BigCommerce Review

Soluțiile de comerț electronic precum BigCommerce sunt create pentru proprietarii de afaceri care nu au cunoștințele tehnice sau nu posedă abilitățile necesare de proiectare pentru a construi un magazin online de la zero. BigCommerce este o platformă de comerț electronic care oferă un set cuprinzător de caracteristici pentru a configura și a gestiona un magazin online de succes, inclusiv găzduire web, șabloane de magazin perfect concepute și instrumente pentru a-ți comercializa site-ul și a-ți promova produsele..


De ce acest constructor de magazine online are atât de succes și care sunt caracteristicile care îl fac să iasă în evidență în comparație cu alte platforme populare de comerț electronic? Acest review BigCommerce va încerca să răspundă la aceste întrebări și vă va ajuta să aflați dacă acest constructor de magazine online este potrivit pentru dvs..

Prezentare generală a BigCommerce

BigCommerce a fost fondată în 2009 și astăzi este una dintre cele mai populare soluții de comerț electronic care concurează cu alte platforme de comerț electronic de top cum ar fi Shopify sau Volusion. BigCommerce are peste 100.000 de magazine online și a procesat peste 8 miliarde de dolari în tranzacții. Indiferent de mărimea afacerii lor – magazine mici, mijlocii sau mari de comerț electronic – BigCommerce servește proprietarii de afaceri din peste 150 de țări.

Compania are sediul în Sydney, Australia, dar operează și birouri în SUA, și anume în San Francisco, California și Austin, Texas.

BigCommerce conține câteva caracteristici puternice în produsul lor creând o platformă care se concentrează pe toate aspectele legate de construirea și administrarea unui magazin online. Acesta vă oferă toate instrumentele potrivite pentru a vă eficientiza procesele de afaceri, eliberând timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte ale afacerii dvs., cum ar fi optimizarea produselor sau consolidarea relațiilor cu clienții.

Caracteristici BigCommerce

bigcommerce oferă analize de bord

Dacă ați construi un magazin online folosind soluții tradiționale, fără cheie, precum Magento sau WordPress & WooCommerce, te ocupi de fiecare componentă a magazinului tău online separat (găzduire, proiectare etc.). Soluțiile găzduite precum BigCommerce au o abordare all-inclusive pentru a construi un magazin online, care este reflectat de următoarele caracteristici:

 • Gestionare de găzduire și securitate cu mai multe straturi (99,99% uptime, conformitate PCI de nivel 1, protecție DDoS, detectare de intruziuni, firewall-uri, SSL partajat, HTTPS la nivel de site, rețea de livrare rapidă de conținut inclus, lățime de bandă nelimitată etc.);
 • Funcționalitatea CMS & șabloane gratuite (7 șabloane gratuite și 70+ premium pentru a vă îmbrăca magazinul, șabloane optimizate pentru mobil, interfață ușor de utilizat, cadru de personalizare avansat);
 • Marketing încorporat & Instrumente SEO (se integrează cu cele mai importante platforme de marketing prin e-mail precum MailChimp sau HubSpot; se integrează cu site-uri de comparație, Google Shopping și piețe online precum eBay sau Amazon; oferă control complet pentru a personaliza adresele URL, metadatele, titlurile, etichetele antet);
 • Instrumente de conversie și instrumente de stimulare a cumpărătorului (economizor de coș abandonat, PayPal One Touch, checkout de o singură pagină, cupoane încorporate și multiple tipuri de reduceri, integrare automatizată Google Trust Stores complet, funcție de recenzii pentru produse, public & lista dorințelor private, compararea produsului cot la cot, ofertă de livrare în timp real etc.);
 • 1-faceți clic pe integrarea gateway-ului de plată (PayPal, Stripe, Simplify, Amazon Pay, Apple Pay etc.);
 • Analiza comerțului electronic & raportare (informații despre rata de conversie, vizite, comenzi, AOV, raportarea călătoriei cumpărătorilor, valori de performanță ale produsului);
 • Vânzare încorporată pe platformele de socializare (Facebook și Pinterest);
 • Optimizat pentru vânzarea la nivel global (integrarea cu furnizorii de plăți la nivel mondial, cum ar fi WorldPay, PayPal, 2Checkout, etc., vă permit să acceptați plata în orice monedă; opțiuni internaționale de transport și impozit; magazin online multilingv);
 • Integrare cu aplicații de comerț electronic (integrare cu aplicații de marketing și conversie, aplicații de transport, apartamente ERP, aplicații CRM, aplicații de contabilitate, aplicații de calcul fiscal și integrări personalizate cu API puternică);

BigCommerce vă permite să testați platforma lor cu o probă gratuită de 15 zile, fără a cere detaliile cărții dvs. de credit. Procesul gratuit vă va ajuta să evaluați BigCommerce și să decideți ce plan este potrivit pentru dvs..

Planuri BigCommerce & Prețuri

BigCommerce vă oferă posibilitatea de a alege 4 tipuri de planuri împărțite în două grupuri, bazate pe faptul că sunteți o afacere nouă sau un brand cu creștere rapidă și consacrată: Standard, Plus, Pro și Enterprise.

bigcommerce planifică stabilirea prețurilor

Planul Standard este proiectat pentru vânzări de până la 50 de dolari pe an și costă 29,95 USD / lună. Planul Plus, care costă 79,95 USD / lună, este cel mai popular plan BigCommerce, potrivit pentru companii cu vânzări anuale de până la 150 de dolari. Categoria de marcă cu creștere rapidă și consacrată este reprezentată de planul Pro, care costă 249,95 USD / lună, care este proiectat pentru companii cu vânzări anuale de până la 400 de dolari. Planul Enterprise este o soluție finală de vânzare a comerțului online de comerț electronic care poate fi adaptat afacerii dvs. Dacă decideți să plătiți anual, primiți o reducere de 10% cu toate planurile.

Toate planurile includ produse nelimitate, stocare fișiere și lățime de bandă, precum și conturi de personal nelimitate. Spre deosebire de majoritatea celorlalți producători de comerț electronic, BigCommerce nu percepe nicio taxă de tranzacție, care altfel s-ar încadra în marjele de profit..

BigCommerce Customer Service

Asistența pentru clienți este un alt costum puternic al BigCommerce. Echipa lor de asistență internă este disponibilă 24/7 pe chat live, e-mail și asistență telefonică din SUA. Apelurile primesc un răspuns sub 2 minute și 90% din probleme sunt soluționate la primul apel. BigCommerce are, de asemenea, o echipă Premium Services care se concentrează pe a ajuta afacerea dvs. să crească.

BigCommerce este investit în a-și ajuta clienții să profite la maxim de BigCommerce, oferind o suită de tutoriale video și o bază de cunoștințe aprofundată. Au creat chiar și o universitate BigCommerce, care include o serie de lecții gratuite care vă învață cum să vă construiți magazinul online, să conduceți clienții către magazinul dvs. și cum să construiți loialitatea mărcii.

asistența online a comunității bigcommerce

Forumul comunitar BigCommerce vă poate ajuta, de asemenea, cu orice probleme cu care vă puteți confrunta și în afară de a primi răspunsuri de la echipa de asistență a BigCommerce, alți utilizatori BigCommerce și proprietari de afaceri pot, de asemenea, să interacționeze, oferind sfaturi neprețuite cu privire la modul de gestionare a anumitor probleme pe care le puteți avea..

Pro-uri & Contra BigCommerce

BigCommerce este o platformă de eCommerce de top care simplifică construcția și întreținerea unui magazin online. Instrumentele sale de comerț electronic din afara cutiei împachetează un pumn imens, dar să vedem dacă există contrare pentru utilizarea BigCommerce:

Pro-uri

 • Un arsenal de instrumente de comerț electronic gata de utilizare;
 • App Store pentru a adăuga funcții și funcționalități avansate magazinului;
 • Fără comisioane de tranzacție;
 • Planuri pentru afaceri de orice dimensiune;
 • Utilizarea și integrarea social media cu o serie întreagă de alte piețe;
 • Interfață ușor de utilizat;
 • Asistență excelentă pentru clienți;
 • Migrare ușoară din alte platforme.

Contra

 • Număr limitat de șabloane gratuite;
 • Impunerea limitelor anuale de vânzare;
 • Problema de blocare a vânzătorului dacă decideți să treceți de la o soluție de comerț electronic găzduită la una găzduită de sine (designul și funcționalitatea site-ului dvs. sunt toate încorporate în platforma BigCommerce).

BigCommerce Review concluzie

BigCommerce este o potrivire excelentă pentru oricine are nevoie de un magazin online care funcționează complet, cu funcții care nu funcționează fără a necesita cunoștințe tehnice. BigCommerce ușurează SEO și marketingul, permițându-vă să beneficiați de avantajele canalelor de socializare și a altor piețe. BigCommerce este potrivit pentru întreprinderile de orice dimensiune, indiferent de tipul sau numărul de produse vândute.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map