HostUpon anmeldelser

HostUpon er en kanadisk webhotellleverandør som har et økende antall fornøyde kunder og positive anmeldelser. Hovedkvarteret deres er i Toronto, men de har flere datasentre i noen få amerikanske land. Hvis du bor i et av de nordamerikanske landene, er HostUpon det perfekte valget for deg. For de som bor lenger borte fra Canada, er det fortsatt et av de bedre valgene.


Dette selskapet garanterer en anstendig ping for mennesker fra hele verden. Dette er hovedsakelig takket være trebens båndbreddeoppsettet, og tilkoblingen kan forbedres ytterligere hvis du bruker en CDN. Tallene viser at mange mennesker faktisk bruker sine tjenester over hele verden. Kundebasen deres krysset allerede 10.000-merket, og de dekker over hundre land så langt.

HostUpon nøyer seg ikke med mindre, de bruker bare den nyeste maskinvaren i datasentrene. De bruker bare de mest pålitelige serverne, inkludert IBM, Dell og HP. Ved å registrere deg på en av planene deres, beskytter du også miljøet. Denne leverandøren driver maskinvaren sin med grønn energi, og det er en av grunnene til at så mange velger dem. Å velge en webhotell basert på grønn energi fører til redusert forurensning fra karbondioksid.

HostUpon webhotellplaner

Hos HostUpon kan du finne de fem mest typiske planene: VPS, dedikert, sky, delt og forhandlervert. På toppen av det tilbyr de også en tjeneste for registrering av domenenavn. Dette betyr at du kan få en fullverdig webbhotellplan og et domenenavn på det samme nettstedet, så det er ikke nødvendig å søke etter domeneregistratorer. Hvis du velger en av de delte hostingplanene deres, vil du også få et gratis domene.

Delt hosting

Når det gjelder delt hosting, er hovedideen å tiltrekke seg så mange kunder som mulig med over gjennomsnittet planer som tilfredsstiller deres behov. Jo flere som er fornøyde med tjenesten, jo flere vil bo og velge en kraftigere plan levert av selskapet. HostUpon gjør det samme, ikke bare ved å holde prisene lave, men også tilby en ganske kraftig tjeneste med hver plan.

Du kan få en delt plan for Starter for bare $ 3,95 per måned. Små og mellomstore bedrifter kan ha stor nytte av forretningsplanen sin, som også er den mest populære for bare $ 7,95 per måned. Som du ser på nettstedet deres, er hver av planene deres ubegrenset, og det er faktisk mange ubegrensede funksjoner, uansett hvilken du velger. Ingen av dem er selvfølgelig ubegrenset, men du vil sikkert ha mer enn nok ressurser.

En typisk delt delt hostingplan i markedet lar deg bare være vert for et enkelt nettsted, men dette er definitivt ikke tilfelle med HostUpon. De lar deg være vert for så mange individuelle nettsteder du vil, og du kan også legge til ubegrensede domener og e-postkontoer. Startplanen er allerede ganske kraftig, men de to andre planene inneholder noen verdifulle funksjoner som du kanskje trenger for nettstedet ditt.

Forretningsplanen deres legger til en dedikert IP-adresse til funksjonslisten, mens Premium-planen kommer med vanlige sikkerhetskopier og et SSL-sertifikat. HostUpon tar databeskyttelse på alvor, oppretter sikkerhetskopier av nettstedet ditt noen ganger om dagen og holder dem tilgjengelige i opptil 5 dager.

Forhandlervert

Du kan velge mellom 5 forhandlerhotellplaner med priser fra $ 19,95 per måned helt opp til $ 99,95 per måned. Hver av planene er hvitmerkede, slik at du kan legge til forretningslogoen din til cPanel. Hele forhandlerplanen kan administreres ved å bruke WHM-kontrollpanelet. I tillegg vil du få tilgang til nettstedbyggeren deres og rikelig med programvare som kan installeres med et enkelt klikk.

Med den første planen får du en 15 GB diskplass å jobbe med, ubegrenset båndbredde, 10 cPanel-kontoer, 2 dedikerte IP-er og WHM også. Dette kan skaleres opp til 100 GB diskplass og ubegrensede cPanel-kontoer. I følge kundeanmeldelsene er den første forhandlerplanen mer enn nok for det første. Imidlertid, hvis du vil ha den beste verdien for prisen, bør du absolutt velge den andre planen for $ 29,95 per måned, som også er deres mest populære plan.

VPS-planer

Når folk innser at nettstedene deres vokser jevnlig og at de er i ferd med å gå tom for ressurser, blir de tvunget til å velge en kraftigere hostingplan. Etter å ha skalert opp til den dyreste delte hostingplanen, er neste trinn å bytte til en VPS-plan. HostUpon tilbyr 5 forskjellige VPS-hostingplaner med priser fra $ 49,95 per måned og opp til $ 149,95.

Hvis du vil ha mer kontroll over serveren og ressursene som kan håndtere den økende trafikken på nettstedet ditt, bør du prøve en av VPS-planene. De er ikke bare sterkere, men du vil kunne dra nytte av noen ekstra funksjoner også. Hvis du for eksempel vil ha et nettsted basert på videoinnhold, kan du dra nytte av FFmpeg-støtten gitt av HostUpon VPS-planene.

De garanterer en solid 1 GB / sek tilkobling til serveren og mer kontroll ved å gi deg root-tilgang. Hvis du vil installere tilleggsprogramvare på serveren manuelt, vil dette sikkert komme til nytte. I tillegg kan du også starte serveren på nytt når det er nødvendig. Deres billigste VPS-plan gir deg 20 GB diskplass, 100 GB båndbredde, 512 MB RAM og 2 dedikerte IP-er. Dette kan skaleres opp til 150 GB diskplass, ubegrenset båndbredde, 3 GB RAM og 3 dedikerte IP-er.

Cloud Hosting

Den viktigste grunnen til at mange nettstedseiere velger HostUpon Cloud-hosting er fordi det lett kan skaleres opp. Det er også et godt valg hvis du vil sikre sikkerheten til dataene dine. Selv om det er et større problem med nettstedet ditt, vil det i det minste ikke være i stand til å ødelegge alt. Med skyhosting blir nettstedets data spredt mellom en rekke servere. Siden nettstedet ditt henter dataene fra en gruppe servere, spiller det ingen rolle om en av dem går ned.

Etter hvert som nettstedet ditt vokser, kan du alltid oppskalere skyhotellplanen din. I utgangspunktet vil flere servere bli lagt til skyen, noe som gir nettstedet ditt de nødvendige ressursene. Siden det er en mer pålitelig løsning enn VPS eller noen ganger til og med dedikert hosting, er skyhosting helt sikkert blant de dyrere tjenestene. Med HostUpon kan du få en skyhotellplan for bare $ 24,95 per måned.

Du kan velge mellom tre forskjellige planer i henhold til dine behov. Startplanen er tydeligvis den mest begrensede, og tilbyr 25 GB lagring, 100 GB båndbredde, 5 MySQL-databaser og 2 tilleggsdomener. Hvis du vil bli kvitt disse begrensningene, bør du velge en av de sterkere planene. Begge har ubegrensede databaser, båndbredde og tilleggsdomener. Den eneste forskjellen er lagringsplassen, med den andre gir deg 50 GB og den tredje 100 GB diskplass.

Dedikerte vertsplaner

Å velge en dedikert hostingplan betyr at du vil ha full kontroll over en enkelt server i stedet for bare å få en del av den med en VPS-plan. En dedikert HostUpon-plan vil gi deg root-tilgang til serveren i tilfelle du vil installere noe programvare manuelt for arbeidet ditt. I tilfelle du trenger mer ressurser, trenger du bare å spørre, og de vil umiddelbart legge til litt mer RAM eller annen maskinvare du trenger.

Nettstedet ditt kjøres på de nyeste IBM Enterprise-serverne med en garantert 1 GB per sekund tilkobling. Det er ingen grunn til å bekymre seg for noen konfigurasjon, da HostUpon setter opp MySQL, PHP, CSF, ImageMagick, Apache, CentOS og mye mer riktig før du til og med registrerer deg for planen deres. Å konfigurere alle disse kan ta mye tid hvis du trenger å gjøre alt selv. Ved å ha dem alle oppe og gå, kan du fokusere på viktigere oppgaver helt fra begynnelsen.

Det er fem dedikerte servere å velge mellom, med den første som koster $ 175 per måned og den siste $ 595 per måned, og tilbyr løsninger for store og små bedrifter. HostUpon dedikerte plan som vi stort sett anbefaler her er deres andre. Det koster 225 dollar per måned, og du får 2 GB RAM, 150 GB lagring, 10 TB båndbredde drevet av en 2,8 GHz dual core CPU.

HostUpon kundesupport

Selvfølgelig er det et virkelig viktig salgssted for et vertsfirma å tilby kraftige og rimelige hostingplaner. I de fleste tilfeller er det imidlertid ikke en gang verdt å registrere deg på en webhotellplan hvis du ikke kan stole på kundesupporten deres. Dette kan lett være en avgjørende faktor, og heldigvis har HostUpon et aktivt, kunnskapsrikt og pålitelig teknisk supportteam.

For ikke å nevne at de fleste tilbydere ansetter tredjeparts kundestøtte, vanligvis fra Asia, og du må være veldig heldig for å finne en rask og nyttig en av disse teamene. Dette er ikke tilfelle på HostUpon, ettersom de har sitt eget team av eksperter som er klare 24 timer i døgnet for å gi topp støtte. De jobber rett fra Toronto, deres hovedkvarter. Dessverre kan du ikke finne at mange selskaper som følger samme praksis.

Som mange av konkurrentene, investerte HostUpon også mye tid på å skape et omfattende kunnskapsgrunnlag. Hvis du trenger hjelp, kan du alltid sjekke det og lese noen få av artiklene deres som forklarer emnet med nybegynneren i tankene. Hvis du vil ha en enda raskere og mer enkel løsning, kan du også se videoopplæringen deres. Du kan enten bruke billettstøttesystemet ditt eller slå dem opp i live chat. Ved å registrere deg på en dedikert server, kan du også ringe dem via telefon.

Sammendrag

Hvis du vil ha en pålitelig hostingleverandør i Canada, bør du absolutt velge HostUpon. Selv om du ikke er et sted rundt i landet, er vertsplanene deres fremdeles absolutt solide. For øyeblikket tilbyr de en av de billigste, men likevel kraftigste delte hostingplanene på markedet. Det er enda bedre hvis du tar i betraktning at de fleste tilbydere kun gir deg et enkelt nettsted med pakken, mens du med en delt HostUpon-delt plan kan ha ubegrensede individuelle nettsteder.

Når det gjelder de andre typene hostingplaner, er de fremdeles rimelige. Du kan finne noen billigere alternativer for VPS-, dedikerte eller cloud hosting-planer, men med tanke på spesifikasjonene og funksjonene de tilbyr, er det noen god verdi for pengene. Å gå etter det billigste alternativet er ofte en ganske dårlig idé. Det kommer vanligvis med svak maskinvare og outsourcet støtte. Siden HostUpon prøver å holde alt på toppnivå, kan vi bare anbefale deg å prøve tjenestene deres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map