Weebly.com anmeldelser

01.06.2020
Nettstedsbyggere 'Weebly.com anmeldelser
0 7 мин.

I dag er det enklere og billigere å komme i gang på nettet enn du tror. Med så mange verktøy og programvare kan alle lage et profesjonelt nettsted uten behov for å bruke noe programmeringsspråk. Velg ofte hobbyister så vel som eiere av små bedrifter for å lage nettstedet sitt ved hjelp av en nettstedbygger. I denne artikkelen vil jeg gå gjennom det mest populære nettstedverktøyet Weebly.


Weebly ble lansert i 2006 av en gruppe studenter. Det har raskt blitt en suksess; de Tid magasinet har omtalt Weebly blant 50 beste nettsteder i 2007, mens det i 2008 ble nevnt i The Wall Street Journal som et alternativ for små bedrifter å opprette et nettsted. I 2008 nådde Weebly over en million brukere.

Weebly er en brukervennlig dra og slipp nettstedbygger, som kontinuerlig forbedres og støtter CSS / HTML-redigering også. Det er ideelt for enkeltpersoner og småbedrifter å designe sin egen webside uten behov for å bruke kode eller ha ferdigheter til å utforme web. I neste del av denne Weebly-gjennomgangen vil jeg vise deg fordeler og ulemper ved å bruke denne nettstedsbyggeren. Vil gi deg noen tips om hvordan du starter nettstedet ditt raskt og hvilken plan du skal velge.

Hva er bra med Weebly.com?

Ingen programmering: trenger du ikke å skrive eller kopiere limkode for å integrere forskjellige funksjoner eller oppsett på nettstedet ditt. Nettstedsbyggeren gjør det enkelt å sette inn webelementer og medier på nettstedet ditt uten å kjenne til nettprogrammering.

Kom raskt i gang: med Weebly kan du starte nettstedet ditt på få minutter. Bare velg et tema som passer best på nettstedet ditt, dra og slipp elementet, lag de nødvendige sidene og fyll dem med innhold, publiser nettstedet ditt direkte på domenet ditt.

Domene & Hosting inkludert: Det kan være vanskelig for en nybegynner å registrere et domene og administrere en hostingkonto. Webhotell er inkludert i hver hostingpakke, mens et gratis domene i ett år er tilgjengelig med hver betalte plan. Du kan også enkelt registrere nye domener hos Weebly.

Premium design: Du kan velge mellom et bredt utvalg av høykvalitets premium-temaer og bruke dem gratis. Redigering og tilpasning av disse designene er enkelt med byggherren. Du kan også importere ditt eget tema og tilpasse det med Weebly.

Enkel å bruke Builder:  med en enkel dra og slipp-byggherre kan du enkelt sette inn et bredt utvalg av widgeter og legge til funksjoner på nettstedet ditt. Med bare et klikk kan du legge til tekstbokser, titler, bildegallerier, knapper, nyhetsbrev og kontaktskjemaer, kart, media (video, lyd, dokumenter, filer), produkter samt sette inn Google AdSense.

Hva er dårlig med Weebly.com?

Du er fast: Weebly tilbyr gratis hosting-tjeneste for nettsteder som er bygd med verktøyet sitt. Problemet er at du ikke kan flytte nettstedet ditt til en annen hostingleverandør. Du kan sikkert overføre domenet som er registrert hos Weebly til en annen registrator, men nettstedet kan ikke flyttes til en annen server. Du bør vurdere dette når du bruker denne nettstedsbyggeren.

E-posttjeneste: Weebly tilbyr ikke gratis e-posttjeneste. Du kan fortsatt legge til en bedrifts-e-postadresse som [email protected], men bare via Google App-tjenesten, noe som koster ekstra.

Weebly Price & Priser

Hos Weebly kan du velge mellom fire forskjellige planer. Den gratis planen inkluderer en Weebly nettstedsbygger, gratis underdomener, gratis hosting med opptil 500 MB lagringsgrense og chat og e-poststøtte. Denne planen er utmerket for å teste og prøve ut byggherren.

små planer og priser

Premieplanene starter fra $ 8,00 per måned, og inkluderer Weebly dra og slipp-byggherre, et gratis domene i ett år, ingen lagringsgrense, gratis hosting, tillate å lage ubegrensede sider, fjerne Weebly-merkevarebygging og så videre. “Starter” -planen er flott for å bygge et standardnettsted med ditt eget tilpassede domenenavn og din egen forretningsadresse. “Pro” -planen er ideell for nettsteder for medlemskap, mens “Business” -planen passer best til eCommerce-nettsteder.

Weebly e-handel – Lag en nettbutikk

Så du lurer kanskje på hvor god og sikker det er å selge produkter med Weebly, og hvor enkelt er det å sette opp det. Først av alt, må du være oppmerksom på at hver premium-plan tillater å selge produkter på nettet. Med Starter kan du selge opptil 10 produkter, med Pro opptil 25 produkter, mens det med forretningsplanen ikke er noen begrensning på hvor mange produkter du kan legge til.

Med forretningsplanen kan du også selge digitale produkter. Denne planen inkluderer også lagerstyring, frakt og skattekalkulator og alternativ for å legge til kupongkoder i butikken din. Forretningsplanen har et SSL-sertifikat, som gjør det mulig for kundene dine å sjekke direkte på domenet ditt, og holde informasjonen deres trygg og sikker.

Å sette opp butikken er enkelt. Gå til Butikk i Weebly-byggherren og klikk på knappen Legg til en butikkside. Dette vil lage en ny meny i tillegg til en side der du kan legge til produktene dine (angitt tittel, priser, laste opp bilder, angi produktmengde osv.). Du kan også importere produkter fra CSV-fil.

Weebly Online Support

Selv om nettstedbyggeren er rett frem og enkel å bruke, som en nybegynner, vil du sannsynligvis trenge litt hjelp på et tidspunkt. Du kan få hjelp av Weeblys stab via telefon, e-post og chat. Du kan også bla gjennom kunnskapsbasen og samfunnsforumet ditt for rask hjelp.

Weebly e-posttjeneste

Selv om du med en standard hostingplan kan opprette en tilpasset e-postadresse for bedriften uten ekstra kostnad, er denne funksjonen ikke inkludert i Weebly gratis.

Weebly integreres med Google Apps for Business, som koster $ 50 per år per bruker. Dette gir muligheten til å kombinere domenenavn med Gmail, i tillegg til å ha et komplett sett med apper som kalender, lagring og chat. Google Apps-pakken gir deg tilgang til e-posten din hvor som helst og administrerer nettstedet ditt og e-postmeldinger fra ett sted, direkte fra Weebly.

Weebly temaer & design

weebly temaer og design

Weebly nettstedsbygger kommer med et bredt utvalg av temaer og design av høy kvalitet, som du kan bruke gratis. Men hvis ingen av disse designene passer dine behov, kan du kjøpe temaer fra andre nettsteder (bare Google Weebly-temaer) og importere dem til Weebly-byggherren.

Alle temaene som er tilgjengelige på Weebly.com er mobilklare (responsive) og SEO-vennlige, så du trenger ikke å bekymre deg for at brukerne dine har problemer med å se innholdet ditt, eller om søkemotorer som gjennomsøker nettstedet ditt.

Weebly Free Site Builder

Du kan prøve ut Weebly nettstedbygger uten kostnad. På toppen av det vil du motta et gratis underdomener (for eksempel http://yoursite.weebly.com) for å publisere nettstedet ditt. Du trenger ikke å oppgi noen økonomisk informasjon med mindre du vil oppgradere kontoen din til en betalt plan. Vær oppmerksom på at gratiskontoen har begrenset vertskapasitet og funksjoner. For eksempel, på en gratis konto kan du ikke bruke e-handel-funksjonen, ikke kan fjerne merkebladet fra Weebly-merkevaren og heller ikke koble til ditt eget domene.

Konklusjon – er uoversiktlig for deg?

Det er ikke en hemmelighet at Weebly ikke er for alle, men for de som leter etter en billig og brukervennlig løsning for å lage og administrere hjemmesiden sin, er Weebly definitivt et godt alternativ å vurdere. Både enkeltpersoner og små bedrifter kan etablere og vedlikeholde nettstedet sitt med minimalt arbeid og krefter.

Du kan lese mer om hvor enkelt det er å lage en webside med Weebly, i Weebly-guiden vår.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector