Shopify gjennomgang

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'Shopify gjennomgang
0 9 мин.

Shopify er definitivt blant de største navnene når det gjelder byggherrer på nettet. Hvis du vil opprette din nettbutikk, kan denne plattformen gi deg alle nødvendige funksjoner. Du vil kunne legge til alt på nettstedet ditt som sikrer dets vekst og tilfredsstiller kundene. Siden dette er en temabasert plattform, er alt du trenger å gjøre å velge en tiltalende mal og begynne å legge til produkter i butikken din.


Shopify tar seg av alle aspekter av et e-handelsnettsted. Betalingsbehandling, frakt, produktstyring, nettstedsadministrasjon og mange andre verktøy er tilgjengelige, slik at du kan opprette en moderne online virksomhet. Plattformen har et helt nybegynnervennlig grensesnitt. Du kan velge mellom over 100 ferdige maler. Dette er ganske mye, med tanke på at de fleste andre plattformer tilbyr færre maler.

Fra deres omfattende liste er bare 10 maler gratis, men resten av dem er sikkert verdt pengene dine. De sørget for at alle kan bli funnet enkelt, slik at du kan sortere dem etter kategori eller type oppsett. Hver mal er allsidig, slik at du kan velge fra et sett med stiler som kan vises før du avslutter valget.

Funksjoner i Shopify

Shopify har en rekke profesjonelle funksjoner som kan forbedre butikken din. For eksempel kan dine potensielle kunder opprette en konto på nettstedet ditt, noe som ikke bare er gunstig for returnerende kunder, men også oppfordrer alle kunder til å gå tilbake til butikken din og kjøpe. Brukere kan også legge igjen anmeldelser på produktene dine, gjenopprette den forlatte handlekurven og velge mellom mange betalingsportaler. Shopify sørger for at skatte- og fraktsatsene er riktig beregnet for hver kunde.

Flere funksjoner er tilgjengelige som du kan bruke til markedsføringspraksis. Det er enkelt å gi ut gavekort, tilby rabatter og sende ut e-post til alle potensielle kunder. Du kan følge med på alt som nylig skjedde på nettstedet ditt ved å sjekke rapportene levert av plattformen og bruke Google Analytics. Med Shopify-appen kan du logge deg på via smarttelefonen og utføre oppgaver selv mens du er ute og reiser.

Uansett hvilken plan du velger, vil det knapt være noen grenser. Mengden produkter du selger, diskplass og båndbredde er ubegrenset. Det er heller ingen grunn til å betale for en SSL fordi Shopify gir deg et sertifikat som gave rett etter at du registrerte deg.

Planer og priser

Shopify-pris-funksjoner

Du kan få e-handelsprogramvaren med en mengde funksjoner for så lite som $ 29 per måned ved å velge Basic Shopify-planen. Dette anbefales hvis du driver en virksomhet der gavekort og avanserte rapporter ikke er obligatoriske.

Det er noen små transaksjonsgebyrer, avhengig av planen du velger. Shopify har sin egen betalingsordning, og så lenge du bruker den, vil det ikke være transaksjonsgebyrer. Hvis du velger et annet alternativ, tar de imidlertid et kutt på 2,2% pluss 20p etter hver betaling med kredittkort i Basic-planen. I tilfelle du velger en ekstern betalingsport, vil den bare være 2%. Du kan også ha opptil to brukerkontoer med denne planen.

Den andre planen heter Shopify og den koster $ 79 per måned. Med dette er kredittkortbelastningen 1,9% pluss 20p, og i tilfelle du velger en ekstern gateway, er den bare 1%. Denne planen lar deg tilby gavekort, få dyptgående rapporter og registrere opptil 5 kontoer som absolutt er nyttige hvis du jobber i et team. De kan logge seg på når som helst og ta seg av alle oppgavene relatert til nettbutikken din.

Hvis du vil ha noe ekstra, kan du alltid registrere deg hos Shopify Lite for bare $ 9 hver måned og nyte fordelene. Det lar deg selge produkter på sosiale mediesider og ta kredittkortbetalinger. Du vil også kunne ta bestillinger og behandle betalinger i dine fysiske butikker. Hvis du er interessert, kan du dra fordel av den 14-dagers prøveversjonen som Shopify tilbyr. Det krever ingen kredittkortinformasjon, og du vil ha god tid til å bestemme om du vil ha fullversjonen eller ikke.

Jobber med Shopify Dashboard

Shopify-dashbord

Det er ganske enkelt å registrere deg for en Shopify-plan. De vil be om grunnleggende informasjon som ditt navn, e-postadresse, fysisk adresse og telefonnummer, og du er angitt. Når du er ferdig, vil du kunne logge deg på kontoen din og begynne å jobbe.

Du vil få tilgang til et grensesnitt som har det minimale alternativet for å sikre at ingen blir forvirrede. Det vil være en meny til venstre med alternativer som ordrer, produkter, kunder, Analytics, rabatter og apper. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre videre, er det ingen grunn til bekymring fordi de første trinnene dine blir fremhevet på dashbordet. Det er et system som er helt designet med uerfarne brukere i tankene.

Siden tilnærmingen deres er ganske minimalistisk, kommer du sannsynligvis til å sitte fast innimellom til du blir vant til plattformen. Hvis du trenger hjelp, kan du alltid bruke søkefeltet som hjelper mange mennesker til å bestemme hva de skal gjøre videre. Det vil begynne å foreslå noen grensesnittalternativer før du er ferdig med å skrive det første ordet. Hvis du for eksempel prøver å skrive inn PayPal, blir resultatet øyeblikkelig innstillinger for betalingsleverandør. Da trenger du bare å klikke på den, og den vil ta deg til den aktuelle innstillingsdelen.

Opprette din butikk med Shopify

Hos Shopify vil det å legge til det første produktet ditt være det første trinnet med å bygge din nye webside. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Legg til-knappen og gå trinn for trinn. Et skjema for legg til produkt vises, der du ber om typiske produktdata som en hvilken som helst annen plattform krever at du oppgir. Du kan gi produktbeskrivelsen, bilder, koder, kategori, relaterte videoer, frakt, prisen på produktet og litt tilleggsinfo i tillegg.

Når du legger til beskrivelsen til skjemaet, vil du kunne legge ved noen enkle tabeller eller videoinnhold ved å kopiere innebygd koden til Sett inn video-delen. Hvis du allerede har en produktkatalog på en annen plattform, kan du importere den også. Når det gjelder import, kan du importere alle CSV-filer til Shopify så lenge størrelsen er under 15MB. Dette kan være en litt forvirrende oppgave hvis du ikke har gjort det før, men det er en eksempelfil som du kan lese der alt er forklart.

Det er ganske enkelt å sette opp frakt på Shopify. Innstillingene er alle enkle, og du kan legge til så mange forsendelsessoner til nettstedet ditt som du vil. Som vanlig beregnes fraktprisene ved å ta med landet og vekten på produktet. Hvis prisene allerede er beregnet av en leveringsapp eller tjenesteleverandøren selv, blir resultatene importert derfra.

Med Shopify er det enkelt å legge en betalingsleverandør til nettstedet ditt. PayPal Express er standardtjenesten som tar seg av kassene på plattformen. Stripe inngikk også et samarbeid med Shopify, og leverte deres betalingssystem som lar kundene dine betale med kredittkort. I tillegg er Amazon Pay også tilgjengelig, eller du kan legge til alternative betalingsalternativer som kan være helt vilkårlige.

Viktige verktøy og tillegg

Når du er ferdig med å bygge opp nettbutikken din, er det på tide å dra nytte av verktøyene og tilleggene som hjelper deg å vedlikeholde den og tiltrekke kunder. Det er ikke rart at Shopify er en av de beste plattformene, siden den har alle verktøyene som er nødvendige for å drive en online virksomhet. Som vi allerede har nevnt, har den en mobilapp som støtter både Android- og iOS-enheter som kan gjøre det lettere for deg å utføre vanlige oppgaver på kontoen din.

Du kan enkelt legge til, fjerne eller redigere produkter på nettstedet ditt gjennom applikasjonen. Videre lar den deg behandle bestillinger, tilbakebetale kundene dine, rådføre deg med teamet ditt eller sende meldinger til kundene dine. Så lenge du og dine ansatte har en smarttelefon i hånden med applikasjonen installert, vil bedriften din kunne svare på kunder når som helst. Jo raskere responsen er, desto mer fornøyde blir de.

Det er en analysetjeneste integrert i plattformene som holder deg oppdatert ved å tilby forretningsstatistikk. Du vil vite den totale mengden produkter du solgte, de bestselgende produktene, den totale trafikken på nettstedet ditt, de forskjellige kildene til trafikk og mye mer. Shopify har helt klart mange nyttige verktøy å tilby, men vi snakket ikke engang om den omfattende mengden tilleggsprogrammer som er tilgjengelige i butikken.

Hvis du trenger noen ekstra verktøy, kan du alltid besøke App Store og fylle kontoen din med tredjepartsapplikasjoner. Disse kan komme til nytte hvis du vil forbedre markedsføringen, lagerstyringen, rapporter, kundeservice, frakt og så videre. Ved å laste ned en app for sosiale medier kan du for eksempel tillate brukere å registrere seg på nettstedet ditt ved å bruke en av deres sosiale mediekontoer. Men det er bare toppen av isfjellet.

Du kan dra nytte av alle sosiale mediekontoer ved å laste ned apper som automatisk legger ut nye eller bestselgende produkter på dem. Det er også apper som viser anmeldelser som folk postet på sosiale medier om det offisielle nettstedet ditt. De fleste av disse appene er gratis. Selv om du finner en førsteklasses, har den sannsynligvis noen funksjoner du kan bruke gratis. Alt i alt, hvis du vil ta nettbutikken din til et høyere nivå, bør du absolutt laste ned hver app som virker nyttig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector