Pressable.com gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Pressable.com gjennomgang
0 8 мин.

Hosting selskaper som Pressable.com spesialiserer seg på å tilby et enkelt produktstyrt WordPress hosting. Denne typen hosting er egnet for eiere av WordPress-nettsteder som ikke ønsker å bli opptatt av å håndtere ytelsesproblemer, oppdateringer, skalerbarhet eller sikkerhetsproblemer i WordPress.


Med en administrert WordPress-hostingplan lar du hostingleverandøren takle vedlikeholdet av WordPress-nettstedet mens du fokuserer på å lage og publisere innhold, markedsføre og vokse virksomheten din, og vite at WordPress-eksperter jobber bak kulissene for å holde alt i gang for du.

I denne Pressable.com-gjennomgangen skal vi belyse hostingfunksjonene som følger med hver Pressable.com-plan og om Pressable kan være et godt valg for noen som leter etter best-i-klassen administrerte WordPress-hosting.

Pressevisning av selskapets oversikt

Pressable ble grunnlagt i 2010 av Vid Luther, og den ble først lansert under navnet ZippyKid. Noen år senere ble det relansert under navnet Pressable, som viste seg å være et mer heldig valg av merkevarebygging, siden det forrige navnet så ut til å være kilden til en viss forvirring blant klienter..

I dag tilbyr det San Antonio (Texas, USA) baserte selskapet hosting for oppstart, mellomstore selskaper og store selskaper. Noen av deres bemerkelsesverdige kunder inkluderer Whirlpool, Estee Lauder, Hibbs Lupus Trust osv.

Pressable’s datasentre og nettverksinfrastruktur er levert av Rackspace, et av de største hosting-selskapene i verden. Pressable’s investorer inkluderer også noen av de opprinnelige grunnleggerne av Rackspace.

Pressbare planer & Priser

Sidevisninger eller besøksbasert priser ser ut til å være det foretrukne prissystemet av noen vertselskaper som tilbyr administrert WordPress-hosting, og Pressbar er ikke noe unntak.

Pressable tilbyr planer som passer for enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter, men også planer på bedriftsnivå tilpasset kundens unike behov. Derfor kan du velge plan med ressursene og prisfastsettelsespunktet som passer for deg fra følgende 5 planer:

Baseplanen starter på $ 20,83 / måned med årlig fakturering som gir en prisnedgang på 2 måneder hvis du bestemmer deg for å forplikte deg i et år. Månedlige planer selges til $ 25 / month, noe som er relativt dyrt med tanke på at det bare støtter opptil 5 WordPress-installasjoner og 60 000 sidevisninger på alle de vertsbaserte nettstedene.

Den mest populære Pressable-planen koster $ 37,50 / måned (eller $ 45 måned-til-måned) og støtter opptil 10 WordPress-nettsteder og 200 000 delte sidevisninger.

Den høyeste nivåplanen i denne kategorien har plass til 20 WordPress-nettsteder og støtter opptil 400 000 delte sidevisninger.

De som ønsker å være vertskap for mer enn 20 WordPress-nettsteder, kan komme i kontakt med Pressable for en tilpasset plan eller kan velge mellom de to planene designet for organisasjoner (Agency & VIP) som ønsker å være vert for over 30 nettsteder og forventer høye trafikkmengder.

Byråplanen er priset til $ 135 per måned, inkluderer hosting for 30 + nettsteder og er konfigurert til å håndtere 600 000 sider + sider. VIP-planen koster $ 750 per måned og inkluderer hosting for 100 + nettsteder og kan håndtere 5.000.000 sidevisninger.

Når det gjelder webhotell, er gratis prøvelser en sjeldenhet siden de fleste webhotellere i stedet tilbyr tilbakebetalingsgarantier. Pressable tar en annen tilnærming og tilbyr en 15-dagers prøveperiode og ingen pengene-tilbake-garanti.

Nå som du vet hvor Pressable står på priser og planer, la oss se hvilke andre funksjoner du kan forvente med disse planene.

Trykkbare funksjoner & Verdi

Alle hostingplaner som kan trykkes, har følgende funksjoner:

 • MaxCDN-leveringsnettverk inkludert gratis, noe som sikrer rask sidebelastning uansett hvor de besøkende befinner seg på kloden;
 • Gratis SSL-sertifikat ved hjelp av Let’s Encrypt;
 • Bufring for hurtig visning av innhold til besøkende (bruker batcache som sidebuffer og lagrer det i memcachen);
 • Staging nettsteder og 1-klikk kloningsverktøy for å lage et testmiljø slik at du enkelt kan skyve endringer på ditt live nettsted eller skyve hele det klonede nettstedet i stedet;
 • Optimalisering av serversiden: servere er optimalisert for å forbedre ytelsen til WordPress-nettstedene dine;
 • Nettstedsadgang og opplasting via SFTP;
 • Mulighet for å opprette påloggingskontoer for samarbeidspartnere til nettstedet ditt (f.eks. Webdesignere eller utviklere). Når samarbeidet avsluttes, kan du trekke tilbake disse opplysningene, og de vil ikke lenger kunne gjøre endringer;
 • Gratis nettstedoverføring for opptil 5 nettsteder;
 • Daglige sikkerhetskopier: hvis noe går galt, kan du gjenopprette nettstedet fra sikkerhetskopien deres uten kostnad. Trykkbar holder en sikkerhetskopi av databasen din i to uker og innhold de siste to dagene;
 • Administrerte oppgraderinger: Pressable tar seg av oppdateringer til WordPress-kjernen, og sikkerhetsoppdateringer brukes innen en time etter utgivelsen.
 • Skanning og fjerning av skadelig programvare: Trykkbar utfører nattlige skanninger og fjerninger, og en brannmur for webapplikasjoner sørger for at nettstedet ditt holdes sikkert.
 • Beskyttelse mot angrep fra brute force: Pressable benytter systemer for inntrengingsdeteksjon for å overvåke og blokkere inntrengningsforsøk
 • Dedikert WordPress-støtte: en av fordelene ved administrert WordPress-hosting er ekspert WordPress-støtte;
 • Egendefinert trykkbart kontrollpanel.

Alle disse funksjonene er mer eller mindre typiske for en administrert WordPress-hosting-tjeneste. Som andre administrerte WP-hostingleverandører (f.eks. WP Engine eller Pressidium), selger ikke Pressable domener eller tilbyr e-posthotell. I stedet fokuserer de på å gi en fullverdig administrert hostingopplevelse. Hvis du vil ha hele pakken (domene, e-posthotell og WordPress optimaliserte servere), anbefaler vi å velge tjenestene til InMotion Hosting eller BlueHost.

Pressable.coms hostingplaner kommer med flere forhåndsinstallerte plugins som Akismet, Jetpack, VaultPress, Batcache, Gauge.es og Pressable sine egne interne plugins.

Som med alle administrerte WordPress-hosting, er det noen plugins som er begrenset av Pressable, og disse inkluderer vanligvis plugins som allerede er innebygd i hostinginfrastrukturen, eller som ganske enkelt ikke spiller bra på Pressables system verken på grunn av duplikatfunksjonalitet eller interferens. For eksempel er ikke hurtigbufring av plugins som W3 Total Cache, WP Rocket eller WP Super Cache ikke tillatt på Pressable. Disse programtilleggene kan forstyrre Pressables egne hurtigbufringssystemer og kan føre til at nettstedet ditt går tregere.

For en fullstendig liste over plugins som ikke er tillatt på Pressable, vennligst se FAQ-delen i Pressable’s Knowledgebase.

Det er noen få aspekter av Pressables tjenester som de ikke kommer frem til, nemlig serverne sine tekniske spesifikasjoner og oppetidsgarantier. Dessverre er 15-dagers prøveperiode på kort side for å teste oppetidytelse, og 60-dagers pengene-tilbake-garanti som tilbys av Pressidium og WP Engine, eller enda bedre, de 90-dagers pengene-tilbake-garantien som tilbys av InMotion Hosting virker som bedre alternativer.

Kundesupport som kan trykkes

Pressable har et dedikert WordPress-supportteam som kan nås via telefon for spørsmål før forhåndssalg, direkte via e-post på [email protected], eller ved å sende inn en supportbillett fra MyPressable Control Panel, hvor du kan spore statusen til billetten din.

Pressbar tilbyr ikke 24/7 support, supportteamet deres er tilgjengelig mandag til fredag, mellom kl. 08.00 og 22.00 CST. Støtte er tilgjengelig på andre timer og i løpet av helgen, så vel som for nødproblemer i hele systemet, men det er ikke så robust som på hverdager.

Du kan også bla gjennom Pressble kunnskapsbase for å komme i gang tutorials, vanlige spørsmål og annen nyttig informasjon om administrerte hostingplaner tilgjengelig på Pressable.

Pressables supportteam har mottatt noen blandede anmeldelser med noen kunder som klager over mangelfull og lite svar, mens andre berømmer dem for deres hjelpsomhet og kompetanse. Siden Pressable tilbyr en 15-dagers gratis prøveperiode, anbefaler vi deg å teste kundestøtten din selv for å se om du er fornøyd med dem.

Pros & Ulemper ved Pressable.com

Er Pressable klar for prime time eller trenger de fortsatt å heve spillet sitt? Her skinner Pressable og hvor de fremdeles trenger å gjøre forbedringer:

Pros

 • Premium CDN inkludert i alle planer;
 • Automatisk skanning og fjerning av skadelig programvare;
 • Nyttig stedstaging-funksjon;
 • Samarbeidstilgangskontroll;
 • 2 måneder fri med årlig fakturering;
 • Automatiske sikkerhetskopier og oppdateringer;
 • Opptil 5 gratis nettstedoverføringer.

Ulemper

 • Bare 15-dagers gratis prøveperiode, ingen pengene-tilbake-garanti;
 • Ingen oppetidsgarantier;
 • Ingen live support eller 24/7 support.

Pressable har fått ned viktighetene ved administrert WordPress-hosting og inkluderer noen solide ytelsesrelaterte verktøy og sikkerhetssikkerhetstiltak for dine WordPress-nettsteder. Den har også planer for forskjellige behov og til forskjellige prispunkter, men vi føler at Pressable ikke går så mye i forhold til andre administrerte hostingleverandører og til og med delte hostingleverandører som også tilbyr WordPress-optimalisert hosting.

Pressable.com gjennomgang Konklusjon

Pressables administrerte WordPress-hostingløsninger kan passe godt for nettstedseiere som trenger å være vertskap for mange WordPress-nettsteder, men ikke ønsker å bli bundet av vedlikehold og administrasjon, og har ikke noe imot at denne bekvemmeligheten kommer ekstra pris. Dessverre mangler Pressable på noen områder (støtte tilgjengelighet og oppetid transparens), som forhindrer den fra å bli en solid utfordrer for best-in-line administrerte WordPress hosting.

Både WP Engines og Pressidium.com’s 60-dagers pengene-tilbake-garanti, SLA støttet oppetid og døgnet rundt kundestøtte overgår ganske enkelt Pressables tilbud innen området styrt WordPress-hosting.

De som leter etter rimelig delt hosting optimalisert for WordPress som inkluderer et gratis domene, ubegrenset trafikk, ubegrenset lagring og ubegrenset e-posthotell og hostingfunksjoner som kan sammenlignes med de som tilbys av Pressable, anbefales å sjekke InMotion Hosting eller BlueHost’s WordPress-optimaliserte planer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector