Kinsta.com omtaler

Den elektroniske forretningsverdenen er et kontinuerlig skiftende landskap med komplekse sammenligninger og forhåndsinnstillinger. Å velge hvilket selskap som skal brukes til hostingtjenesten er det første trinnet som mange tar mot å ha en online tilstedeværelse.


Det er mange alternativer der ute for både nye webdesignere og erfarne forretningsfolk. Hver dag ser det ut til at det er en ny vert dukker opp med oppetidsgarantier og nedsatte priser som er klare til å rekke i alle klienter som trenger å arrangere innholdet.

For å bryte det ned og gi deg et fokusert blikk på nøyaktig hva hver webhotell kan gjøre for deg, tar vi en titt i dag på Kinsta, et WordPress-spesialisert hostingfirma med et bredt spekter av planer bygget opp tilfredsstillende dine WordPress hosting behov.

For å starte med, vil vi gjøre en liten introduksjon til selskapet og gi deg et inntrykk av hvem de er og hva de står for.

Hva er Kinsta?

Kinsta ble grunnlagt i 2013 og begynte med et ønske om å bli den beste WordPress-hostingplattformen over hele kloden. Teamet består av veteran WordPress-utviklere som er fast bestemt på å bringe nyskapende teknologi, hastighet, sikkerhet og stabilitet i en raskt voksende industri.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av WordPress-optimaliserte planer; alt fra startpakker som er egnet for oppstartbloggere og hobbysnekkere, helt til store driftige kontoer ment for store selskaper å administrere troves of content på en gang.

Sammenlignet med andre selskaper, som vanligvis tilbyr noen WordPress-hosting, men med fokus på andre områder som nisjer, er WordPress-hosting ganske enkelt uslåelig. De har utmerkede anmeldelser på nettet, så vel som en liste over store navneklienter som Tripadvisor.

Totalt sett er det ganske enkelt å kjøpe inn hypen her; Kinsta virker rett og slett som det beste alternativet for WordPress-hosting. Når det er sagt, er det alltid en god idé å se nøyaktig hva et selskap har å tilby deg.

I den anledning skal vi se på noen av Kinstas fordeler og ulemper. Det er mye som dette selskapet har å tilby, og mye surr rundt nettet om dem (både gode og dårlige). For å komme inn i det nydelige i det vi trenger å vite for å ta vår beslutning, vil vi starte med noen av fordelene som Kinsta har å tilby.

Fordeler og ulemper med Kinsta Hosting

I det følgende vil jeg vise deg fordeler og ulemper med Kinsta.

Pros av Kinsta

Kinsta har en rekke fordeler, inkludert:

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Kinsta tilbyr tilbakebetaling hvis du avbestiller hosting-tjenestene deres innen 30 dager. Det er alltid noen fine utskrifter å følge med disse garantiene, så det er lurt å se på nettstedet deres og se selv om du får det du kjøpte. Garantien i seg selv er ganske standard når det gjelder webhotellfirmaer, men det kan være fint for kunder som ønsker å minimere risikoen.
 • Ingen nedgradering eller oppgradering av straff. Kinsta vil ikke straffe deg med ekstra kostnader for å ombestemme deg hva du vil med planen din. Oppgradering til en høyere plan samt nedgradering til en mindre plan vil ikke medføre noen ekstra avgifter eller kostnader i tillegg til den faktiske forskjellen mellom de to planene hvis du oppgraderer. Dette er fint fordi mange selskaper kan komme i vane med å gi seg med lite gebyrer for alt kundene deres gjør.
 • 2 gratis måneder inkludert i årsplaner. Når du registrerer deg for en årsplan i stedet for en månedlig plan, vil du motta to gratis måneder med WordPress-hosting gratis. Sammen med de nedsatte priser som de tilbyr med lengre forpliktelser, er dette en veldig fin funksjon, spesielt for folk som ønsker å spare penger mens de fremdeles får WordPress-hosting av høy kvalitet.
 • Ingen tidsbegrensede kontrakter. Kinsta begrenser ikke planene deres etter tidsperioder. Dette er en utmerket funksjon for mennesker med ustabile forretningsmodeller, hyppige migrasjoner på nettstedet og finjente kunder. Å vite at du kan komme ut av en kontrakt med mindre problemer er alltid en velsignelse når du har bedre ting å bekymre deg for. Dette er en spesielt koselig faktor når du vurderer de kraftige funksjonene og teknologien som følger med Kinstas WordPress-hosting.
 • Forholdsmessige refusjoner. Når du får tilbakebetaling fra Kinsta, bruker de tilbakebetalingene slik at du ikke blir skrudd ut av refusjon for tjenester som allerede er levert. Hvis du bare har mottatt hosting for en del av en lønnsperiode, blir du bare fakturert eller tilbakebetalt i henhold til beløpet du har betalt, i stedet for å avkortes til et større lønnsduehull. Igjen, dette er en fin fordel for de som føler at de kan kreve refusjon på et tidspunkt.
 • Daglige sikkerhetskopier. Kinsta WordPress hosting administrerer daglig sikkerhetskopiering av innholdet, slik at du aldri mister noe av det viktige som skjer på nettstedet ditt. Mange andre WordPress-vertsfirmaer tilbyr sikkerhetskopier sjeldnere, eller bare med spesifikke planer, men Kinsta WordPress-hosting inkluderer sikkerhetskopiene med alle planene deres. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at store mengder data går tapt.
 • Iscenesettelsesmiljøer. Kinsta gir iscenesettelsesmiljøer med sine planer. Dette lar deg se og teste endringer på nettstedet ditt før du tar det live, og sørge for at du har akkurat den typen online tilstedeværelse som bedriften trenger. Igjen, mange andre webhoteller tilbyr lignende iscenesettingsfunksjoner, men det er fint å ha dem inkludert som en gratis funksjon i alle planene deres. Dette betyr at uansett hvilken skala du bruker med, vil du motta fordelene med å ha et iscenesatt miljø. Bare en av de mange måtene Kinsta viser at de bryr seg.
 • Killer WordPress-optimalisering. Kinsta har noen av de beste WordPress-hostingene der ute, med driftsstopperstatistikk og avansert maskinvare som er optimalisert for å bringe hastighetshastigheter til ditt WordPress-nettsted. Kundenes anmeldelser og meninger om prestasjoner er generelt lysende i denne kategorien. Jeg har en tendens til å tro massene når de forteller meg at en vert har fantastisk ytelse. Noen mennesker ser ut til å ha hatt noen problemer med små mengder driftsstans, men disse ser ut til å være mer unntaket enn regelen.
 • Fint dashbord. Selv om Kinsta ikke ser ut til å bruke bransjestandarden cPanel-grensesnittet, er brukergrensesnittet deres veldig intuitivt, og har all informasjon og verktøy du har til disposisjon som en webutvikler ønsker. Selv om du ikke lærer noen bransjestandardferdigheter når du gjør deg kjent med grensesnittet, vil du legge merke til at funksjonene og det strømlinjeformede utseendet gjør det til et veldig kapabelt grensesnitt, likevel.

Som du kan se, det er mye å like med Kinsta, siden de uten tvil har den kraftigste WordPress-hosting der ute. Mens planene deres kan virke litt kostbare sammenlignet med de grunnleggende delte hostingplanene som tilbys av noen andre nettsteder, er prisene faktisk veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre sky- og dedikerte hostingplaner. Dessuten er deres kraftige tech- og funktionssett vel verdt det lille ekstra, etter vår mening.

Hvis du velger å gå sammen med Kinsta, er det noen ulemper som du bør være klar over før du legger ned penger på en $ 600-plan. Hvis du bestemmer deg for at deres spesialiserte WordPress-hosting har det du leter etter, bør du se nærmere på noen få av disse ulempene og se om de ikke tar eller bryter din beslutning om å gå med Kinsta.

Ulemper med Kinsta

Det er mange gode ting du vil få ut av tiden din med Kinsta, hvis du bestemmer deg for å gå med tjenestene deres. Når det er sagt, er ikke noe selskap perfekt, og det er alltid områder der en vert kan forbedre seg. Selv om Kinsta har en tendens til å gå bra med både bedrifts- og kundevurderinger, er det noen vanlige områder med kort fall som mange pleier å identifisere.

 • Ingen domeneregistrering. Selv om Kinsta tilbyr veldig kraftig WordPress-hosting som har en tendens til å blåse mange andre verter ut av vannet, tilbyr de ikke egne domeneregistreringstjenester. Dette er bra for kunder som er vant til å håndtere domeneregistreringen separat fra hostingtjenestene deres.
 • Ingen e-post hosting. Igjen inkluderer Kinsta dessverre ikke hosting av e-posttjenester med planene sine. Dette er mer eller mindre en standard for WordPress-verter, som liker å vie mer av ressursene sine til ting som WordPress-nettsteder virkelig trenger. Likevel kan det være litt vondt hvis du vil at en e-post skal gå sammen med nettstedet ditt. Hvis du er vant til å få e-posttjenestene dine hostet via webhotellet, kan dette være litt av en stor sak for deg, men det er mer sannsynlig at dette ganske enkelt ikke vil være for mye av problemet.
 • Noe restriktivt. Som mange andre administrerte WordPress-hosting-tjenester legger Kinsta noen begrensninger på typene og antall plugins som du kan ha installert på nettstedet ditt. Dette er litt av et nødvendig onde, ettersom det gjør det mulig for Kinsta å regulere de hostede WordPress-nettstedene sine på en slik måte at de garanterer den hastigheten og oppetiden som de er kjent for.
 • Prisstruktur. Noen mennesker som er vant til å bruke delte planer, kan bli litt overrasket av prisstrukturen som brukes av Kinsta. Du må huske på at disse prisene er for skybaserte og dedikerte servere, og at prisene fremdeles er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre selskaper. Funksjonssettene og teknologien er fremdeles veldig kraftige for alle planene sine, selv til tross for deres prispoeng.

Som du ser, er ikke disse ulempene så ille. Det er ikke så mange ting her for å heve noen enorme røde flagg. Noen av disse manglene er litt synd, men generelt er fordelene nok til å oppveie ulempene.

Så nå som vi på en måte har sammenlignet det gode med det dårlige når det kommer til Kinsta, er det egentlig bare et område til å se på, og det er prisen. De faktiske kostnadene for tjenestene deres og funksjonene du får med dem, er typisk make-or-break-øyeblikket for mange brukere, så la oss gå litt over det her.

Kinsta Pris

Hvis du er vant til delte hostingplaner som de som tilbys av BlueHost eller Hostinger, kan det hende du blir litt utsatt for prispoengene som tilbys av Kinster. Siden planene deres tilbyr kraftig dedikert og skybasert WordPress-hosting, er prisene litt høyere å matche.

Selv om disse prisene kan være litt høyere enn hva du er vant til hvis du kommer fra en grunnleggende delt plan, er de absolutt verdt de ekstra funksjonene og funksjonaliteten som følger med Kinsters WordPress-hosting. Prisene er faktisk ganske rimelige sammenlignet med andre verter av lignende kvalitet.

 • Kinsters hostingplaner for WordPress varierer fra rundt $ 30 per måned helt opp til $ 900 per måned for deres initiativrike planer..
 • Du kan også kontakte salgsteamet deres for å sette opp en tilpasset plan laget akkurat for deg, i tilfelle du trenger enda mer krefter i forhold til deres avanserte planer.
 • Starter-planen deres, til $ 30 per måned, inkluderer 1 WordPress-installasjon, 20 000 besøk, 5 GB plass, og gratis SSL og CDN. Dette er et ganske standard sett med funksjoner for en grunnleggende WordPress-plan.
 • Pro-planen støter dette opp til 2 WordPress-installasjoner, 40 000 besøk og 10 GB plass til $ 60 per måned. Planene fortsetter å skalere opp slik, og prisene i seg selv er litt brattere enn hva du kan forvente av en annen tjeneste. Bare husk at du betaler for den ekstra kvaliteten.
 • Deres forretningsplaner oppgraderer på samme måte; alt fra $ 100- $ 400 per måned, og fra 5 til 40 WordPress-installasjoner, 100 000-600 000 besøk og 15-40 GB plass.
 • Deres dyreste Enterprise-planer går for $ 600 eller $ 900 per måned, og inkluderer opptil 80 WordPress-installasjoner, 1 500 000 besøk og 120 GB plass.

Disse planalternativene er veldig skalerbare, med kraftige funksjoner og teknologier som de kan garantere og spesialtilbud. Sjekk alltid rundt for å se om de ikke tilbyr spesielle pakker eller rabatter, siden selskaper som disse ofte har kampanjer og slikt å krangle nye kunder..

Dommen

Totalt sett overgår Kinsta langt de fleste andre WordPress-hosting-nettsteder. De har et veletablert omdømme og glødende kundevurderinger på nettet. Deres liste over store navneklienter snakker også for seg selv, og bekjenner kvaliteten og omsorgen som Kinsta bringer hosting-tjenestene til bordet med.

Hvis du har kommentarer eller ting vi savnet, kan du gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map