Sitejet gjennomgang

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'Sitejet gjennomgang
0 9 мин.

Leter du etter en måte å opprette en ny webside? I disse dager, en moderne metode for å utføre denne oppgaven, er å bruke et nettstedbyggerverktøy. En nettstedsbyggerplattform er akkurat slik det høres ut: et verktøy som du kan bruke til å designe og utvikle din egen webside.


Og du vet hva det beste med det er? At du ikke trenger å være en webutvikler for å kunne bruke en slik plattform. Jada, hvis du vet hvordan du skal kode et nettsted, kan du gjøre det også. Men å bruke en nettstedsbygger, betyr å bruke et dra-og-slipp-verktøy eller et CMS (Content Management System), uten å ha noen programmeringskunnskap.

I denne artikkelen skal vi se på Sitejet. Dette er en plattform for bygging av nettsteder som brukes av mange mennesker over hele verden. Fra starten av kan jeg fortelle deg at det er verdt å sjekke ut om du vil at ditt eget nettsted skal opprettes på kort tid.

Vi tar en titt på funksjonene den presenterer, prisene og nettstedsmaler som brukes til å designe det nye nettstedet ditt. Men først av alt, la oss gi Sitejet en kort introduksjon:

Oversikt over Sitejet

Akkurat som jeg nevnte ovenfor, er Sitejet en plattform for byggherre av nettsteder som brukes av tusenvis av mennesker i global skala. Det tar sikte på å ta på seg giganter som WordPress. Det er ingen enkel oppgave. Tross alt, fra alle nettsteder online i dag, er mer enn 25% WordPress-drevet. Dette sier mye om Sitejet, hovedsakelig at selskapet har uendelig ambisjoner om å oppnå store mål.

Å være så god som WordPress, eller enda bedre, er ikke et enkelt formål. Sitejet legger imidlertid mye arbeid i å vokse og utvikle et verktøy som konkurrerer med WordPress. Fra denne artikkelen vil du se at Sitejet har mange funksjoner (vi vil ikke engang nevne dem alle) og fordeler som lar nye eiere av nettstedet skape seg en online tilstedeværelse.

Uten videre, la oss snakke om noen funksjoner og ressurser som Sitejet inkluderer:

Sitejet-funksjoner

Først av alt, bør du vite at Sitejet er et WYSIWYG Content Management System. Hva betyr dette? WYSIWYG står for ‘‘ Det du ser er hva du får ’’. Nå som du vet dette, er det ganske åpenbart hva Sitejet gjør.

Sitejet-funksjoner

Du kan opprette nettstedet ditt på en måte slik at du kan se nøyaktig hva utdataene blir når nettstedet ditt er online for besøkende å sjekke det ut. I utgangspunktet blir alt du gjør i redigeringsprogrammet direkte vist i nettleseren, så du vet med sikkerhet hva du vil endre i samsvar med din smak.

En annen flott funksjon som bare noen få nettstedbyggere har, er muligheten til å tilpasse et nettsted til bedriftens identitet. La meg forklare litt. La oss si at du eier et selskap, og vil opprette din egen tilstedeværelse på nettet ved å gå online med et nytt nettsted. Siden du allerede eier et selskap, er det ganske sannsynlig at du også har en logo brukt med det.

Denne logoen er det viktige aspektet her. Når du oppretter din nye webside med Sitejet for ditt selskap, kan du gi et bilde med logoen for hånden, og Sitejet vil tilpasse designen til nettstedet, til din allerede eksisterende logo. På denne måten blir alt koblet sammen, og din online tilstedeværelse vil se mye mer profesjonell ut. Hvor fantastisk er det?

Her er en annen flott bonus: ved hjelp av Sitejet kan du gjenopprette nettstedet til et tidligere design når du måtte ønske det. Hvordan er dette mulig? Sitejet har integrerte sikkerhetskopifunksjoner. Du kan opprette en sikkerhetskopi av det eksisterende nettstedets design når du vil.

Siden du har denne bonusen, er det veldig enkelt å gjenopprette til en tidligere versjon. Bare ta en av sikkerhetskopiene du tidligere har laget, og gjør den til hoveddesignet du jobber med for øyeblikket. På denne måten har du hver eneste design eller nettstedversjon klar til bruk.

Det er verdt å nevne at sikkerhetskopier ikke er en vanlig funksjon for hver online tjeneste, og plattformer for bygging av nettsteder er intet unntak. De fleste andre selskaper vil belaste ganske mye for å ha gjort vanlige sikkerhetskopier. Med Sitejet trenger du ikke bekymre deg for det.

Hvis du vil jobbe på nettstedet ditt sammen med et team av profesjonelle, kan du også gjøre det. Plattformen ble opprinnelig opprettet for å støtte teamarbeid. Du kan la dine kolleger og til og med kunder lage kommentarer direkte på det nye utkastet til nettstedet. Å være mer produktiv, er en standard med slike fordeler.

Hva er noe ethvert nettsted, uansett type behov? Ja, vert. Heldigvis tilbyr Sitejet også webhotellstjenester for nettstedene som er bygget med verktøyet deres. Når du er ferdig med et nettsted, trenger du ikke nødvendigvis å se etter en webhotellplan, annet enn Sitejet. De gir rimelige og effektive webhotellplaner for hver klient (vi berører dette når vi kommer til priser).

Er du frilanser? Hvis ja, vil du gjerne vite at Sitejet har funksjoner som er spesielt laget for å hjelpe frilansere med å utvide virksomheten. For eksempel kan du enkelt lage et nettsted for kundene dine, akkurat som å gjøre det for deg selv. Og å levere dem er også enkelt. Ikke mange tjenester lar deg gjøre dette. Men heldigvis er Sitejet et av de få selskapene.

Det er mange flere funksjoner vi kan liste her. Men poenget er at Sitejet kan ta seg av stort sett alt som er relatert til opprettelse av nettsteder og være vert for dem. La oss snakke litt om temaene du kan bruke med Sitejet:

Sitejet-temaer

Avhengig av dine personlige behov, gjør Sitejet mange forskjellige maler tilgjengelige for bruk for alle. For eksempel har du temaer som er spesielt opprettet for personlige porteføljesider, eller små bedrifter, internasjonale selskaper og til og med blogging. Selv frilansere kan selvfølgelig lett lage sin egen personlige webside for å markedsføre sine tjenester.

Det er et veldig viktig aspekt som enhver moderne nettstedbygger skal ha: malene i bruk må være lydhøre. Dette betyr at når du oppretter nettstedet ditt med et bestemt tema, må det se bra ut på alle typer enheter (stasjonær / bærbar PC, nettbrett og smarttelefon). Siden flere og flere surfer på nettet ved hjelp av bærbare enheter, trenger du et responsivt tema som base på nettstedet ditt.

Sitejet har slike temaer. Du kan søke gjennom et bredt utvalg, og alle er justert for å se bra ut uansett hvilken enhet som er tilgjengelig.

Hvis du vet hvordan du utvikler nettutvikling, vil du gjerne vite at Sitejet lar deg tilpasse designen til nettstedet ved å gå inn i kildekoden. Ja, de lar deg endre HTML-, CSS- og JS-koden nettstedet ditt er bygd på.

Sitejet-priser

Hva med prising? Du tenker kanskje at en slik tjeneste må koste en formue, ikke sant? Vel, ikke akkurat. Når du starter, får du en 14-dagers gratis prøveversjon av tjenesten. Så du har god tid til å prøve ut alle aspekter bak denne fantastiske plattformen. Når demonstrasjonsperioden utløper, må du velge en månedlig eller årlig betaling, i samsvar med dine behov.

Sitejet-prising

Du kan velge mellom tre forskjellige planer:

 • Profesjonell: koster $ 5 per måned hvis du betaler for et år på forhånd ($ 7 på månedlig basis)
 • Team: $ 19 / måned for en årlig betaling ($ 25 på månedlig basis)
 • Byrået: $ 89 / måned for en årlig betaling ($ 99 på månedlig basis)

Hvis du bare trenger tjenestene for deg selv, bør du bruke Professional-planen. Selv på månedlig basis er det ganske billig (bare $ 7 / måned). For denne prisen får du:

 • 1 vert nettstedet gratis. Eventuelt tilleggsnettsted koster $ 5 per måned.
 • Nettstedsbygger med alle funksjonene.
 • Automatisk verktøy for nettstedgenerator (omtalt ovenfor).
 • Mulighet for kundene dine å gi tilbakemelding på spesifikke utkast.
 • La kundene dine (bare hvis du vil) tilpasse nettstedet deres til en viss grad.

Som du kan se ovenfra, er hosting inkludert i den billigste pakken. Det er imidlertid verdt å merke seg at for flere nettsteder kan det bli ganske kostbart ($ 5 / måned for hvert ekstra nettsted). Dette er best hvis du oppretter nettsteder med jevne mellomrom som frilanser.

Fordeler og ulemper med Sitejet

Sitejet er en virkelig god nettstedbygger og kan konkurrere med de store aktørene både i prissetting og tilbudte funksjoner. Det er imidlertid få ulemper som du kanskje vil vite. Her kommer fordeler og ulemper med Sitejet:

Pros

 • Enkel å bruke WYSIWYG CMS
 • Utrolig kundesupport
 • Automatisk nettstedgenerator
 • Sikkerhetskopier og gjenopprett funksjonen
 • Prosjektstyringsfunksjon
 • Superrask hosting med CDN og SSL

Ulemper

 • Mangel på widgets og tilleggsprogrammer
 • Ingen APP-markedsplass
 • Ingen gratis plan (gratis prøveversjon tilgjengelig)
 • Mindre maler sammenlignet med konkurrenter

Konklusjon – Skal du bruke Sitejet?

Nå vet du hvordan Sitejet fungerer og hvorfor så mange velger å bruke det. Vi snakket om noen gode funksjoner du får med til og med den billigste pakken. Dette er velkomne bonuser som er nødvendige for å administrere et nettsted effektivt.

Malene som brukes av Sitejet er også helt topp. Alle av dem er lydhøre, betyr at du kan ha et moderne nettsted som ser perfekt ut på alle typer enheter. Det beste med dem er at du ikke trenger å betale tilleggsavgifter for å bruke dem.

Alt i alt kunne Sitejet lett bli en konkurrent mot andre nettstedsbyggerplattformer. Du vil ikke bli skuffet over å bruke den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector