BoldGrid gjennomgang

I disse dager trenger du ikke å være webdesigner eller utvikler for å opprette et profesjonelt nettsted. Det er mange verktøy og programvare som lar deg lage et flott nettsted uten behov for å skrive en eneste kodelinje. I denne artikkelen vil jeg gjennomgå BoldGrid, en kraftig dra-og-slipp-nettstedsbygger for WordPress.


Takket være InMotion Hosting hadde jeg sjansen til å prøve ut BoldGrid. I det følgende vil jeg dele min erfaring med nettstedsbyggeren og vil fortelle deg hva jeg liker og ikke liker med BoldGrid. Fortsett å lese denne BoldGrid-anmeldelsen; Jeg vil gi deg noen tips også!

Hva er bra med BoldGrid?

Bygget for WordPress: Som utvikler velger jeg for det meste WordPress å opprette en webside for meg selv eller for klienter. BoldGrid er en flott utvidelse til WordPress som vil gjøre jobben min mye enklere og raskere mens jeg lager tilpassede oppsett og sider.

Start raskt nettstedet ditt: velg et design og en struktur fra BoldGrids “Inspirasjon” -del og distribuer det til nettstedet ditt. Denne funksjonen vil installere temaet og vil fylle nettstedet ditt med tilpassede sider og oppsett.

Enkel å bruke redaktør: BoldGrid annonserer en ny knapp som standard WordPress WYSIWYG-redigeringsprogram, som lar deg legge til tilpassede rutenett på sider eller innlegg. Dette lar deg lage flere kolonner layout med knapper, tekstblokker, bokser og bilder. Dra-og-slipp-funksjonen lar deg bevege deg rundt i disse boksene, så variasjonene for oppsett er i utgangspunktet ubegrensede.

Easy Form Builder: trenger du et tilpasset skjema for nettstedet ditt? Velg fra de forhåndsbygde skjemaene, rediger og tilpass dem eller lag en ny fra bunnen av. Form-Builder-funksjonen er drevet av NinjaForms.

Bilder på fly: BoldGrid connect-søk er et API som lar deg raskt sette inn premium- eller gratis arkivbilder rett fra WordPress-instrumentbordet. Du trenger ikke noe redigeringsverktøy, bare velg bildet du vil legge til på nettstedet ditt, velg ønsket størrelse og systemet vil automatisk laste ned og beskjære bildet for deg.

Stor kompatibilitet: Hvis du ikke vil bruke temaene som er tilgjengelige med BoldGrid, kan du bruke hvilket som helst av dine valg, gratis eller premium. Hvis du vil utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt med andre tredjeparts plugins, trenger du ikke å bekymre deg for inkompatibilitetsproblemer. BoldGrid er kompatibel med stort sett alle WordPress-programtillegg og temaer.

Lett å komme i gang med: BoldGrid har forbedret seg mye i løpet av noen måneder. Nettstedsbyggeren er superenkelig og morsom å bruke, og å komme i gang med er også superenkelt. Du kan be om en BoldGrid-installasjon i kassa på InMotion Hosting, eller du kan laste ned den til InMotion Hosting AMP (Account Manager Panel), og installere den til din eksisterende WordPress-webside. Hver BoldGrid-installasjon krever Connect Key for å validere lisensen.

Hva er dårlig med BoldGrid?

Kan ikke skaffe det separat: Selv om du kan bruke BoldGrid selv om du slutter å bruke InMotion Hosting, kan du dessverre ikke få tak i det, bare hvis du først kjøper en hostingkonto. Det er ingen testversjon, så du kan ikke prøve den før du kjøper. ImMotion tilbyr imidlertid 90-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du kjøpte hostingplanen din bare for å bruke BoldGrid, kan du be om refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Personlig vil jeg anbefale å bruke BoldGrid for å lage et WordPress-nettsted for deg selv eller for dine kunder. La oss ta en titt på hvordan du installerer og hvordan du bruker denne flotte nettstedbyggeren, men se først på følgende video for å finne ut hva BoldGrid handler om.

Hvordan installere BoldGrid?

Selv om BoldGrid ikke er tilgjengelig i WordPress-depotet, er installasjonen av denne plugin litt annerledes. Jeg vil vise deg trinnvis hvordan du laster ned og installerer BoldGrid på nettstedet ditt. Det er to alternativer du kan konfigurere BoldGrid på nettstedet ditt:

1. Du kan be om en automatisk BoldGrid-installasjon når du synger opp til InMotion hosting

boldgrid automatisk installasjonsprogram

2. Du kan laste ned den fra InMotion AMP (i installer BoldGrid-delen) og bruke Connect-tasten for validering.

last ned boldgrid gratis bruk koble tasten

Den første metoden er perfekt for de som nettopp starter et nytt WordPress-nettsted, mens den andre kan være nyttig hvis du vil bruke BoldGrid på et eksisterende WordPress-nettsted. Velg metoden som er best for deg.

Hvordan bruke BoldGrid?

 • fordi du ikke kan prøve ut denne pluginen før du får en hostingplan fra den offisielle BoldGrid-verten (InMotion), vil jeg gi deg noen tips og eksempler på skjermbilder om hvordan du bruker den; bare for å få et inntrykk av hvordan det fungerer.

Bygge flere nettsteder med BoldGrid

Etter å ha fått en hostingkonto fra InMotion og fått tilgang til BoldGrid, kan du installere den på så mange WordPress-nettsteder du vil. Det er ingen begrensning på hvor mange nettsteder du kan bruke BoldGrid på. Bare installer plugin-modulen, aktiver den ved å sette inn din unike API Connect-nøkkel og begynne å lage de oppsettene du ønsker.

Er BoldGrid bedre enn andre?

På dette stadiet (beta-versjon) er det veldig vanskelig å sammenligne BoldGrid med de andre populære nettstedbyggere, men som en stor fan av WordPress, vil jeg heller bygge nettstedene mine ved å bruke BoldGrid enn å bruke Wix eller Squarespace. Ikke bare fordi jeg kan utvide funksjonaliteten til WordPress-siden min når som helst, men jeg kan også flytte den til en annen webhost hvis jeg vil. Med andre byggherrer må du bo hos samme selskap for alltid.

Her er et skjermbilde tatt skjermbilde BoldGrid.com som viser hvordan de sammenligner seg med andre nettstedbyggere:

dristig sammenligning

BoldGrid Pros & Ulemper

Det er ingen perfekt programvare der ute. BoldGrid har sine fordeler og ulemper. Det er din oppgave å bestemme om BoldGrid er noe du trenger.

Pros

 • Kompatibel med hvilken som helst WordPress-installasjon
 • Du har fullt eierskap til nettstedet ditt
 • Overføres til en ny leverandør av webhotell
 • Det er responsivt & mobil-vennlig
 • Sett opp et nettsted raskt og enkelt
 • Klar til å bruke forhåndsbygde temaer og oppsett
 • Inspirasjoner med befolket innhold
 • Mulighet for å sette opp et iscenesettingsnettsted
 • Lag og rediger ubegrensede sider
 • Kompatibel med ethvert WordPress-tema
 • Innebygd enormt bildebibliotek med beskjæringsfunksjon

Ulemper

 • Ingen integrerte e-handelsverktøy
 • Ikke noe alternativ for redigering av mobilvisning
 • Kun tilgjengelig med kjøpt hosting-konto

Konklusjon – er fet for deg?

Jeg er veldig fornøyd med BoldGrid. Jeg vil anbefale denne nettstedsbyggeren å opprette din egen webside eller lage nettsteder for kundene dine.

Når bør du vurdere å bruke BoldGrid? Hvis du bygger nettsteder med WordPress og sliter med å lage tilpassede oppsett, er BoldGrid den sidebyggeren du bør bruke. BoldGrid er tilgjengelig gratis med alle delte hostingplaner fra InMotionHosting.

Kombinasjonen av WordPress, BoldGrid og InMotionHosting er blant de beste måtene å lage, publisere og administrere profesjonelle og pålitelige nettsteder. Hvis du vil lære mer om InMotion, kan du lese vår detaljerte InMotion-anmeldelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map