Wix.com omtaler

Wix.com er en ledende skybasert plattform for bygging av nettsteder som gjør det enkelt for alle å lage fantastiske, profesjonelle og brukbare nettsteder. Brukere kan velge mellom et stort sett med maler og tilpasse dem etter behov.


Wix ble grunnlagt i 2006 og er i dag en av de mest populære og veletablerte plattformene for bygging av nettsteder, og har over 90 millioner brukere over hele verden.

Wix er nybegynnervennlig, noe som gjør det mulig for ikke-tekniske brukere å lage sine egne nettsteder uten behov for å lære noe programmeringsspråk eller webdesign. Med sin dra og slipp nettstedsbygger kan alle sette opp en annen type nettsted: enkel virksomhetsnettsted, blogg, nettbutikk, fotografiportefølje, online CV, event eller annet.

I neste del av Wix.com-gjennomgangen vår, vil jeg avsløre fordeler og ulemper ved Wix nettstedsbygger og gjøre en grundig oversikt over funksjonene, planene og ytelsen deres.

Hva er bra med Wix?

 • Profesjonelle maler: hos Wix kan du velge mellom hundrevis av vakre og profesjonelle maler. Designene er kategorisert for forskjellige bransjer, slik at du enkelt kan finne malen som passer for din virksomhet.
 • fleksibel & Kraftig byggmester: ved siden av det faktum at Wixs byggherre er grei og enkel å bruke, kan selv nybegynnere lage oppsettet de ønsker og flytte rundt på nettelementene. Det er også mange apper du kan legge til på nettstedet ditt for å utvide funksjonaliteten og funksjonene.
 • App-markedet: gir deg tilgang til hundrevis av tredjepartsapper som du kan installere på nettstedet ditt. Apper som live chat, Google maps, nyhetsbrev, bestillingsskjema og andre verktøy for markedsføring, analyse og blogging vil gjøre det mulig for deg å legge til ekstra funksjonalitet og funksjoner på nettstedet ditt.
 • Mobile Editor: dette er en flott funksjon som lar deg tilpasse mobilvisningen til nettstedet ditt. Her kan du skjule / vise bestemte nettstedselementer på mobile enheter uten at det går ut over utformingen av skrivebordsvisningen.
 • hosting & Domene: alle planer inkluderer nettlagring og god mengde båndbredde, og alle planer kommer med et gratis domenenavn unntatt Connect Domain plan. Du kan også registrere domenene dine på Wix hvis du vil opprette mer enn ett nettsted, slik at du ikke trenger å bruke noen tredjepartsregistrator.

Hva er dårlig med Wix?

 • Annonser på grunnleggende plan: selv om du betaler for den mest grunnleggende planen (fra $ 4.08 / mo), som lar deg koble domenet ditt til systemet deres; Wix vil fortsatt vise merkevareannonsene sine på nettstedet ditt. Nettstedet ditt vil være “annonsefri” bare med Combo-planen (fra $ 9,25 / mo).
 • Kan ikke endre mal: velg designen din nøye, for når du først har valgt en mal, kan den ikke endres. Du kan helt sikkert redigere elementene i malen og tilpasse den etter dine behov, men det er ikke mulig å velge en ny design.
 • Eierskap til nettstedet: Hvis du bygger nettstedet ditt med Wix, må du bo hos Wix så lenge du vil beholde nettstedet. Du har ikke tilgang til nettstedfiler eller kildekode, og kan heller ikke redigere koden. Du kan fremdeles legge til tilpasset HTML på nettstedet ditt ved hjelp av en widget.

Detaljert gjennomgang av Wix.com

Du har sikkert hørt om Wix før, siden det er en av lederne innen nettstedbyggingsindustrien. Det er kjent for sin brukervennlighet, og dette er grunnen til at det er så populært blant brukere over hele verden. Wix har rundt 100 millioner brukere, fra mer enn 190 land.

Deres “hva du ser er hva du får” nettleserbasert nettstedsbygger er et flott konsept, og du vil bli vant til det på kort tid. Wix er ikke bare enkel, men veldig effektiv også. Du vil bygge utmerkede og enkle å bruke nettsteder på kortere tid.

Det fine med Wix nettstedsbygger er at den er gratis å begynne med. For mange brukere vil dette gratis alternativet være nok. Den har alle verktøyene som trengs for en vellykket blogg eller et lite informativt nettsted.

Og det beste med Wix er brukervennlighet. Selv de største noobene vil ikke ha problemer med å venne seg til grensesnittet. Alt er lett å forstå, og på kort tid vil du starte et vakkert nettsted.

Men hvis du synes det gratis alternativet er utilstrekkelig, har Wix løsninger for deg. De tilbyr forskjellige, betalte alternativer som vil gi deg mer utnyttelse. Og de er også rimelig!

Alt i alt er Wix et godt alternativ, spesielt for nybegynnere. Og hvis du er en, er det absolutt verdt å vurdere, siden det er gratis.

La oss grave litt dypere. Vi vil vise deg mer informasjon om denne fantastiske vertsleverandøren og nettstedbyggeren og noen av de fantastiske funksjonene. La oss begynne!

Planer og priser

Wix har 6 forskjellige planer – 1 gratis plan og 5 skalering, betalte planer.

Vi anbefaler å starte med deres gratis alternativ. Det er en flott mulighet og en fin måte å teste tjenesten selv uten å risikere penger. Og pluss at det kanskje viser seg nok for dine behov. Om nødvendig kan du alltid oppgradere senere. Å være fri betyr ikke at det ikke har noen verdi, tvert imot. Wix gratis alternativ vil være tilstrekkelig for de fleste små nettsteder og blogger. Det vil gi deg så mange gode verktøy, og du vil kunne lage nettsteder som ikke bare er vakre, men også veldig funksjonelle. Du vil ha glede av å gjøre det, hele prosessen er intuitiv, enkel og morsom.

Men selvfølgelig, som alt som er gratis, har Wix gratis plan sine begrensninger, for eksempel annonser. Dessuten har den bare 1 GB båndbredde per måned og 500 MB lagring, noe som er bra nok bare for de fleste grunnleggende nettsteder, som ikke tiltrekker seg mye trafikk. Og hvis du vil overstyre disse begrensningene, må du betale.

Deres billigste betalte plan “Connect Domain” er den mest grunnleggende av alle. For så lite som $ 4,50 / mo vil du kunne koble domenet ditt, men resten vil være det samme som med gratisplanen (500 MB lagring, 1 GB båndbredde). Dette inkluderer Wix-annonser, som er den største ulempen med dette. Hvis du vil fjerne dem, må du få til noe bedre.

Deres nest billigste premiumplan er “Combo”. Dette er den første som er annonsefri, noe som er flott, ettersom du bare vil kunne markedsføre merkevaren din. Dessuten dobler den båndbredden til Free / Connect Domain-planene, til 2 GB, og det vil gi deg 3 GB lagringsplass. Dette er noe. Du vil også registrere et gratis domene og vil kunne skaffe et tilpasset favicon, slik at nettstedet ditt vil være fullt merke. Alt dette for $ 8.5 / mo.

Den mest populære planen er “Ubegrenset”, og den vil koste deg $ 12,50 per måned. Som du kanskje har gjettet, vil du få ubegrenset båndbredde. Du vil også ha 10 GB lagringsplass. På toppen av alt som “Combo” -planen har, vil du få en Form Builder-app ($ 48-verdi) og Site Booster-appen ($ 60-verdien). Site Booster er spesielt viktig, siden det vil trekke mer trafikk til nettstedet ditt, og hjelpe bedriften.

Hvis du planlegger å bygge en nettbutikk, har Wix en plan for deg. Deres “e-handel” -plan er best egnet for små bedrifter. Det vil koste deg $ 16,50 / mo, og dets viktigste kjennetegn er nettbutikkfunksjonen som lar brukerne dine kjøpe fra deg, med en brukervennlig handlekurv.

Den beste og den dyreste Wix-planen er “VIP”, en kombinasjon av alle de beste funksjonene andre Wix-planer har. Ubegrenset båndbredde, 20 GB lagring, vil du kunne koble domenet ditt, og få en gratis domeneregistrering. Dessuten blir annonser fjernet, og du vil få et tilpasset favorittbilde. Den har nettbutikkfunksjonen, i tillegg til Site Booster og Form Builder-apper. På toppen av alt dette vil du kunne opprette 10 e-postkampanjer hver måned, noe som vil øke synligheten din ytterligere og hjelpe deg med å selge produktene dine. Og kirsebæret på toppen, med Professional Site Review, vil Wix erfarne fagpersoner tilby deg engangsråd om nettstedets generelle kvalitet og SEO. Alt dette bare for 24,50 dollar per måned, det er et godt kjøp!

For å oppsummere det hele – tilbyr Wix planer mye, og de vil dekke de fleste brukeres behov. Deres gratis plan er god nok, og den fortjener å prøve ut. Du kan alltid oppgradere senere hvis du synes det mangler.

Viktig merknad: Hvis du bestemmer deg for å få en av premieplanene deres, og synes at du er utilfreds og ønsker å kansellere abonnementet ditt eller bruke pengene-tilbake-garantien, ikke bekymre deg for å miste data. Wix vil bare nedgradere planen din fra betalt til gratis, og dataene dine blir lagret.

Wix-funksjoner

Naturligvis er det største med Wix.com nettstedbyggeren deres. Dette er deres viktigste salgsargument som har satt dem på IT-kartet, og den største skinnende diamanten på kronen deres.

Så enkel å bruke, og til og med brukere uten koding / teknisk bakgrunn vil kunne bygge fantastiske nettsteder. Alt gjøres i nettleseren din, ved hjelp av dra-og-slipp-redigereren med redigering på nettet, og den berømte WYSIWYG-opplevelsen. Forhåndsvisning av nettstedet ditt med Wix er historikk. Når du er ferdig, vil alt se ut slik det ser ut mens du bygde det!

Det nye ADI-verktøyet (Artificial Design Intelligence) lar deg lage et nettsted uten museklikk. Den vil guide deg gjennom veiviseren, trinnvis å prøve å forstå hvilken type nettsted du trenger. Den vil stille spørsmål om dine personlige preferanser og behov, og vil gi deg valg. Til slutt vil du ha et skreddersydd nettsted som passer perfekt til dine behov. For de fleste brukere vil dette være nok til å starte, siden du kan omarbeide små ting senere.

Wix App-markedet er noe annet. Der vil du finne alt du trenger for å bygge din drømme-webside. Det er mange gratis og betalte alternativer. Du kan bruke dem til å opprette påmeldingsskjemaer for brukerne dine, koble sosiale medier som Instagram, lage kommentarseksjoner, eller opprette og administrere hendelser, osv. Du kan også opprette forum, kjøre eCommerce (sjekk e-handelsplanen deres i Delen “planer og priser” ovenfor), legg til blogger og opprett nyhetsbrev. Du kan også optimalisere nettstedet ditt for mobil bruk ved hjelp av Wix Mobile View. Det er godt å vite at Wix også gjør det meste av SEO (med Wix SEO-veiviseren, et fantastisk verktøy) for sine brukere, men det er noen mer avanserte alternativer for å finpusse rundt.

Vi har allerede presentert Wix-hostingplanene, men nå vil vi grave litt dypere inn. All Wix-hosting er skybasert, noe som betyr at du vil få lignende hastigheter hvor som helst i verden. Testresultatene viser dette, ettersom nettsteder som er vert på Wix har en tendens til å ha hastigheter som er over bransjens gjennomsnitt. Men mangelen på VPS, dedikert og forhandlervert betyr at Wix ikke klarer å oppfylle kravene til større nettsteder.

En av tingene Wix.com mangler er oppetidsgaranti. Nettstedet deres hevder at de for tiden har 99,8% oppetid, noe som er lavere enn standard (99,9%). Men siden Wix stort sett sikter til brukere med lavere behov, vil dette sannsynligvis være godt nok. Gratis planer deler denne oppetiden også, noe som er utmerket.

Hvis du er en avansert teknisk bruker som liker dyp tilpasning, bør du se andre steder. Wix tillater ikke å finjustere nettstedets kildekode. På grunn av det unike grensesnittet er det umulig å flytte Wix.com nettsteder til en annen vert.

Kundeservice

Dette området er absolutt ikke den største styrken til Wix.com, spesielt hvis du har en gratis konto, da de fleste klager kommer fra denne brukergruppen. Men dette er noe forståelig, fordi de har så mange brukere, og du kan ikke forvente at gratis kontoer får den samme oppmerksomheten som premium-gjør.

Det er tre metoder du kan nå support-e-post, telefon og support-bibliotek. Så ingen live-chat, noe som ikke er bra. Telefonen er bare tilgjengelig fra mandag til fredag, 06.00 til 17.00 PST, slik at du ikke virkelig får 24/7 support.

Wix tilbyr 14-dagers pengene-tilbake-garanti for premium-brukere, noe som ganske enkelt ikke er bra nok sammenlignet med andre hosting-leverandører.

Pros:

 • Stor gratis konto
 • Godt utvalg av betalte kontoer
 • En av de beste nettstedbyggere
 • Enkel å bruke, nybegynner-vennlig
 • Hundrevis av apper og maler

Ulemper:

 • Ingen avanserte funksjoner som tilgang til kildekoder
 • Ingen dedikert / VPS / forhandlervert
 • Støtte ikke bra, kort 14-dagers garanti

Konklusjon

Wix er virkelig fantastisk i hovedlinjen og det er nettstedsbygging og hosting for ikke-tekniske brukere. Det gir brukervennlige verktøy til nybegynnere, slik at de kan lage fantastiske nettsteder på kort tid. De tilbyr så mye selv om du bare har en gratis konto.

Hvis du vurderer å starte ditt første nettsted, anbefaler vi på det sterkeste å velge Wix.com. Det vil gi deg alle nødvendige verktøy, og grensesnittet vil få deg til å føle deg som en profesjonell. Alt vil gå greit og sømløst, og før du vet ordet av det, vil den vakre hjemmesiden din være i gang.

Og hvis du synes den gratis kontoen mangler, kan du oppgradere den når som helst, avhengig av dine behov.

Wix mangler avanserte funksjoner, men den trenger den ikke. Det er ment for å lage enkle, men vakre og effektive nettsteder, og det gjør nettopp det. Ingenting mer, ingenting mindre, WYSIWYG.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map