BigCommerce gjennomgang

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'BigCommerce gjennomgang
0 6 мин.

e-handelsløsninger som BigCommerce er laget for bedriftseiere som ikke har teknisk kunnskap eller ikke har de nødvendige designferdighetene for å bygge en nettbutikk fra bunnen av. BigCommerce er en e-handelsplattform som gir et omfattende sett med funksjoner for å sette opp og drive en vellykket nettbutikk inkludert webhotell, vakkert designet butikkfrontmaler og verktøy for å markedsføre nettstedet ditt og markedsføre produktene dine.


Hvorfor er denne nettbutikkbyggeren så vellykket, og hva er funksjonene som gjør at den skiller seg ut sammenlignet med andre populære e-handelsplattformer? Denne BigCommerce-gjennomgangen vil prøve å svare på disse spørsmålene og hjelpe deg med å finne ut om denne nettbutikkbyggeren er riktig for deg.

BigCommerce-oversikt

BigCommerce ble grunnlagt i 2009, og i dag er det en av de mest populære e-handelsløsningene som konkurrerer med andre topprangerende e-handelsplattformer som Shopify eller Volusion. BigCommerce driver over 100.000 nettbutikker og har behandlet over 8 milliarder dollar i transaksjoner. Uansett størrelse på bedriften – små, mellomstore eller store e-handelsbutikker – betjener BigCommerce bedriftseiere i over 150 land.

Selskapet har hovedkontor i Sydney, Australia, men driver også kontorer i USA, nemlig i San Francisco, California og Austin, Texas.

BigCommerce pakker noen kraftige funksjoner i produktet sitt og skaper en plattform som fokuserer på alle aspekter ved å bygge og drive en nettbutikk. Det gir deg alle de riktige verktøyene for å effektivisere forretningsprosessene dine, og frigjøre tid slik at du kan fokusere på andre aspekter av virksomheten din, for eksempel produktoptimalisering eller bygging av kundeforhold.

BigCommerce-funksjoner

bigcommerce har dashbordanalyse

Hvis du bygger en nettbutikk ved hjelp av tradisjonelle, ikke-nøkkelferdige løsninger som Magento eller WordPress & WooCommerce, vil du håndtere hver komponent i nettbutikken din hver for seg (hosting, design osv.). Hostede løsninger som BigCommerce har en all-inclusive tilnærming til å bygge en nettbutikk, noe som gjenspeiles av følgende funksjoner:

 • Administrert hosting og flerlags sikkerhet (99,99% oppetid, nivå 1 PCI-overholdelse, DDoS-beskyttelse, inntrengingsdeteksjon, brannmurer, delt SSL inkludert, nettstedsomfattende HTTPS, raskt innholdsleveringsnettverk inkludert, ubegrenset båndbredde, etc.);
 • CMS-funksjonalitet & gratis maler (7 gratis og 70+ premiummaler for å kle ut butikken din, mobiloptimaliserte maler, brukervennlig grensesnitt, avansert tilpasningsramme);
 • Innebygd markedsføring & SEO-verktøy (integreres med ledende e-postmarkedsføringsplattformer som MailChimp eller HubSpot; integreres med sammenligningssider, Google Shopping og online markedsplasser som eBay eller Amazon; gir full kontroll for å tilpasse nettadresser, metadata, titler, header tags);
 • Konverteringsverktøy og stimulerende verktøy for kjøper (forlatt vognsparer, PayPal One Touch, enkeltsidet utsjekking, innebygde kuponger og flere typer rabatter, helautomatisk Google Trust Stores-integrasjon, produktanmeldelsesfunksjon, offentlig & privat ønskeliste, sammenligning av produkter ved siden av siden, sanntidsforsendelse, osv.);
 • 1-klikk integrasjon av betalingsgateway (PayPal, Stripe, Forenkle, Amazon Pay, Apple Pay, etc.);
 • e-handelsanalyse & rapportering (informasjon om konverteringsfrekvens, besøk, bestillinger, AOV, rapportering av shoppereiser, produktprestasjonsmålinger);
 • Innebygd salg på sosiale medier-plattformer (Facebook og Pinterest);
 • Optimalisert for salg globalt (integrasjon med globale betalingsleverandører som WorldPay, PayPal, 2Checkout, etc. lar deg akseptere betaling i hvilken som helst valuta; internasjonale alternativer for frakt og skatt; flerspråklig nettbutikk);
 • Integrasjon med e-handelsapper (integrasjon med markedsførings- og konverteringsapper, leveringsapper, ERP-pakker, CRM-apper, regnskapsapper, avgiftsberegningsapper og tilpassede integrasjoner med kraftig API)

BigCommerce lar deg teste plattformen deres med en 15-dagers gratis prøveperiode, uten å be om kredittkortdetaljer. Den gratis prøveperioden vil hjelpe deg med å evaluere BigCommerce og bestemme hvilken plan som er riktig for deg.

BigCommerce planer & Priser

BigCommerce tilbyr deg valget mellom fire typer planer fordelt på to grupper basert på om du er en ny virksomhet eller et raskt voksende og etablert merke: Standard, Plus, Pro og Enterprise.

bigcommerce planlegger priser

Standardplanen er designet for inntil $ 50 000 000 salg per år og koster $ 29,95 per måned. Plus-planen, som koster $ 79,95 / måned, er BigCommerce’s mest populære plan, og passer for bedrifter med et årlig salg på opptil $ 150 000. Den raskt voksende og etablerte merkevarekategorien er representert av Pro-planen, som koster $ 249,95 per måned, som er designet for bedrifter med et årlig salg på opptil $ 400 000. Enterprise planen er en ultimativ løsning for netthandel for netthandel som kan skreddersys til din virksomhet. Hvis du bestemmer deg for å betale årlig, får du 10% rabatt med alle planer.

Alle planer inkluderer ubegrensede produkter, lagring av filer og båndbredde samt ubegrenset stabskontoer. I motsetning til flertallet av andre e-handelsbyggere, belaster BigCommerce ingen transaksjonsgebyrer, noe som ellers vil spise i fortjenestemarginene dine.

BigCommerce kundeservice

Kundestøtte er en annen sterk drakt fra BigCommerce. Deres interne supportteam er tilgjengelig 24/7 på live chat, e-post og USA-basert telefonsupport. Samtale besvares på under 2 minutter, og 90% av problemene blir løst ved den første samtalen. BigCommerce har også et Premium Services-team som fokuserer på å hjelpe virksomheten din til å vokse.

BigCommerce investeres i å hjelpe kundene sine med å få mest mulig ut av BigCommerce ved å tilby en serie videoopplæringer og en grundig kunnskapsbase. De har til og med satt opp et BigCommerce University, som inkluderer en serie gratis leksjoner som lærer deg hvordan du bygger nettbutikken din, driver kunder til butikken din og hvordan du bygger merkevarelojalitet.

bigcommerce community kundesupport

BigCommerces samfunnsforum kan også hjelpe deg med eventuelle problemer du kanskje sliter med og bortsett fra å motta svar fra BigCommerces supportteam, kan andre BigCommerce-brukere og bedriftseiere også chime inn og tilby uvurderlige råd om hvordan du håndterer visse problemer du måtte ha.

Pros & Ulemper med BigCommerce

BigCommerce er en topp rangert e-handelsplattform som effektiviserer bygging og vedlikehold av en nettbutikk. E-handel-verktøyene som er utenfor boksen pakker et stort slag, men la oss se om det er noen ulemper å bruke BigCommerce:

Pros

 • Et arsenal av ferdige e-handelsverktøy;
 • App Store for å legge til avanserte funksjoner og funksjonalitet i butikken din;
 • Ingen transaksjonsgebyrer;
 • Planer for virksomheter av alle størrelser;
 • Utnyttelse og integrering av sosiale medier med en hel rekke andre markedsplasser;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Stor kundestøtte;
 • Enkel overføring fra andre plattformer.

Ulemper

 • Begrenset antall gratis maler;
 • Innføring av årlige salgsgrenser;
 • Selgerproblematikk hvis du bestemmer deg for å gå fra en vert for e-handelsløsning til en egenvertet løsning (nettstedets design og funksjonalitet er alle innebygd i BigCommerces plattform).

Konklusjon av BigCommerce-gjennomgang

BigCommerce passer perfekt for alle som trenger en fullt fungerende nettbutikk med funksjoner som fungerer ut av boksen uten å kreve teknisk kunnskap. BigCommerce gjør SEO og markedsføring enkelt, slik at du kan utnytte på sosiale mediekanaler og andre markedsplasser. BigCommerce er egnet for bedrifter av alle størrelser, uavhengig av type eller antall solgte produkter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector