CoreCommerce gjennomgang

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'CoreCommerce gjennomgang
0 5 мин.

CoreCommerce er en nettbutikkbygger rettet mot små, mellomstore og bedriftsnivåbedrifter som trenger en vert, skalerbar og sikker plattform som lar dem selge over hele verden, i flere valutaer. CoreCommerce kommer med en rekke funksjoner rett ut av boksen og tillater tredjeparts integrasjoner.


Mot slutten av denne CoreCommerce-gjennomgangen vil du ha en oversikt over mulighetene til CoreCommerce, dens prisplan og de positive og negative aspektene ved denne tilpassbare SaaS eCommerce-løsningen..

CoreCommerce-oversikt

CoreCommerce ble bygd på en egen handlekurv-teknologi og ble etablert i 2001 av Matt DeLong. Selskapet er basert i Brentwood, Tennessee, og har i dag over 13 000 virksomheter i 70 forskjellige land, noe som også skyldes flere språkfunksjoner og flere valutafunksjoner som støttes av CoreCommerces plattform.

I desember 2015 har CoreCommerce sett en endring i ledergruppen og inngått et samarbeid med en gruppe gründere som har som mål å investere i produktutvikling og tjenester for bedre å posisjonere seg i det konkurrerende SaaS e-handelsmarkedet.

Funksjoner ved CoreCommerce

CoreCommerce kommer med et bredt sett med verktøy og funksjoner som alle bidrar til å hjelpe deg med å selge og markedsføre produktene dine globalt. De mest kjente funksjonene i CoreCommerce inkluderer:

 • Nivå 1 PCI-DSS-samsvar & gratis delt SSL: CoreCommerce tilbyr PCI-samsvar og delt SSL slik at kundene dine kan handle sikkert;
 • 99% oppetid: CoreCommerce administrerte hosting gir høy tilgjengelighet til din nettbutikk så vel som premium båndbredde for pålitelig hastighet;
 • Hundrevis av gratis maler: ikke alle maler er responsive, faktisk er det bare 17, noe som begrenser valgene dine betydelig;
 • Flerspråklig støtte og flervaluterstøtte: lar deg legge til en internasjonal komponent i nettbutikken din; valutakurser er oppdateringer hver time;
 • Innebygde markedsføringsverktøy: innebygd adresseliste & nyhetsbrev, integrasjon med e-postmarkedsføringsverktøy som MailChimp, ønskelister, gaveregister, belønningsprogram, selge produkter på Facebook, Google Trusted Store, sosiale delingsfunksjoner, innebygd bloggplattform, osv .;
 • Besøkende konverteringsverktøy: opprette kuponger, sammenligningsverktøy for produktomtaler, gode produktfunksjoner (nylig sett, sist sett, relaterte produkter, etc.), ubegrensede produktbildeopplastinger, avanserte søkealternativer, mengdebasert prisfastsettelse, forlatt handlekspar, kortside , la kundene logge på med Facebook-, Twitter- eller Google-kontoer;
 • Lagerstyring: batchimport / eksport / oppdatering av produktinformasjon, lagersporing, e-postvarsling med lite varebeholdning / omlagring av varer, leverandørpålogginger, forsyningsbestillinger fra adminpanel;
 • Integrerte betalingsportaler: større behandling av kredittkortbetaling, mulighet for å godta betaling med gavekort eller postanvisning;
 • Shipping & ordreoppfyllelse: internasjonale leveringsintegrasjoner tilgjengelig, enkel utskrift av forsendelsesetiketter, slipp fraktalternativer, nøyaktige fraktpriser;
 • SEO-verktøy & analyse: Google Analytics-integrasjon, tilknyttet statistikk, salgsrapporter, kupongbruksrapporter, søkeord- og søkeordrapporter, båndbreddebruksrapport, skatterapporter og diverse andre rapporter
 • Integrasjon med andre markedsplasser: selg produktene dine på Amazon, eBay, Facebook.

Dette er bare noen av funksjonene i CoreCommerce, for en omfattende liste over funksjoner kan du laste ned Core Commerce sitt omfattende plattformfunksjonsdokument.

CoreCommerce-planer & Priser

Alle CoreCommerce-planer har samme funksjoner, grenser finnes bare i antall tillatte produkter og antall e-postkontoer, båndbredde og lagring som tilbys. Hvis du overskrider lagringsgrensene dine, kan du regne med å betale meravgift for hver ekstra GB som du bruker.

CoreCommerce tilbyr en 15-dagers gratis prøveperiode for å demonstrere plattformen deres. For å registrere deg for den gratis prøveperioden, behøver du ikke sende inn kredittkortinformasjonen din.

Andre planer er arrangert i fem prisnivåer, som følger:

Pioneer: selger til $ 36 / måned (årlig fakturering), tillater 300 produkter, 5 e-postkontoer, 4 GB båndbredde og 1 GB lagring.

Avansert: selger til $ 81 / måned (årlig fakturering), tillater 2000 produkter, 10 e-postkontoer, ubegrenset båndbredde og 5 GB lagring.

Profesjonell: selger til $ 123 / måned (årlig fakturering), tillater 6000 produkter, 15 e-postkontoer, ubegrenset båndbredde og 10 GB lagring.

Premier: selger til $ 176 / måned (årlig fakturering), tillater ubegrensede produkter, 25 e-postkontoer, ubegrenset båndbredde og 50 GB lagring.

Bedriften: selger til 526 dollar per måned (årlig fakturering), tillater ubegrensede produkter, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset båndbredde og ubegrenset lagring.

Månedlig fakturering er også tilgjengelig, men forvent minst 10% prishopp på månedlige planer. Enterprise planer mottar halv dedikert hosting, mens nonprofits kan få 50% rabatt på alle planer.

Kundestøtte hos CoreCommerce

CoreCommerce sin kundesupport er basert i USA, og den er tilgjengelig via telefon, e-post / supportbillett og live chat (tilgjengelig på admin). Bedriftsnettstedet har en velholdt kunnskapsbase der du kan bla etter informasjon etter emner.

Videoopplæringer er for tiden i verk, og selv om nettstedet også har et CoreCommerce Community Forum, kunne vi ikke finne noen aktive medlemsinnlegg der.

CoreCommerce har en tilstedeværelse på sosiale medier, du kan koble til dem på Facebook og Twitter.

Pros & Ulemper med CoreCommerce

CoreCommerce har mange funksjoner som er nødvendige for lansering og vekst av en nettbutikk, men henger etter konkurransen med begrensninger på ressurser.

Pros

 • Nivå 1 PCI-DSS-samsvar;
 • Flerspråklig støtte & støtte for flere valutaer;
 • God kundestøtte;
 • Gratis 15-dagers prøveversjon;
 • Mange tredjepartsintegrasjoner;
 • Robust lagerbehandling og produktfunksjoner.

Ulemper

 • Begrensninger på produkter, lagring og båndbredde;
 • Ingen integrert CDN;
 • Utdaterte maler;
 • Klager på nedetider og vanskelig å navigere administratorgrensesnitt.

Totalt sett rangerer CoreCommerce høyt med kundestøtte og de mange tredjepartsintegrasjoner de støtter, men – som vi vil se i vår konklusjon – er det ikke helt på nivå med de beste e-handelsløsningene som er tilgjengelige i dag.

Konklusjoner om gjennomgang av CoreCommerce

Selv om CoreCommerce har verktøyene og funksjonene som hjelper deg å bygge og markedsføre en nettbutikk, henger den dessverre etter konkurrentene i noen viktige funksjoner. Begrensninger pålagt produkter, lagring og båndbredde plasserer det langt etter BigCommerce, for eksempel, som tilbyr ubegrensede produkter, lagring, båndbredde og personalkontoer på tvers av alle planer.

Et annet problem er CoreCommerces nettstedadministrator, som er vanskelig å navigere og gjør tilpasning føles som en oppgave. Mangelen på et innholdsleveringsnettverk er et annet svakt sted for CoreCommerce.

Vi oppfordrer på det sterkeste til å teste plattformen selv før du forplikter deg til en plan, med spesielt fokus på administrasjons- og tilpassbarhetskomponentene til plattformen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector