BoldGrid Review

01.06.2020
Webbplatsbyggare 'BoldGrid Review
0 8 мин.

În aceste zile nu trebuie să fii designer web sau dezvoltator pentru a crea un site web profesionist. Există multe instrumente și software care vă permit să creați un site cu aspect excelent, fără a fi nevoie să scrieți o singură linie de cod. În acest articol voi trece în revistă BoldGrid, un puternic constructor de site-uri drag-and-drop pentru WordPress.


Datorită InMotion Hosting, am avut șansa să încerc BoldGrid. În cele ce urmează, voi împărtăși experiența mea cu constructorul de site-uri și vă voi spune ce îmi place și ce nu îmi place despre BoldGrid. Continuați să citiți această recenzie BoldGrid; Vă voi oferi și câteva sfaturi!

Ce este bine cu BoldGrid?

Construit pentru WordPress: fiind dezvoltator, de cele mai multe ori aleg WordPress pentru a crea un site web pentru mine sau pentru clienți. BoldGrid este o extensie excelentă la WordPress, care îmi va face munca mult mai ușoară și mai rapidă în timp ce creez machete și pagini personalizate.

Începeți rapid site-ul: alegeți un design și o structură din secțiunea „Inspirație” a BoldGrid și distribuiți-o pe site-ul dvs. web. Această caracteristică va instala tema și va popula site-ul dvs. cu pagini și machete personalizate.

Editor ușor de utilizat: BoldGrid anunță un nou buton al editorului standard WordPress WYSIWYG, care vă permite să adăugați grile personalizate în pagini sau postări. Acest lucru vă permite să creați aspectul mai multor coloane cu butoane, blocuri de text, casete și imagini. Funcția drag-and-drop permite să vă deplasați în aceste casete, astfel încât variațiile pentru machete sunt practic nelimitate.

Easy Form Builder: aveți nevoie de un formular personalizat pentru site-ul dvs.? Alegeți dintre formularele pre-construite, editați-le și personalizați-le sau creați unul nou de la zero. Funcția de creare a formularelor este alimentată de NinjaForms.

Imagini din zbor: căutarea de conectare BoldGrid este o API care vă permite să introduceți rapid fotografii premium sau gratuite chiar din tabloul de bord WordPress. Nu aveți nevoie de niciun instrument de editare, doar selectați imaginea pe care doriți să o adăugați pe site-ul dvs., alegeți dimensiunea dorită, iar sistemul va descărca și decupa automat imaginea pentru dvs..

Compatibilitate mare: dacă nu doriți să utilizați temele disponibile cu BoldGrid, puteți utiliza oricare dintre alegerile dvs., gratuite sau premium. De asemenea, dacă doriți să extindeți funcționalitatea site-ului dvs. web cu alte pluginuri ale terților, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la probleme de incompatibilitate. BoldGrid este compatibil cu practic toate plugin-urile și temele WordPress.

Ușor de început: BoldGrid s-a îmbunătățit foarte mult în ultimele două luni. Site-builder este super ușor și distractiv de utilizat, iar pentru a începe este, de asemenea, super ușor. Puteți solicita o instalare BoldGrid la finalizare la InMotion Hosting sau o puteți descărca pentru AMM-ul dvs. InMotion Hosting (Panoul Managerului Contului) și să o instalați pe site-ul dvs. WordPress existent. Fiecare instalare BoldGrid necesită cheia de conectare pentru validarea licenței.

Ce este rău la BoldGrid?

Nu o pot achiziționa separat: Deși puteți utiliza BoldGrid chiar dacă încetați să utilizați InMotion Hosting, din păcate nu puteți pune mâna mai departe, doar dacă cumpărați mai întâi un cont de hosting. Nu există o versiune de test, deci nu o puteți încerca înainte de a cumpăra. Cu toate acestea, InMotion oferă garanție de returnare de 90 de zile, astfel încât dacă ați cumpărat planul dvs. de găzduire pentru a utiliza BoldGrid, puteți solicita o rambursare dacă nu sunteți mulțumit.

Personal aș recomanda utilizarea BoldGrid pentru a crea un site WordPress pentru tine sau pentru clienții tăi. Acum aruncăm o privire cum să instalați și cum să folosiți acest excelent constructor de site-uri, dar vizionați mai întâi următorul videoclip pentru a afla despre ce este BoldGrid.

Cum se instalează BoldGrid?

Deși BoldGrid nu este disponibil în depozitul WordPress, instalarea acestui plugin este puțin diferită. Îți voi arăta pas cu pas cum poți descărca și instala BoldGrid pe site-ul tău. Există două opțiuni pe care le puteți configura BoldGrid pe site-ul dvs. web:

1. Puteți solicita o instalare automată BoldGrid atunci când cântați la găzduirea InMotion

instalator auto boldgrid

2. Îl puteți descărca de la AMP-ul dvs. InMotion (în secțiunea Instalare BoldGrid) și puteți utiliza cheia de conectare pentru validare.

descărcați boldgrid cheie de conectare pentru utilizare gratuită

Prima metodă este perfectă pentru cei care încep doar un site WordPress proaspăt, în timp ce a doua poate fi utilă dacă doriți să utilizați BoldGrid pe un site WordPress existent. Alegeți metoda care vă este cea mai potrivită.

Cum se utilizează BoldGrid?

 • pentru că nu puteți încerca acest plugin până când nu primiți un plan de găzduire de la gazda oficială BoldGrid (InMotion), vă voi oferi câteva sfaturi și exemple de captură de ecran despre cum să îl utilizați; doar pentru a vă face o idee despre cum funcționează.

Construirea mai multor site-uri cu BoldGrid

După ce obțineți un cont de găzduire de la InMotion și obțineți acces la BoldGrid, îl puteți instala pe cât de multe site-uri WordPress doriți. Nu există nicio limită la câte site-uri puteți utiliza BoldGrid pe. Trebuie doar să instalați pluginul, să îl activați introducând cheia dvs. API Connect unică și să începeți să creați machetele dorite.

BoldGrid este mai bun decât alții?

În această etapă (versiunea beta) este foarte greu să compari BoldGrid cu alți construitori de site-uri populare, dar fiind un mare fan al WordPress, aș prefera să construiesc site-urile mele folosind BoldGrid decât să folosească Wix sau Squarespace. Nu numai pentru că pot extinde funcționalitatea site-ului meu WordPress oricând, dar îl pot muta și pe o altă gazdă web, dacă vreau. Cu alți constructori de site-uri, trebuie să rămâneți cu aceeași companie pentru totdeauna.

Iată o formă de captură de ecran BoldGrid.com care arată cum se compară cu alți constructori de site-uri:

comparație boldgrid

Pro BoldGrid & Contra

Nu există un software perfect acolo. BoldGrid are avantajele și dezavantajele sale. Este sarcina ta să decizi dacă BoldGrid este ceva de care ai nevoie.

Pro-uri

 • Compatibil cu orice instalare WordPress
 • Aveți proprietatea deplină asupra site-ului dvs. web
 • Transferabil pentru un nou furnizor de găzduire web
 • Este receptiv & dispozitive mobile
 • Configurați un site rapid și ușor
 • Gata de utilizare teme și machete pre-construite
 • Inspirații cu conținut populat
 • Opțiunea de configurare a unui site web de înregistrare
 • Creați și editați pagini nelimitate
 • Compatibil cu orice temă WordPress
 • Biblioteca imensă de imagini încorporată cu funcție de decupare

Contra

 • Nu există instrumente integrate de comerț electronic
 • Nicio opțiune pentru editarea vizualizării mobile
 • Disponibil doar cu contul de găzduire achiziționat

Concluzie – este BoldGrid pentru tine?

Sunt foarte mulțumit de BoldGrid. Aș recomanda acest constructor de site-uri să creeze propriul site web sau să creeze site-uri web pentru clienții dvs..

Când ar trebui să luați în considerare utilizarea BoldGrid? Dacă creați site-uri web cu WordPress și vă luptați să creați machete personalizate, BoldGrid este creatorul de pagini pe care ar trebui să-l utilizați. BoldGrid este disponibil gratuit cu fiecare plan de găzduire partajat de la InMotionHosting.

Combinația de WordPress, BoldGrid și InMotionHosting sunt printre cele mai bune metode de a crea, publica și gestiona site-uri web profesionale și de încredere. Dacă doriți să aflați mai multe despre InMotion, citiți recenzia noastră detaliată InMotion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector