har foregått, fordi de er de beste spillerne etter min mening. Tjenestene deres er overlegen alt som HostMonster kan komme med, både når det gjelder kvalitet og pris, så det er ikke noe spørsmål om det. HostMonster er ikke god nok.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector