WPEngine vs Pressidium – Vilken är den bästa hanterade WordPress-värden?

01.06.2020
Värdjämförelse 'WPEngine vs Pressidium – Vilken är den bästa hanterade WordPress-värden?
0 19 мин.

wpengine-vs-pressidium


Att leta efter webbhotell kan ofta vara överväldigande. Det finns alldeles för många nischer och specialtjänster som erbjuds över hela nätet. Detta kan vara särskilt inverkande för webbdesigners som just börjar eller ökar sin närvaro på nätet för första gången.

Att se till att ditt val av webbhotell kan uppfylla kraven på din webbplats är ett av de bästa första stegen du kan ta. Att ha lämpligt prissatta hosting med support och funktionalitet som matchar dina behov kan göra varje steg i processen enklare. Det är bara en fråga om att kunna berätta det goda från det dåliga.

För att ta reda på vad vi behöver kommer vi att titta på två olika värdar och se hur de staplar sida vid sida. Detta gör att vi kan titta lite på vad vi behöver fokusera på och gör att vi verkligen kan se vad varje företag har att erbjuda. Det är också ett bra sätt för oss att bestämma vilket som är bättre.

Idag tittar vi på WPEngine och Pressidium. Dessa är två välkända värdar med bra recensioner och konkurrenskraftiga priser. De fokuserar båda sina energier på WordPress-baserad värd, och deras funktioner och statistik återspeglar detta. Alla deras planer är byggda med WordPress i åtanke, och de lovar blixt-snabba hastigheter och väloptimerad WordPress-funktionalitet.

Med det sagt finns det förmodligen fler än några sätt på vilket båda dessa företag tenderar att undvika konkurrensen. Så låt oss komma igång med att titta på WPEngine, vem de är och vad de handlar om.

Vad är WPEngine?

Många webbplatser drivs av WordPress idag. Många värdar fokuserar faktiskt på att tillhandahålla optimerade planer utformade för WordPress-baserade webbplatser. WPEngine är en av de ledande WordPress-baserade värdarna där ute idag.

Enligt deras egen webbplats är 30% av alla webbplatser byggda med WordPress, och 27% av de bästa 10.000 webbplatserna med trafik använder också WordPress. Dessa nummer talar för sig själva. WordPress är ett kraftfullt verktyg som kan driva en mycket kapabel webbplats när den används korrekt.

WPEngine försöker göra denna process så enkel och kapabel som möjligt och tillhandahåller en mängd olika WordPress-orienterade planer och tjänster. De har också ett gott rykte för kundservice och användarvänlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna webbdesignare.

Därefter ska vi titta på de olika fördelarna WPEngine har att erbjuda.

Fördelar med WPEngine

 • WordPress optimering. WordPress är ett kraftfullt verktyg som kan bygga mycket högpresterande webbplatser med många funktioner och möjligheter till innehållshosting. För att din WordPress-webbplats ska fungera på högsta nivå är WPEngines serverhårdvara och funktionsuppsättningar utformade för att driva även de mest plugin-tunga WordPress-installationer. Deras alternativ för både delade och VPS-baserade planer är också bra att komma ihåg, eftersom detta lägger till en stor mängd mångsidighet till WPEngines prisstruktur och skalförmåga.
 • StudioPress-teman. Det finns en mängd premium-teman, inklusive mobilsvariga teman, tillgängliga via StudioPress. Om du använder dessa teman med din webbplats kommer du att använda en funktionell och estetisk fördel som är lätt att applicera jämfört med andra designers som måste skapa sina egna teman eller betala extra för premiumtema genom en annan tjänst. Många av dessa StudioPress-teman har inbyggd SEO och säkerhetsfunktioner.
 • Beredskapsbedömningar. WPEngine har ett knäckt team av experter som står till sin förfogande redo att utföra utvärderingar på din webbplats för att se till att det är fartygsform innan det går live. Detta kan vara en enorm attraktion för människor som just har börjat, eller som tenderar att göra mycket experiment med sin webbplatsdesign och funktioner. Testen själva utförs genom kodkompatibilitetstestning och webbplatsuppsättning.
 • WPEngine har många innehållsfunktioner som är geografisk inriktade mot vissa geografiska områden. Detta gör att du kan anpassa hur människor i olika delar av världen engagerar sig i ditt innehåll, så att du enkelt kan nå en fantastisk mängd läsare med din webbplatsfunktionalitet.
 • Kundsupport. WPEngines support har bra kundrecensioner och är tillgängligt via support dygnet runt via telefon och livechatt. De erbjuder också ett stort bibliotek med inlärningsresurser som är utformade för att få nya webbdesigners och erfarna veteraner både anpassade till ins och outs i tjänsten.
 • Global närvaro. Med servrar baserade i USA, Europa, Mellanöstern, Asien och Afrika kan WPEngine erbjuda fantastiska hastigheter och servertillgänglighet oavsett var i världen du är baserad. Att ha denna typ av global närvaro innebär att WPEngine alltid kommer att kunna ge dig de bästa prestandorna för marknaden där du är närvarande och aktiv.
 • Brett utbud av partnerskap. WPEngine samarbetar med ett brett utbud av andra tjänster och erbjuder ett mylder av innovationer som resultat. Deras olika partners inkluderar Amazon Web Services, Google Cloud och andra. Allt deras innehåll som tillhandahålls genom partnerskap är optimerat för användning med WordPress och ger en massa extra funktioner som många konkurrenter inte kan matcha.

Det finns uppenbarligen mycket att gilla med WPEngines tjänster. De har utmärkt kundsupport, resurser ombord och en global närvaro som i princip garanterar bra prestanda och är vettigt för din geografiska marknad.

Deras prissättningsstruktur är också ganska mångsidig, men vi kommer till det på ett ögonblick. Det finns uppenbarligen några andra sätt på vilka WPEngine inte jämför så gynnsamt med tävlingen, och det skulle inte vara en bra idé att fatta några beslut utan att avsluta vår forskning.

Låt oss därför titta på hur WPEngine tenderar att komma till kort.

Nackdelar med WPEngine

 • Mindre mångsidig än vissa konkurrenter. WPEngine erbjuder ett brett utbud av planer specialiserade för användning med WordPress. Även om detta gör dem mycket mångsidiga och skalbara för WordPress-baserade webbplatser, är deras funktionalitet inte så attraktiv för webbplatser som inte använder WordPress-plattformen. Eftersom båda webbplatserna vi tittar på idag är inriktade på WordPress-optimering är detta inte så lite, men det kan ändå vara bra att tänka på framöver.
 • Eftersom WPEngine erbjuder ett så stort utbud av funktioner, ibland genom partnerskap med andra tjänster, kan vissa av deras gränssnitt och funktioner vara lite svåra att vänja sig vid. Systemet är utformat för att vara lättanvänt, men det finns fortfarande aspekter av det som kommer att ta lite tid att lära sig att använda effektivt.
 • Vissa begränsningar. För att erbjuda de bästa hastigheterna och drifttiden på marknaden sätter WPEngine några små begränsningar för de olika installationer och plugins som du kan använda för din WordPress-webbplats. Även om detta är ganska standard, och gör att WPEngine kan erbjuda den typ av förstklassiga WordPress-optimering som de är kända för, är det fortfarande typ av besvikelse när man arbetar med en så potentiell mångsidig plattform.

Trots dessa brister förblir WPEngine ett mycket konkurrenskraftigt alternativ. De tillhandahåller kraftfull WordPress-värd med en global närvaro och prisvärda poäng. Nyare användare kommer att få mycket körsträcka ur de olika delade planerna, medan mer erfarna eller större webbhotell fortfarande har mycket utrymme och alternativ för att öka sin online-närvaro.

Nackdelarna som går med WPEngine är inte heller för fördömande. De flesta av de här sakerna är inte så stora och det är ganska mycket för kursen när det gäller kraftfull WordPress-värd. Med det sagt är det dock svårt att få en bra uppfattning om hur dessa funktioner jämförs utan att titta på tävlingen.

Nästa gång ska vi titta på Pressidium.

Vad är Pressidium?

Pressidium är en hanterad WordPress-värdlösning vars vision är att “designa och perfekt och branschledande hanterad webbhotell för vår favoritplattform – WordPress”. De tillhandahåller en företag WordPress-plattform som är betrodd av tekniska startups och förmögenhet 500 företag. De anses vara överlägsna konkurrerande hanterade WordPress-värdar, och de lovar kvalitet på tjänsten, hastighet, säkerhet och prestanda.

De lanserades 2014 av ett team av veteran webbdesigners och har vuxit till en välkänd och granskad värdlösning. De tilldelades toppnivå WordPress Hosting Performance 2015 och 2016 av Review Signal.com. Det finns mycket hype kring Pressidium, och de verkar leverera på det mesta av det.

En sak att tänka på är emellertid att Pressidium debiterar sina användare baserat på hur många besök deras webbplatser får. Detta skiljer sig uppenbarligen lite från hur andra företag hanterar det, där de normalt sett skulle erbjuda större mängder besök tillsammans med sina större planer.

Detta är uppenbarligen något du vill ha i åtanke när vi diskuterar de övriga uppgifterna om detta företag. Med det sagt kommer vi inte riktigt veta förrän vi tittar, så låt oss se några av de fördelar som Pressidium har att erbjuda oss.

Fördelar med Pressidium

 • Enkel betalning. Pressidium accepterar alla större betalningsformer, vilket gör det lite lättare att hantera fakturering. Även om de flesta företag är ganska bra på att hålla jämna steg med stora betalningsmetoder, kan några av dem komma till kort.
 • 60-dagars pengarna tillbaka-garanti. Som alla bra webbhotell har Pressidium en pengar-tillbaka-garanti för sina tjänster om du avbokar inom 60 dagar. Detta är ungefär dubbelt så länge som den 30-dagarsgarantin som de flesta företag erbjuder. Det är trevligt att ha en anständig garanti på plats för att minimera risken. Som alltid, läs deras återbetalningspolicy själv för att se till att du vet vad du får.
 • Pressidium har datacentra i Japan, Nordamerika, Sydostasien, Europa och Oceanien. Detta gör att de kan ge mycket höga hastigheter oavsett var i världen du bor. Deras recensioner varierar något vad gäller hastighet, men de allra flesta användare verkar vara mer än nöjda med vad Pressidium kan ge.
 • Pressidium har mycket konkurrenskraftiga prispunkter som vi kommer mer in på senare när vi berör jämförelserna. Deras faktiska priser jämförs positivt med WPEngine i nästan varje prispunkt, och de olika planerna de har är lite mer mångsidiga än de planer som WPEngine erbjuder i form av skala.
 • Enkel användning. Både Pressidiums gratis migrationstjänst och deras faktiska gränssnitt granskas väl av användare över internet. Medan de inte använder industristandarden cPanel-gränssnittet, är deras gränssnitt omfattande och kända för att vara lätta att lära sig och behärska.
 • Bot-filtreringssystem. Alla Pressidiums planer har ett Bad-bots-filtreringssystem som skyddar din webbplats mot botaktivitet och sådan. Det här är trevligt om innehållet på din webbplats troligen kommer att locka botaktivitet, eller om din användarbas verkligen är känslig för förekomsten av botaktivitet.
 • Pressidium lovar 99,95% drifttid, och testerna som utförts av andra användare online verkar bekräfta denna statistik. 99,95% är en mycket bra poäng, även om den inte är den bästa. Det är viktigt att notera att de flesta recensioner online påstår att de fick 100% drifttid under testperioden.
 • Pressidium lovar problemfri förebyggande av hot. De har saker som hanterade auto-uppdateringar, botfiltrering och brandväggar på plats för att se till att din webbplats är säker. De har också en säkerhetsblogg som innehåller alla detaljer om hur de håller din webbplats säker. Sammantaget verkar Pressidium definitivt pålitligt med sina påståenden i detta avseende.
 • Fri migration. Pressidium tillhandahåller gratis migrering till deras tjänster, som alla andra bra värdar. Pressidium har också mycket bra press om själva migrationsprocessen och säger att det är väldigt enkelt och stödet under processen var fenomenalt. Det här är en fin touch om du letar efter en bra värd att hoppa över till.
 • Gratis CDN, SSL och säkerhetskopior. Tillsammans med deras andra säkerhets- och supportfunktioner erbjuder Pressidiums planer gratis säkerhetskopiering av CDN, SSL och webbplats. Dessa är för att säkerställa att din webbplats fungerar korrekt med alla säkerhetsfunktioner som den behöver. Det är trevligt att kunna få dessa funktioner gratis från webbhotell själv, istället för att behöva betala en tredje part.

Pressidium är en välbevarad hemlighet inom värdbranschen. Deras drifttidsstatistik och omfattande funktionsuppsättning är väldigt trevlig, särskilt med deras smala tekniska blogg ingår för att tillfredsställa någon med mer avancerade frågor.

Gratiserbjudanden och sådana som de erbjuder är också en fin touch. Vi måste dock komma ihåg vad de sa om deras kostnad per besök. Detta är uppenbarligen en övergripande nackdel, men det beror verkligen på vilken typ av webbplats du vill bygga.

På grund av deras priser och funktionalitet verkar det som om Pressidium skulle vara ett ganska kraftfullt alternativ för rätt användare. Med det sagt kommer det att vara svårt att få en bra uppfattning om vad vi har att göra med tills vi tar en titt på nackdelarna med Pressidium.

Det finns visserligen inte mycket här. De är en ganska solid värd in-and-out. Det finns dock några saker vi kunde identifiera.

Nackdelar med Pressidium

 • Betala per besök-system. Detta är den största nackdelen med Pressidium, även om det kanske inte är så illa som det verkar. Det beror verkligen på din webbplats. Även om de flesta WordPress-webbplatser är utformade för att fungera genom reklamintäkter, ger vissa affärsmodeller dig möjlighet att vinna på andra sätt. Eftersom sidvyer kommer att vara den viktigaste avgörande faktorn i din nedre rad i nästan vilket scenario som helst, är det vettigt att skylla ut lite extra för fler vyer. Denna faktor kommer att spela lite mer framträdande när vi tittar på priset, eftersom det kommer att göra det möjligt för oss att visa hur dessa avgifter per vy kommer att påverka de faktiska priserna.
 • Prispoäng riktade till affärsmarknaden. Även om Pressidium erbjuder några alternativ för mindre webbplatser, är huvuddelen av dess planer utformade för företagskala, och du kan se vart mycket av deras uppmärksamhet går som ett företag. Vem kan skylla på dem? Stora projekt är ju mer krävande och mer lönsamma. Om du råkar behöva hosting i större skala, kommer detta förmodligen att vara ett plus för dig. Annars kan det vara något att tänka på om du letar efter en mindre skala.
 • Ingen e-posthotell. Till skillnad från många andra värdföretag erbjuder Pressidium inte webbhotell på deras plattform. Det här är lite stumt, eftersom webbplatsen är så topp i nästan alla andra avseenden. Med det sagt är det inte så stort att få din e-post värd någon annanstans, det är bara synd att behöva åka till två olika platser för något som kan erbjudas av en.

Liksom med WPEngine finns det inte mycket här för att lyfta upp för många röda flaggor. Den största nackdelen med Pressidium verkar vara deras betal-per-besök-system. Det är ett intressant utseende, och kanske till och med träna till vissa webbplatser, men totalt sett är det bara en sak till som du måste hålla reda på.

De flesta andra värdar debiterar redan extra för visningar över en viss gräns förknippad med din plan, så det här är inte för mycket när du tittar på det i sammanhang, men vi får verkligen inte en konkret uppfattning om vad vi är hantera tills vi kommer ner till vår snygga-skitna jämförelse.

För att avgöra vilken av dessa webbplatser som slår den andra, kommer vi att titta på dem sida vid sida och jämföra dem med hjälp av några olika kriterier. Vi kommer att bryta ner det enligt Funktionalitet, säkerhet, och Pris.

Funktionalitetsjämförelse

Båda webbplatserna erbjuder förstklassig WordPress-värd, åtföljd av alla kraftfulla funktioner och supportnätverk som du kan förvänta dig av denna nisch. Båda företagen har ett brett utbud av konkurrensplaner som täcker den nödvändiga funktionaliteten för ett brett utbud av affärsskalor.

De har också båda funktioner som är utformade för att tillgodose återförsäljare och andra webbdesigners som kan ha olika behov jämfört med andra WordPress-användare. Det de inte har är alternativ för värd som inte är WordPress. Detta borde inte vara för stort, eftersom du antagligen letar efter WordPress-värd ändå, men det är bra att komma ihåg om du vill ändra din online-närvaro i framtiden.

Vi kommer att kalla Pressidium vinnaren här på grund av deras överlägsna drifttid och konkurrenskraftiga funktioner.

Supportjämförelse

Återigen har båda dessa webbplatser mycket bra kundrecensioner för sina supportteam. De erbjuder båda omfattande kunskaper och supportbaser på sina faktiska webbplatser för att hjälpa dig att hantera mindre supportfrågor. När du behöver uppmärksamhet från en verklig människa, har Pressidium helt enkelt biljettstöd tillgängligt för medlemmar.

WPEngine å andra sidan erbjuder 24/7 support via telefon och livechatt. Även om båda företagen är välkända för bra kundservice, kommer vi att kalla WPEngine för den tydliga vinnaren här bara förtjänst av detta faktum.

Prisjämförelse

Detta är det verkliga make-or-break-ögonblicket för många potentiella kunder. Det finns ingen mening med att hitta de bästa tillgängliga alternativen om du bryter banken. För att verkligen binda in värdet på de fördelar och nackdelar vi har gått över, kommer vi att lägga WPEngine och Kinstas prisstrukturer sida vid sida och lyfta fram några viktiga intressanta områden vad gäller pris.

 • WPEngine offers “startup” planer från $ 35 per månad, “tillväxt” planer från $ 115 per månad, “skala” planer från $ 290 per månad, och anpassade planer för personer som behöver ännu större skala och tillförlitlighet.
  • Priserna kan verka lite branta jämfört med Bluehosts men funktionaliteten är mycket mer mångsidig. “Startup” -planen ger dig 25 000 besök, 10 GB lagring, 50 GB i månatlig bandbredd och en webbplats. Det kastar också in Genesis Framework, StudioPress-teman och supportalternativ som jag nämnde tidigare.
  • “Tillväxt” -planen stöter upp till 100 000 besök, 20 GB lagring, 200 GB månadsbandbredd och 5 webbplatser.
  • Planen för “skala” är en enorm $ 290 per månad och inkluderar 400 000 besök, 30 GB lagring, 400 GB bandbredd och 15 webbplatser.
  • De har också en “anpassad” plan för personer som behöver mycket kraftfullare webbplatser. Detta stöter på besök i miljoner, lagring i 1TB-området, bandbredd över 400 GB per månad och upp till 25 webbplatser.
 • Pressidium Erbjuder planer från $ 21 per månad och skalar upp till $ 500 per månad, med större “Enterprise” -planer tillgängliga för $ 750 + per månad.
  • Deras ”Micro” -plan ger dig 1 WordPress-installation, 5 GB lagring, iscensättningsmiljö, säkerhetskopiering, SSL och andra funktioner som jag nämnde ovan.
  • Deras “personliga” plan stöter detta upp till $ 42 per månad, vilket ger dig 3 installationer, 10 GB lagringsutrymme och alla andra godsaker.
  • Paketet “Professional” är $ 125 per månad, vilket ger dig 10 installationer och 20 GB lagringsutrymme.
  • “Business” -planen är $ 250 per månad, med 25 installationer och 30 GB lagringsutrymme.
  • Deras största standardplan är “Business Plus” -planen, för $ 500 per månad, med 50 installationer och 40 GB lagringsutrymme.

Uppenbarligen erbjuder båda företagen konkurrenskraftiga funktioner för lägre prispunkter. Pressidium erbjuder en billigare plan, men saknar några av funktionerna i WPEngines lägre prisplan.

I slutändan kommer det att bero på vilken typ av webbplats du önskar. Webbplatser i alla skalor har en bra upplevelse med någon av dessa värdar, även om mindre webbdesigners förmodligen kan hitta en mindre värd som är bättre för dem.

Som alltid, om det är något vi missade, eller om du har haft en annan upplevelse med dessa värdar, känn dig fri att meddela oss!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector