SiteGround-anmeldelser

SiteGround er et webhotell med base i Europa, etablert i 2003; i dag som vert for rundt 350 tusen nettsteder på serverne sine. De fokuserer for det meste på delt og individuell hosting for enkelte bedrifter, men selskapet tilbyr også virtuelle servere, dedikerte servere og forhandlervert.


Det ser ut som om de er veldig lidenskapelige for åpen kildekode-programvare, og tilbyr Joomla og WordPress optimalisert hosting, sammen med mange tutorials og gratis maler. De har støtte for Magento og andre populære e-handelsapplikasjoner, for de som ønsker å bygge en nettbutikk.

Uansett om du prøver å starte din egen virksomhet, eller om du vil dele ideene dine med verden, er det ganske viktig å være i kontakt med tidene du lever i. Det er grunnen til at i dag alle er på Internett, så å ha egen hjemmeside er av vital betydning.

Å sette opp nettstedet ditt kan imidlertid være litt vanskelig. Hvis du ikke er programmerer (og de fleste av oss ikke er det), er du bestemt til å gi din tillit til menneskene som vet hvordan du skal konfigurere det for deg. Derfor kan vi anbefale SiteGround. La oss se på fakta: For det første anbefales SiteGround av mange mennesker på forskjellige blogger og fora. Det er velkjent at hvis du vil sjekke noe, må du spørre folk om opplevelsen. Derfor kan vi finne mange meninger om de forskjellige blogger, nettsteder og fora. Delt erfaring kan være, og mesteparten av tiden, veldig pålitelig.

På den andre siden er det veldig viktig å se hvor mange forskjellige selskaper og virksomheter som bruker tjenesten du ser på og selskapet du er interessert i. SiteGround har samlet over 450 000 domenenavn over hele verden, og har datasentre over hele United Stater, Europa og Asia.

Dette er mer imponerende hvis du vet at de har startet med bare en ansatt i 2007. I dag er de en av de yngste behemotene i hosting, men de er energiske og profesjonelle, noe som er bevist av tallene og fakta vi ga deg i første ledd. Som en konklusjon kan vi si at de må gjøre noe riktig fordi de har oppnådd høyder mye raskere enn mange av forgjengerne.

Planer, priser, funksjoner og verdi

Når vi begynner å snakke om planer og priser, er vi mer enn trygge på å fortelle deg at SiteGround har alt du trenger. De har fem hostingtyper du kan velge mellom, avhengig av dine behov og type tjeneste du ønsker å få.

For en start kan du velge å ha det Delt hosting som er en SSD-basert delt hostingløsning. Eller du kan velge Cloud hosting som er en skyyteplattform med høy ytelse. Dedikert server hosting vil gi deg deres premiumstyrte hostingmaskiner lokalisert i 3 regioner for best mulig hosting. Hvis du tjener penger på å for eksempel utvikle og vedlikeholde kundens nettsteder, er SiteGround’s Forhandlervert programmet er det for deg. Og du kan velge å gi din tillit til Enterprise hosting som tilbyr premium skreddersydde løsninger som passer alle dine ønsker og behov. Alle deres hostingtyper har spesiallagde planer som passer alles behov.

Før vi tar en nærmere titt på alle spesielle typer hostingplaner de gir, må vi nevne at de tilbyr administrert WordPress-hosting på dem alle. For en enkel start vil de tilby et 1-klikk-installasjonsprogram, samt en gratis overføring. De vil gi WordPress administrerte autooppdateringer og enkel kommandolinjestyring med WP-CLI. For WordPress superhastighet tilbyr de SuperCacher på alle planer over StartUp-planen. Mer erfarne brukere vil kunne bruke WP-staging og Git-integrasjon på GoGeek-skyen og dedikerte planer.

Delt webhotell

Delt webhotell er deres “bestselger”, og det er et godt valg for de som er nye på Internett. Denne pakken tilbyr det raskeste oppsettet du noensinne vil få – det tar bare tre minutter å sette opp et nytt nettsted, og de kan til og med kalles for å veilede deg gjennom det.

Med denne pakken kan du opprette din egen side på en enkel måte. Med den enkle dra-og-slipp-nettstedbyggeren, trenger du ikke å vente lenge før du får et originalt og stilig nettsted.

Hvis vi snakker om oppetid, har SiteGround den unike tilnærmingen for å oppnå en av de høyeste mulige oppetidene. Og som en bonus garanterer de at du får kompensasjonen hvis du noen gang opplever mer enn 0,1% nedetid på årlig basis.

Fordelen med å bruke SiteGround-tjenesten ligger også i deres unike verktøy som de laget for å gjøre det enkelt for de mest populære applikasjonene – WordPress og Joomla. Gjennom denne tjenesten tilbyr de et Auto-installasjonsprogram for en enkel start, Auto-oppdaterer for stor sikkerhet samt SuperCacher for stor hastighet og iscenesettelse og Git for nørdige brukere.

De sier at grensesnittene deres vil gjøre livet vårt enklere, og vi stoler på dem. De har tenkt opp et unikt brukerområde der du kan administrere alle aspekter av kontoen din, for eksempel ditt domene, fakturering og billetter. CPanel er integrert i brukerområdet med mye unik funksjonalitet lagt til.

Et all-inclusive brukerområde har en one-stop management, vakker design og brukervennlige verktøy. Forbedret cPanel er det beste vertskontrollpanelet som er integrert i brukerområdet og inneholder mange ekstra funksjoner.

La oss ta en titt på de delte webhotellplanene deres. De sier at webhotellet deres er laget for overlegen erfaring som vi absolutt kan være enige med.

 • Først i tråd med webhotellplanene deres kalles Oppstart planlegg som du kan få for bare 3,95 euro i måneden, som er 50% avslag på den vanlige 7,95 euro i måneden. Denne planen gir deg de viktigste funksjonene som trengs for innkvartering av nettstedet som nylig er lagt til i verden, eller en eksisterende gjennomsnittsstor blogg samt et bedriftsnettsted.

StartUp-planen er bra for de mindre nettbutikkene som ikke har sprø mengder av produkter til salgs. Denne planen er ikke bra for deg hvis du tiltrekker deg mer enn 10 tusen unike besøk per måned.

Denne planen tilbyr en gratis nettstedsbygger, cPanel og SSH Access, gratis oppsett og overføring samt nonstop teknisk support, SSD Storage og gratis daglig sikkerhetskopiering. Fra denne planen får du også 30 dagers pengene tilbake-garanti, ubegrenset e-post og DB-er samt HTTP / 2-aktiverte tjenester, gratis Let’s Encrypt SSL-er og gratis Cloudflare CDN.

 • Den andre av de tre planene deres kalles GrowBig-planen, som den heter, laget for nettveksten din. du kan få det for 6,45 euro i måneden med 50% avslag på de vanlige 12,95 euro i måneden.

Denne planen vil passe deg hvis du er en mer avansert bruker og trenger mer avanserte funksjoner som kommer med de viktige funksjonene. GrowBig vil passe enten til et mer trafikkert nettsted eller få forskjellige nettsteder som er i gjennomsnittlig størrelse. Ryktene sier at denne planen er mer populær blant folk som liker å være vertskap for alle nettsteder på en konto.

Med denne planen vil du få en premium-støtte, noe som betyr at billettene dine vil bli sett på som en prioritet. Du vil også få premiumhastigheter fordi SuperCacher vil gjøre nettstedet ditt mye raskere. Fordi de vet hvor mye vi setter vår verdi i å gjøre virksomheten vår trygg, med denne pakken vil du få premium sikkerhet, noe som betyr at du kan ha opptil 30 sikkerhetskopier av nettstedet ditt.

Med GrowBig kan du bruke ubegrensede tilleggsdomener til å være vert for flere nettsteder, og du vil få premium e-handelsverktøy og få ett år Wildcard SSL-sertifikat gratis.

 • Hvis du velger å få deres GoGeek plan som er, som de sier “laget for ekte nett geeks”, vil du betale bare 11,95 euro i måneden for det, som er 50% avslag på den vanlige 23,95 euro i måneden.

Denne planen vil passe riktig for deg hvis du vil være vert for et nettsted som er mer populært blant folk og har flere besøk enn det vanlige nettstedet i gjennomsnittlig størrelse. Hvis du vil jobbe med å sette opp e-handelsvirksomheten din, er denne planen stor for deg fordi den kan inneholde større mengder produkter og inkluderer server PCI-samsvar.

Cloud Hosting

Hvis vi snakker om deres Cloud-hosting, kan vi si at det er en perfekt vertsplattform som gir veldig rask service, den er automatisk skalerbar og lar deg gjøre planen din tilpasset dine behov. Denne typen hosting-tjenester leveres med fire forskjellige planer: Entry, Business, Business Plus og Enterprise plan.

Forskjellen mellom dem, hvis vi ikke bare ser på prisen, er i mengden CPU-kjerner, minne, SSD-plass og dataoverføring.

 • Med Inngangsplan for 64 euro i måneden vil du få 2 CPU-kjerner, 4 GB minne, 40 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring.
 • Det er mindre enn hva du får med en Forretningsplan hvor du for 96 euro i måneden vil få 3 CPU-kjerner, 6 minne, 60 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring.
 • Hvis du velger Business pluss plan for et beløp på 128 euro i måneden, vil du få 4 CPU-kjerner, 8 GB minne, 80 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring.
 • Med Foretaksplan som koster 192 euro i måneden, vil du få 8 CPU-kjerner, 10 GB minne, 120 GB SSD-plass og 5 TB dataoverføring. Det er viktig å si at moms ikke er inkludert i startprisen vi ga deg i dette avsnittet.

Dedikerte servere vert

Deres dedikerte servermaskiner er lokalisert i tre regioner som du kan velge mellom for å oppnå den beste ytelsen til hostingtjenestene dine. Regionene er USA, Europa og Asia-Stillehavsregionen. Etter at du har valgt den beste regionen som passer for deg, er ditt neste valg mellom de tre planene: Inngangsserver, Strømserver og Enterprise server.

 • De Inngangsserver kommer med en pris på 179 euro per måned med merverdiavgift ikke inkludert i prisen. Den drives av en Intel Xeon E3-1230 CPU som har en klokkehastighet på 3,20 GHz CPU, 4 CPU-kjerner, 8 CPU-tråder, 8 MB CPU-hurtigbuffer, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB SATA II HDD og en 5TB båndbredde.
 • De Strømserver på den annen side kommer med en pris på 258 euro per måned. Den har en maskin som er bygd av Intel Xeon E3-1270 CPU som har en klokkehastighet på 3,50 GHz, 4 CPU-kjerner, 8 CPU-tråder, 8 MB CPU-hurtigbuffer, 16 GB DDR3 RAM, 1 TB SATA II HDD og en 5 TB båndbredde.
 • Og den siste og igjen den beste, men den dyreste er den Enterprise server som vil koste deg 336 per måned. Den kjører på 2 Intel Xeon E5-2620 CPU, 2,00 GHz CPU klokkehastighet, 2 ganger 6 CPU-kjerner, 2 ganger 12 CPU-tråder, 15 MB CPU-hurtigbuffer, 16 GB DDR3 RAM 4 ganger 500 GB SATA III / RAID 10 HDD med en 5TB båndbredde.

Forhandlervert

Hvis du er en programmerer, webdesigner, utvikler eller bare vedlikeholder nettsteder for kundene dine, er denne hostingtypen den for deg. Og her er hvordan det fungerer.

Når du kjøper flere kontoer får du mer av det de kaller kreditter som gir deg en billigere pris på ett års hosting; så en kreditt er verdt ett års hosting.

Ett til fire studiepoeng vil sette deg tilbake 40 euro per kreditt. Hvis du kjøper fem til ti studiepoeng, vil du få dem til en pris av 36 euro per kreditt. Og den beste løsningen hvis du kjøper dem på bulk. Hvis du kjøper mer enn elleve kreditter, får du dem til en pris av 33 euro per kreditt. Moms er ikke inkludert i disse prisene.

Denne hostingtypen gir deg også en spesiell avtale på domenenavn som starter på 8 euro per år uten moms inkludert.

Enterprise Hosting

Men det er ikke alt fra SiteGround. Hvis du tenker på deg selv som mer avansert bruker, og at du ikke kan tilfredsstille dine behov med noen av planene vi nevnte før, er den skreddersydde Enterprise-hosting definitivt en passende passform for deg.

Denne planen lar deg tilpasse tjenesten til dine behov på en veldig presis måte. SiteGrounds eksperter er her for å tilpasse planen din. For det første vil de bli kjent med dine spesielle forretningsbehov, og deretter lage en hel infrastruktur som er basert på dem.

De garanterer deg veldig pålitelig arkitektur; de vil administrere hostinginfrastrukturen din og la deg utvikle virksomheten din og ikke ta unødvendig tid på å prøve å finne ut hva du skal gjøre med nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du vil bruke tilpasset utviklingsarbeidsflyt, vil de gi deg hjelp til å integrere din i deres løsning.

Kundeservice

Hvis vi ser nærmere på kundesupporten deres, vil vi komme frem til at de gjorde en virkelig fantastisk jobb. De tilbyr kundestøtte døgnet rundt, og de forskjellige måtene du kan klage på gir bare verdi til tjenesten deres.

Du kan sende inn en billett hele dagen og hele natten, og du får ditt første svar innen 10 minutter. Du kan også bruke live chat, der du får et øyeblikkelig svar, eller hvis du er mer tradisjonell, kan du ringe dem på telefon.

De betaler over alle skift, så det vil alltid være noen som kan hente telefonen eller chatte på nettet, slik at du ikke trenger å vente mer enn noen få minutter på hjelpen. De evaluerer også hver ansattes hastighet så vel som teamets ytelse som helhet med jevne mellomrom, slik at du regelmessig får en service av høy kvalitet.

SiteGround har internt sporing og lastbalansering. Det betyr at de investerer mye teknisk og menneskelig kraft for å gjøre støtten så effektiv og rask som alltid.

På nettstedet SiteGround kan du finne veiledninger og en detaljert kunnskapsbase, som er blant de mest populære selvhjelpshostingsmaterialene på nettet. De tilbyr også en webinar-serie hvor de deler kunnskap om dagens hotteste temaer. Og du kan finne en installasjonsveiviser de har opprettet og som ønsker hver nykommer velkommen i brukerområdet og gir veiledning gjennom de første trinnene i oppsettet for hostingkontoen.

Pros & Ulemper ved SiteGround

SiteGround er et godt valg for webhotell basert på deres fortsatte ytelse og deres innovasjon og kontinuerlige oppgraderinger til hostingplattformen. SiteGrounds administrerte hostingfunksjoner er godt egnet for WordPress, Joomla og Drupal nettsteder.

Hvis vi snakker om hva som er bra på SiteGround, vil vi helt sikkert nevne det gratis domenet du vil få, gratis daglige sikkerhetskopier og gjenopprette samt gratis Let’s Encrypt SSL. Det gode er at de tilbyr gratis Cloudflare CDN, cPanel-grensesnitt samt virkelig rask oppetid og delt hosting bruker Linux-containere.

Det store antallet planer under hostingtypene vil helt sikkert passe til dine behov, og hvis ikke med Enterprise-typen kan du tilpasse planen din ved hjelp av SiteGround personlige kontoadministratorer.

Den eneste dårlige delen av SiteGround-tilbudet er at du får en plass på 10 GB til 30 GB.

Konklusjon

SiteGround er et av de raskest voksende selskapene for nettstedvert, og det er derfor. Først av alt, produktene deres har en god betaling for kvalitetsforhold. Dette betyr at du får den beste servicen for mer enn en fornuftig pris. De har også en rekke planer og typer hosting å velge mellom. God kundesupport er også en annen ting som øker verdien av dem, i tillegg til at prisene planlegger å møte alles behov. SiteGround er det perfekte valget for deg, enten du er ute etter delt, dedikert, enterprise, sky hosting eller du planlegger å være deres forhandler. Du trenger ikke nøle mer, bare bli medlem av Internett-samfunnet – du vet nå hva du skal velge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map