Svinghjul gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Svinghjul gjennomgang
0 8 мин.

Populariteten til WordPress som et innholdsstyringssystem er til enhver tid høyt, og etter hvert som WordPress fortsetter å få mer og mer terreng, gjør det også webhotellfirmaer som tilbyr administrerte WordPress-hosting-tjenester. Blant disse er Flywheel en trendy webhotell som tilbyr administrert WordPress-hosting for byråer, designere og utviklere.


Sammenlignet med vanlig delt hosting, leveres administrert WordPress-hosting med en rekke “ekstra” tjenester innebygd i hostingpakken, som tar sikte på å ta vare på oppdateringer, sikkerhetskopier, hastighetsoptimalisering, sikkerhet, oppetid og andre tekniske aspekter av ditt WordPress-nettsted, slik at du kan fokusere på andre aspekter av virksomheten din.

Siden oppstarten i 2012 har Flywheel klart å vokse virksomheten til tross for at de er i en meget konkurransedyktig nisje. Så hva er det som skiller Flywheel fra andre administrerte WordPress-hostingleverandører? Vår svinghjul-anmeldelse nedenfor gir deg svarene!

Rask oversikt over FlyWheel

svinghjulløsninger

Svinghjul imponerer helt fra starten: Den friske ansiktet og snazzy nettstedet er et klart pluss, spesielt at de tar sikte på å tiltrekke designermassen, noe som kan være vanskeligere å imponere med et vanlig nettsted.

En rask rulle på hovedsiden deres gir informasjon om vertsfunksjonene og startprisene for tjenestene deres, slik at du kan få et raskt innblikk i hva du kan forvente av svinghjulet.

Foruten tjenestene du kan forvente deg av en administrert WordPress-plan, tilbyr Flywheel også et elegant sett med utviklingsverktøy (staging av nettsteder, kloning av nettsteder, blåkopier) og styring av arbeidsflyt som vil vekke interesse for utviklere og byråer..

Svinghjulet ser absolutt ut, men er det et godt alternativ for administrert WordPress-hosting? La oss komme inn i den snirklete av Flywheel-administrerte WordPress-vertsuniverset.

planer & Priser

Svinghjulstyrte WordPress-planer tilbys gjennom tre kategorier – Enkeltsideplaner med individuelle installasjoner på en betal-som-du-gå-basis, Bulkplaner med 10+ WordPress-installasjoner, og tilpassede Flywheel Enterprise-administrerte WordPress-planer for mer robuste WordPress-hostingbehov.

priser på svinghjul

Enkeltsideplaner-kategorien tilbyr tre pakker i $ 15- $ 75 / måned prisklasse, med mindre du registrerer deg for årlige planer, som tilbyr 1 måneders rabatt. Disse planene spenner fra en startpakke til et profesjonelt alternativ. Gratis nettstedmigrering og en gratis SSL er inkludert i alle planer. Mens lavere nivåplaner koster ekstra for CDN eller multisidesupport, inkluderer Professional-planen disse gratis.

Når det gjelder ressurser, tilbys lagring fra 5 GB til 20 GB og båndbredde fra 250 GB til 1 TB, mens besøkende begrenser fra 5 000 månedlige besøk til 100 000 månedlige besøk.

Bulk Plans administrerte WordPress-kategorien tilbyr pakker i $ 100- $ 250 prisklasse for forhåndskonfigurerte planer med opptil 30 WordPress-installasjoner, og et tilpasset alternativ for 30+ WordPress-installasjoner. Også her kan du glede deg over en måned fri med årlige planer.

Forhåndskonfigurerte planer har en månedlig grense på 150 000 besøk for frilansplanen og 600 000 besøk for byråplanen. Når det gjelder ressurser, tilbyr disse planene 40–20 GB diskplass, 4 TB til 8 TB båndbredde, gratis SSL-sertifikat, CDN, flerstedsstøtte og nettstedstaging. For tilpassede ressurser og millioner av månedlige besøk, anbefaler vi å be om et tilpasset tilbud.

Enterprise styrt WordPress-plan, svinghjulet Blue, tilbyr WordPress-infrastruktur på bedriftsnivå, øyeblikkelig trafikkskalering, administrerte oppdateringer, daglig helsekontroll, sikkerhet i bedriftsnivå med automatisert skanning av skadelig programvare, sikkerhetsovervåking og oppdatering, planer for gjenoppretting av katastrofer, gratis SSL, premium SLA, innebygd auto-failover, dedikert kontoadministrasjon osv. Prisene starter på $ 2500 / month.

De som er interessert i å bli vertsforhandler, kan delta i Flywheel Agency Agency-programmet og få gratis hosting for byrået eller bedriftssiden din, så vel som andre fordeler som dedikert kontoadministrasjon, hands-off vedlikehold og hvit merking.

Basert på det ovennevnte, er det klart at Flywheel er klar til å ta på seg ikke bare utviklere eller andre kreative fagpersoner, men også større byråer med krav til WordPress-hosting på bedriftsnivå.

Nå som vi har en klar oversikt over priser og planer på Flywheel, la oss se hvordan kundesupporten deres fungerer.

Kundeservice

Hvis du er helt opptatt av å ha kundestøtte døgnet rundt, kan det hende at du blir buminert av det faktum at 24/7 support bare er tilgjengelig for nødhjelp.

Annet enn dette tilbakeslaget, tilbyr Flywheel mange støttealternativer inkludert live chat, billettsystem og telefonstøtte, som alle kan kontaktes mandag til fredag ​​i arbeidstiden.

svinghjulstøtte

Når det gjelder støttedokumentasjon, kan du bla gjennom over 100 artikler, få tilgang til gratis e-bøker eller registrere deg for et gratis e-postkurs i Design Trends.

Alt i alt skuffet ikke Flywheel i kundesupporttestene våre, og svarte innen 24 timer på e-postforespørsler og innen 1 minutt for henvendelser om live chat. Spørsmålene våre ble besvart på en detaljert og høflig måte hver gang.

Hostingfunksjoner

Bak den elegante designen er det en rekke kraftige WordPress-spesifikke funksjoner som er inkludert for å hjelpe frilansere og byråer med å bygge, lansere og administrere nettsteder. Her er en rask oversikt over hostingfunksjonene som Flywheel tilbyr:

funksjoner for svinghjulshosting

 • Gratis SSL-sertifikater med alle planer (drevet av La oss kryptere);
 • Gratis nettsted migrering uten begrensning for antall nettsteder som kan migreres;
 • Gratis iscenesettingssteder, som lar deg teste endringer på nettstedet ditt uten å påvirke ditt live nettsted, og skyve endringer i produksjonen med et enkelt klikk;
 • Kloning av nettstedet, som lar deg komme i gang på et nytt nettsted uten å måtte starte på nytt plugin-installasjonen hver gang;
 • De Blueprints -funksjonen gjør det mulig å pakke sammen vanlige temaer og plugins som en tilpasset konfigurasjon for fremtidige prosjekter;
 • VPS-servere på alle planer;
 • Bufring på serversiden;
 • Gratis demosider i 14 dager, Med svinghjul kan du registrere deg, begynne å bygge nettstedet ditt og få fakturering bare når du er klar til å skyve det live. Du kan også dele demosider med klienter, slik at de kan spore fremgangen;
 • sikkerhetskopier tilbys gratis, om natten og de lagres utenfor nettstedet. Gjenopprettelser kan gjøres med et enkelt klikk;
 • Lett CDN-integrasjoner;
 • Innebygd nettstedstatistikk;
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner med sikkerhetsovervåking og fjerning av skadelig programvare;
 • Enklere SFTP-tilgang (Ett klikk);
 • Multisitert støtte;
 • Samarbeidsverktøy;
 • Nginx-basert server som standard;
 • Valg av 12 serverplasseringer;
 • Lett skalerbarhet;
 • PayPal betaling akseptert, ingen kredittkort kreves.
 • Lokalt utviklingsverktøy av svinghjulet;
 • Ekspert WordPress-støtte;
 • Rent og minimalistisk brukergrensesnitt som er vakkert designet og strømlinjeformet for WordPress;
 • freebies (gratis designmaler, ebøker osv.).

Dette er funksjonene som gjør at Flywheel er en kraftig administrert leverandør av WordPress hosting. Listen over funksjoner er ikke uttømmende. Du kan se hele listen på nettstedet Flywheel. Svinghjul forbedrer og utvider funksjonene kontinuerlig, og for øyeblikket er det noen andre funksjoner i verkene, for eksempel premium-støtte, importering av ekstern side, sikkerhetskopiering utenfor stedet for dine lokale nettsteder og mer.!

Opptreden

Flywheel nevner å tilby “imponerende oppetid” i sin liste over funksjoner, men det gir ikke noen avklaringer på hva det betyr eller tilbyr oppetid garantier bortsett fra en oppetid SLA tilbys med sine forretningsplaner.

Vår hastighetstest for svinghjul for alle testede serverplasseringer (New York, Melbourne og Stockholm) har åpnet seg på under 2 sekunder, noe som neppe er en overraskelse gitt at Flywheel bruker sitt eget cachingsystem på serversiden som gir topp ytelse selv for robuste , nettsteder med høy trafikk. Det er ikke nødvendig å installere cache-plugins for å prøve å få fart på nettstedet ditt.

Uavhengig av hvilken vertsplan du er på (Tiny eller Enterprise), kan hurtigbufringsteknologien håndtere trafikkstigger i millioner av besøkende, uten hoste. Selv om du har et nettsted for e-handel som er vanskelig å cache på grunn av sin dynamiske natur, kan svinghjul hjelpe deg med å sørge for at netthandelområdet ditt er fullstendig hurtigbufret.

Foruten hurtigbufring på serversiden, samarbeidet Flywheel med MaxCDN for å gi enkel CDN-integrasjon, for å ta hastigheten din globalt. Uansett hvor besøkende er, sørger MaxCDN for å levere bilder og statiske filer fra serveren som er nærmest dem.

Svinghjul Pros & Ulemper

Pros

 • Hosting opprettet med utviklere og designere i tankene
 • Ubegrensede migrasjoner på nettstedet
 • VPS performance hosting
 • Ingen meravgifter
 • Stor ytelse på nettstedets hastighet
 • God pakke med WordPress-spesifikke verktøy og avanserte alternativer
 • Slank og svært brukbart grensesnitt

Ulemper

 • Kundestøtte begrenset til arbeidsdager og arbeidstid (24/7 support er bare akutt)
 • Ingen innebygd Git-distribusjon
 • Litt kostbart hvis du vil være vert for flere WordPress-nettsteder

Konklusjon av svinghjulanmeldelse

De utviklerorienterte hostingfunksjonene og gode ytelser er de mest solgte poengene med svinghjulet. Disse kombinert med øye-godteri-grensesnittet gjør Flywheel til et sterkt valg for administrert WordPress-hosting, uavhengig av om du er et byrå med WordPress-hostingbehov på virksomhetsnivå, en frilansdesigner som ønsker å være vert for et enkelt WordPress-nettsted, eller utvikler som ønsker å være vert flere WordPress-installasjoner.

Til tross for at du er på den dyrere siden sammenlignet med de administrerte WordPress-hostingplanene for billige delte hostingleverandører som Siteground eller BlueHost, vil budsjettet ditt tillate mer svingete rom, vil du oppdage at svinghjulet er verdt det ekstra pengene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector