WebHostingPad gjennomgang

Lommevennlig delt hosting er hovedfokuset på WebHostingPad, men selskapet begrenser ikke tjenestene sine til delt hosting bare – mange VPS- og WordPress-optimaliserte hostingalternativer er tilgjengelige for de med forskjellige vertsbehov. Foruten webhotell, e-post hosting og domeneregistrering også funksjoner som tilleggstjenester som tilbys av WebHostingPad.


WebHostingPad Oversikt

Selskapet ble grunnlagt i 2005 av erfarne veteraner i webhotellbransjen. De er mest kjent for sin rimelige og nybegynnervennlige delte hosting som inkluderer et gratis domenenavn, og mange ubegrensede funksjoner som domenevertering og webplass.

Deres WordPress-planer er også på den rimelige siden av hosting, og tilbyr innebygd innholdsleveringsnettverk og automatisk fjerning av skadelig programvare. For brukere som trenger dedikerte ressurser, tilbyr WebHostingPad seks VPS-planer, som kanskje ikke er den billigste på markedet, men de har noen gode spesifikasjoner og funksjoner.

WebHostingPad-planer & Priser

Hos WebHostingPad kan delt hosting koste så lavt som $ 1,99 / måned, men her er fangsten – bare hvis du registrerer deg i 48 måneder, det vil si 4 år. Du har ikke muligheten til å betale måned til måned for delte hostingplaner, da den korteste forpliktelsesperioden er 12 måneder, som utgjør $ 3,99 / måned. Denne planen er Power-planen, som tilbyr ubegrenset nettplass og båndbredde, og et gratis domene.

webhostingpad plas priser

Power Plus-planen koster $ 7,99 / måned med en årsplan eller $ 4,99 / måned med 4-årsplanen. Både Power og Power Plus-planene har ubegrenset webhotell, ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset MySQL-databaser, ubegrenset e-postkontoer, etc. En gratis Weebly nettstedbygger, cPanel kontrollpanel og flere andre gratis verktøy er inkludert i begge planene..

Det som skiller Power Plus-planen fra Power-planen er at sistnevnte inkluderer et avansert spamfilter, et gratis SSL-sertifikat, avansert webstatistikk, SSD-databaselagring, mer datakraft, automatisk malware skanner og karantene, premium sikkerhetskopitjeneste og SSH-tilgang.

De som leter etter en hostingplan for WordPress-bloggen eller nettstedet sitt, kan velge mellom 3 WordPress-optimaliserte hostingplaner – WP Basic til $ 2,99 / måned med 3-årsplan eller $ 4,99 / måned med 12-månedersplan; WP Pro til $ 3,99 / måned med 3-årsplan eller $ 5,99 / måned med 1-årsplanen; og WP Premium til $ 5,99 / måned med 3-årsplan eller $ 7,99 / måned med 1-årsplanen. Alle WordPress-optimaliserte planer har et innebygd CDN, ubegrenset e-postkontoer og lagringssted, samt automatisk skanning og fjerning av skadelig programvare. Noen planer har premium backup-tjeneste, ekspert WP-hjelp, gratis SSL-sertifikat.

WebHostingPads VPS-hosting tilbyr flest planer – totalt 6 VPS-hostingplaner drevet av VPSDepot.com. Alle planer inkluderer cPanel og WHMCS. I denne kategorien er månedlige, 3-måneders- og 6-månedersplaner tilgjengelige. Startnivået plan koster $ 29,95 / måned (basert på en seks måneders forpliktelse), mens den mest avanserte planen i denne kategorien er priset til $ 99,95 / måned og har følgende spesifikasjoner: 300 GB diskplass, 3 TB båndbredde, 3 CPU kjerner, 8 GB RAM og 3 IP-adresser.

Det er noen få ubegrensede funksjoner med disse planene også, for eksempel antall databaser, e-postkontoer, domener, cPanel-kontoer og FTP-kontoer du kan opprette og være vert for på en enkelt konto.

WebHostingPads e-posttjenestetjeneste, PadMail, starter på $ 40 / år.

WebHostingPad-vertsfunksjoner

webhostingpad-funksjoner

Til tross for dedikerte serveralternativer som mangler i WebHostingPads produkttilbud, tilbyr deres delte WordPress- og VPS-planer et godt utvalg av alternativer og ressurser. I planene & Prissnittet av denne WebHostingPad-gjennomgangen har vi diskutert noen av ressursene og funksjonene som er tilgjengelige for hver hostingkategori. Her er en oversikt over de beste hostingfunksjonene til WebHostingPad:

 • cPanel / WHM inkludert i alle planer;
 • Gratis domenenavn med delte hostingkontoer;
 • Innebygd global CDN med WordPress-planer;
 • Automatisk skanning og fjerning av skadelig programvare;
 • 1-klikks skript installeres via Softaculous;
 • Ubegrenset hostingfunksjoner (domener, databaser, båndbredde, diskplass, etc.);
 • 24/7 support;
 • 30-dagers pengene-tilbake;
 • 99% oppetid;
 • SSD-lagring på noen planer;
 • Premium sikkerhetstjeneste med noen planer;
 • Gratis nettstedoverføring;
 • Gratis forhandlerkonto med VPS-planer;
 • Flere tilleggsalternativer (Spam Firewall, SSL-sertifikat, Wildcard SSL, ondsinnet trafikkbeskyttelsesforsegling, Premium Backup Service, One Time Backup Restore, etc.).

Du kan legge til disse ekstra tjenestene ved utsjekking, men selv om de kan være nyttige for noen, kan de øke kostnadene for den månedlige planen din.

WebHostingPad kundesupport

WebHostingPad kundesupport er lett tilgjengelig via live chat eller billettinnlevering. En kunnskapsbase organisert i forskjellige kategorier og en videoopplæringsdel kan få deg oppdatert med det vesentlige av WebHostingPads hosting-tjenester. Selv om det er noen klager på ferdighetene til WebHostingPads kundesupport, finnes det også positive anmeldelser om deres supportteam.

webhostingpad støtter oppetid pengene tilbake-garanti

Pros & Ulemper ved WebHostingPad

Nå for fordeler og ulemper med WebHostingPad:

Pros

 • Attraktive delte hosting-pakker;
 • Ubegrenset hostingfunksjoner (domene, e-post, lagring, båndbredde);
 • 24/7 live chat;
 • Brukervennlig Weebly nettsted byggherre;
 • WordPress optimaliserte hostingpakker;
 • cPanel kontrollpanel;
 • Gratis domenenavn med delt hosting.

Ulemper

 • Lenge forpliktelsestider for å glede seg over lavere priser (4 år);
 • Ingen delte hostingplaner fra måned til måned;
 • Ingen dedikerte hostingpakker;
 • Uptime-problemer;
 • Masse upsells.

Dessverre lyser ikke WebHostingPad når det gjelder oppetid. De lover 99% oppetid, men klager på påliteligheten til tjenesten deres viser noe annet. Mens de lover en lavere oppetid enn andre budsjettvennlige vertsleverandører (de fleste lover 99.99% oppetid), faller WebHostingPad under løftet.

Konklusjon av WebHostingPad-gjennomgang

Slagordet for “uslåelige priser” fra WebHostingPad er faktisk støttet av attraktive priser, men du trenger å gjøre et alvorlig langtidsforpliktelse til deres tjenester for å dra nytte av lave priser. I tillegg til delte budsjetthotellplaner, tilbyr de også et bredt utvalg av VPS hostingplaner i samarbeid med VPSDepot.com, men disse planene faller ikke lenger inn i den lommevennlige hostingkategorien.

Hvis høy tilgjengelighet og muligheten for å oppgradere til en dedikert server er viktig for deg, kan det hende at WebHostingPad ikke er den aktuelle webhotellet for deg. Hvis du leter etter nybegynnervennlig delt hosting til rimelige priser, og langsiktige forpliktelser ikke er noe problem for deg, kan du stole på at WebHostingPads delte hostingplaner gir deg alt du trenger for å komme på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map