InMotion Hosting vs A2Hosting – Vilket värdföretag är bäst?

01.06.2020
Värdjämförelse 'InMotion Hosting vs A2Hosting – Vilket värdföretag är bäst?
0 19 мин.

Inmotion-vs-A2Hosting


InMotion Hosting och A2Hosting är båda mycket berömda av sin kundbas. Innan du bestämmer vilken värdleverantör att välja mellan dessa två respekterade alternativ, måste du gå in i detaljerna. I den här artikeln kommer vi att gå igenom en fördjupad granskning och presentera fördelarna och nackdelarna med båda företagen.

I slutet av denna artikel vet du exakt vad du kan förvänta dig av dem. Därför blir det mycket tydligare vilken som passar dina webbplatsers behov mest. Du kommer att se massor av gratisverktyg, kraftfulla funktioner, väl skräddarsydda planer, allmän användaråterkoppling om de två leverantörerna och mer. De flesta har hört talas om InMotion Hosting tack vare sin högkvalitativa kundsupport.

Även om det är en viktig del av alla webbhotellleverantörer finns det fortfarande många viktigare saker vi vill nämna om dem. På A2Hosting kan du också få mycket professionell hjälp av deras kundsupport, även om det inte är så många som känner till företaget. Anledningen bakom det är A2Hosting fokuserar inte alls på reklam. Det enda de vill är att investera i att förbättra sina tjänster. Låt oss nu se vad som händer om vi jämför dessa två enorma namn!

InMotion – konsekvent webbhotell

Nykomlingar och långvariga användare har vanligtvis inte samma åsikt om en webbhotellleverantör. Nya användare är mer optimistiska när det gäller tjänsten än de som har upplevt dess nackdelar. InMotion Hosting är dock definitivt ett undantag. Som en av de mest konsekventa leverantörerna tjänar det lätt förtroendet för de flesta av sina kunder. Företaget etablerades på ett litet kontor redan 2001 och det hade bara två medlemmar i början.

Det hela började med en enda server som utvecklats till två enorma datacenter efter många års arbete. De är kanske inte det största företaget i branschen, men det är bara för att de främst investerar i att förbättra sina tjänster och tillhandahålla mer användbara funktioner med sina planer. Delad hosting var den typ av tjänst som de ursprungligen startade med.

Nu tillhandahåller de olika typer av värdplaner, inklusive affär, VPS, återförsäljare och dedikerade paket. Som WordPress-användare kan du dra nytta av det stora utbudet av delade värdplaner som också är optimerade för CMS och WooCommerce. Ytterligare tjänster på InMotion inkluderar domänregistrering, webbplatsbyggnad och olika webbhotellverktyg.

Fördelar & Nackdelar med InMotion Hosting

Fördelar med InMotion Hosting

 • Den bästa återbetalningsgarantin – Oavsett vilken värdplan du väljer på InMotion kan du vara säker på att de ger tillbaka alla dina pengar om du avbokar ditt prenumeration på 90 dagar. Det är en ganska generös pengarna-tillbaka-garanti, och förmodligen en av de längsta om du jämför det med några av de andra leverantörerna. 15, 30 och 60-dagarsperioder är mycket vanligare, men att tillhandahålla en längre återbetalningsperiod visar bara hur säker leverantören är i sina tjänster. När tiden går upptäcker du fler och fler bra funktioner och verktyg och när du når 90-dagarsmärket vill du inte ens lämna.
 • Värdefulla obegränsade funktioner – Webbplatsägare väljer en värdleverantör baserat på den uppsättning obegränsade funktioner som den erbjuder. Det beror på att varje webbplats har olika behov, och om de obegränsade funktionerna som InMotion erbjuder är praktiska för din webbplats, är det förmodligen värt att registrera sig. De viktigaste försäljningsställena för deras planer är obegränsad dataöverföring och obegränsat diskutrymme, och du kan få det även med deras mest grundläggande plan. Många andra företag erbjuder endast en begränsad mängd lagring och överföring även i sina mer avancerade planer, så detta är faktiskt en stor fördel för InMotion Hosting.
 • Extra funktioner gratis – Leverantören uppskattar nykomlingar så mycket att den ger ut gratis domännamn för dem tillsammans med andra freebies. Allt du behöver göra är att registrera dig och du får direkt en domän tillsammans med gratis krediter som du kan använda för att marknadsföra din webbplats. De stödsökande sökmotorerna där du kan marknadsföra är Google, Yahoo och Bing. Dessutom ser InMotion till att din webbplatsinformation alltid är säkrad genom att skapa regelbundna säkerhetskopior. Säkerhetskopiorna är helt automatiserade och du behöver inte betala en krona om du inte överskrider en viss gräns. Men vi kommer att prata om det senare.
 • Hjälpsam kundsupport – Fel, glitches och buggar kan hända när som helst, även om du är en teknisk kunnig person. I dessa fall kan du lätt fastna och det kan kräva lite hjälp för att kunna lösa problemet. Ett mycket enklare fall är när du vill ställa några frågor om servrarna eller en plattform som du för närvarande arbetar med. Båda fallen tyder på att det måste finnas ett kundsupportteam som du kan nå ut till när saker går fel. Lyckligtvis är kundsupport en av de starka kostymerna från InMotion Hosting. Du kan knappast hitta ett företag som gör det bättre, även om det finns många större. De har ett team av utbildade proffs som är redo att hjälpa dig dygnet runt. De kan nås via olika kanaler, inklusive telefon, livechatt, e-postmeddelanden eller kontaktformulär. Dessutom har de en omfattande kunskapsbas där alla vanliga frågor löses och förklaras ingående. Genom att använda sökfältet kan du hitta massor av olika guider, videoinstruktioner och vanliga frågor i deras bibliotek.
 • Avancerade serverkomponenter – Prestandan på din webbplats beror mest på hårdvaran som används av din webbhotell. Om det håller på att bli föråldrat kommer det att påverka laddningstiden för dina webbsidor negativt. Det är därför du bör välja en leverantör som inte slipper undan investera i den senaste hårdvaran. InMotion Hosting anser det vara obligatoriskt att utrusta sina servrar med avancerade komponenter. Företaget har hittills fyllt 2 datacenter med sina servrar som båda finns i USA. De garanterar att din webbplats kan kommunicera med servern med liten eller ingen försening. Leverantörer kan förbättra hastigheten på sina servrar med korrekt programvaruinfrastruktur och kontohantering, men i slutet av dagen kommer prestandan mestadels att bero på hårdvaran.
 • Övertygande drifttid – Om du vill driva en enorm mängd trafik till din webbplats som företagare eller till och med bloggare, måste du se till att leverantörens drifttid är över 99% -märket. Du kan enkelt beräkna vad detta tal betyder. Det betyder att dina webbplatser bara kommer att uppleva cirka 6 timmars driftstopp under året, vilket i princip är ingenting. Tänk på att detta är det värsta fallet. InMotion Hosting är en av de leverantörer som framgångsrikt håller sin driftstid över 99%, så du behöver inte oroa dig för dina tittare som besviken lämnar din offline-webbplats. De investerade mycket i Dell-servrar och de senaste Cisco-komponenterna, vilket förklarar hur de kan vara så konsekventa med drifttiden. Detta låter redan tillräckligt bra, men de behövde se till att det finns ett team av experter som övervakar servrarna om något skulle gå fel. Lägg till den avancerade infrastrukturen och den mänskliga komponenten och resultatet är kraftfull och pålitlig värd.
 • Hög säkerhet – Säkerhet är en annan stark färg av InMotion Hosting. Med deras skräppostfilter kommer din e-postinkorg inte längre att vara ett röra fullt av skräppost. Istället kommer det att fyllas med riktiga e-postmeddelanden som faktiskt är viktiga. För att skydda dig mot skadlig programvara och hålla allt uppdaterat använder de två populära säkerhetsplattformar: Patchman och Sucuri. Patchman är bra på att upptäcka och ta bort skadlig programvara, och den upptäcker också de sårbara punkterna på din webbplats och tillämpar den senaste korrigeringen när det behövs. Sucuri å andra sidan ansvarar för säkerhetsvarningar, säkerhetskopiering, webbplatsprestanda och skadlig programvara. Båda är mycket kraftfulla lösningar, vilket garanterar att du är hundrat procent skyddad.
 • Minskning av kolavtryck – InMotion är inte den typ av leverantör som förorenar miljön med sina servrar. De använder vindkraftverk för att generera energi på ett miljövänligt sätt. Datacenter kräver så mycket energi att det lämnar betydande kolavtryck för att upprätthålla ett på traditionellt sätt. InMotion ger dig i princip möjligheten att bidra till att minska koldioxidavtrycket genom att registrera dig till deras värdpaket. Naturligtvis är det också en bra marknadsföringspraxis för företaget, men minskande föroreningar blir allt viktigare på vår planet.

Nackdelar med InMotion Hosting

 • Inte optimala priser – Webbplatsägare som registrerar sig för en grundläggande webbhotellplan vill vanligtvis gå steg för steg. När deras webbplatser växer vill de så småningom byta till nästa plan som är något starkare och dyrare än den tidigare. När allt kommer omkring vill du inte betala för fler resurser som du faktiskt behöver. Saken med InMotion Hosting är att deras värdplaner inte är riktigt idealiska. Om du börjar med deras billigaste plan kommer du snabbt att ta slut på resurserna och det kommer att finnas ett stort prisskillnad mellan nästa plan och din nuvarande plan. För att inte tala om att du inte kan betala varje månad, eftersom det bara finns ettårskontrakt eller mer. Nykomlingar kanske inte vill stanna ett helt år. De kan dock dra fördel av 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti på InMotion. Enligt feedbacken betyder denna garanti inte mycket. Många väljer att lämna direkt efter att de har sett priserna.
 • Tvivelaktiga paketbegränsningar – Om du tittar på värdplanerna på InMotion verkar det som om de försöker tvinga sina användare att uppgradera sin plan. Till exempel begränsar deras lanseringsplan dig till 2 webbplatser och 2 databaser, även om det är en ganska stark plan med alla andra funktioner som ingår i paketet. Dessa kommer som onödiga begränsningar. För dem som verkligen vill öka sin online-närvaro med mer än två webbplatser är det enda alternativet att betala för nästa plan som kan vara onödigt stark. Det är som att kasta några dollar ur fönstret varje månad. Du kan hitta många andra leverantörer där planer är skräddarsydda på ett sätt så att du långsamt kan arbeta upp din budget med din online-verksamhet tills du har råd med nästa plan. Många av dem tillåter dig också att vara värd för mer än 2 webbplatser, om inte obegränsade.
 • Lång kontoinställning – Hela installationsprocessen hos InMotion Hosting är ganska lång och komplicerad. Istället för att göra det så enkelt och snabbt som möjligt valde de att leda sina klienter genom en sidsekvens som tar lång tid att slutföra. Det borde inte vara en så irriterande process att få din server och webbplats igång.
 • Begränsad gratis säkerhetskopiering – Även om de säkerhetskopierar dina webbplatsuppgifter regelbundet, har de satt en viss gräns för sin kostnadsfria säkerhetskopieringstjänst. Så länge din webbplatsinformation inte tar upp 10 GB får du säkerhetskopiorna. Om det överskrider gränsen blir det en betald tjänst. Det är dock förståeligt att de inte vill behålla en så enorm mängd data gratis. Även filer som är äldre än fyra månader raderas, så det är hur långt de låter dig gå tillbaka i tiden.

A2Hosting – Högkvalitativ webbhotell

Anledningen till att denna webbhotell inte är så populär är att de inte gillar att investera i att marknadsföra sitt varumärke. Deras huvudmål är att förbättra kvaliteten på deras webbhotell så mycket som möjligt. De behöver faktiskt inte ens reklamera sig själva. De flesta som hittar sin webbplats och registrerar sig i ett av sina värdpaket blir direkt övertygade om att de har att göra med ett mycket kraftfullt webbhotell.

Istället för att försöka imponera på sina kunder direkt investerar A2 mycket i att slå andra stora namn i branschen när det gäller hastighet, drifttid, funktioner, säkerhet och kundsupport. I slutet är resultatet detsamma. Deras tjänster får mer och fler webbplatsägare som vill registrera sig och växa sina företag.

Fördelar & Nackdelar med A2Hosting

Fördelar med A2Hosting

 • Blixtsnabb laddningstid – Som vi nämnde är kvalitetshotell allt du kan förvänta dig av A2Hosting. Deras servrar är utrustade med den senaste hårdvaran, vilket garanterar blixt-snabb sidbelastningshastighet för webbplatsägare. Detta är inte bara vad företaget säger på sin officiella webbplats, utan deras kunder säger också samma sak i sina recensioner. För de som är intresserade av sina tjänster har A2Hosting datacenter tillgängliga på tre platser. Dessa inkluderar Michigan, Amsterdam och Singapore, som täcker USA, Europa respektive Asien. Detta garanterar pålitlig webbhotell för människor från hela världen. För att hålla sina servrar igång med högsta prestanda tillåter de bara ett specifikt antal webbplatser att köras på varje server.
 • Detta förhindrar också outsourcing, så A2Hosting kommer definitivt inte att vara den typ av leverantör som säljer fler hostingkonton än de faktiskt kan hantera.
 • Välutbildat stöd – Deras kundtjänst är inte bara välutbildad, utan verkliga experter när det gäller att lösa problem relaterade till din webbplats eller webbhotell. Med A2Hosting behöver du inte vänta timmar tills ett problem har lösts. De håller sig ständigt i att hjälpa en klient efter den andra. Du kan nå dem via e-post, livechatt och telefon också. Den mycket vänliga personalen är medveten om att varje minut räknas för en webbplatsägare. De finns tillgängliga dygnet runt och väntar lätt på klienter som behöver hjälp. Om vi ​​skulle betygsätta deras kundsupport, skulle vi säkert ge det ett 5-stjärnigt betyg baserat på deras starka resultat under de senaste åren.
 • Utmärkt servertid – A2Hosting var hittills ganska framgångsrikt med att hålla serverns driftstid över 99,92%, vilket är ett nummer som slår många av de andra leverantörerna i branschen. Vad detta betyder är att om du kör din webbplats på deras servrar så kommer den att uppleva 6-7 timmars driftstopp per år i genomsnitt. Med tanke på att problem kan hända hela tiden och ingen webbhotell är perfekt, det är ett ganska snyggt nummer. De flesta leverantörer kämpar för att hålla sin driftstid över 99%.
 • Hanterad säkerhet – Tillsammans med värdpaketet tillämpar leverantören också vissa säkerhetsåtgärder på ditt konto. Virus och hackerattacker är ganska ofta, varför de måste skydda din webbplatsinformation från skada. När du registrerar dig aktiverar de en brandvägg som ger skydd mot hot utan paus. A2Hosting förhindrar skadlig programvara från att komma nära dina data med HackScan, en populär och mycket effektiv säkerhetstjänst. Detta är något annorlunda från de som tillhandahålls av andra värdföretag, eftersom det inte kräver att du övervakar programvaran själv. A2Hosting gör det åt dig, medan du kan koncentrera dig på dina webbplatsuppgifter. De tillhandahåller en tjänst som inte ens kräver att du behåller den.
 • Gratis webbplatsöverföring – Det är vanligtvis inte en trevlig upplevelse när du lämnar en webbhotellleverantör. Det ingår vanligtvis ytterligare avgifter, och tänker inte ens på att be dem migrera dina webbplatsdata. Men A2Hosting är inte alls så. De är generösa även med de kunder som vill avsluta sitt prenumeration. Låt oss säga att du vill lämna leverantören efter ett års prenumeration eftersom du har hittat ett mer lovande alternativ. I så fall är de mer än villiga att hjälpa dig att migrera din webbplatsinformation till den nya servern. Vem vet, kanske kommer du så småningom bestämma dig för att komma tillbaka. Detta kräver bara att den nya värdleverantören kör cPanel på sina servrar. Den här tjänsten är särskilt användbar för större webbplatser som samlade mycket innehåll och användare. Detta skulle också vara en fantastisk betald tjänst, men de beslutade att göra det gratis.
 • Hosting med grön energi – A2Hosting är ett av värdföretagen som bidrar till en bättre och hälsosammare miljö. Att köra servrar med grön energi är en allt populärare lösning bland värdleverantörer. Det är inte bara en marknadsföringsfångst, eftersom det är mycket viktigt att minska skadan som orsakas av sådana aktiviteter idag. A2Hosting vill ge människor chansen att göra världen till en bättre plats genom att välja en server som inte förorenar miljön. Företaget samarbetade med Carbonfound.org, som är en organisation som syftar till att minska koldioxidavtrycket som orsakas av olika aktiviteter. Därför kommer din webbplats att köra på en koldioxidneutral server.

Nackdelar med A2Hosting

 • Dyra värdplaner – Detta värdföretag har hög prestanda, professionell personal, maximal säkerhet, men till vilken kostnad? Det visar sig att priserna på A2Hosting är betydligt högre än genomsnittet. Vi säger inte att du inte får tillräckligt med värde för dina pengar. Men om du letar efter prisvärda värdplaner, är detta förmodligen inte det företag du bör gå till. Efter att ha kontrollerat deras delade värdplaner ser du att den billigaste kostar $ 4,90 per månad. För att sänka priset kan du göra det genom att registrera dig för deras 1, 2 eller 3-åriga kontrakt. Detta kan sänka priset avsevärt, vilket gör att deras Lite-plan endast kostar $ 3,92 per månad. Om du överväger värdplanen och de funktioner som passar din webbplats totalt sett, kan vi bara rekommendera dig att gå till 3-årsplanen. A2Hosting har vissa kraftfulla värdpaket säkert, men det kan vara smärtsamt att betala för dem månad för månad med en låg budget.
 • Begränsade low-end planer – Även om du kan hitta några lovande billiga planer för din webbplats på A2Hosting, kan de snabbt kräva att du byter till en starkare. Till exempel begränsar Lite-planen dig till en enda webbplats med 5 databaser. Detta indikerar bara att dessa planer inte är utformade på lång sikt. Det är de, om du håller din webbplatstrafik och innehåll lågt hela tiden. Vi kan åtminstone säga att Lite-planen ger enastående sidhastighetshastighet. De andra två paketen (Swift och Turbo) är ännu snabbare. Men om du har pengarna, bör du inte undvika de kraftfullare planerna på A2Hosting. Du kommer inte ångra det med säkerhet.

A2Hosting vs InMotion – Vilken man ska välja?

InMotion Hosting är inte det största företaget, men definitivt ett snabbt växande företag. De kanske inte har så många datacenter som deras konkurrens, men de investerar mycket i att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet. Det får ett överflöd av positiv feedback från både äldre användare och nykomlingar. De strävar efter att ge användarna de verktyg de behöver för att bli framgångsrika online.

På InMotion är varje värdplan full av användbara funktioner, för att inte tala om att var och en av dem ger en galen prestanda. Det som riktar sig till sina kunder mest är deras totala oberoende som företag och deras generösa återbetalningsgaranti. På InMotion känner användarna inte trycket att förbinda sig till tjänsten omedelbart. Istället tar de sig tid och prövar alla coola funktioner.

Så varför ska du välja A2Hosting? Svaret är enkelt. De bryr sig uppenbarligen inte om reklam, marknadsföringstrick eller finansiella knep. Du hör inte riktigt om dem, för de är upptagna med att erbjuda högsta prestanda för sina kunder och bibehålla kvaliteten på deras tjänster. De håller lätt sin driftstid över 99% och ger enastående säkerhet och säkerhetskopiering. Vilken låter bättre? Det är upp till dig att bestämma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector