Netfirms.com anmeldelse

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Netfirms.com anmeldelse
0 5 мин.

Netfirms.com er en webhotellleverandør som også dupliserer med domenenavnsregistrering, bygging av nettsteder, markedsføring via e-post og e-handelstjenester, men deres primære tjenester er sentrert om å tilby delt hosting og VPS-hosting. Dedikerte hostingplaner inneholder ikke Netfirfs vertskatalog, som er et tegn på at selskapet dedikerer tjenestene sine mest til små og mellomstore bedrifter.


Fortsett å lese Netfirms-gjennomgangen for oppdatert informasjon om hostingfunksjonene og hostingplanene som er tilgjengelige på Netfirms.

Netfirms.com oversikt

Du har kanskje ikke hørt om Netfirms før, men de har vært til stede i webhotellbransjen siden 1998. I 2011 ble selskapet kjøpt opp av Endurance International Group, og ble dermed en del av et av de største vertsselskapene i verden. Netfirms driver mer enn 1,2 millioner nettsteder over hele verden, men de fleste av deres virksomheter er basert i USA og retter seg mot et amerikansk kundegrunnlag.

planer & Priser

Netfirms tilbyr et respektabelt utvalg av delte hostingplaner med ubegrenset diskplass og skalerbar båndbredde. VPS-planer tilbys av Netfirms.com i samarbeid med SPRY, et vertsfirma spesialisert på VPS-hosting. La oss se hvordan hvert av disse vertsalternativene er konfigurert, og hvor mye du kan forvente å betale for dem.

Delt hosting

Delte hostingplaner er delt inn i 3 – Plus ($ 4,95 / mo med årlig fakturering), Fordel ($ 9,99 / mo med årlig fakturering) og Business ($ 14,99 / mo med årlig fakturering). Mens Plus-planen utpekes som planen med den laveste prisen – så lavt som $ 3,49 / mo hvis du velger det 3-årige faktureringsalternativet, er det også planen med minst antall funksjoner.

Fordelplanen koster $ 7.99 / mo med 3-års fakturering, og den er konfigurert som følger: ubegrenset diskplass, skalerbar månedlig båndbredde, 2 gratis domener, hosting på flere nettsteder, klar til e-handel, 1-klikks applikasjoner, gratis Google AdWords-kreditt og Bing kreditt ($ 100 hver), ubegrenset e-post, 200 MySQL 5+ databaser, delte SSL-sertifikater, nettbasert kontrollpanel, 24/7 e-post, chat & avgiftsfri støtte og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Forretningsplanen er den dyreste delte hostingplanen, som koster $ 10.99 / måned med 3-års fakturering, og i motsetning til Plus- og Advantage-planene, kommer den med et dedikert SSL-sertifikat, ubegrenset MySQL 5+ databaser og premium-støtte.

VPS Hosting

VPS-hostingplaner er også delt inn i tre planer. Planen på inngangsnivå koster $ 33 per måned og har 512 MB RAM, 1000 GB båndbredde, 20 GB diskplass, 2 dedikerte IP-er, Linux OS og OpenVZ-plattformen. Den andre Netfirms VPS-planen koster $ 66 / mo og dobler RAM og diskplass og leveres med 1500 GB båndbredde. VPS-planen med den største stansen koster $ 100 / mo og har 2048 MB RAM, 2000 GB båndbredde, 60 GB diskplass og 2 dedikerte IP-er.

Mens VPS-planer kan betales på månedlig basis, har delte vertsalternativer ikke et faktureringsalternativ fra måned til måned, men den korteste avtaletiden er 1 år. Kunder har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, men dette faller bak de mer sjenerøse pengene-tilbake-garantiene i bransjen, som kan være en oppover på 90 dager.

eCommerce hosting er også blant tjenestene som tilbys av Netfirms. e-handelsplaner starter på $ 12,99 / måned basert på en 2-årig plan, og inkluderer Shopsite, 5 gratis domener, ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde og flere e-handelsfunksjoner som flerspråklig støtte, flere betalingsmetoder, produktkategorier, levering og betaling administrasjon, tilpassbare maler og forskjellige kundeoppbevaringsverktøy.

Hostingfunksjoner

Selv om VPS-planene er blant hosting-tjenestene som tilbys av Netfirms, tilbys de gjennom et samarbeid med SPRY, et VPS-vertsfirma. Det virker som om dette er en måte for Netfirms å beholde kunder som vokser ut av sine delte hostingplaner, eller en måte å ikke stikke av fra delte hostingkunder som leter etter en webhotell med oppgraderingsalternativer. Det er imidlertid klart at Netfirms først og fremst er en delt hostingleverandør. Når det er sagt, her er de viktigste funksjonene i deres delte hostingplaner:

 • Ubegrenset diskplass og skalerbar båndbredde;
 • Opptil 5 gratis domenenavn;
 • Personlige og forretningsklare nettmaler;
 • E-post, chat og telefonstøtte tilbys 24/7;
 • Gratis markedsføringskreditter (Google, Bing, gule sider);
 • Ubegrenset e-post hosting, spamfiltrering og virusscanning;
 • Full DNS-administrasjon;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, MySQL-støtte;
 • WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla support;
 • osCommerce og Shopsite eCommerce-funksjoner;
 • Forumfunksjoner (bbPress, phpBB), fotogallerifunksjoner;
 • Sikkerhetsfunksjoner (passordbeskyttet, .htaccess, delte og dedikerte SSL-sertifikater, sikker FTP-tilgang);
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Nettbasert kontrollpanel.

Dessverre tilbyr Netfirms ikke bransjestandarden cPanel-kontrollpanelet, og tilbyr i stedet det mindre populære, vDeck-kontrollpanelet, det samme som tilbys av iPower hosting. Netfirms nettsteddesign er også ganske utdatert av dagens standarder.

Kundeservice

Selv om det er mange måter man kan nå kundesupport på Netfirms – e-post, chat, gratis telefon – er det mange klager på kvaliteten. En kunnskapsbase med søkbar søkeord og brukerveiledninger er også tilgjengelig, selv om de ikke er veldig godt vedlikeholdt.

Klager på Netfirms er ikke begrenset til kundesupport, men problemer med å avbryte automatisk fornyelse og oppetid er også blant listen over klager knyttet til Netfirms.com. Nettstedet deres inneholder ingen oppetidsgarantier, noe som er et stort minus med tanke på at mange andre hosting-leverandører i samme prisklasse gir SLA-støttet oppetidsgarantier.

Pros & Ulemper med Netfirms

Når det gjelder fordelene og ulempene med Netfirms.com, er dette hva vi tenker:

Pros

 • Opptil 5 gratis domener
 • Gratis online markedsføringskreditter
 • Gratis ferdige nettsteder
 • e-handel optimalisert hosting
 • Dedikert SSL-sertifikat med forretningsplan

Ulemper

 • Ingen faktureringsalternativer fra måned til måned (bare 30-dagers pengene-tilbake-garanti)
 • Ingen dedikerte vertsalternativer
 • VPS-planer tilbys gjennom en tredjeparts hosting
 • Utdatert nettsted
 • Ingen cPanel
 • Ingen oppetidsgarantier
 • Forferdelig kundesupport

Netfirms.com gjennomgang konklusjon

Netfirms.coms leverandørproblemer, mangel på oppetidsgarantier og lav pengene-tilbake-garantiperiode, plasserer dem bak mange verter i samme pris. Basert på langvarige kundekontoer og eksisterende kundevurderinger, ser det ut til at Netfirms.coms tjenester har blitt forringet de siste årene. Alt i alt er det et godt stykke positive anmeldelser og positive rapporter om tjenestene som tilbys, spesielt fra langvarige kunder.

Hvis du er ute etter en pålitelig hosting, kan du vurdere InMotion, som er en av de beste leverandørene av forretningshotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector