TMDHosting anmeldelser

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'TMDHosting anmeldelser
0 8 мин.

Hvis du vil etablere en solid online tilstedeværelse for virksomheten din, er de to første tingene du trenger å finne en webhotell og en god registrar der du kan opprette et domenenavn. I denne artikkelen skal vi introdusere deg for et av de beste alternativene akkurat nå når det gjelder webhotell: TMD Hosting. Ved å gå gjennom noen av nøkkelfunksjonene og den generelle tjenesten som tilbys av selskapet, vil du kunne bestemme om det er optimalt for deg eller ikke.


TMD Hosting er et selskap som ble etablert allerede i 2007, og det trakk mange mennesker med sine pålitelige tjenester siden den gang. Som mange av konkurrentene startet det med et enkelt datasenter og banet vei til suksess gjennom årene. Akkurat nå har de mange datasentre spredt i Amerika og Europa, noe som gjør tjenestene deres tilgjengelige for alle i de omfattede regionene. Neste gang skal vi snakke om kjernefunksjonene som tilbys av TMD Hosting.

Hovedfunksjoner i TMD Hosting Plans

En av de viktigste tingene du må vurdere når du velger leverandør av webhotell, er funksjonene som tilbys med hver pakke. Hos TMD Hosting er det mange nyttige funksjoner som følger ekstra med planene sine. La oss vise deg de mest bemerkelsesverdige funksjonene i listen nedenfor:

 • SSD-lagring – Ved å investere i SSD-stasjoner, garanterte TMD Hosting lynraskt sidehastighet for alle sine kunder. De fleste leverandørene setter en høyere pris for sine SSD-baserte planer. Hos TMD Hosting er hver plan basert på SSD-er, og du kan få dem til rimelige priser.
 • Gratis sikkerhetskopiering og domeneregistrering – Selv om $ 10 kan virke som en billig pris for et domene, kan det vise seg å være en ganske dårlig avtale hvis du sammenligner det med en $ 3- $ 4 webhotellplan med et gratis domene inkludert. Med en TMD-vertsplan får du et domene på toppnivå gratis. På den annen side vil dataene dine bli sikret med gratis automatiske sikkerhetskopier. Hvis noe går galt, kan du bare gjenopprette sikkerhetskopien og fortsette der du slapp.
 • Ingen grense for e-postadresser – Selvfølgelig, hvis du finner en leverandør som ikke tilbyr e-postadresser med merkevarer, bør du absolutt grøfte den. De fleste av dem gir nok e-postadresser, men det beste valget er alltid å velge en plan som garanterer ubegrensede e-postadresser. TMD Hosting er et av selskapene som tilbyr ubegrenset e-post-ID.
 • Gratis SSL-sertifikat – I løpet av de siste årene ble det svært viktig å få en SSL hvis du vil at besøkende skal stole på nettstedet ditt. Det hjelper også mye å etablere en god SEO. TMD gir et Let’s Encrypt SSL-sertifikat for alle som bestemmer seg for å registrere seg på planene sine, og det er helt gratis.
 • Gratis nettstedmaler – Hvis du vil at besøkende på nettstedet skal komme tilbake igjen, må du gjøre et godt førsteinntrykk. De gratis nettstedmaler levert av TMD sikrer at du ønsker besøkende velkommen på en ordentlig måte. Det er ikke nødvendig å betale for premiummaler, siden denne leverandøren gir mange av dem for Magento, WordPress, OpenCart og flere plattformer.
 • SpamExperts spambeskyttelse – Internett er fullt av spam, og det er viktig å beskytte nettstedet ditt mot det. Ved å velge TMD Hosting, vil du få gratis spambeskyttelse fra deres partner, SpamExperts.

TMD-vertsplaner og priser

Delte vertsplaner

Hvis du vil legge virksomheten din online eller bare starte et personlig nettsted, er det alltid en god idé å starte med en delt hostingplan. Det er ikke bare billig, men hvis du velger riktig leverandør, får du også mange nyttige funksjoner og anstendige spesifikasjoner. Når nettstedet ditt vokser, kan du når som helst oppgradere det til en sterkere plan med TMD Hosting.

TMD har tre forskjellige planer når det gjelder delt hosting: Starter, Business and Enterprise. Den første er den absolutte bestselgeren; mens du velger forretningsplanen, får du den beste verdien for pengene. Hvis du bare vil være vert for ett nettsted, bør du velge det første, men i tilfelle du vil ha mer, vil de to andre planene gjøre jobben. Hver av dem er også tilgjengelig for Linux- og Windows-brukere.

Startplanen koster bare $ 2,95 per måned, og den gir deg ubegrenset lagring, båndbredde og et cPanel-kontrollpanel gratis. Med den sterkeste delte planen får du noen ekstra funksjoner, tre ganger ytelsen, og de lar deg være vert for ubegrensede nettsteder for $ 12,95 per måned. Det fantastiske er at du får premium støtte med alle delte planer.

VPS Hosting Plans

Hvis nettstedet ditt knapt kan overleve med en delt hostingplan, men du ikke ønsker å investere i en dedikert server, er en VPS-hostingplan det du trenger. Det ligner en dedikert server, og gir deg stort sett den samme kontrollen. Forskjellen er at du deler serveren med andre brukere. Hos TMD Hosting kan du velge mellom følgende 5 VPS-hostingplaner: Starter, Original, Smart, E-Commerce og Super Powerful.

Deres bestselger er den opprinnelige planen, mens du får den beste verdien for pengene dine med Smart-planen (som navnet tilsier). Vi vil vise deg den billigste og den dyreste planen, slik at du kan sammenligne forskjellene. Startplanen koster bare 19,97 dollar per måned, og den gir deg lagring på 40 GB, 3 TB båndbredde, en 2-kjerne CPU og 2 GB RAM. Hvis du velger den sterkeste planen, må du betale $ 64,97 per måned, og den kommer med en lagring på 200 GB, 10 TB båndbredde, 6 CPU-kjerner og 12 GB RAM.

Du får velge et sted før du velger din VPS-plan: USA, Europa, Storbritannia, Asia eller Australia. På toppen av det gir alle planer deg cPanel eller WHM og et gratis oppsett. Disse er fullstendig administrert, så du trenger ikke å bekymre deg for noe mens du bruker VPS-en.

Dedikerte servere

Dette er planene med de høyeste prisene. Du kan få en kraftig server som er helt din for en rimelig pris. Når bedriften vokser, kan du komme til et punkt hvor selv den sterkeste VPS-planen ikke kan håndtere den enorme mengden trafikk og data som genereres av nettstedet ditt. Ved å investere i en dedikert server kan dette problemet enkelt løses.

TMD Hosting har 4 forskjellige dedikerte servere tilgjengelig: Starter, Original, Smart og Super Powerful. Du kan imidlertid bare velge mellom de datasentrene som er tilgjengelige i USA og Europa. Når det gjelder maskinvare, har alle dedikerte planer Intel CPUer installert. Med startplanen får du 1 TB lagring, 4 CPU-kjerner og 8 GB RAM for $ 79,97 per måned.

Du kan skalere den opp til en enorm 4TB-lagring, 8 CPU-kjerner og 32 GB RAM, og det vil koste deg bare 149,97 dollar per måned. Deres dedikerte planer er alle fullstendig administrert med ubegrenset båndbredde, gratis oppsett og cPanel / WHM inkludert i pakken.

Pengene tilbake-garanti

TMD Hosting gir deg god tid til å prøve ut tjenestene deres. Du kan få en server og nyte fordelene i 60 dager. I tilfelle du ikke er fornøyd med hostingplanene deres, avbryter du hele saken og får pengene tilbake umiddelbart.

Det er ekstremt sjelden i webhotellverdenen å få en 60-dagers pengene-tilbake-garanti. De fleste av konkurrentene der ute refunderer mindre enn 30 dager, noe som heller ikke er kort tid. Dette viser bare at TMD Hosting er et seriøst selskap som er helt trygg på sine tjenester, og gir maksimalt til kundene

Server Uptime

Hver webhotellleverandør som ønsker å sikre en førsteklasses hostingtjeneste til sine kunder, må holde serverens oppetid så høy som mulig. Bedrifter kan miste et betydelig inntekter, selv om nettstedene deres går ned i noen minutter. TMD Hosting var hittil absolutt vellykket med å opprettholde en stabil infrastruktur.

TMD-servere går så sjelden at du knapt kan finne et vertsfirma med sterkere oppetid. En slik stabil tjeneste er helt klart fordelaktig for enhver virksomhet. Ifølge leverandøren er serverne deres i gang 99,99% av tiden. Selvfølgelig lever vi ikke i en perfekt verden, så hvis noe får serverne til å gå ned, vil TMD sørge for at neste månedlige avgift blir billigere.

Kundeservice

Definitivt et av de beste kundesupportteamene i bransjen. I følge TMD Hosting får du svar innen 15 minutter etter at du har sendt inn spørsmålet eller problemet ditt, og som det viser seg, spøker de ikke. Du kan nå dem via live chat, billetter og telefon. De ansatte er ikke bare vennlige, men de er også villige til å foreslå tilleggsprogrammer og funksjoner for prosjektet ditt, og du trenger ikke en gang å spørre.

Telefonstøtten deres er enda raskere, slik at du kan få noen på linjen på under ett minutt. Denne tjenesten kan komme til nytte hvis du er ny på webhotell og trenger litt hjelp med oppsettet, funksjonene eller andre detaljer relatert til tjenesten deres. Selv om telefonsupporten ikke alltid er tilgjengelig (du kan sjekke ut arbeidstidene), kan du kontakte dem via live chat og billetter når du vil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector