StableHost anmeldelser

Vertsselskapet, StableHost, er privateid, og ble etablert i 2009. Det er relativt et nytt og lite selskap som sysselsetter bare rundt 10 personer, men de er dedikert til å tilby delt og virtuell hostingtjeneste av kvalitet til små og mellomstore bedrifter. Selskapet bruker topp maskinvarekvalitet for å sikre den beste ytelsen til serverne deres og for å gi en stabil webhotellopplevelse.


StableHost bruker SSD-stasjoner og LiteSpeed ​​PHP-hurtigbuffermodul på serverne sine, som er 9 ganger raskere enn typiske hostingplaner fra konkurrentene. Kontoer er støttet med cPanel, noe som gjør nettstedadministrasjon veldig enkelt. Selskapet hevder at en hostingkonto (avhenger av planen du velger) blir satt opp innen ti minutter når betalingen er utført.

Siden det er stor etterspørsel etter rimelig delt hosting blant små bedrifter og enkeltpersoner, er det et økende antall tilbydere som prøver å dra nytte av det. Du kan finne mange lovende nettsteder med delte hostingplaner som faktisk gir ganske dårlig service. Og folk er klar over dette etter at de kjøpte pakken.

Hvis du er en uerfaren webmaster – og de fleste som trenger en delt hosting-tjeneste faktisk er det – kan du lett falle i denne fellen. Dette er grunnen til at du må lese anmeldelser som denne. Her skal vi snakke om en webhotellleverandør som tilbyr høykvalitets delte hostingplaner for nybegynnere. Det kalles StableHost, et selskap etablert av et lite team av eksperter som ønsker å tilby sterke og pålitelige tjenester for alle.

Selv om StableHost ikke er blant de største navnene i bransjen, forbedrer de seg absolutt dag for dag. De investerer mesteparten av inntekten tilbake i selskapet, kjøper den nyeste maskinvaren og sørger for at kundesupporten deres er tilgjengelig døgnet rundt. La oss se hva denne webhotellleverandøren har å tilby, uten videre.

Clustered Shared Hosting med StableHost

Ved å se på hostingplanene deres, kan du se det umiddelbart hvordan StableHost skiller seg fra de fleste andre leverandører. De tilbyr gruppert hosting, som ligner på skyhosting. Dette betyr at nettstedet ditt vil bli drevet av ikke bare en server, men ved å bruke ressursene til flere servere. Det er vanlig praksis blant leverandører å kjøre flere nettsteder på en enkelt server.

Hvis det skjer noe uventet med den serveren, går alle disse nettstedene offline. Du kan ikke finne at mange tilbydere som tilbyr gruppert hosting blant tjenestene deres. Det er en flott måte å holde serverrelaterte problemer til det minimale. I den delte vertsplanen deres er det noen kraftige funksjoner inkludert. Som de fleste billige delte hostingalternativer, lar Starter-nettstedet ditt bare ha ett nettsted.

Resten er imidlertid ubegrenset. Det er funksjoner du bare kan få hvis du velger deres Platinum-plan, for eksempel VIP-støtte, spamfiltrering og et reparasjonsalternativ i tilfelle dataene dine blir hacket eller kompromittert. Med $ 28,50 månedlig pris har denne planen en lignende kostnad som den gjennomsnittlige VPS-planen i markedet. Likevel er det helt verdt det fordi du får så mange ekstrautstyr og en 2-kjerners CPU også.

Det er tross alt et stort antall store bedrifter der ute som trenger disse delte hostingplanene som er sterkere enn gjennomsnittet i stedet for å gå for en VPS. Når det gjelder tilleggsprogramvare, får du MySQL, cPanel, Apache, Lakk og cPanel kontrollpanel med hver StableHost-plan. Hvis du også ønsker SSH-tilgang, kan du legge den til i planen din for litt ekstra penger. Annet enn det kan du velge mellom hundrevis av applikasjoner som er tilgjengelige gratis.

Ustyrt VPS Hosting med StableHost

Hvis deres sterkeste delte hostingplan ikke gir deg nok ressurser, er neste trinn å prøve VPS-hostingplanene. De er absolutt rimelige, spesielt hvis du vurderer verdien du får for prisen. StableHost VPS-planer er også basert på klyngeteknologi og topp servere som garanterer høy ytelse for nettstedet ditt.

Mange virksomheter foretrekker ustyrt VPS-hosting, og med denne leverandøren kan de ha det uten at noe kontrollpanel eller operativsystem er installert. Hvis du velger en av disse planene, kan du installere hvilket som helst operativsystem du vil ha på serveren. Noe av det største i disse StableHost-planene er at du kan få Tier 3-støtte døgnet rundt. Deres teknisk supportteam består av eksperter som er klare til å finne løsninger, selv for de mest uvanlige problemene.

Når du har registrert deg, vil du kunne fokusere sømløst på arbeidet ditt. De vil ikke engang be om installasjonsavgift hvis du trenger å installere noe. Siden det er mange planer å velge mellom, vil du helt sikkert finne den perfekte som ikke krever at du takler et overskudd av ressurser. Alt i alt gir StableHost deg mer frihet enn vanlig med deres VPS-planer. De skiller seg virkelig ut ved å tilby en uvanlig tjeneste som ikke krever at du har et visst operativsystem eller kontrollpanel.

Domeneregistrering, spamfiltrering og mer

I likhet med mange andre leverandører er StableHost også innenfor domeneregistreringsbransjen. De gjorde domenet lettere å opprette ved å hjelpe deg med forslag når du prøver å finne ut det perfekte for bedriften din. I domeneregistreringen er det også WHOIS-beskyttelse inkludert. Denne funksjonen skjuler domenen din informasjon fra andre brukere, slik at de ikke kan se navnet på eieren.

Standard for de fleste webhotellleverandører er å gjøre denne informasjonen tilgjengelig for alle, noe som absolutt ikke er det de fleste webansvarlige ønsker. Hos StableHost er ID-beskyttelsesfunksjonen gratis med hver pakke. Du kan også få et spamfilter rett utenfor flaggermusen med en gratis prøveperiode på 15 dager. Hvis du ble lei av å samle utallige e-postmeldinger i innboksen din, kan dette verktøyet absolutt hjelpe.

Den omfattende StableHost-funksjonslisten

Det er ganske mange populære funksjoner du kan få ved å registrere deg på en av StableHost-planene. Hvis du vil sikre dataene dine med sikkerhetskopier, spare litt tid med ett-klikk-oppsett og glede deg over enda mer ekstra med en vertstjeneste, bør du absolutt velge dette selskapet. Her er en liste som oppsummerer fordelene du kan få med denne verten:

 • 45-dagers refusjonsperiode – Hvis du registrerer deg hos en av forhandlerne eller administrerte planene dine og ikke liker det du får, kan du be om pengene tilbake om 45 dager. Selv om det ikke er populært blant leverandører av webhotell å tilby tilbakebetaling for VPS, bestemte StableHost likevel å gi deg 7 dager til å prøve det uten noen forpliktelser.
 • Nettstedsbygger – De tilbyr også en nettstedsbygger for brukere som er uerfarne i webdesign og ønsker å bygge opp et nettsted av seg selv.
 • SSL-sertifikat – Hvis du vil bygge opp tilliten til kundene dine, er en SSL absolutt nødvendig. Folk er alltid lettet når de ser den grønne linjen over nettstedet ditt.
 • Plugins i Softaculous – Dette er et kjent installasjonsprogram som kan hjelpe deg med å finne nyttige tillegg og lar deg bruke dem på nettstedet ditt med et enkelt klikk.
 • Topp teknisk support – En omfattende mengde guider og nyttige videoer er tilgjengelige i deres kunnskapsbase. På toppen av det kan du når som helst be om hjelp.
 • Brukervennlig kontrollpanel – Du får en cPanel, som er det mest populære kontrollpanelet på Internett. Den er enkel å bruke og får raskt jobben når du trenger å administrere hostingplanen din.
 • Ubegrensede e-postkontoer – Dette er en svært nyttig funksjon som tilbys av de fleste webhotellfirmaer. Foruten ubegrensede kontoer, får du også autosvarere. Hvis du legger til spamfilteret i ligningen, vil sluttresultatet være upåklagelig.
 • Domenenavnsregistrering – Det er ikke nødvendig å finne en domeneregistrator, du kan ganske enkelt registrere deg i en av StableHost-planene og få et domene på samme sted. Når alt kommer til alt, hvem vil kaste bort mer tid på det?
 • Gratis overføring – Hvis du allerede har et nettsted, kan det være lurt å overføre det til den nye serveren. Heldigvis kan StableHost gjøre det gratis for deg. Husk imidlertid at selskapet foretrekker å unngå å overføre data fra verter som er dårlig optimalisert.

Pålitelig kundestøtte Rundt klokken

Den gode nyheten er at StableHost gir enestående støtte selv om du velger deres billigste plan. Deres team av eksperter er ikke bare nyttig, men de er også tilgjengelige døgnet rundt, hver dag. Selskapet er så trygg på deres støtte at du kan se telefonnummeret umiddelbart på hjemmesiden deres.

Den vises ikke bare med store skrifter, men det er også en fengende “Kom i kontakt” -melding som bygger opp tilliten til alle besøkende. Foruten telefon, kan du også kontakte dem via billett, e-post og vanlige spørsmål. For ikke å nevne at deres omfattende kunnskapsbase i seg selv kan løse dine problemer mesteparten av tiden. Som StableHost beskrev, har kundestøtteteamet stor kompetanse og lidenskap for webhotell.

Å drive en så pålitelig tjeneste er ganske imponerende fra dette lille selskapet. De vet at brukere som står overfor et alvorlig problem ikke kan vente lenge. For mange bedrifter kan til og med en times driftstid resultere i et betydelig inntektstap.

Sammendrag

Totalt sett kan du finne mange kraftige planer på StableHost som passer dine behov. Det er et anstendig valg for enkeltpersoner som ønsker å starte sin egen blogg, og vi vil anbefale den også for små og mellomstore bedrifter. Planene deres gir topp ytelse sammenkoblet med et stort antall funksjoner, spesielt hvis du velger en av VPS-planene.

Og det største med StableHost er at de har ærlige intensjoner om å investere i virksomheten sin og å forbedre tjenestene. Det er ikke så vanlig blant webhotellfirmaer å tilby den nyeste maskinvaren og førsteklasses support samtidig. Denne leverandøren får kundene til å føle at de nettopp har vunnet jackpotten.

Den endelige dommen vår er at hvis du vil ha en delt hostingplan eller en VPS som kan få virksomheten til å rulle, bør du absolutt prøve StableHost og se hvordan det går.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map