InMotion Hosting vs Hostinger – Vilken värdleverantör är bäst?

01.06.2020
Värdjämförelse 'InMotion Hosting vs Hostinger – Vilken värdleverantör är bäst?
0 19 мин.

Inmotion-vs-hostinger


Hostinger och InMotion Hosting är de två företagen vi ville jämföra länge. Nu har tiden äntligen kommit och vi kan publicera dig den här detaljerade recensionen om fördelarna och nackdelarna med de två. Men vi är inte här för att berätta vilket företag som är bättre.

Eftersom varje webbhotell är olika kan vi inte tydligt förklara en vinnare här. Istället är vi här för att hjälpa dig avgöra vilken leverantör som är bättre för dina egna ändamål. I slutet av denna artikel kan du enkelt göra valet baserat på de detaljer vi ska dela.

Vi kommer att prata om priser, drifttid, kundsupport, hårdvara och de gratis funktioner du kan få genom att prenumerera. Trots att det är ett mindre företag inom området ger InMotion utmärkt kundsupport och prestanda baserat på den senaste hårdvaran.

Hostinger har å andra sidan stort rykte när det gäller att tillhandahålla användarvänliga tjänster som oerfarna användare kan registrera sig för. De är nybörjarvänliga, men deras tjänster är också pålitliga och snabba jämfört med industristandarder. Utan ytterligare förtjänst, låt oss gå i detalj!

Om InMotion Hosting

Det är vanligtvis en betydande skillnad i åsikter från äldre användare och nykomlingar när det gäller webbhotell. Detta är definitivt inte fallet med InMotion, eftersom de ger ganska övertygande värdpaket för båda kundgrupperna.

De var alltid bra på att noggrant undersöka sina kunders behov. Företaget var mycket litet i början. 2001 beslutade två killar att ägna sin tid åt att arbeta på ett litet kontor. Allt de hade var en enda dedikerad server och en telefon.

De två tog hand om underhållet samtidigt som de gav stöd till sina kunder och tog hand om hela verksamheten. Medan de bara hade en handfull användare på servern i början, blev företaget så populärt att tusentals användare registrerar sig för sina värdpaket idag.

InMotion tillhandahåller utmärkt kundservice, avancerad hårdvara och många användbara funktioner i form av online-programvara och applikationer. Efter nästan två decennier i branschen har de lyckats bli ett av de bästa värdföretagen. Låt oss se vad som gör InMotion till en så stor konkurrent på marknaden för webbhotell.

Fördelar och nackdelar med InMotion Hosting

Fördelar med InMotion

Ingen förpliktelse – Hos InMotion behöver du inte omedelbart förbinda dig till ditt värdpaket. Om du inte gillar det kan du få tillbaka dina pengar så länge du avbokar ditt prenumeration inom 90 dagar. Jämfört med andra värdleverantörer kan vi säga att deras 90-dagarsgaranti är ett ganska generöst erbjudande. De flesta andra företag ger dig 60 dagar, men 30 och 15 dagars garantier är inte heller sällsynta.

Värdefulla värdpaket – InMotion skiljer sig från tävlingen genom att erbjuda ett par obegränsade funktioner i vart och ett av sina paket. Dessa inkluderar obegränsad överföring och obegränsad lagring. Båda dessa funktioner är mycket användbara för olika typer av webbplatser.

Om dataöverföring och hårddiskutrymme är särskilt viktiga för din webbplats, kommer du att vara säker på en InMotion-värdplan. Leverantören inkluderar dessa funktioner även i deras mest grundläggande plan, så att du kan börja med en stram budget.

Användbara freebies – Leverantören är villig att ge användare mycket saker gratis. Först och främst får du ett gratis domännamn oavsett vilket värdpaket du väljer. Denna domän kan erhållas under processen för registrering eller webbplatsöverföring.

Det här är bra nyheter, eftersom din domän kommer att vara grunden för din webbplats. För det andra får du gratis krediter som kan användas för att marknadsföra din webbplats online. InMotion ger dig krediter för Bing, Yahoo och Google AdWords, så att du kan driva ytterligare trafik från dessa källor.

Men det är inte allt! InMotion skyddar också dina data med automatiserade säkerhetskopior gratis. När saker går fel kan du enkelt gå tillbaka till en äldre version av din webbplatsinformation.

Färdigt stöd – Du behöver inte vara expert för att köpa ett värdpaket och bygga upp ett onlinemärke. Men du behöver verkligen ett skickligt kundsupportteam som har din rygg. Även om InMotion tillhandahåller enastående service kan saker i teknikvärlden ibland vara ganska oförutsägbara.

Deras kundsupport är redo att svara på om du behöver råd eller en snabbkorrigering av ett problem du har stött på. Du kan nå dem genom olika kanaler, inklusive telefon, livechatt och e-post eller genom att fylla i formuläret på deras webbplats.

InMotion kan vara mindre än de övriga toppföretagen, men de vet säkert hur de kan ge enastående kundsupport. Dessutom kan du besöka deras omfattande kunskapsbas. Många hjälpsamma guider, vanliga frågor, videoinstruktioner och artiklar finns tillgängliga för användare som behöver en snabb åtgärd.

High-end hårdvara – Om din webbhotellleverantör använder den senaste tekniken för sina servrar kommer din webbplats säkert att laddas i blixtnedslag. InMotion är ett av de företag som inte undgick att investera i avancerad hårdvara.

Det handlar om kommunikationshastigheten mellan servern och din webbplats. Det finns ett par fler faktorer som avgör lastningshastigheten men om hårdvaran inte är tillräckligt kraftfull, kommer inget annat att kunna hjälpa situationen.

InMotion har bara två datacenter, som kanske inte låter så övertygande, men åtminstone dessa två är fullständiga och helt pålitliga.

99% drifttid – Servrarna på InMotion är igång mer än 99% av tiden. Detta är en avgörande faktor för företagen, eftersom även en timmes driftstopp kan leda till betydande intäktsförluster för dem. I själva verket är “hög upptid” eller “pålitlig uppetid” bland de mest sökta termerna när företag vill hitta ett webbhotellalternativ för sin webbplats.

Deras servrar är baserade på avancerad teknik. De använder Dell-servrar med Linux-operativsystem som körs på dem och Cisco-komponenter installerade. Dessa tre namn talar för sig själva, eftersom det skulle vara synd för dessa avancerade tekniker att låta servrarna tappas.

Trots en sådan tillförlitlig uppsättning hårdvara anställer InMotion också en grupp experter. De säkerställer kontinuerlig driftstid för servrarna och fixar alla problem eventuellt innan de till och med blir synliga för användaren.

Säkerhetsprogramvara – InMotion ger dig ett skräppostfilter, som är ett enkelt men ändå mycket effektivt verktyg som kan spara mycket tid. Istället för att manuellt välja de viktiga e-postmeddelandena bland överflödet av skräppost filtrerar verktyget dem åt dig så att du tydligt kan se vad som är viktigt i din inkorg.

Dessutom får du två mycket populära säkerhetsplattformar inklusive Patchman och Sucuri. Patchman, som namnet säger, håller allt uppdaterat och förhindrar därmed din webbplats från att vara sårbar för attacker. Det huvudsakliga målet med båda programvarorna är att skydda dina data från skadlig programvara och DDoS-attacker, på något sätt komplettera varandra i dessa uppgifter.

Miljövänlig – Det är inte konstigt att datacentra behöver mycket energi för att fungera korrekt. Detta innebär vanligtvis att sådana företag lämnar ett betydande kolavtryck och skadar miljön.

Dagens teknik gör det möjligt för oss att generera energi från förnybara källor och därmed använda den i vårt dagliga liv och samtidigt skydda världen från föroreningar. Det blev allt populärare bland värdföretag att använda grön energi.

InMotion, som är ett av de mest högteknologiska företagen i branschen, började också använda grön energi, så att du kan minska skadorna på planeten genom att registrera dig till en av deras värdplaner.

Nackdelar med InMotion

Över genomsnittliga priser – Vi rekommenderar att du försiktigt får tillgång till priserna på InMotion Hosting. Naturligtvis kan deras grundläggande planer verka prisvärda, medan de gradvis skalar sina priser upp till de dyraste dedikerade servrarna. Ganska mycket alla leverantörer följer samma schema.

Det visar sig dock att priserna på InMotion totalt sett är högre än genomsnittet om du jämför dem med liknande paket som erbjuds av andra företag. En annan nedslående faktor är att du inte kan betala varje månad, de vill att du ska åta dig åtminstone ett helt år.

Deras 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti är din enda chans att smärtfritt avbryta prenumerationen. Siffrorna säger att potentiella kunder beslutar att lämna efter att ha tittat på priserna trots den generösa garantin.

Onödiga begränsningar – Grundläggande värdplaner är ganska kraftfulla hos InMotion Hosting, men det finns vissa strikta begränsningar. Lanseringsplanen ger dig den mest obehagliga genom att begränsa mängden webbplatser du kan ha till 2.

Även om det finns andra fina funktioner inkluderade, kan många användare fortfarande inte växa ytterligare bara på grund av denna begränsning. InMotion tvingar dem i princip att uppgradera till en dyrare plan, som kanske inte är i linje med deras budget än. För att inte tala om att du snabbt kan hitta en leverantör som låter dig köra obegränsade webbplatser med ett grundpaket.

Långa inställningar och aktivering – InMotion har en ovanlig policy när det gäller inställningar och webbplatsverifiering. Dessa uppgifter kräver onödigt lång tid att slutföras, medan andra leverantörer låter dig aktivera ditt konto och webbplats mycket snabbare.

Strikt backup-policy – Den automatiska säkerhetskopieringstjänsten som tillhandahålls av företaget är en bra sak i början, men det kan bli en extra kostnad om du inte är försiktig. När storleken på din webbplatsinformation överskrider gränsen på 10 GB måste du betala för säkerhetskopiorna istället för att få dem gratis.

Dessutom är säkerhetskopior inte tillgängliga för alltid. Sedan säkerhetskopian skapas är den tillgänglig i fyra månader innan den raderas. Du kan helt enkelt inte gå längre tillbaka i tiden.

Om Hostinger

Tusentals människor anmäler sig till Hostinger-planerna varje dag och lägger till totalt 29 miljoner konton hittills. Siffrorna ligger inte; denna leverantör ger säkert en service över genomsnittet för sin målgrupp. Nu är det enda du behöver för att ta reda på om du hamnar i den gruppen människor eller inte.

Vi kan hjälpa dig genom att samla alla fördelar och nackdelar hos leverantören. Enligt deras webbplats får du en helt användarvänlig, snabb och pålitlig service från dem med förstklassig säkerhet, skicklig kundtjänstpersonal och massor av freebies.

Låter bra, eller hur? Men du måste alltid vara lite skeptisk till dessa leverantörer. Många gånger är dessa tjänster inte så bra som de hävdar att de är. Till att börja med, låt oss se några av de bästa funktionerna som tillhandahålls av Hostinger. Då ska vi visa dig några av de potentiella deal-breakers.

Fördelar och nackdelar med Hostinger

Fördelar med Hostinger

Kraftfulla servrar – I dag, om du vill att din webbplats ska bli framgångsrik, måste du säkerställa snabba sidbelastningstider. Om det tar mer än ett par sekunder att ladda din webbplats kan du säga adjö till de flesta av dina besökare.

Lyckligtvis garanterar Hostinger snabb anslutning till deras avancerade servrar och infrastruktur. De har etablerat datacentra i Europa, USA och Asien, vilket gör sina tjänster tillgängliga över hela världen. Deras utrustning kan garantera en 1000 Mbps-anslutning till användarna.

Även om du använder ett krävande tema för din webbplats tar det antagligen inte mer än 1 sekund att ladda. Om hastighet är en av dina prioriteringar kan du inte gå fel med Hostinger.

Användarvänlig – Hosting-tjänster kan ibland vara ganska komplicerade, särskilt för den oerfarna användaren. Huvudfokus för Hostinger är att göra det mindre frustrerande för nybörjare att använda en webbhotell. De har säkerställt att bristen på erfarenhet inte kommer att vara ett problem för alla som vill registrera sig på sina tjänster.

Kontrollpanelen på Hostinger är lite annorlunda. Den använder en minimalistisk, färgglad design med en layout som är lätt att navigera. Varje alternativ har en liten beskrivning skriven på det om du inte omedelbart förstår vad den gör.

Inom den här smarta kontrollpanelen kan du hitta alla verktyg och alternativ du behöver för att hantera din webbplats och värdkonto. Det finns inget doldt eller svårt att hitta, du kan nå allt med ett par klick.

Säkerhet och integritet utöver SSL – Det är inte så mycket längre när en webbhotell erbjuder gratis SSL tillsammans med sina planer. Det är så viktigt att ha en SSL installerad på din webbplats att du inte ens bör överväga att starta en utan den.

Du behöver mer än en SSL för att vara helt säker på Internet. Hostinger ser till att det finns några ytterligare säkerhetsåtgärder som skyddar din webbplatsinformation. Oavsett vilken plan du väljer får du en säkerhetsplattform som heter Bitninja som ger dig många användbara funktioner.

Det skyddar dig ständigt mot DDoS-attacker, skadlig programvara, brute force och alla typer av andra attacker du kan få från hackare. Dessutom får du SpamAssassin, ett skräppostfilter som tar bort e-postmeddelanden du ändå skulle flytta till papperskorgen. En annan sak som bevisar att Hostinger tar säkerhet på allvar är deras gratis säkerhetstjänst.

Gratis webbplatsbyggare – Hostinger har en stor fördel jämfört med många andra leverantörer med sin webbplatsbyggare. Du får inte bara en pålitlig och kraftfull webbhotellplan, utan du kan också bygga upp din webbplats sömlöst. Inte en grundläggande slarvig snygg webbplats utan en som ser verkligen professionell ut.

Slutresultatet blir en unik webbplats, inte en av dem som folk massproducerar med andra plattformar. Det finns ett brett utbud av webbplatsmallar att välja mellan med ett överflöd av anpassningsalternativ i var och en av dem.

När du är klar med din helt nya webbplats kommer Hostinger att erbjuda dig möjligheten att registrera ett domännamn gratis. Du måste välja affärs- eller premiumplanen för att få den gratis domänen.

Imponerande kunskapsbas – Hostinger är angelägna om att dela kunskap och ge sina användare snabba lösningar och förklaringar relaterade till webbplatser och webbhotell i allmänhet. Därför skapade de en egen kunskapsbas där du enkelt kan hitta de ämnen du är intresserad av genom att använda sökfältet.

Det finns många videohandledning, guider och användbara artiklar där för alla användare. Det är en fantastisk möjlighet för dig som inte har erfarenhet av webbhotell att lära sig saker snabbt. Du kan till och med använda deras livechatt som kunskapsbas. Deras supportpersonal utbildas för att kommunicera med kunder som lärare.

Prisvärda planer – Hos Hostinger kan du hitta ganska kraftfulla värdplaner även om du har en stram budget. Om du jämför det med några av de andra topphotellleverantörerna i spelet, visar det sig att deras priser är ganska låga. Dessutom får du många gratisfunktioner med alla deras planer.

Nu är vi medvetna om det faktum att det finns några taktiker i aktion som får dig att betala lite mer, men det är ganska mycket fallet för alla företag. De vill visa minsta möjliga information om sina paket så att människor registrerar sig mer ivrigt.

Användbara e-postverktyg – Det här kan tyckas vara en liten bonus, men ett paket med e-postverktyg kan vara till stor hjälp för online-företag. Varje Hostinger-plan utom den mest grundläggande ger dig obegränsade e-postkonton utan att du behöver betala extra.

Genom att skapa ett Hostinger-konto kan du logga in och hantera ditt e-postkonto när du är. Om du arbetar med ett team kan du också ge åtkomst till var och en av medlemmarna. Du får mycket användbara verktyg tillsammans med e-postkonton inklusive auto-responders, spamfilter och programvara för vidarebefordran av e-post.

Exceptionell drifttid – En av de saker som en webbhotell bör vara riktigt bra på är att hålla din webbplats online utan avbrott. I webbhotell finns det många saker som kan gå fel både inom hårdvara och programvara.

Hostinger har en stor drifttid tack vare den avancerade hårdvaran och dess förmåga att förebygga problem innan de blir synliga för användare. De garanterar att din webbplats inte kommer att uppleva mer än ett par timmars driftstopp varje månad, vilket är mer än 99,9% drifttid.

Nackdelar med Hostinger

För upptagen kundsupport – Hostinger kräver att du loggar in på ditt konto om du vill ansluta till deras kundsupport via livechatt. Det kan ibland vara ganska irriterande. Deras supportteam består av experter som är mycket erfarna inom sitt område. De är också mycket bra på att fixa problem och ge råd.

Nackdelen med detta är att du måste vänta en betydande tid tills du får det högkvalitativa stödet. När de äntligen kommer till dig kan de kanske be dig vänta lite mer tills de hittar en teammedlem eller resurs som är helt lämplig för din nuvarande situation.

Ingen cPanel – De ville ha något enkelt, vilket ledde dem till beslutet att bli av med cPanel och erbjuda sin egen kontrollpanel. Detta kan vara dåliga nyheter för de användare som redan har vant sig vid cPanel och nu behöver lära sig igenom hur man navigerar genom den nya plattformen.

Sammantaget är deras version ganska enkel och självförklarande, men ändå finns det en anledning till att cPanel är så populär bland värdleverantörer. Det finns också mer erfarna användare som är vana vid komplicerade uppgifter och det kan vara irriterande för dem att arbeta med en så förenklad kontrollpanel.

Obehagliga prissättningar – Det är vanligt hos värdleverantörer att implementera några trick och övertyga kunderna om att de har billiga priser och sedan så småningom be om mer. Hostinger är definitivt inte ett undantag, så du bör vara beredd på ytterligare utgifter om du vill gå med.

Det kommer att bli förnyelsekostnader, men du kan få ett anständigt pris om du registrerar dig för ett helt år eller mer. Priserna är ju ganska överkomliga om du väljer att vara värd där på lång sikt. En annan nackdel är att det inte finns några planer från månad till månad.

Slutsats: Hostinger eller InMotion Hosting?

InMotion kan vara ett av de mindre företagen på toppen av rankningen, men det är definitivt ett snabbt växande företag. De tar alla problem på allvar och strävar efter att tillfredsställa sina kunder så bra som de kan. Denna inställning är tyvärr inte så vanlig bland webbhotellleverantörer. Dessutom får du massor av gratis saker oavsett vilken värdplan du registrerar dig för.

Företaget ger dig en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, som är mycket tid att prova sina tjänster och avgöra om du är nöjd eller inte. InMotion började tillhandahålla tjänster med en enda dedikerad server redan på dagen. Idag är det ett helt oberoende företag som förbättras dag för dag.

Hostinger rekommenderas starkt för nybörjare som vill etablera en online-närvaro och bygga upp ett starkt varumärke. Deras tjänster är användarvänliga, snabba och du får ett brett utbud av extra med varje paket. Om du är beredd på de extra kostnader som kan komma upp på vägen, är Hostinger ett enastående val. Nu är det bara upp till dig att avgöra vilken som ger dig mer värde!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector