WPEngine vs Pressidium – Wat is de best beheerde WordPress-host?

wpengine-vs-pressidium


Het zoeken naar webhosts kan vaak overweldigend zijn. Er zijn veel te veel niches en speciale diensten die overal op het internet worden aangeboden. Dit kan met name van invloed zijn op webdesigners die net beginnen of voor het eerst hun aanwezigheid op het web vergroten.

Ervoor zorgen dat uw keuze van webhost in staat is om aan de vereisten van uw website te voldoen, is een van de beste eerste stappen die u kunt nemen. Het hebben van goed geprijsde hosting met ondersteuning en functionaliteit die aan uw behoeften voldoet, kan elke stap van het proces eenvoudiger maken. Het is gewoon een kwestie van het goede van het slechte kunnen onderscheiden.

Om erachter te komen wat we nodig hebben, gaan we twee verschillende hosts bekijken en kijken hoe ze naast elkaar staan. Hierdoor kunnen we een hapklare blik werpen op waar we ons op moeten focussen, en kunnen we echt zien wat elk bedrijf te bieden heeft. Het is ook een goede manier om te beslissen wat beter is.

Vandaag bekijken we WPEngine en Pressidium. Dit zijn twee bekende hosts met goede recensies en scherpe tarieven. Ze richten allebei hun energie op WordPress-gebaseerde hosting, en hun functies en statistieken weerspiegelen dit. Al hun plannen zijn gebouwd met WordPress in gedachten en ze beloven razendsnelle snelheden en goed geoptimaliseerde WordPress-functionaliteit.

Dat gezegd hebbende, er zijn waarschijnlijk meer dan een paar manieren waarop beide bedrijven de concurrentie achterblijven. Laten we dus aan de slag gaan door naar WPEngine te kijken, wie ze zijn en waar ze over gaan.

Wat is WPEngine?

Veel websites worden tegenwoordig mogelijk gemaakt door WordPress. Veel hosts richten zich eigenlijk op het bieden van geoptimaliseerde plannen die zijn ontworpen voor op WordPress gebaseerde websites. WPEngine is een van de toonaangevende WordPress-gebaseerde hosts die er vandaag zijn.

Volgens hun eigen website is 30% van alle websites gebouwd met WordPress en gebruikt 27% van de top 10.000 sites door verkeer ook WordPress. Deze cijfers spreken voor zich. WordPress is een krachtige tool die bij zeer goed gebruik een zeer capabele website kan aansturen.

WPEngine probeert dit proces zo eenvoudig en capabel mogelijk te maken en biedt een breed scala aan WordPress-georiënteerde plannen en services. Ze hebben ook een goede reputatie op het gebied van klantenservice en gebruiksgemak, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel nieuwkomers als ervaren webdesigners.

Vervolgens bekijken we de verschillende voordelen die WPEngine te bieden heeft.

Voordelen van WPEngine

 • WordPress-optimalisatie. WordPress is een krachtige tool die zeer goed presterende websites kan bouwen met veel functies en mogelijkheden voor contenthosting. Om ervoor te zorgen dat uw WordPress-site optimaal blijft presteren, zijn de serverhardware en functiesets van WPEngine ontworpen om zelfs de meest plug-in-zware WordPress-installaties aan te sturen. Hun opties voor zowel gedeelde als op VPS gebaseerde plannen zijn een goede zaak om in gedachten te houden, aangezien dit een grote hoeveelheid veelzijdigheid toevoegt aan de prijsstructuur en het schaalvermogen van WPEngine.
 • StudioPress-thema’s. Er zijn tal van premium-thema’s, waaronder mobiel-responsieve thema’s, beschikbaar via StudioPress. Het gebruik van deze thema’s met uw site geeft u een eenvoudig toe te passen functioneel en esthetisch voordeel ten opzichte van andere ontwerpers die hun eigen thema’s moeten creëren of extra moeten betalen voor premium thema’s via een andere service. Veel van deze StudioPress-thema’s worden geleverd met ingebouwde SEO- en beveiligingsfuncties.
 • Gereedheidsbeoordelingen. WPEngine heeft een deskundig team van experts tot hun beschikking om assessments op uw site uit te voeren om er zeker van te zijn dat het de vorm heeft van een schip voordat het live gaat. Dit kan een enorme attractie zijn voor mensen die net beginnen, of die veel experimenteren met het ontwerp en de functies van hun website. De tests zelf worden uitgevoerd door middel van code-compatibiliteitstests en site-staging.
 • WPEngine heeft veel inhoudsfuncties die gericht zijn op bepaalde geografische gebieden. Hiermee kunt u de manier aanpassen waarop mensen in verschillende delen van de wereld met uw inhoud omgaan, zodat u gemakkelijk een verbazingwekkend aantal lezers kunt bereiken met uw websitefunctionaliteit.
 • Klantenservice. De ondersteuning van WPEngine heeft geweldige klantrecensies en is beschikbaar via 24/7 telefonische en live chat-ondersteuning. Ze bieden ook een grote bibliotheek met leermiddelen die zijn ontworpen om nieuwe webontwerpers en ervaren veteranen te laten wennen aan het reilen en zeilen van de service.
 • Wereldwijde aanwezigheid. Met servers in de VS, Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika is WPEngine in staat geweldige snelheden en toegankelijkheid van servers te bieden, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. Met dit soort wereldwijde aanwezigheid kan WPEngine u altijd de beste prestaties leveren voor de markt waarin u aanwezig en actief bent.
 • Breed scala aan partnerschappen. WPEngine werkt samen met een breed scala aan andere diensten en biedt daardoor een groot aantal innovaties. Hun verschillende partners zijn onder meer Amazon Web Services, Google Cloud en anderen. Al hun inhoud die via partnerschappen wordt geleverd, is geoptimaliseerd voor gebruik met WordPress en biedt veel extra functies die veel concurrenten niet kunnen evenaren.

Er is natuurlijk veel leuk aan de services van WPEngine. Ze hebben uitstekende klantenondersteuning, onboardingbronnen en een wereldwijde aanwezigheid die in principe goede prestaties garandeert en logisch is voor uw geografische markt.

Hun prijsstructuur is ook vrij veelzijdig, maar daar komen we zo op. Er zijn natuurlijk nog andere manieren waarop WPEngine niet zo gunstig is vergeleken met de concurrentie, en het zou geen goed idee zijn om beslissingen te nemen zonder ons onderzoek af te ronden.

Laten we daarom eens kijken naar de manieren waarop WPEngine de neiging heeft om tekort te schieten.

Nadelen van WPEngine

 • Minder veelzijdig dan sommige concurrenten. WPEngine biedt een breed scala aan pakketten die gespecialiseerd zijn voor gebruik met WordPress. Dit maakt ze erg veelzijdig en schaalbaar voor op WordPress gebaseerde websites, maar hun functionaliteit is niet zo aantrekkelijk voor websites die het WordPress-platform niet gebruiken. Aangezien beide sites die we vandaag bekijken, zijn gericht op WordPress-optimalisatie, is dit niet zo’n klein probleem, maar het kan nog steeds een goede zaak zijn om in de toekomst in gedachten te houden.
 • Omdat WPEngine zo’n breed scala aan functies biedt, soms via partnerschappen met andere services, kan het moeilijk zijn om aan sommige van hun interface en functies te wennen. Hoewel het systeem zo is ontworpen dat het gemakkelijk te gebruiken is, zijn er nog steeds aspecten die wat tijd vergen om effectief te leren gebruiken.
 • Enkele beperkingen. Om de beste snelheden en uptime op de markt te bieden, plaatst WPEngine enkele kleine beperkingen op de verschillende installaties en plug-ins die u voor uw WordPress-site kunt gebruiken. Hoewel dit vrij standaard is, en WPEngine in staat stelt om het soort eersteklas WordPress-optimalisatie te bieden waar ze bekend om staan, is het nog steeds een beetje teleurstellend als je met zo’n potentieel veelzijdig platform werkt.

Ondanks deze gebreken blijft WPEngine een zeer competitieve optie. Ze bieden krachtige WordPress-hosting met een wereldwijde aanwezigheid en betaalbare prijspunten. Nieuwere gebruikers zullen veel kilometers halen uit de verschillende gedeelde plannen, terwijl meer ervaren of grootschalige webhosts nog steeds veel ruimte en opties hebben om hun online aanwezigheid op te schalen.

De nadelen die bij WPEngine horen, zijn ook niet al te vernietigend. De meeste van deze dingen zijn niet zo’n groot probleem, en het is min of meer de cursus als het gaat om krachtige WordPress-hosting. Dat gezegd hebbende, is het echter moeilijk om een ​​goed idee te krijgen van hoe deze functies zich verhouden zonder naar de concurrentie te kijken.

Vervolgens gaan we Pressidium bekijken.

Wat is Pressidium?

Pressidium is een beheerde WordPress-hostingoplossing met als visie “het ontwerpen en perfectioneren van een toonaangevende en toonaangevende managed hostingservice voor ons favoriete platform – WordPress”. Ze bieden een enterprise WordPress-platform dat wordt vertrouwd door technische startups en Fortune 500-bedrijven. Ze worden beschouwd als superieur aan concurrerende beheerde WordPress-hosts en ze beloven kwaliteit van service, snelheid, beveiliging en prestaties.

Gelanceerd in 2014 door een team van ervaren webdesigners, zijn ze uitgegroeid tot een bekende en goed beoordeelde hostingoplossing. Ze werden bekroond met Top Tier WordPress Hosting Performance in 2015 en 2016 door Review Signal.com. Er is veel hype rond Pressidium en ze lijken het meeste te leveren.

Een ding om te overwegen is echter dat Pressidium zijn gebruikers in rekening brengt op basis van het aantal bezoeken dat hun sites krijgen. Dit is duidelijk een beetje anders dan hoe andere bedrijven ermee omgaan, waar ze normaal gesproken meer bezoeken zouden aanbieden samen met hun grotere plannen.

Dit is natuurlijk iets dat u in gedachten wilt houden als we de andere bijzonderheden van dit bedrijf bespreken. Dat gezegd hebbende, we zullen het pas echt weten als we een kijkje nemen, dus laten we enkele voordelen bekijken die Pressidium ons te bieden heeft.

Voordelen van Pressidium

 • Makkelijk betalen. Pressidium accepteert alle belangrijke betaalmethoden, waardoor het een beetje gemakkelijker wordt om met facturering om te gaan. Hoewel de meeste bedrijven redelijk goed zijn in het bijhouden van de belangrijkste betaalmethoden, kunnen sommige ervan tekortschieten.
 • 60 dagen geld-terug-garantie. Zoals elke goede webhost heeft Pressidium een ​​geld-terug-garantie voor hun diensten als u binnen 60 dagen annuleert. Dit is ongeveer twee keer zo lang als de 30 dagen garantie die de meeste bedrijven bieden. Het is fijn om een ​​behoorlijke garantie te hebben om het risico te minimaliseren. Lees zoals altijd hun restitutiebeleid om ervoor te zorgen dat u weet wat u krijgt.
 • Pressidium heeft datacenters in Japan, Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, Europa en Oceanië. Hierdoor kunnen ze zeer hoge snelheden leveren, waar ter wereld je ook woont. Hun beoordelingen verschillen enigszins in snelheid, maar de overgrote meerderheid van gebruikers lijkt meer dan tevreden te zijn met wat Pressidium kan bieden.
 • Pressidium heeft zeer concurrerende prijspunten waar we later op terugkomen als we de vergelijkingen aanraken. Hun werkelijke prijzen steken gunstig af bij WPEngine voor bijna elk prijspunt, en de verschillende plannen die ze hebben zijn iets veelzijdiger dan de plannen die WPEngine biedt qua schaal.
 • Makkelijk te gebruiken. Zowel de gratis migratiedienst van Pressidium als hun daadwerkelijke interface worden goed beoordeeld door gebruikers op internet. Hoewel ze de industriestandaard cPanel-interface niet gebruiken, is hun interface uitgebreid en staat bekend als gemakkelijk te leren en te beheersen.
 • Botfiltersysteem. Alle plannen van Pressidium worden geleverd met een Bad-bots-filtersysteem dat uw website beschermt tegen botactiviteit en dergelijke. Dit is prettig als de inhoud op uw website waarschijnlijk botactiviteit aantrekt, of als uw gebruikersbestand erg gevoelig is voor de aanwezigheid van botactiviteit.
 • Pressidium belooft een uptime van 99,95% en de tests die door andere gebruikers online zijn uitgevoerd, lijken deze statistiek te bevestigen. 99,95% is een zeer goede score, hoewel niet de beste. Het is belangrijk op te merken dat de meeste recensies online beweren dat ze tijdens hun testperiode 100% uptime hebben.
 • Pressidium belooft probleemloze dreigingspreventie. Ze hebben zaken als beheerde automatische updates, botfiltering en firewalls om ervoor te zorgen dat uw website veilig is. Ze hebben ook een beveiligingsblog waarin alle details worden besproken over hoe ze uw site beveiligen. Over het algemeen lijkt Pressidium absoluut betrouwbaar met hun beweringen in dit opzicht.
 • Gratis migratie. Pressidium biedt gratis migratie naar hun diensten, zoals elke andere goede host. Pressidium heeft ook veel goede pers over het daadwerkelijke migratieproces, omdat het erg gemakkelijk is en de ondersteuning tijdens het proces fenomenaal was. Dit is een leuke bijkomstigheid als je op zoek bent naar een goede gastheer om naar toe te springen.
 • Gratis CDN, SSL en back-ups. Naast hun andere beveiligings- en ondersteuningsfuncties, bieden de plannen van Pressidium gratis CDN-, SSL- en site-back-ups. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat uw website naar behoren werkt met alle beveiligingsfuncties die hij nodig heeft. Het is leuk om deze functies gratis van de webhost zelf te krijgen in plaats van een derde partij te moeten betalen.

Pressidium is een goed bewaard geheim in de hostingindustrie. Hun uptime-statistieken en uitgebreide functieset zijn erg leuk, vooral met hun hippe technische blog inbegrepen om iedereen tevreden te stellen met meer geavanceerde vragen.

De gratis aanbiedingen en dergelijke die ze aanbieden zijn ook een leuke touch. We moeten echter onthouden wat ze zeiden over hun kosten per bezoek. Dit is natuurlijk een algemeen nadeel, maar het hangt echt af van het type website dat u wilt bouwen.

Vanwege hun prijzen en functionaliteit lijkt Pressidium een ​​redelijk krachtige optie voor de juiste gebruiker. Dat gezegd hebbende, het zal moeilijk zijn om een ​​goed idee te krijgen van waar we mee te maken hebben, totdat we de nadelen bekijken die met Pressidium gepaard gaan.

Toegegeven, er is hier niet veel. Ze zijn een behoorlijk solide gastheer in en uit. Er zijn echter een paar dingen die we hebben kunnen identificeren.

Nadelen van Pressidium

 • Pay-per-visit-systeem. Dit is het grootste nadeel van Pressidium, hoewel het misschien niet zo erg is als het lijkt. Het hangt echt af van uw site. Hoewel de meeste WordPress-websites zijn ontworpen om te werken met advertentie-inkomsten, kunt u met sommige bedrijfsmodellen op andere manieren profiteren. Aangezien paginaweergaven in bijna elk scenario de belangrijkste bepalende factor in uw bottom line zullen zijn, is het logisch om een ​​beetje extra uit te geven voor meer weergaven. Deze factor zal een wat grotere rol gaan spelen wanneer we naar de prijs kijken, omdat we hierdoor kunnen aantonen hoe deze vergoedingen per weergave de werkelijke prijzen beïnvloeden..
 • Prijspunten gericht op zakelijke markt. Hoewel Pressidium een ​​paar opties biedt voor kleinschalige websites, zijn de meeste van zijn plannen ontworpen voor bedrijfsschaal, en je kunt zien waar veel van hun aandacht naartoe gaat als bedrijf. Wie kan hen de schuld geven? Grootschalige projecten zijn immers veeleisender en winstgevender. Als u op grotere schaal hosting nodig heeft, is dit waarschijnlijk een pluspunt voor u. Anders kan het een overweging zijn als u op zoek bent naar een kleinere host.
 • Geen e-mailhosting. In tegenstelling tot veel andere hostingbedrijven biedt Pressidium geen e-mailhosting aan op hun platform. Dit is een beetje een spelbreker, omdat de site in bijna elk ander opzicht zo eersteklas is. Dat gezegd hebbende, het is niet zo erg om je e-mail ergens anders te laten hosten, het is gewoon zonde om naar twee verschillende plaatsen te moeten gaan voor iets dat door één kan worden aangeboden.

Net als bij WPEngine is er hier niet veel om te veel rode vlaggen op te roepen. Het grootste nadeel van Pressidium lijkt hun pay-per-visit-systeem te zijn. Het is een interessante gril en kan zelfs in het voordeel van bepaalde websites uitpakken, maar over het algemeen is het nog maar één ding dat u moet bijhouden.

De meeste andere hosts brengen u al extra kosten in rekening voor weergaven over een bepaalde limiet die aan uw plan is verbonden, dus dit is niet zo’n groot probleem als u het in context bekijkt, maar we zullen echt geen concreet idee krijgen van wat we zijn afhandelen totdat we tot onze kernachtige vergelijking komen.

Om te bepalen welke van deze sites de andere overtreft, gaan we ze naast elkaar bekijken en vergelijken met een paar verschillende criteria. We gaan het opsplitsen volgens Functionaliteit, beveiliging, en Prijs.

Vergelijking van functionaliteit

Beide websites bieden eersteklas WordPress-hosting, vergezeld van alle krachtige functies en ondersteunende netwerken die u van deze niche mag verwachten. Beide bedrijven hebben een breed scala aan concurrerende plannen die de nodige functionaliteit voor een breed scala aan bedrijfsschalen omvatten.

Ze hebben ook allebei functionaliteit die is ontworpen om resellers en andere website-ontwerpers te huisvesten die mogelijk andere behoeften hebben dan andere WordPress-gebruikers. Wat ze niet hebben, zijn opties voor niet-WordPress-hosting. Dit mag geen al te grote deal zijn, aangezien u waarschijnlijk toch op zoek bent naar WordPress-hosting, maar het is een goede zaak om in gedachten te houden als u uw online aanwezigheid in de toekomst wilt veranderen.

We gaan Pressidium hier de winnaar noemen vanwege hun superieure uptime en concurrerende functies.

Steunvergelijking

Nogmaals, beide websites hebben zeer goede klantrecensies voor hun ondersteuningsteams. Ze bieden allebei uitgebreide kennis en ondersteuning op hun eigenlijke websites, om u te helpen bij het omgaan met kleinere ondersteuningsproblemen. Wanneer je echter de aandacht van een echte mens nodig hebt, heeft Pressidium gewoon ticketondersteuning beschikbaar voor leden.

WPEngine biedt daarentegen 24/7 ondersteuning via de telefoon en livechat. Hoewel beide bedrijven bekend staan ​​om hun goede klantenservice, noemen we WPEngine hier alleen al vanwege dit feit de duidelijke winnaar.

Prijsvergelijking

Dit is het echte make-or-break-moment voor veel potentiële klanten. Het heeft geen zin om te springen naar de beste beschikbare opties als je daarmee de bank kapot maakt. Om de waarde van de voor- en nadelen die we hebben besproken echt in kaart te brengen, gaan we de prijsstructuren van WPEngine en Kinsta naast elkaar plaatsen en enkele belangrijke aandachtsgebieden in termen van prijs benadrukken.

 • WPEngine obiedt ‘opstart’-plannen vanaf $ 35 per maand,’ groei’-plannen vanaf $ 115 per maand, ‘schaal’-plannen vanaf $ 290 per maand en aangepaste plannen voor mensen die nog meer schaal en betrouwbaarheid nodig hebben.
  • De prijzen lijken misschien een beetje hoog in vergelijking met die van Bluehost, maar de functionaliteit is veel veelzijdiger. Het “opstart” -plan biedt u 25.000 bezoeken, 10 GB opslag, 50 GB aan maandelijkse bandbreedte en 1 website. Het gooit ook het Genesis Framework, StudioPress Themes en ondersteuningsopties in die ik eerder noemde.
  • Het ‘groei’-plan brengt dit naar 100.000 bezoeken, 20 GB opslag, 200 GB maandelijkse bandbreedte en 5 sites.
  • Het ‘schaal’-plan is maar liefst $ 290 per maand en omvat 400.000 bezoeken, 30 GB opslag, 400 GB bandbreedte en 15 websites.
  • Ze hebben ook een “aangepast” plan voor mensen die veel krachtigere websites nodig hebben. Dit brengt de bezoeken in de miljoenen, de opslag in het 1 TB-gebied, de bandbreedte boven 400 GB per maand en tot 25 websites.
 • Pressidium Biedt abonnementen vanaf $ 21 per maand en oplopend tot $ 500 per maand, met grotere ‘Enterprise’-abonnementen beschikbaar voor $ 750 + per maand.
  • Hun “Micro” -plan geeft je 1 WordPress-installatie, 5 GB opslag, staging-omgeving, back-ups, SSL en andere functies die ik hierboven noemde.
  • Hun “Persoonlijk” plan verhoogt dit tot $ 42 per maand, wat je 3 installaties, 10 GB opslagruimte en alle andere goodies geeft.
  • Het ‘Professional’-pakket kost $ 125 per maand, met 10 installaties en 20 GB opslagruimte.
  • Het ‘Business’-abonnement kost $ 250 per maand, met 25 installaties en 30 GB opslag.
  • Hun grootste standaardabonnement is het “Business Plus” -abonnement, voor $ 500 per maand, met 50 installaties en 40 GB opslag.

Het is duidelijk dat beide bedrijven concurrerende kenmerken bieden voor de lagere prijspunten. Pressidium biedt een goedkoper plan, maar mist enkele van de kenmerken van het goedkopere plan van WPEngine.

Uiteindelijk hangt het af van het type website dat u wenst. Websites van elke schaal zullen een goede ervaring hebben met een van deze hosts, hoewel kleinere webontwerpers waarschijnlijk een kleinere host kunnen vinden die beter voor hen is.

Zoals altijd, als er iets is dat we hebben gemist of als je een andere ervaring met deze hosts hebt gehad, laat het ons dan gerust weten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map