DudaMobile.com anmeldelse

DudaMobile.com er en ledende byggherre av DIY-nettsteder som fokuserer på å hjelpe enkeltpersoner og fagpersoner med å bygge innfødte responsive nettsteder og bare nettsteder. Dette nettstedbyggerverktøyet lar deg også lage et ultra-personalisert nettsted som endres basert på utløsere som tid på døgnet, type enhet og plassering.


Til tross for det primære fokuset på mobil nettstedsbygging, som du vil se i vår DudaMobile.com gjennomgang, tilbyr denne tjenesten også en alt-i-en responsiv nettstedbygger som kommer med et imponerende sett med eCommerce-funksjoner, som gjør Duda til en nettbutikk byggmester i seg selv.

DudaMobile.com Oversikt

Lansert i 2010 av Itai Sadan og Amir Glatt, Duda kom fra ønsket om å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å følge med fremveksten av mobile teknologier som krevde bedre nettleseropplevelser på mobilen.

Mens store selskaper med ressurser og teknisk kunnskap raskt kunne oppfylle disse endrede kravene, henger SMB-er etter. Skaperne av DudaMobile kjente seg igjen i dette og skapte en tjeneste som kunne utjevne spillet.

Basert i Palo Alto, California, er Duda stolt over å være vertskap for over 5 millioner nettsteder og vinne over 10 priser det siste året.

DubaMobile planer & Priser

dudamobile planlegger priser

Duda tilbyr 3 prissjikt avhengig av undertjenesten du velger – Responsive Website Builder (en alt-i-en responsiv nettstedbygger), Mobile-Only Website Builder eller Dudas forhandlerplan.

Gratis plan

Både den responsive nettstedbyggeren og den mobile nettstedbyggeren har en gratis plan som lar deg glede deg over alle de grunnleggende funksjonene til Duda. Disse gratis planene inkluderer hosting på Amazon Cloud, mulighet for å bygge et innfødt responsivt nettsted eller et mobilnettsted, analyse- og sporingsverktøy, Duda-domene (mysite.dudaone.com) eller bare mobildomenet (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), samfunnsstøtte og Duda-annonser.

I tillegg til disse funksjonene, støtter den responsive nettstedet Free-versjonen også e-handelsfunksjoner som oppretting av en 10-produktbutikk, 2 produktkategorier, ordre- og kundeadministrasjonsverktøy, samt integrering av  PayPal-, stripe- og Global Gateway-betalingsleverandører.

Responsive nettstedplaner

dudamobile responsive nettsteder

Bortsett fra gratisversjonen, er det to andre planer i denne kategorien – Business + og Business + eCommerce-planen.

Begge planene inkluderer de grunnleggende funksjonene du vil få med gratisversjonen – bortsett fra at du kan legge til et tilpasset domene med disse planene – og inkluderer sikker tilkobling gjennom HTTPS, sikkerhetskopiering av nettsteder, Chrome push-varsler, utviklermodus og flerspråklig nettsted.

Business + -planen har de samme e-handelsfunksjonene som er inkludert i gratisversjonen, mens Business + eCommerce-planen lar deg opprette en produktbutikk med opptil 2500 produkter, ubegrensede produktkategorier, 30+ betalingsleverandører, produktomtaler integrert med Facebook, og inkluderer flere styrings-, SEO-, markedsførings-, sporings- og rapporteringsverktøy.

Duda belaster $ 14,25 / mo (årsplan) eller $ 19 / måned til måned for Business + -planen, med muligheten til å få et nettsted for livet til en fast pris på $ 299. Business + eCommerce-planen koster $ 22,50 / mo (årsplan) eller $ 29 / måned til måned for en 100-produktbutikk, og $ 36,75 / mo (årsplan)
eller $ 46 / måned til måned for 2500-produktbutikken.

Nettstedsplaner for bare mobil

bare dudamobile mobile nettsteder

Gratisplanen er denne kategorien som er toppet av Premium-planen, som selger til $ 7,20 / mo (årsplan)
eller $ 9,99 / måned-til-måned, eller en engangsavgift på $ 159 for å få et bare mobilnettsted for livstid.

Denne planen kommer med e-poststøtte, tilpasset domene, Chrome pushvarsler og premiumfunksjoner som klikk for å ringe.

Duda Pro forhandlerplan

dudapro forhandler planer

Dudas forhandlerprogram for nettsteder koster 249 dollar per år, og forhandlere har tilgang til opptil 40% rabatter på alle Duda-nettsteder og til en omfattende pakke med verktøy designet for å maksimere forretningseffektivitet og fortjeneste. De som er interessert i Duda Pro-planen kan teste tjenesten med en 30-dagers prøveperiode.

DudaMobile-funksjoner

dudamobile funksjoner

DudaMobile-planer har funksjoner som sikrer raske belastningstider for nettstedet ditt, fleksibilitet og ultra-tilpassbarhet i design, kraftige markedsførings- og e-handelsverktøy og pålitelig hosting. Kort sagt, her er funksjonene som gjør DudaMobile til en ledende tjeneste for å bygge en sterk online tilstedeværelse:

 • Google-foretrukket nettstedsbygger: DudaMobile nettsteder blir automatisk optimalisert for Google PageSpeed og helt tilpasset Googles beste praksis;
 • Fleksibel designkontroll: Du kan velge fra et stadig utvidende galleri med nydelige innfødte responsive maler, tilpasse dem i utviklermodus, redigere elementer etter enhet og tilpasse alt inkludert skrifter, bilder, videoer, tekstlinker på nettstedet osv .;
 • Ultra-personaliseringsverktøy: benytte deg av forhåndslagde personaliseringsregler, lage dine egne personaliseringsregler, og bruk tid, beliggenhet, antall besøk, URL og enhetstypetriggere for å skape en ultra-personlig nettopplevelse;
 • Ett-klikk-import: Med Duda kan du importere alle eksisterende bilder, tekst, sosial informasjon fra et eksisterende nettsted eller Facebook, med et enkelt klikk;
 • Opprettelse av nettbutikk: bygg en kraftig eCommerce-butikk med Dudas innebygde eCommerce-løsning som lar deg lage en fullt responsiv nettbutikk, uansett om du selger fysiske av digitale varer. Aktiver automatisk avgiftsberegning, generer kuponger, organiser produkter i kategorier, viser rabatter, fraktalternativer, fraktpriser og stedsporingskoder;
 • Pålitelig nettstedarkitektur: Amazon Web Services-hosting, SSL-sertifikater, Global CDN, sikkerhetskopiering av nettsteder og dynamisk servering er bare noen av funksjonene som gjør Duda-nettsteder sikre, stabile, raske og pålitelige;
 • Flerspråklig funksjon: denne funksjonen lar deg gjøre nettstedet ditt tilgjengelig på mer enn 55 språk;
 • Praktiske plattformsintegrasjoner: utvid nettstedets funksjonalitet med nyttig markedsføring (f.eks. MailChimp), sosiale medier (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor osv.), e-handel (f.eks. PayPal) og andre integrasjoner;
 • Duda White Label Editor: plasser Dudas plattform under merkevaren din med funksjonen White Label Editor.

Kundestøtte hos DudaMobile

duda kundesupport

Dudas kundesupport inkluderer selvstyrt hjelp, live chat support og 18 timer om dagen telefonstøtte for DudaPro kunder. Med gratis versjonsplaner er bare fellesskapsstøtte tilgjengelig, mens andre planer (ikke-DudaPro-planer) har e-poststøtte.

Fordeler og ulemper med DudaMobile

DudaMobile er et verifisert alt-i-ett-nettstedverktøyverktøy som tillater omfattende tilpasningskrefter og hvit merking. Dudas nettstedbyggertjeneste har mange fordeler og bare noen få ulemper.

Pros:

 • Gratis responsiv nettstedversjon med nettbutikkfunksjoner;
 • Sterke verktøy for bygging av nettsteder;
 • Unikt ultra-personaliseringsverktøy;
 • Levetidsplaner for engangsavgift;
 • Google foretrakk nettstedsbygger.

Ulemper:

 • Begrensede kundesupportalternativer;
 • Ingen mulighet til å eksportere nettstedet og flytte til en annen vert.

Konklusjon av DudaMobile Review

DudaMobile sine tjenester er finjustert for å møte SMB-krav. Det være seg at de ønsker å opprette en personsøker, en blogg, en bedriftsnettsted eller et e-handelsnettsted, og Duda sørger for at alle nettsteder opprettet med verktøyet deres er responsive på alle enheter. Hvis du fremdeles diskuterer om du vil bli med i Duda, kan du registrere deg for gratisversjonen og bestemme selv om DudaMobile er verktøyet du ser deg selv bruker til å bygge din responsive eller bare mobile side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map