Pressidium.com gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Pressidium.com gjennomgang
0 8 мин.

Pressidium.com tilbyr sikker, rask og pålitelig administrert WordPress-hosting gjennom en rekke fullverdige planer laget for å imøtekomme kravene til både individuelle og forretningsbrukere. Selv om det ikke er så populært som andre administrerte WordPress-hostingleverandører, som vi vil se i denne Pressidium.com-gjennomgangen, er vertsinfrastrukturen og vertsfunksjonene på nivå med de som tilbys av store navneleverandørleverandører..


Pressidium Company Oversikt

Pressidium.com kan være en av de best bevarte hemmelighetene i den administrerte WordPress-hostingindustrien, og selv om den fremdeles er i ferd med å vinne terreng, er den definitivt blant de beste WordPress-spesialiserte hostingløsningene valgt av tech-startups, medieutsalg, universiteter, digitale byråer og Fortune 500 selskaper. Selskapet har servere i hele verden, og har servere i Europa, Nord-Amerika, Japan, Sørøst-Asia og Oseania.

Med hovedkontor i London, Storbritannia, ble Pressidium.com grunnlagt i 2013 av et team av fire erfarne ingeniører og utviklere: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis og Filip Slavik. Gruppen så for seg å lage en feilsikker, skalerbar og ytelsesstyrt administrert WordPress hosting-løsning som også er sikker og lynrask.

Deres innsats ble møtt av suksess, og i 2015 og 2016 ble Pressidium tildelt toppnivå WordPress Hosting Performance, som beskrev andre populære administrerte WordPress-verter.

Pressidiums planer & Priser

På samme måte som andre administrerte WordPress-hostingleverandører (f.eks. WP Engine), belaster Pressidium.com basert på antall månedlige besøk. Hver plan lar deg betale måned til måned eller årlig. De som velger årlig fakturering, har rett til 20% avslag (4 måneder gratis!).

Bare en av de 5 Pressidium-administrerte WordPress-hostingplanene er designet for nybegynnere (Micro plan), andre planer er rettet mot avanserte brukere eller bedrifter. La oss se hvordan hver plan er konfigurert og hvor mye den koster:

Micro

Micro-planen er Pressidiums plan for inngangsnivå rettet mot nybegynnere. Den ble designet for 10K unike besøk per måned og 1 WordPress-installasjon (frittstående). Denne planen koster $ 21 / måned med årlig fakturering eller $ 24,90 / måned med månedlig fakturering.

Når det gjelder ressurser og funksjoner, er dette hva som følger med Micro-planen: 5 GB HA SSD-lagring, ubegrenset båndbredde, SSL inkludert full støtte for Let’s Encrypt-sertifikater, PHP 7, iscenesettelsesmiljø og 24/7 billett & e-post Ekspertstøtte av DevOps ingeniører.

For en ekstra $ 10 / måned kan du aktivere Pressidiums HTTP / 2-drevne CDN og du kan legge til ekstra WordPress-installasjoner for $ 14,90 / hver ekstra installasjon.

Personlig

Den personlige planen koster $ 42 per måned med årlig fakturering eller $ 49,90 måned til måned. Denne planen er konfigurert for opptil 3 WordPress-installasjoner (frittstående) og 30 000 unike besøk per måned.

Planen pakker dobbel SSD-lagring av Micro-planen (10 GB), ubegrenset båndbredde, inkluderer PHP 7, SSL, iscenesettelsesmiljø og ekspertstøtte. HTTP / 2 drevet CDN er også gratis inkludert.

Profesjonell

Profesjonell plan inkluderer opptil 10 WordPress-installasjoner (frittstående + flerside), ubegrenset båndbredde, 20 GB HA SSD-lagring, og alle de andre funksjonene som følger med den personlige planen.

Virksomhet

Denne planen er designet for 500 000 unike besøk per måned og opptil 25 WordPress-installasjoner (frittstående + multisenter). Det kommer med ubegrenset båndbredde som tilbys med hver plan, 30 GB HA SSD-lagring, PHP 7 eller HHVM, CDN, SSL, iscenesettelsesmiljø og ekspertstøtte med dedikert kontosjef.

Månedlig pris på forretningsplanen er $ 299,90 / måned, mens årsplanen kommer ned til $ 250 / måned.

Business Plus

Planen med flest ressurser er konfigurert for opptil 50 WP-installasjoner (frittstående & multisite) og 1 million unike månedlige besøk. Selv om du blir belastet det dobbelte av prisen på forretningsplanen, får du bare ytterligere 10 GB HA SSD-lagring. Alle andre funksjoner i forretningsplanen er også inkludert i Business Plus-planen.

De som er bekymret for å gå over de månedlige begrensningene i planene sine, bør ikke la seg skremme, fordi Pressidium ikke tar betalt for plutselige økninger i trafikken og ikke vil begrense nettstedet ditt på noen måte. Hvis nettstedet ditt konstant overskrider begrensningene i planen din, vil du bli foreslått en oppgradering.

Som du kanskje har lagt merke til, tilbyr ikke Pressidium hosting via e-post, og hevder at de ikke ønsker å ofre kvalitet over kvantitet i sin forsøk på å tilby best mulig WordPress-hosting.

Pressidium.com tilbyr også tilpassede planer for bedrifter som krever gjennomsiktig skalerbarhet, førsteklasses DevOps-støtte og robust webhotellarkitektur.

Funksjoner & Verdien av Pressidium

Pressidium tilbyr administrert WordPress-hosting på sitt aller beste gjennom en rekke sikkerhets-, ytelses- og brukervennlige funksjoner og verktøy. Uten å være uttømmende, er her funksjonene som gjør Pressidium til en verdig motstander av enhver administrert WordPress-hosting på markedet:

 • Avansert infrastruktur: de belastningsbalanserte serverne med høy tilgjengelighet er bygd for skalerbarhet og ytelse, og opprettholder alle de avanserte funksjonene som trengs for å kjøre et WordPress-nettsted;
 • Full serveradministrasjon, DevOps, administrerte autooppdateringer & automatiske sikkerhetskopier: Pressidium påtar seg byrden med å administrere WordPress-nettstedet ditt på alle nivåer, slik at du helt kan dedikere deg til å vokse virksomheten din;
 • Iscenesettingssteder: med et klikk på en knapp kan du forhåndsvise nettstedet ditt, gjøre endringer og teste funksjoner før du går live. Dette er en ekstremt nyttig funksjon for utviklere;
 • End-to-end administrert sikkerhet: Pressidium implementerer et sett med sikkerhetskontroller og defensive tiltak for å sikre at nettstedet ditt aldri blir kompromittert;
 • Overvåkning av skadelig programvare & fjerning: Pressidiums plattform skanner, oppdager og fjerner skadelig programvare proaktivt og avverger ondsinnede angrep på infrastrukturnivå, uten at kundene trenger å installere plugins og ty til justeringer. Pressidium forplikter seg til og med å fikse nettstedet ditt gratis i det usannsynlige tilfellet nettstedet ditt blir kompromittert;
 • Managed Web Application Firewall (WAF): Pressidium ruller ut en proprietær WAF, som fokuserer på å sikre ditt WordPress-nettsted;
 • Filtrering av dårlige bots: som en del av Pressidiums sikkerhetsstabel, identifiserer og avviser denne typen trafikk, samtidig som ekte søkemotorer kan indeksere nettstedet ditt fritt;
 • Helt nedlåst miljø: sikkerhet er sikret selv mot angrep innenfra, det fullstendig avlåste og hakkede miljøet gjøres komplett av begrensede tillatelser og dedikerte PHP-utførelsesbassenger på serversiden;
 • SFTP-tjeneste: nyt den ekstra sikkerheten til SFTP, mens du får tilgang til alle WordPress-nettsteder;
 • Web-skala SSD-basert lagring med høy tilgjengelighet;
 • Flerlags hurtiglagringsplattform på 5 lag: inkluderer flere lag med sikkerhet, lastbalansering og hurtigbufring av systemer;
 • CDN-integrasjon: lagre for Micro-planen, alle Pressidium-hostingplaner kommer med CDN inkludert;
 • PHP-optimalisering: den superladede Pressidium PHP-behandlingstiden forbedret ytelsen ytterligere;
 • SSL akselerasjon: tilbyr en sikret og akselerert SSL-nettopplevelse;
 • Tilpasset kontrollpanel: enkelt administrere alle WordPress-nettsteder med det enkle grensesnittet fra Pressidium som inneholder bruks- og trafikkanalyser, stasjonsinstallasjoner med ett klikk, automatiske og manuelle oppdateringer, cache management, plugin management, migreringsveiviser, databaseadministrasjon gjennom PHPMyAdmin osv .;
 • 95% servicetilgjengelighet støttet av SLA: for hver time Pressidium ikke oppfyller den garanterte tilgjengeligheten til tjenesten, vil kundene bli kreditert 5% av månedsavgiften;
 • 60-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Gratis nettsted migrasjoner;
 • Ekspert WordPress-støtte.

Disse funksjonene beviser at Pressidium er mer enn klar til å gjennomføre en sunn administrasjon av WordPress-nettsteder, og dekker alle aspekter av sikkerhet, tilgjengelighet, sikkerhetskopiering og hastighetsytelse. Alle disse hostingfunksjonene kommer til priser som kan sammenlignes med andre administrerte WordPress-tjenester, slik at du ikke trenger å grave dypt i lommene for å dra nytte av en vertsinfrastruktur på premiumnivå.

Pressidium kundesupport

Hjelp og støtte er tilgjengelig gjennom forskjellige kanaler, inkludert en søkeordbasert kunnskapsbase, som er grundig dokumentert og oppføringer blir delt inn i forskjellige kategorier (f.eks. Sikkerhetskopier, migrasjoner, cache, WordPress, feilsøking, etc.).

Hvis selvhjelpsstøttekanalen ikke hjelper deg med å finne en løsning på dine problemer, kan du kontakte Pressidium direkte via mail på [email protected], ved å sende inn en supportbillett eller ved å kontakte dem via telefonstøtte.

Pressidiums supportteam tilbyr ekspert WordPress-støtte takket være de dyktige tekniske ingeniørene som leder supportteamet. Business- og Business Plus-abonnenter vil også få en dedikert kontosjef.

Bortsett fra disse, benytter Pressidium også en rekke proaktive sikkerhets- og overvåkingstiltak som fungerer 24/7 for å sikre at WordPress-nettstedet ditt fungerer problemfritt og sikkerhetstrusler blir avverget.

Pros & Ulemper ved Pressidium.com

Bør Pressidium komme øverst på listen når du leter etter administrert WordPress-hosting? La oss se på fordeler og ulemper:

Pros

 • Pålitelig & raske servere;
 • 99,95% oppetidsgaranti støttet av SLA;
 • Flotte avanserte WP-funksjoner;
 • Gratis sikkerhetskopiering av CDN, SSL og side;
 • Sterkt sikkerhetsarsenal;
 • Gratis nettstedoverføring;
 • 60-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Rengjør og elegant kontrollpanel.

Ulemper

 • Ingen e-post hosting;
 • Besøksbasert prissystem er kanskje ikke til enhver smak;
 • Ikke nybegynnervennlig.

Pressidium.com’s enterprise grade infrastruktur var finjustert for WordPress. Stort antall avanserte funksjoner og høy skalerbarhet oppfyller behovene til profesjonelle, små og store bedrifter.

Pressidium.com Gjennomgang Konklusjon

Hosting tilbudt av Pressidium skiller seg ut gjennom sin allsidighet. De som leter etter en skalerbar, utførende og feilsikker hostingløsning for sine WordPress-nettsteder, vil finne en utmerket service som kjenner innholdet i WordPress-hosting grundig, og tilbyr alle nødvendige funksjoner for en vellykket WordPress-ledelse. Den generøse 60-dagers pengene-tilbake-garantien, feilfri teknisk support og SLA oppetidsgaranti er prikken over i’en..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector