Webs.com gjennomgang

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'Webs.com gjennomgang
0 6 мин.

Nettverksbyggerverktøy som Webs.com har revolusjonert måten nettsteder bygges i dag. Før verktøy for nettstedsbygger dukket opp på markedet var de uten IT-ferdigheter en alvorlig ulempe sammenlignet med deres teknisk kyndige kolleger når det gjaldt lansering og vedlikehold av et nettsted.


Som vi vil se i denne Webs.com-gjennomgangen, eliminerer dra-og-slipp-byggherrer behovet for teknisk ekspertise, slik at brukere kan lansere profesjonelle nettsteder i noen få enkle trinn.

Webs.com Oversikt

Webs.com ble lansert i 2001, og det er fremdeles blant nettstedbyggerne verdt å være oppmerksom på, til tross for at flere andre populære verktøy for å bygge nettsteder som Weebly.com eller Wix.com sluttet seg til markedet. Web.com utmerker seg gjennom sin lette og brukervennlige plattform som har hjulpet lanseringen av over 55 millioner nettsteder.

Webs.com er rettet mot små og mellomstore bedrifter med et bredt spekter av funksjoner og e-handelsfunksjoner som vi vil diskutere i vår gjennomgang.

Webs.com-funksjoner

webs com inneholder maler

Webs.coms planer inkluderer mange praktiske funksjoner som letter etableringen av nettsteder i et bredt spekter av bransjer, inkludert markedsføring, helsevesen, utdanning og mange flere. Her er en oversikt over funksjonene som følger med Webs.coms pakker:

 • Gratis tilpasset domenenavn & ubegrensede sider;
 • Cloud hosting;
 • Gratis & Premium maler: brukere kan velge mellom 450+ gratis og betalte maler sortert i kategorier basert på bransje. Alle maler kan tilpasses, slik at brukere kan endre skrifter, farger og bilder;
 • Mobil side: com lar deg opprette en mobiloptimalisert versjon av nettstedet ditt som synkroniseres automatisk med skrivebordets nettsted hver gang du gjør endringer;
 • SEO Booster-verktøy: Ta ansvar for nettstedets SEO ved å bruke Webs.com småbedrifter SEO Booster-verktøy som sporer fremdriften din og gir tips om hvordan du kan forbedre nettstedets synlighet i søkemotorer;
 • Alternativer for videoverktøy og fotogalleri;
 • Nettanalyseverktøy: coms nettanalyseverktøy, Statistikk, gir verdifull innsikt i hvor trafikken din kommer fra, hvilke sider de besøkende liker mest, og hvilke av kampanjene dine som er mest vellykket når det gjelder å henvise trafikk til nettstedet ditt;
 • Medlemskapssider: denne funksjonen er en sjeldenhet når det gjelder byggherrer av nettstedet, siden du hos de fleste må ta til eksterne gateway-tjenester; Webs lar deg imidlertid sette opp et medlemskapsside direkte på nettstedet ditt;
 • Integrasjon av sosiale medier: engasjere seg med besøkende på Facebook, Twitter og andre sosiale mediekanaler;
 • Passordbeskyttelse: sette opp passordbeskyttede områder på nettstedet ditt med individuelle brukerpålogginger;
 • App Store: lar deg integrere tredjepartsfunksjoner for å legge til mer funksjonalitet på nettstedet ditt.

Bortsett fra disse funksjonene, ruller Webs.com ut noen e-handelsspesifikke funksjoner som er nyttige for alle som ønsker å bygge en nettbutikk:

 • Stripe- og PayPal-integrasjon: godta betaling via Stripe eller PayPal;
 • Alternativer for global valuta: tjene markeder over hele verden med globale valutaopsjoner;
 • Konverteringsverktøy: gi ut kupongkoder, opprette salg (spennende salg med prisklippgrafikk), legge til flere bilder per vare, inkludere butikk-søk, varesortering og tilpassede produkter (tillater brukere å velge farge eller størrelse);
 • Inventar verktøy: følg med på aksjenivåene dine.

Webs.com planer & Priser

webs com planlegger priser

Som de fleste nettstedbyggere på markedet, har Webs også en gratis, annonsestøttet versjon. Du kan bruke denne versjonen i en ubegrenset tid, siden det ikke er press fra Webs å oppgradere. Bortsett fra den annonsestøttede versjonen, tilbyr Webs 3 betalte planer, hvorav to også passer for mindre nettbutikker.

Planen på startnivået, Starter, koster så lavt som $ 5,99 / måned og inkluderer ubegrensede sider, gratis domenenavn, 1 GB lagring og e-poststøtte. Denne planen passer for mindre nettsteder som prøver å etablere en online tilstedeværelse.

Den forbedrede planen koster $ 12,99 per måned, og den er egnet for mindre bedrifter eller nettbutikker. Den leveres med alle funksjonene i Starter-planen, men har mer lagringsplass (5 GB), inkluderer 20 nettbutikkvarer, førsteklasses temaer, 3 tilpassede e-postadresser og support via e-post og live chat.

Webs.coms mest populære plan, Pro, selger til 22,99 dollar / måned. Denne planen er det ideelle alternativet for nettbutikker, og pakker ubegrenset lagring, ubegrensede nettbutikkvarer, førsteklasses temaer, tilpassede e-postadresser, søkemotorinnlevering, SEO booster, e-post, live chat og telefonstøtte.

Hvis du registrerer deg for noen av de betalte planene, men ikke er fornøyd, kan du kansellere abonnementet ditt innen 30 dager for å motta pengene dine.

Webs.com kundesupport

Hver plan har forskjellige nivåer av støtte tilgjengelig. Startplanene kommer bare med e-poststøtte, Den forbedrede planen inneholder både e-post og live support, mens Pro-planen inneholder støtte på alle tre kanaler: e-post, live chat og telefon.

Det er imidlertid uklart om Webs tilbyr 24/7 support eller support kun tilgjengelig i løpet av kontortiden.

Webs har også et samfunnsforum, noe som kan være nyttig for gratis brukere, men selv de med en Starter-plan som bare er begrenset til e-poststøtte.

Pros & Ulemper ved Webs.com

Webs er en nybegynnerorientert nettstedbyggingsplattform, og tilbyr praktiske verktøy som kan brukes av hvem som helst til å bygge et nettsted. Her får du fordeler og ulemper for å få et fullstendig bilde av Webs:

Pros

 • Intuitiv, brukervennlig plattform for byggherrer av nettsteder;
 • Massevis av gratis og premium maler;
 • Gratis, annonsestøttet versjon som ikke utløper;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Gratis domenenavn.

Ulemper

 • Ulike støttealternativer for forskjellige planer;
 • Noen utdaterte gratismaler;
 • Ingen mulighet for å eksportere nettstedet.

Webs.com gjennomgang Konklusjon

Hvis du er nybegynner, vil du finne at Webs er enkel å bruke og har et godt utvalg av funksjoner som du sannsynligvis bruker på nettstedet ditt. Webs inkluderer til og med funksjoner som du ikke finner hos andre nettstedbyggere (f.eks. Funksjonalitet for medlemskapsside) og kommer med gode e-handelsfunksjoner også.

Det er imidlertid viktig å huske at Webs kun er bygget for å imøtekomme behovene til mindre nettsteder og nettbutikker, så hvis du ønsker å bygge en nettbutikk med stor trafikk med tusenvis av tusenvis av produkter, er Webs ikke noe for deg, og Vi anbefaler at du sjekker ut andre, mer robuste eCommerce-byggverktøy som BigCommerce eller Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector