DudaMobile.com granskning

DudaMobile.com är en ledande byggmästare av DIY-webbplatser som fokuserar på att hjälpa individer och proffs att bygga nativt responsiva webbplatser och webbplatser med bara mobil. Det här webbplatsverktygsverktyget låter dig också skapa en ultra-personaliserad webbplats som ändras baserat på utlösare som tid på dagen, typ av enhet och plats.


Trots sin primära fokusering på mobil webbplatsbyggnad, som du ser i vår DudaMobile.com-granskning, erbjuder denna tjänst också en allt-i-ett-responsiv webbplatsbyggare som kommer med en imponerande uppsättning e-handelsfunktioner, som gör Duda till en webbutik byggare i sin egen rätt.

DudaMobile.com Översikt

Lanserade 2010 av Itai Sadan och Amir Glatt, Duda kom från önskan att hjälpa små och medelstora företag att hålla jämna steg med uppkomsten av mobilteknologier som krävde bättre surfupplevelser för mobilen.

Medan stora företag med resurser och teknisk kunskap snabbt kunde uppfylla dessa förändrade krav, låg små och medelstora företag efter. Skaparna av DudaMobile kände igen detta och skapade en tjänst som kunde jämföra spelplanen.

Baserat i Palo Alto, Kalifornien, är Duda stolt över att ha värd för över 5 miljoner webbplatser och vinna över 10 priser under det senaste året.

DubaMobile-planer & Prissättning

dudamobile planerar prissättning

Duda erbjuder tre prislager beroende på vilken undertjänst du väljer – Responsive Website Builder (en allt-i-ett-responsiv webbplats-byggare), Mobile-Only Website Builder eller Duda’s Reseller plan.

Gratis plan

Både den responsiva webbplatsbyggaren och den mobila webbplatsbyggaren har en gratis plan som låter dig njuta av alla grundläggande funktioner i Duda. Dessa gratis planer inkluderar värd på Amazon Cloud, möjlighet att bygga en nativt responsiv webbplats eller en mobil sajt, analys- och spårningsverktyg, Duda-domän (mysite.dudaone.com) eller endast en mobil domän (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), community support och Duda-annonser.

Förutom dessa funktioner stöder den responsiva webbplatsen Free version också e-handelsfunktioner som skapandet av en 10-produktbutik, 2 produktkategorier, order- och kundhanteringsverktyg samt integration av  PayPal-, stripe- och Global Gateway-betalningsleverantörer.

Responsiva webbplatsplaner

dudamobile responsiva webbplatser

Förutom gratisversionen finns det två andra planer i denna kategori – Business + och Business + eCommerce-planen.

Båda planerna inkluderar de grundläggande funktionerna som du skulle få med gratisversionen – förutom att du kan lägga till en anpassad domän med dessa planer – och inkludera säker anslutning via HTTPS, säkerhetskopiering av webbplatser, Chrome push-aviseringar, utvecklarläge och webbplats med flera språk.

Business + -planen har samma e-handelsfunktioner som ingår i gratisversionen, medan Business + eCommerce-planen låter dig skapa en produktbutik med upp till 2500 produkter, obegränsade produktkategorier, 30+ betalningsleverantörer, produktrecensioner integrerade med Facebook och innehåller flera hanterings-, SEO-, marknadsförings-, spårnings- och rapporteringsverktyg.

Duda debiterar $ 14,25 / mo (årsplan) eller $ 19 / månad till månad för Business + -planen, med möjlighet att få en webbplats för livet till en fast skattesats på $ 299. Business + e-handelsplanen kostar $ 22,50 / mån (årsplan) eller $ 29 / månad till månad för en 100-produktbutik och $ 36,75 / mån (årsplan)
eller $ 46 / månad till månad för 2500-produktbutiken.

Mobil-endast webbplatsplaner

dudamobile endast mobila webbplatser

Den fria planen är denna kategori som toppas av Premium-planen, som säljer till $ 7,20 / mo (årsplan)
eller $ 9,99 / månad till månad, eller en engångsavgift på $ 159 för att få en mobil-endast premiumsida för livet.

Den här planen har e-poststöd, anpassad domän, Chrome push-aviseringar och premiumfunktioner som klicka för att ringa.

Duda Pro återförsäljarplan

dudapro återförsäljarplaner

Dudas återförsäljarprogram för webbplatser kostar $ 249 per år, och återförsäljare har tillgång till upp till 40% rabatter på alla Duda-webbplatser och till en omfattande serie verktyg som är utformade för att maximera affärseffektivitet och vinst. De som är intresserade av Duda Pro-planen kan testa tjänsten med en 30-dagars provperiod.

DudaMobile-funktioner

dudamobile funktioner

DudaMobile-planer har funktioner som garanterar snabba laddningstider för din webbplats, flexibilitet och ultra-anpassningsbarhet i design, kraftfulla marknadsförings- och e-handelsverktyg och pålitlig värd. Kort sagt, här är de funktioner som gör DudaMobile till en ledande tjänst när det gäller att bygga en stark online-närvaro:

 • Googles föredragna webbplatsbyggare: DudaMobile-webbplatser optimeras automatiskt för Google PageSpeed och helt anpassade till Googles bästa praxis;
 • Flexibel designkontroll: du kan välja från ett ständigt utökat galleri med underbara nativt responsiva mallar, anpassa dem i utvecklarläge, redigera element efter enhet och anpassa allt inklusive teckensnitt, bilder, videor, webbplatslänkar, osv .;
 • Ultra-personaliseringsverktyg: använda pre-made personaliseringsregler, skapa dina egna personaliseringsregler och använda tid, plats, antal besök, URL och enhets typ triggers för att skapa en extremt personlig surfupplevelse;
 • Importera med ett klick: Med Duda kan du importera alla dina befintliga bilder, text, social information från en befintlig webbplats eller Facebook med ett enda klick;
 • Skapa onlinebutik: bygg en kraftfull eCommerce-butik med Dudas inbyggda eCommerce-lösning som låter dig skapa en fullt responsiv online-butik, oavsett om du säljer fysiska av digitala varor. Aktivera automatisk skatteberäkning, generera kuponger, organisera produkter i kategorier, visa rabatter, leveransalternativ, fraktpriser och platsspårningskoder;
 • Pålitlig webbplatsarkitektur: Amazon Web Services-värd, SSL-certifikat, Global CDN, säkerhetskopiering av webbplatser och dynamisk servering är bara några av funktionerna som gör Duda-webbplatser säkra, stabila, snabba och pålitliga;
 • Flerspråkig funktion: den här funktionen gör att du kan göra din webbplats tillgänglig på 55+ språk;
 • Användbara plattformsintegrationer: utöka din webbplats funktionalitet med användbar marknadsföring (t.ex. MailChimp), sociala medier (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor, etc.), eCommerce (t.ex. PayPal) och andra integrationer;
 • Duda White Label Editor: placera Dudas plattform under ditt märke med funktionen White Label Editor.

Kundtjänst på DudaMobile

duda kundsupport

Dudas kundsupport inkluderar självstyrd hjälp, livechatsupport och 18 timmars telefonsupport för DudaPro-kunder. Med gratisversionsplaner finns endast communitystöd tillgängligt, medan andra planer (icke-DudaPro-planer) har e-poststöd.

Fördelar och nackdelar med DudaMobile

DudaMobile är ett veritabelt allt-i-ett-verktyg för webbplatsbyggare som tillåter omfattande anpassningskrafter och vit märkning. Dudas webbplatsbyggnadstjänst har många fördelar och bara några nackdelar.

Fördelar:

 • Gratis responsiv webbplatsversion med onlinebutikfunktioner;
 • Starka verktyg för byggande av webbplatser;
 • Unikt ultra-personaliseringsverktyg;
 • Livstidsplaner för engångsavgift;
 • Google föredrog webbplatsbyggare.

Nackdelar:

 • Begränsade kundsupportalternativ;
 • Ingen möjlighet att exportera webbplatsen och flytta till en annan värd.

DudaMobile Review Slutsats

DudaMobile’s tjänster är finjusterade för att möta SMB: s krav. Det är sig att de vill skapa en personsökare, en blogg, en företagswebbplats eller en e-handelswebbplats, Duda ser till att alla webbplatser som skapats med deras verktyg svarar på alla enheter. Om du fortfarande diskuterar om du vill gå med i Duda kan du registrera dig för gratisversionen och bestäm själv om DudaMobile är det verktyg du ser dig själv använder för att bygga en responsiv eller mobil-endast webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map