JaguarPC gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'JaguarPC gjennomgang
0 11 мин.

La oss se hva JaguarPC har å tilby selskaper eller enkeltpersoner som ønsker en pålitelig hosting-tjeneste. JaguarPC er riktignok et godt valg når det gjelder hosting, men funksjonene og tjenesten generelt er kanskje ikke egnet for alle. Dette er grunnen til at vi vil diskutere i detalj hva som er fordeler og ulemper som du bør være klar over før du starter et medlemskap.


Selskapet ble stiftet i Colorado allerede i 1998. De jobbet hardt, og tilbyr forskjellige webhotelløsninger og ble til slutt et av de største selskapene i bransjen. JaguarPC investerer alltid i den mest moderne maskinvaren og sikkerheten, og det ble derfor den ble leverandøren av go-to hosting for mange bedrifter.

I løpet av de siste 10 årene utvidet selskapet mye. Foruten Colorado, har de nå datasentre i Chicago, Houston, Atlanta og til og med i Storbritannia, som har mer enn 500 000 domener på serverne sine. Det var også små hostingleverandører som også ble en del av JaguarPC, nemlig Devpont, Hostingzoom og Wowvps.

JaguarPC har et bredt spekter av webhotellplaner, og sikrer et passende sett med funksjoner for både store og små bedrifter. Uten videre, la oss snakke om hva JaguarPC har å tilby sine kunder generelt.

JaguarPC Oversikt

Som vi nevnte tidligere, investerer JaguarPC stadig i ny maskinvare og forbedrer nettverket deres. Deres garanti på 100% oppetid er ikke bare et agn, de tar det virkelig på alvor da det ikke var strømbrudd i mer enn 8 år.

De har gjort det supersikkert med et kraftanlegg som har 14 generatorer som alltid er klare til å sikkerhetskopiere hele nettverket. JaguarPC sørger for at systemene deres kontinuerlig blir overvåket og sikret for å gi en webhotell av høy kvalitet til alle.

Hvis du velger en av JaguarPCs dedikerte serverplaner, vil de sikre deg at hver gang det er et problem med maskinvaren, vil de erstatte de defekte delene i løpet av de neste 2 timene. På den annen side kan du stole helt på kundesupporten deres når du trenger hjelp.

Når det gjelder prisene og spesifikke lister over funksjoner, vil du finne mange ekstrautstyr som vil komme godt med mens du fortsatt betaler en rimelig lav pris for hver plan. For å fullføre det gir JaguarPC deg også tilgang til masse programvare som kan være nyttig for nettstedet ditt, for eksempel e-handelsverktøy og innholdsstyringssystemer..

JaguarPC planer og priser

JaguarPC holdt prisene rimelige for alle, og tilbyr en enorm liste over funksjoner med alle planer, til og med den billigste som koster bare $ 5. Hvis du er ny på JaguarPC og vil være med, vil de garantere et gratis oppsett for deg.

Delte vertsplaner hos JaguarPC

La oss først snakke om deres Delte vertsplaner med cPanel som grensesnitt for hosting. cPanel gir deg mange installasjonsapper med ett klikk som kan være nyttige, inkludert de mest populære CMS- og datastyringsplattformene. Uansett hvilken delt plan du velger, vil du få SSD-lagring med hver av dem som garanterer høy overføringshastighet.

Hvis du nå vil være kostnadseffektiv med JaguarPC-delte hostingplaner, bør du absolutt velge deres 36-måneders avtalealternativ. I så fall vil du få alle funksjonene og den enestående kundesupporten for en pris som er nesten latterlig sammenlignet med tjenesten du får.

 • Den minste delte hostingpakken er Privat hosting som koster $ 3,97 hver måned. Det gir deg 35 GB plass å jobbe med, og en 100 GB båndbredde for det første. E-post, FTP-kontoer og MySQL-databaser er riktignok ganske begrensede, ettersom du maksimalt kan ha 25 av de tre kombinert.
 • Den andre planen er Webhotell og den har en 75 GB diskplass, en større båndbredde på 1000 GB, og denne gangen er e-post, FTP og MySQL lagt på 100. Det koster $ 6,97 månedlig og gir deg noen bonuser som du ikke kan få med den private hostingplanen, for eksempel sikker SSL med sertifikat, Softaculous, Spam Expert, Cloud Flare, LiteSpeed. I tillegg kan du jobbe med 100 parkerte domener mens du også får daglige sikkerhetskopier.
 • Den største er Business hosting med en månedlig pris på 25,94 dollar. Dette er mye større sammenlignet med de to foregående, men faktisk ikke så stort hvis du vurderer alle de ubegrensede tingene du får med planen. Det leveres med 125 GB diskplass, båndbredden er 5000 GB, og denne gangen er alle databaser, parkerte domener og kontoer ubegrenset. I tillegg til den forrige planen, vil nettstedene dine kjøre på semi-dedikerte servere, og en dedikert IP-adresse er også inkludert.

Planer for dedikerte servere

Dette var alle de delte alternativene for webhotell som JaguarPC har å tilby. La oss se på deres Dedikerte serverplaner at alle garanterer deg 99.99% oppetid, så disse er stort sett oppe hele tiden og du trenger ikke engang å bekymre deg.

Du kan velge mellom fire planer, og alle av dem vil gi deg 10 Mbps ubegrenset båndbredde, ubegrenset trafikk, rottilgang og muligheten til å starte systemet eksternt. I tillegg vil du kunne implementere alle slags kjerner og å jobbe på nettsteder og applikasjoner på JaguarPCs egen plattform.

Prisene for disse dedikerte serverplanene starter fra $ 127 per måned helt opp til $ 267 / måned, avhengig av hvor sterk du vil at serveren skal være. Det er fire spesifikke konfigurasjoner for hver med de øverste Intel Xeon E3-prosessorene og den sterkeste med to Intel E5-prosessorer. Jo dyrere pakke, desto større er RAM og diskplass.

Forhandlervert hos JaguarPC

Når det gjelder Forhandlervert, JaguarPC-brukere er også ganske fornøyde. Det er mange tilgjengelige alternativer innenfor de fire spesifikke planene de tilbyr. Planene er tilgjengelige for britiske og amerikanske forhandlere i tillegg med ubegrenset båndbredde, e-postadresser, FTP og videresolgt kontoer og databaser. Forhandler hosting planer inkluderer også disse funksjonene:

 • Overselling er tillatt
 • Kontoer kan overføres (vedlagt 25)
 • Helt gratis Rapid SSL
 • Tilpassing av navneserver
 • Litespeed webserver inkludert
 • CloudLinux OS inkludert
 • Du får SSL-, master- og domeneforhandlerkontoer
 • Daglige sikkerhetskopier av R1Soft
 • Nettstedsbygger med høy ytelse (RVSiteBuilder)

JaguarPC tilbyr sine forhandlerhotellplaner med cPanel, og den billigste planen som heter Lite gir deg 10% rabatt hvis du videreselger dedikerte eller VPS-servere, mens den største avanserte planen har 20% rabatt. La oss si at du vil ha det 36 måneders forhåndsbetalte alternativet, da er Lite-planen $ 12,96, Standard er $ 19,95, Pro $ 35,95 og den avanserte planen koster $ 56,95, men de to siste er bare i 12 måneder.

VPS Hosting Alternativer

Hvis du vil investere i VPS Hosting I stedet kan JaguarPC tilby deg fire planer for det alternativet også. De ubegrensede funksjonene som vi tidligere har snakket om, er også tilgjengelige her, inkludert e-postkontoer, domener, FTP, inngående båndbredde og MySQL-databaser..

Planene støtter også forskjellige operativsystemer som Fedora, Windows, Suse, Debian og CentOS. To vilkårlige IP-adresser, ekstern administratoradgang og daglige sikkerhetskopieringer er det hver bruker får i tillegg med JaguarPCs VPS. Hvis du velger deres 12-måneders plan, er dette de fire alternativene:

 • 5 GB RAM, 10 TB båndbredde, 2 kjerner og 30 GB plass til en månedlig avgift på 27 dollar
 • 3 GB RAM, 15 TB båndbredde, 2 kjerner og 60 GB plass til en månedlig avgift på 47 dollar
 • 4 GB RAM, 20 TB båndbredde, 3 kjerner og 90 GB plass til en $ 67 månedlig avgift
 • 6 GB RAM, 25 TB båndbredde, 4 kjerner og 120 GB plass til en $ 97 månedlig avgift

Oppsettene er gratis for alle planene, og du kan velge mellom tre kontrollpaneler: WHM, Plesk og cPanel.

Unmanaged Cloud VPS Hosting Plans

Med JaguarPC kan du ha en Cloud VPS i Atlanta, Dallas og New York, og hver av dem har et sett med åtte forskjellige planer. Fra en liten pris på $ 4, kan du gå helt opp til 141.6 $ -planen avhengig av spesifikasjonene du trenger.

Den første planen er veldig grunnleggende som forventet: 1 kjerne, 20 GB diskplass, 512 MB RAM og 1 TB båndbredde. Og dette er hvor sterk den dyreste Cloud VPS-planen er: 12 kjerner, 420 GB diskplass, 36 GB RAM og 20 TB båndbredde, og selvfølgelig er alle plan verdt pengene dine, ettersom de alltid prøver å holde prisene rimelige for alle.

JaguarPC Hosting Funksjoner

Noe av det største med JaguarPC er at den tilbyr mange funksjoner. Nå, hvis du leter etter et webhotellfirma, har du sannsynligvis sjekket ut noen få andre selskaper også. Det er de funksjonene som hvert enkelt vertsfirma tilbyr, og det er de som er de viktigste egenskapene til JaguarPC-hosting. La oss se hva de viktigste fordelene ved å velge JaguarPC er.

 • Først av alt, JaguarPC Støtter både Linux og Windows noe som kan komme til nytte for de som ikke prioriterer bare en av de to. Støtten deres til to operativsystemer viser ganske enkelt at de ikke tenker to ganger når det gjelder å investere i utstyret deres.
 • Hvis du eier en virksomhet som betjener lokale kunder, er det faktum at JaguarPC etablerte Fem datasentre i USA. og En i Storbritannia. kan hjelpe deg med å gi en bedre online opplevelse til kundene dine. Du kan velge et sentrum nærmest din region, og det vil garantere en fin sidehastighet for besøkende. At JaguarPC utvidet seg så mye siden 1998, viser bare suksessen.
 • JaguarPC tilbyr lite å Ingen salg og Mange freebies, selv om du velger de rimeligste planene. Du får alltid de gratis daglige sikkerhetskopiene som kan komme til nytte, mens du kan bruke overføringer, SSL, filtre, sidebyggere, passordbeskyttelse og administrere DNS også. Disse kommer bokstavelig talt med alle tilgjengelige planer.

JaguarPC kundesupport

Med den omfattende mengden nyttige videoer og kunnskapsbase, sørget JaguarPC for at brukerne hadde en sjanse til å fikse grunnleggende problemer selv. Disse gir også riktig veiledning de trenger for en sømløs opplevelse med webhotell.

I tillegg kan alle spørsmål knyttet til webhotell stilles på samfunnsforumet deres der folk hjelper hverandre i mange forskjellige tråder hvis de setter seg fast. Du kan også få den daglige dosen med kunnskap om webhotell ved å lese bloggen deres der JaguarPC-crewet deler mange informative artikler.

Deres supportteam kan kontaktes via fire forskjellige kanaler, inkludert live chat, telefon, e-post eller deres billettsystem. Hvert datasenter har sitt eget team, og de er konstant tilgjengelige hvis du har problemer med JaguarPC-hosting.

De vil være tilgjengelige overalt, så det er derfor du kan finne dem på de mest populære sosiale medier-plattformene. JaguarPC har en sterk tilstedeværelse på Google Plus, Twitter, Facebook og LinkedIn.

Fordeler og ulemper med JaguarPC

JaguarPC garanterer at perfekt 100% oppetid og tjenesten deres er faktisk oppe hele tiden. Imidlertid kan uventede ting alltid skje. Så i tilfelle en server er nede, refunderer JaguarPC brukerne sine med prisen på timene med nedetid x10. Alt i alt er hovedprioriteten deres å holde brukerne fornøyde med tjenesten deres, og de er ganske flinke til det.

Hvis du ikke likte planene deres, kan du kreve pengene dine tilbake innen 45 dager. Videre er de veldig nyttige når det gjelder migrering av nettsteder og gir deg et øyeblikkelig oppsett. For å opprettholde et nettsted som kontinuerlig fungerer og optimaliseres, trenger du en god kundestøtte, og JaguarPC er spesielt flink til det. Men det kommer vi til å snakke litt mer om senere.

La oss oppsummere de mest åpenbare fordeler og ulemper du måtte møte hvis du velger JaguarPC i en kort liste:

Pros

 • Topp maskinvaremaskinvare
 • Mange forskjellige planer og rimelige priser
 • JaguarPC-mannskapet bruker sosiale medier og kundeforum effektivt for å gi hjelp
 • Kundesupporten deres svikter deg aldri

Ulemper

 • Billettbasert support og live chat kan trenge noen forbedringer
 • Det er noen få brukere som klaget over overbelastede servere
 • De reklamerer for oppetid i litt forskjellige prosenter på forskjellige websider

Konklusjon av JaguarPC gjennomgang

Nok en gang, definitivt en av de beste tilbudene hvis du tar en titt på oppetiden deres. Ved å velge JaguarPC er det du får en vennlig og pålitelig webhotellopplevelse som du kan stole på. Den har mange alternativer, så hvis du føler at webhotellplanen din trenger en oppgradering, er den neste planen ikke så stor.

Hvis du sammenligner det med andre webhotellfirmaer side om side, vil du selvfølgelig finne noen forskjeller. De kan variere i sidehastigheter, priser, kundestøtte eller hva, men til slutt vil du ha en pålitelig og sømløs webhotellplan som oppfyller dine forventninger og passer i budsjettet ditt..

JaguarPC gir alltid mange ekstra funksjoner og et bredt spekter av webhotellplaner som er bra for enkeltpersoner og alle slags virksomheter. De lover mye, men de kan sikkerhetskopiere det også.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector