CoreCommerce granskning

CoreCommerce är en onlinebutikbyggare inriktad på små, medelstora och företagsnivåföretag som behöver en värd, skalbar och säker plattform som gör det möjligt för dem att sälja världen över, i flera valutor. CoreCommerce kommer med en värdfunktioner direkt ur rutan och tillåter integrationer från tredje part.


I slutet av denna CoreCommerce-granskning har du en översikt över funktioner i CoreCommerce, dess prisschema och de positiva och negativa aspekterna av denna anpassningsbara SaaS eCommerce-lösning.

CoreCommerce-översikt

CoreCommerce grundades på en egen kundvagnsteknik och grundades 2001 av Matt DeLong. Företaget är baserat i Brentwood, Tennessee, och har för närvarande värd för över 13 000 företag i 70 olika länder, vilket också beror på flera språkfunktioner och flera valutafunktioner som stöds av CoreCommerces plattform.

I december 2015 har CoreCommerce sett en förändring i sin ledningsteam och samarbetat med en grupp entreprenörer med målet att investera i produktutveckling och tjänster för att bättre positionera sig på den konkurrenskraftiga SaaS e-handelsmarknaden.

Funktioner i CoreCommerce

CoreCommerce kommer med en bred uppsättning verktyg och funktioner som alla bidrar till att hjälpa dig att sälja och marknadsföra dina produkter globalt. De mest anmärkningsvärda funktionerna i CoreCommerce inkluderar:

 • Nivå 1 PCI-DSS-överensstämmelse & gratis delad SSL: CoreCommerce erbjuder PCI-överensstämmelse och delad SSL så att dina kunder kan handla säkert;
 • 99% drifttid: CoreCommerces hanterade webbhotell ger hög tillgänglighet till din onlinebutik samt premium bandbredd för pålitlig hastighet;
 • Hundratals gratis mallar: inte alla mallar svarar i själva verket bara 17, vilket avsevärt minskar dina val;
 • Flerspråkigt stöd och stöd för flera valutor: låter dig lägga till en internationell komponent i din onlinebutik; valutakurser uppdateras varje timme;
 • Inbyggda marknadsföringsverktyg: inbyggd adresslista & nyhetsbrev, integration med e-postmarknadsföringsverktyg som MailChimp, önskelistor, presentregister, belöningsprogram, sälja produkter på Facebook, Google Trusted Store, sociala delningsmöjligheter, inbyggd bloggplattform osv .;
 • Besökares konverteringsverktyg: skapa kuponger, jämförelseredskap för produktrecensioner, bra produktfunktioner (nyligen visade, senast visade, relaterade produkter osv.), Obegränsade produktfotouppladdningar, avancerade sökalternativ, kvantitetsbaserad prissättning, övergivna kundvagnssparare, en sida-kassan , låt kunder logga in med Facebook-, Twitter- eller Google-konton;
 • Lagerstyrning: batchimport / export / uppdatering av produktinformation, lagringsspårning, e-postmeddelande med lågt lager / omlastat objekt, leverantörsinloggningar, leveransorder från adminpanelen;
 • Integrerade betalningsportar: större kreditkortsbetalning, möjlighet att acceptera betalningar med presentkort eller postanvisning;
 • Frakt & orderuppfyllelse: internationella leveransintegrationer tillgängliga, enkelt tryck på fraktetiketter, släpp fraktalternativ, exakta leveranspriser;
 • SEO-verktyg & analys: Google Analytics-integration, filialstatistik, försäljningsrapporter, kuponganvändningsrapporter, sökords- och sökterminrapporter, bandbreddrapport, skatterapporter och olika andra rapporter;
 • Integration med andra marknadsplatser: sälj dina produkter på Amazon, eBay, Facebook.

Det här är bara några av funktionerna i CoreCommerce, för en omfattande lista med funktioner kan du ladda ner Core Commerces dokument för omfattande plattformsfunktioner.

CoreCommerce-planer & Prissättning

Alla CoreCommerce-planer har samma funktioner, gränser finns endast i antalet tillåtna produkter och antalet e-postkonton, bandbredd och lagring som erbjuds. Om du överskrider dina lagringsgränser, räknar du med att betala överskottsavgifter för varje extra Gb som du använder.

CoreCommerce erbjuder en 15-dagars gratis provperiod för att demonstrera deras plattform. För att registrera dig för den kostnadsfria prövningen behöver du inte lämna in dina kreditkortsuppgifter.

Andra planer är arrangerade i fem prisnivåer enligt följande:

Pionjär: säljer till $ 36 / månad (årlig fakturering), tillåter 300 produkter, 5 e-postkonton, 4 GB bandbredd och 1 GB lagring.

Avancerad: säljer till $ 81 / månad (årlig fakturering), tillåter 2 000 produkter, 10 e-postkonton, obegränsad bandbredd och 5 GB lagring.

Professionell: säljer till $ 123 / månad (årlig fakturering), tillåter 6000 produkter, 15 e-postkonton, obegränsad bandbredd och 10 GB lagring.

Premiärminister: säljer till 176 $ / månad (årlig fakturering), tillåter obegränsade produkter, 25 e-postkonton, obegränsad bandbredd och 50 GB lagring.

Företag: säljer till 526 USD / månad (årlig fakturering), tillåter obegränsade produkter, obegränsad e-postkonton, obegränsad bandbredd och obegränsad lagring.

Månadsvis fakturering är också tillgänglig, men förvänta dig minst 10% prishopp på månatliga planer. Företagsplaner får semi-dedikerad värd, medan ideella företag kan få 50% rabatt på alla planer.

Kundtjänst på CoreCommerce

CoreCommerces kundsupport baseras från USA och är tillgänglig via telefon-, e-post- / supportbiljett och livechatt (tillgänglig i admin). Företagets webbplats har en välskött kunskapsbas där du kan bläddra efter information efter ämnen.

Videotutorials finns för närvarande i arbeten och även om webbplatsen också har ett CoreCommerce Community Forum, kunde vi inte hitta några aktiva medlemsinlägg där.

CoreCommerce har också en social medie närvaro, du kan ansluta med dem på Facebook och Twitter.

Fördelar & Nackdelar med CoreCommerce

CoreCommerce har många funktioner som är nödvändiga för lansering och tillväxt av en onlinebutik, men ligger efter konkurrensen med begränsningar av resurser.

Fördelar

 • Nivå 1 PCI-DSS-överensstämmelse;
 • Flerspråkigt stöd & stöd för flera valutor;
 • Bra kundsupport;
 • Gratis 15-dagars rättegång;
 • Många tredjepartsintegrationer;
 • Robust lagerhantering och produktfunktioner.

Nackdelar

 • Begränsningar av produkter, lagring och bandbredd;
 • Inget integrerat CDN;
 • Föråldrade mallar;
 • Klagomål om drifttider och svårt att navigera admingränssnittet.

Sammantaget rankas CoreCommerce högt med kundsupport och de många tredjepartsintegrationer som de stöder, men – som vi ser i vår slutsats – är det inte helt i nivå med de bästa e-handelslösningarna som finns idag.

Slutsatser om granskning av CoreCommerce

Även om CoreCommerce har verktygen och funktionerna som hjälper dig att bygga och marknadsföra en onlinebutik, är det tyvärr en del efter sina konkurrenter i vissa viktiga funktioner. Begränsningar för produkter, lagring och bandbredd placerar det långt efter BigCommerce, till exempel, som erbjuder obegränsade produkter, lagring, bandbredd och personalkonton över alla planer.

Ett annat problem är CoreCommerces webbplatsadministratör, som är svår att navigera och får anpassning att känna sig som ett jobb. Bristen på innehållsleveransnätverk är en annan svag plats för CoreCommerce.

Vi uppmanar dig starkt att testa plattformen själv innan du förpliktar dig till en plan, med speciellt fokus på administrationens och anpassningsbarhetskomponenterna på plattformen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map