LittleOak Hosting Review

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'LittleOak Hosting Review
0 7 мин.

LittleOak Hosting este specializat în oferirea de pachete premium de găzduire pentru site-urile web create pe computere Mac RapidWeaver, un software popular de web design creat exclusiv pentru Mac sau alte programe specifice de creație web pentru Mac OS. Proprietarii LittleOak sunt specialiști în Mac și pasionați de Mac înșiși, iar întregul personal de asistență este instruit complet pe platforma Mac OS X.


Prezentare generală a găzduirii LittleOak

Fondată în 2007, LittleOak este o companie mică, de familie, cu sediul central în Torrance, California. Ca partener de găzduire web RapidWeaver, LittleOak găzduiește în prezent peste 400.000 de conturi.

În ciuda faptului că sunt o companie mică, dețin și operează un centru de date privat și pretind că nu externalizează niciodată niciunul dintre serviciile lor. Compania își menține propria rețea prin clădirea One Wilshire (cunoscută drept cea mai conectată clădire din vestul SUA), folosesc un grup de echilibrat sarcină de servere bazate pe Intel dual-core, cu livrare de fișiere de stocare atașate la rețea Netapp.

Toate serverele LittleOak rulează Apache 2.2+ și CentOS 6. LittleOak realizează backup-uri nocturne la serverele de stocare dedicate și actualizează regulat software-ul.

În afară de găzduire web, compania oferă și servicii de înregistrare a domeniului și confidențialitate domeniului.

Planuri LittleOak & Prețuri

Deoarece LittleOak este comercializat ca un serviciu de gazduire web premium Mac, planurile sunt ceva mai scumpe decât planurile de concurent cu caracteristici și resurse similare. În momentul scrierii, LittleOak oferă doar planuri de găzduire partajate bazate pe cloud, cu toate acestea, gazduirea dedicată și hostingul VPS (atât bazate pe Linux, cât și pe Windows) sunt în prezent în lucru. Site-ul lor web oferă link-uri către aceste pachete, dar aceste planuri nu sunt încă disponibile pentru cumpărare.

littleoak planifică stabilirea prețurilor

LittleOak oferă trei tipuri de conturi de găzduire partajate pentru utilizatorii de Mac: Cloud Sapling la 80 USD / an, Cloud Habitat la 160 USD / an și Chestnut Cloud la 320 USD / an. Planurile sunt configurate după cum urmează:

 • Sapling Cloud: găzduire pentru site-uri web nelimitate, 5 GB spațiu pe disc, 50 GB / lună lățime de bandă, 100% uptime SLA, 24 × 7 Telefon fără taxă & Asistență Live Chat;
 • Habitat Cloud: găzduire pentru site-uri web nelimitate, 15 GB spațiu pe disc, 500 Gb / lună de bandă, 100% uptime SLA, 24 × 7 Telefon fără taxă & Asistență Live Chat;
 • Chestnut Cloud: găzduire pentru site-uri web nelimitate, 25 GB spațiu pe disc, 1 TB / lună lățime de bandă, 100% uptime SLA, 24 × 7 Telefon fără taxă & Asistență Live Chat.

LittleOak nu oferă planuri lunare, ci doar planuri anuale, spre deosebire de alte companii de găzduire care necesită un timp de angajament de 2 ani pentru a beneficia de planuri lunare actualizate.

Funcții de găzduire partajate LittleOak

Toate conturile de găzduire partajată bazate pe cloud LittleOak au următoarele caracteristici de găzduire:

 • Creator de site-uri gratuit (cu posibilitatea de a face upgrade la pachetele Pro și eCommerce);
 • Gazduire nelimitată de domenii, aliasuri și subdomenii nelimitate de domenii, baze de date MySQL nelimitate, conturi POP3 / IMAP4Email nelimitate;
 • SSL gratuit partajat;
 • 100% timp de funcționare SLA (obțineți credit de găzduire, în cazul în care site-ul dvs. va coborî)
 • Firewall gratuit și protecție împotriva virusului;
 • 24 × 7 suport în direct din SUA;
 • Urmărirea statisticilor traficului pe site;
 • Confidențialitate prin e-mail, protecție împotriva virusurilor și spamului;
 • Management DNS;
 • Panou de control proprietar (nu cPanel sau vDeck).

LittleOak acceptă diferite limbaje de programare, inclusiv Perl 5, JavaScript, AJAX, HTML dinamic, PHP 5.4 / 5.5. /5.6 și acceptă, de asemenea, fișiere Macromedia Flash, Microsoft Silverlight, Shockwave, Quicktime și Rețele reale, precum și WordPress și alte sisteme de gestionare a conținutului.

Planurile de găzduire includ un instrument gratuit pentru constructor de site-uri compatibil cu Mac, care vă permite să creați 3 pagini gratuit, 450 de șabloane din care să alegeți, șabloane de logo, creație de formular și instrument de creare a cărților de vizită. Aveți opțiunea de a face upgrade la versiunea Pro a acestui constructor de site-uri, care vă permite să creați până la 40 de pagini, include 700 de șabloane, un instrument de editor de imagini, album foto, șabloane de logo etc..

Cei care doresc să adauge o componentă de comerț electronic pe site-urile lor pot opta pentru versiunea de comerț electronic a constructorului de site-uri care include căruțe de cumpărături și vă permite să creați până la 70 de pagini.

Asistență clienți la LittleOak

LittleOak se mândrește cu oferirea de asistență pentru clienți de limbă engleză bazată pe SUA. Clienții pot ajunge la echipa de asistență prin chat live, e-mail și telefon 24 × 7.

Site-ul companiei are, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente și o bază de cunoștințe cu cuvinte cheie, care nu pare să fie foarte populată în acest moment (căutările pentru „WordPress” au returnat un singur rezultat, în timp ce căutările pentru „migrarea site-ului” sau „rambursarea” au returnat nr. rezultate).

Secțiunea Blog a lui LittleOak nu pare să fie menținută, ultimul articol de pe blog datează din septembrie 2016. Prezența social media este limitată la Twitter și Facebook, ambele fiind actualizate cu știri și promoții din industrie..

În cazul în care căutați recenzii de asistență pentru clienți LittleOak pe web, veți găsi doar o serie de recenzii, atât pozitive, cât și negative, dar nu suficiente recenzii pentru a trage o concluzie puternică despre competența și capacitatea de reacție a asistenței pentru clienți a lui LittleOak.

Pro-uri & Contra lui LittleOak

Pentru a rezuma punctele discutate în recenzia noastră de găzduire LittleOak, aici sunt avantajele și contra contra gazduirii LittleOak:

Pro-uri

 • Gazduire orientata pentru Mac;
 • Asistență pentru clienți (chat live, telefon și e-mail);
 • Garanție de disponibilitate 100% garantată de Acordul privind nivelul serviciului;
 • Firewall gratuit.

Contra

 • Fără planuri lunare;
 • Doar planuri de găzduire partajate (deocamdată);
 • Fără probă gratuită sau garanție de returnare a banilor.

Deși LittleOak este orientat către comunitatea Mac, infrastructura și funcțiile sale de găzduire sunt destul de standard, unele elemente fiind chiar depășite (de exemplu, serverele bazate pe Intel dual dual sunt considerate învechite în comparație cu standardele de astăzi). Dacă intenționați să extindeți site-ul dvs. web sau să adăugați o parte puternică de comerț electronic, deocamdată, vă veți limita doar la planuri de găzduire partajate. Nu este clar când LittleOak va lansa ofertele dedicate și VPS.

Concluzie LittleOak Review

Întrucât LittleOak nu oferă o garanție de returnare a banilor și nici o probă gratuită, înregistrarea timp de 1 an poate avea un angajament mare, mai ales dacă site-ul dvs. este pe punctul de a depăși planurile de găzduire partajate pe parcursul anului. Chiar și așa, dacă sunteți un utilizator Mac care creează site-uri web mai mici pe RapidWeaver și prețuiți asistența de limbă engleză cunoscută în Max OS X, înscrierea la unul dintre planurile de găzduire partajate LittleOak poate fi tentantă.

Cei care caută mai multă flexibilitate (de exemplu, planuri de la o lună la alta), funcții de comerț electronic mai puternice și posibilitatea de a actualiza conturile pe serverele dedicate sau VPS sunt încurajați să verifice pachetele de concurenți, care pot chiar să vină cu mai multe resurse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector