Vultr anmeldelser

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Vultr anmeldelser
0 8 мин.

Med Vultr kan du få kraftig, ustyrt VPS-hosting som følger med i konkurransen og samtidig holder prisene lave samtidig. Faktisk trenger du knapt å betale mer enn du ville gjort for en vanlig delt hostingplan. Påmelding til en VPS-hostingplan hos Vultr kommer med en stor fordel: deres skybaserte system er svært fleksibelt. Du kan legge til en ny VPS-forekomst, mer CPU, RAM eller lagring når du vil ved å betale forskjellen.


Å gå for en ustyrt VPS-plan som nybegynner kan selvfølgelig virke litt risikabelt. Heldigvis er det mange ressurser på Internett som kan hjelpe deg med å administrere serveren din. Det er ganske enkelt å finne omfattende guider som viser deg trinn-for-trinn-prosessen med å sette opp og vedlikeholde serveren din. Det er også nyttige tjenester tilgjengelig som ServerPilot.io. Denne garanterer at du ikke trenger å bruke konsollen og gir deg et nybegynnervennlig grensesnitt i stedet.

På den annen side kan du spare penger ved å velge en ikke-administrert VPS. Du betaler bare for ytelsen siden det ikke er noen ansatte involvert i å administrere tjenesten din. Vultr tjente sitt rykte som en utmerket leverandør når det gjelder VPS-hosting. Neste gang kommer vi til å gå gjennom prisene og alle deler av tjenestene som tilbys av denne leverandøren, inkludert planene, kundesupporten og funksjonene.

Vultr-planer og funksjoner

Hos Vultr er det ingen mangel på nyttige tjenester. De har sine Cloud Computing-planer som er bra for små og mellomstore bedrifter som ønsker å drive sine voksende nettsteder. De har en Block Storage-tjeneste hvor du kan angi hvor mye SSD-lagring du vil og leie den til en månedlig eller til og med timepris. Siden det er stor etterspørsel etter dedikerte servere, inkluderte Vultr fire forskjellige planer som du kan finne under seksjonen Dedikerte forekomster.

Disse garanterer en topptrinn hostingytelse for større bedrifter og prosjekter som trenger det. Vi kommer til å gå gjennom disse alternativene én for én, og gi deg nøkkelinformasjon om dem, slik at du kan velge det som passer perfekt til dine behov. Men først, la oss sjekke ut noen av hovedfunksjonene dette selskapet har å tilby:

 • Tallrike operativsystemer – Du kan enten velge mellom Linux og Windows, eller installere et hvilket som helst annet operativsystem du ønsker. Vultr har mange Linux-versjoner tilgjengelig, slik at du kan velge den som er fullt kompatibel med programvaren du vil bruke på serveren..
 • Øyeblikksbilder og sikkerhetskopi – Du kan lage et øyeblikksbilde av serverens nåværende tilstand når du vil. Dette kan være nyttig i tilfelle du vil legge til en annen serverforekomst, fordi alt du trenger å gjøre er å bruke øyeblikksbildet på det, og det er satt. På toppen av det koster automatiske sikkerhetskopier bare $ 1 hver måned.
 • Datasentre – Vultr etablerte 15 datasentre så langt, spredt over hele verden slik at alle kan ha en solid forbindelse. Disse har alle en klasse C IP-adresse som kan hjelpe mye med å forbedre deg SEO.
 • Kontrollpanel – Hos Vultr er kontrollpanelet en ting som selv nybegynnere kan bruke sømløst takket være nyttig dokumentasjon tilgjengelig. Du kan velge cPanel, som er det mest populære admin-kontrollpanelet akkurat nå. Det gjør overføring av nettsteder, sikkerhetskopier, datarestaurering og alle oppgavene som følger med en webhotell-tjeneste som kake.
 • Mobilsupport – Mobilappen for Vultr er enda jevnere enn desktop-versjonen. Det er helt brukervennlig og lar deg legge til nye servere og administrere eksisterende også.
 • Ubegrenset tilgang – Med de delte hostingplanene har du lov til å installere all programvare du ønsker på serveren. Ikke bare at servertilgangen din ikke blir begrenset, men du vil kunne installere en overflod av nyttige ett-klikk-applikasjoner levert av Vultr.

Cloud Compute Plans (VPS)

Dette er tjenesten som Vultr stort sett fokuserer på, og gir kundene sine 8 forskjellige planer å velge mellom. Hvis du vil at en pålitelig server skal være vert for applikasjonene eller nettstedene dine, er Vultr Cloud Compute-delen definitivt stedet der du bør se etter en. Prisene er utrolig lave, med en $ 2,50 per måned plan som slår det meste av konkurransen. Du kan finne mange lignende planer på Internett, men vanligvis for en dobbel pris.

Og det største med det er at du får en anstendig verdi for pengene dine. Folk er mer enn fornøyd med hostingplanene sine i henhold til flertallet av tilbakemeldingene. Cloud Compute Plans anbefales spesielt for de som har litt erfaring med webdesign eller noen form for nettstedsbygging. Disse planene vokser etter dine behov, noe som betyr at du kan oppgradere planen din når du vil uten noen nedetid.

Som vi nevnte, koster deres første plan bare $ 2,50 per måned og leveres med en 20 GB SSD, 1-kjerne CPU og 512 MB RAM og 0,50 TB båndbredde. Du kan skalere den opp gjennom 7 ekstra nivåer. Den kraftigste planen koster 320 dollar per måned, og du får en 400 GB SSD, 16-kjerne CPU, 64 GB RAM og 10 TB båndbredde. Alle disse serverne kan også leies for en times pris.

Blokkering av lagring

Når du legger til flere og flere sider, innhold og funksjonalitet på nettstedet ditt, kan det hende at serveren din begynner å gå tom for ressurser. Hvis det bare er et problem med lagringsplass, trenger du ikke nødvendigvis å bytte til en sterkere plan. En kraftigere plan betyr også at CPU, RAM, båndbredde vil forbedre seg, selv om du kanskje ikke engang trenger disse ressursene ennå.

Vultr vil ikke at du skal betale for ressurser du ikke engang trenger. Dette er grunnen til at de introduserte alternativet Block Storage. Hvis du sjekker ut dette avsnittet på nettstedet ditt, vil du se at det er en SSD-lagringsmåler hvor du kan angi ønsket mengde lagring og deretter leie den. Du kan betale på timebasis selv for lagring.

Hvis du vil betale månedlig, kan du få en 10 GB SSD for $ 1 per måned eller maksimalt 10.000 GB SSD for $ 1000 per måned. Du kan alltid få litt ekstra plass fra Vultr i tilfelle du trenger det for sikkerhetskopiering eller tilleggsinformasjon om webside / app.

Dedikerte servere

Med en dedikert server er det ikke nødvendig å bekymre deg for at andre brukere sitter rundt nettstedets data på samme server. Du har en server som er helt din, du trenger bare å velge en som passer dine behov og budsjett. Hos Vultr Hosting er det 4 forskjellige dedikerte servere tilgjengelig. Den første koster $ 60 og den leveres med 120 GB SSD-lagring, 2 CPU-kjerner, 8 GB RAM og 10 TB båndbredde.

Den sterkeste planen der koster 240 dollar per måned, og du får enorme 480 GB SSD-lagring, 8 CPU-kjerner, 32 GB RAM og 40 TB båndbredde. Selvfølgelig kan du legge til litt ekstra lagringsplass til den dedikerte serveren din også ved å stille inn det nødvendige beløpet på Block Storage-delen på Vultr-nettstedet.

Å velge en VPS kan være et anstendig alternativ på lang sikt, men det faktum at andre brukere også kjører sine nettsteder på serveren, kan ha negativ innvirkning på VPS-ytelsen. Derfor, hvis det ikke skader budsjettet ditt for mye, er det alltid bedre å oppgradere til en dedikert server. Hos Vultr, ikke bare at prisene er lave, men du vil definitivt være fornøyd med deres dedikerte servere også.

Server Uptime

Vultr garanterer at hvis nettstedet ditt opplever noe driftsstans, vil du få kreditter for kompensasjon. Selvfølgelig betyr ikke det at det er greit om serverne deres er nede. Nettstedseiere kan miste en betydelig mengde inntekter hvis nettstedene deres er nede. Imidlertid er det helt rettferdig at de i det minste gjør din neste månedlige avgift litt lavere.

Likevel ville det være bedre hvis de ga penger som kompensasjon; som det viser seg, går serverne sjelden ned. Vultr jobber faktisk hardt for å holde serverens oppetid på 100%. Det kan alltid være en maskinvarefeil, en menneskelig feil, en ulykke eller en slags programvarefeil, så du kan ikke virkelig forvente 100%, men de strever sikkert med å holde den så høy som mulig.

På den annen side er en av grunnene til at de investerte så mye i skyhosting, å holde driftsstopp på et minimum. Cloud hosting gjør det mulig å spre alle data mellom en rekke servere, og sørge for at hvis en av dem går ned, kan nettstedet ditt fremdeles kjøre på resten av dem uten driftsstans.

Vultr kundesupport

Med deres veltrente kundesupportteam kan Vultr svare på supportbilletter og løse problemene dine så raskt at du knapt har tid til å ta deg en pause. Du kan også be om råd og spørre dem om ting som hvordan du kan forbedre ytelsen til hostingene dine i henhold til nettstedets behov. Det vil ta dem bare et par minutter å svare og forklare alt tydelig.

Konklusjon

Du må ta hensyn til at vi snakker om ikke-administrerte VPS-planer, så det faktum at de tilbyr en så pålitelig støtte er ganske imponerende. Vultr har også en grundig dokumentasjon tilgjengelig, og dekker alle aspektene ved uhåndtert webhotell med grundige guider. Hvis du trenger litt hjelp til å sette opp VPS-en din, kan du alltid følge veiledningen deres som pent leder deg gjennom prosessen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector