WooServers gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'WooServers gjennomgang
0 10 мин.

WooServers eies av et større selskap kalt Aqua Networks som tilbyr et bredt spekter av tjenester for webadministrasjon, IT og webdesign. De har base i Storbritannia, og hvis du velger webhotelltjenestene deres, vil du ikke bli skuffet fordi de både er rimelige og pålitelige.


De har et team av eksperter som alltid prøver å forbedre kvaliteten på support, maskinvare og funksjoner som WooServers gir. Hovedmålet deres er å hjelpe store og små bedrifter sømløst å bygge opp og opprettholde sin online tilstedeværelse uten å måtte betale over budsjettet.

WooServers tilbyr de vanlige hosting-tjenestene som cloud hosting-løsninger og fysiske servere, men det er ikke alt. De har noen tilleggstjenester relatert til big data og verktøy for avansert analyse som du kan finne nyttige. Big data er noe som drar fordel av alle slags virksomheter i disse dager, og det kan være en stor investering for dem å ha en leverandør som kan behandle en enorm datamengde.

WooServers startet tilbake i 2009 og beviste seg som en av de beste webhotellleverandørene med høy ytelse og pålitelighet. De har tjent mange kunders tillit, men la oss se prisene, funksjonene og mer spesifikasjoner slik at du kan se det selv.

WooServers oversikt

For det første tilbyr WooServers ugjennomtrengelig nettskyvertssikkerhet for alle kundene sine. Det er så sikkert at de vanligvis stopper 5000 nettstedangrep om dagen og forhindrer 10.000 av dem, også beskytter nettstedene. WooServers tjente tillit fra selskaper som SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media og mer.

De har et helt sikkert, vindusfritt datasenter i Scranton, og det sikrer at ingenting og ingen kan komme i nærheten av serverne. WooServers investerte mye i massive sikkerhetsdører, temperaturovervåking, flom- og brannalarmer og innvendig porter. De har også mange kameraer installert, så alt er under kontroll både ute og inne.

WooServers planer tilbyr topphotellhotelltjenester for bedriftsbrukere og fremragende VPS-tjenester for bedrifter. Imidlertid er de stort sett stolte av sine dedikerte serverplaner som kan være et flott alternativ for større selskaper. De overvåker kontinuerlig sine dedikerte servere, og tilbyr støtte av høy kvalitet.

WooServers er også en av de billigere i spillet med sine dedikerte planer. På toppen av det kan du konsultere dem rett før du kjøper. De er tilgjengelige på Skype hvis du har spørsmål angående hostingplanene deres, og sørg for at du velger en med omhu uten tvil.

WooServers planer og priser

Dedikerte vertsplaner hos WooServers

Siden WooServers har så mange dedikerte serveralternativer, kan de tilfredsstille behovene til alle slags spesifikke virksomheter. De fokuserer hovedsakelig på disse høye ytelsene og fleksible dedikerte serverne. Imidlertid er det ingen delte hostingplaner tilgjengelig som kan være en ulempe for de som bare vil ha en liten webside eller blogg.

WooServers vil være enestående for de som krever enorme mengder ressurser, topp kvalitet og høy ytelse. De tilbyr tre forskjellige serverkonfigurasjoner, og det avhenger bare av forventet arbeidsmengde hvilken du vil få. Serverne de bruker er Dell Power Edge, så absolutt topp teknikk med solid og kraftig maskinvare.

En beskyttelse mot DDoS-angrep er også aktiv, og den leveres av Arbor Networks, et av de beste navnene når det gjelder DDoS-beskyttelse. På toppen av det gir WooServers avansert beskyttelse mot malwares, programvarebots og forhindrer at noen ekstern tilgang til serverne. De bruker også noen av de sterkeste brannmurene som er tilgjengelige.

I tillegg til Dell PowerEdge, har de Amadeus XR 3000 servere som fungerer bra for bedrifter som foretrekker fleksible og skalerbare hostingplaner. WooServers dedikerte planer spenner fra $ 99 helt opp til $ 599 en måned.

Det du får med den første planen er en Intel Xeon E5 CPU med 4 kjerner, 16 GB RAM og uovervåket båndbredde på 100 Mbps. Jo større plan du velger, desto større blir tallene, og slik ser deres største dedikerte plan ut: Intel Xeon E5 med 16 dedikerte kjerner og en enorm 192 GB RAM.

Med hver plan får du velge kontrollpanel og operativsystem også. Det er også et alternativ hver måned å kjøpe nye IP-adresser. WooServers lar deg slå sammen to servere sammen med en tjeneste som heter Private Switch som øker ytelsen betydelig.

VPS Hosting Plans hos WooServers

WooServers bruker Microsoft Azure plattform for å gi en flott VPS Service. Enten du trenger det for databaser, skylagring eller virtuelle nettverk, vil en av WooServers planer helt sikkert passe dine behov. Disse VPS-planene er også basert på avansert maskinvare, og gir en suveren ytelse.

Uansett hvilken plan du velger, kan du alltid ombestemme deg. Oppgradering og nedgradering av VPS-planer kan gjøres sømløst med WooServers, avhengig av ytelsen du trenger for øyeblikket.

De har 6 forskjellige VPS-planer, og den første, den Virtuell maskin 1 plan koster bare 10 dollar. Det er egentlig ikke mye for en 2-kjerne CPU, 1 GB RAM, 30 GB SSD-disklagring og en 2 TB båndbredde. Dette kan skaleres opp til deres Virtuell maskin 10 plan med 12 CPU-kjerner, 32 GB RAM, 320 GB SSD og 7 TB båndbredde for en månedlig pris på $ 320.

WordPress Hosting hos WooServers

Siden WooServers ikke har noen delte hostingplaner, kan du heller ikke finne noen WordPress-spesifikke planer som tilbys av dem. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke støtter WordPress eller andre CMS. De har faktisk et team av fagfolk som kan hjelpe deg med disse plattformene også.

Du kan fritt delta i hvilken som helst webhotellplan hos WooServers og installere hvilken som helst CMS, som Joomla, WordPress og Drupal, og du vil få full støtte for det. Deres team garanterer at disse CMS vil fungere sømløst på maskinene sine.

WooServers vertsfunksjoner

 • De fleste av webhotellleverandørene godtar bare PayPal eller kredittkort. Hvis du blir medlem av WooServers, vil du ha mer Betalingsalternativer som Skrill, AlertPay og Liberty Reserve.
 • Du kan Oppgradering deres VPS planlegger sømløst bare ved å betale den forskjellen i pris mellom de to planene. Imidlertid, hvis du føler at spesifikasjonene er litt for mye for dine behov, kan du også velge en billigere.
 • Dedikerte planer kan også oppgraderes ved å endre operativsystem, maskinvare (HDD, RAM) og mer. Du kan også velge et kontrollpanel du foretrekker for både dedikerte og VPS-planer. Hvis du betaler sistnevnte, vil du også få et vePortal-panel for prisen.
 • Nettstedene dine vil være fullt beskyttet mot DDoS angrep noe som ytterligere reduserer enhver sjanse for driftsstans. WooServers garanterer nesten 100% oppetid og en kraftig tjeneste som holder websidene dine lastet i høye hastigheter.
 • Enkel og sømløs administrasjon av nettsteder garanteres av cPanel som er den mest populære programvaren for kontrollpaneler i bransjen. Den lar deg følge med på nettstedet ditt og bruke oppdateringer enkelt. Du kan finne mange funksjoner i cPanel som kan installeres med et enkelt klikk.
 • Nye kunder kan dra nytte av Gratis mandager som er en flott måte å vinne en VPS-webhotellplan i en måned. Hvis du vil prøve det gratis, er alt du trenger å gjøre å besøke bloggen deres på mandag og svare på innlegget deres så raskt du kan. De tre første brukerne får en VPS med 512 RAM, 1000 GB båndbredde og 20 GB diskplass for neste måned.
 • WooServers har en Tilknytte eller Referral programmet også. Enten du er en eksisterende eller ny kunde, kan du foreslå tjenestene deres til vennene dine, og hvis to av dem blir med, vil du få en pris. De gir deg enten en måned med VPS-planen for nybegynnere eller tilsvarende penger hvis du vil.

Men det er ikke alt, det er noen tilleggsfunksjoner som det også er verdt å nevne. Vi vil oppsummere det for deg i den kommende listen:

 • Du kan ha ubegrensede e-postkontoer med hver plan
 • De tilbyr en svært effektiv tjeneste for DNS-administrasjon
 • Du vil være beskyttet mot spam
 • Populære skript kan brukes via Fantastico, og gir installasjon med 1 klikk
 • Et av de beste kundesupportene selv uten telefonsamtaler

WooServers kundesupport

Du vil få en kontinuerlig tilgjengelig og nyttig kundestøtte med alle WooServers hostingplaner. De er et team av fagfolk som kan løse et bredt spekter av problemer som kontrollpanel, Java, e-postproblemer og Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP) relaterte problemer også.

Deres tekniske supportteam kan sendes via Skype, live chat, e-post, billetter, og du kan til og med ringe dem på telefonen. Basert på tilbakemeldinger fra brukeren svarer de vanligvis innen 10 minutter. Imidlertid har de også et solid kunnskapsgrunnlag som du kan sjekke ut om du trenger litt veiledning.

Alt i alt dedikerer WooServers sin beste innsats for å tilby kundestøtte av høy kvalitet til enhver tid. Men det er ikke alt, de har en Ultra-Managed Service for en ekstra pris som garanterer deg noe ekstra. Disse inkluderer avansert sikkerhet, løse spesifikke programvareproblemer og ekstra hjelp med Apache, MySQL, Nginx og Java. De gir virkelig alt en bedrift eller en individuell nettstedseier trenger.

Fordeler og ulemper med WooServers

For de som eier en virksomhet og ønsker en pålitelig webhotell med sterke spesifikasjoner, er WooServers sannsynligvis et godt valg. Men husk at hver leverandør har noen feil, og du må huske dem også før du velger den rette som passer dine behov.

For å gjøre det kort og raskt forståelig for deg, samlet vi alle fordeler og ulemper med WooServers i denne pene listen:

Pros

 • Å støtte big data-analyse er definitivt deres sterke drakt
 • Du kan slå sammen to servere som forbedrer ytelsen (Private Switch)
 • De har datasentre over hele verden, og du kan velge et
 • Hjelpsom og høyt trent kundesupport

Ulemper

 • Spesifikke planer for WordPress er ikke tilgjengelige
 • Du kan ikke nå støtten via telefon
 • WooServers tilbyr ikke nettstedbyggere eller maler

Siden prisene er ganske lave, er det sannsynligvis verdt å prøve tjenestene sine i en kort periode. Selv om du ikke liker det, forbruker det ikke enormt mye av budsjettet ditt.

Konklusjon fra WooServers gjennomgang

WooServers er et godt alternativ for både store og små bedrifter som prioriterer ytelse og pålitelighet når det kommer til leverandører av webhoteller. Med rimelige priser og topp tjenester kan du ganske enkelt ikke gå galt med det.

De er definitivt blant de beste med sine VPS og dedikerte planer, spesielt de dedikerte OS X-serverne som stort sett kommer apputviklere til gode. Det gode er at de også tilbyr noen billigere planer som kan komme til nytte for mindre bedrifter som bare trenger et lite e-handelsnettsted.

WooServers tilbyr ikke så mange funksjoner. Hostingplanene deres anbefales stort sett for de som har litt erfaring med webkoding fordi du ikke får noen ekstra nettstedbygger eller maler å jobbe med. De som velger WooServers som sin webhotellleverandør er hovedsakelig seriøse utviklere som trenger en enkel og pålitelig løsning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector