Webs.com granskning

Webbplatsbyggareverktyg som Webs.com har revolutionerat hur webbplatser byggs idag. Innan verktyg för webbplatsbyggare dykt upp på marknaden var de utan IT-kompetens allvarligt nackdel jämfört med sina tekniska kunniga motsvarigheter när det gällde att lansera och underhålla en webbplats.


Som vi kommer att se i denna Webs.com-granskning eliminerar webbsajtbyggare behovet av teknisk expertis, vilket gör att användare kan starta professionella webbplatser i några enkla steg.

Webs.com Översikt

Webs.com lanserades 2001 och det är fortfarande bland webbplatsbyggare som är värda din uppmärksamhet, trots flera andra populära verktyg för webbbyggnad som Weebly.com eller Wix.com som ansluter sig till marknaden. Web.com utmärker sig genom sin lätta och lättanvända plattform som har hjälpt till att lansera över 55 miljoner webbplatser.

Webs.com är inriktad på små och medelstora företag med ett brett utbud av funktioner och e-handelsfunktioner som vi kommer att diskutera i vår recension.

Webs.com-funktioner

webs com har mallar

Webs.coms planer innehåller många praktiska funktioner som underlättar skapandet av webbplatser inom ett brett spektrum av branscher inklusive marknadsföring, sjukvård, utbildning och många fler. Här är en fördelning av funktionerna som ingår i Webs.coms paket:

 • Gratis anpassat domännamn & obegränsade sidor;
 • Molnvärd;
 • Fri & Premiummallar: användare kan välja mellan 450+ gratis och betalda mallar sorterade i kategorier baserade på bransch. Alla mallar kan anpassas, så att användare kan ändra teckensnitt, färger och bilder;
 • Mobil webbplats: com låter dig skapa en mobiloptimerad version av din webbplats som synkroniseras automatiskt med din stationära webbplats när du gör några ändringar;
 • SEO Booster-verktyg: Ta över din webbplats SEO genom att använda Webs.com SEO-Booster-verktyg för små företag som spårar dina framsteg och ger tips om hur du kan förbättra din webbplats synlighet i sökmotorer;
 • Alternativ för videoverktyg och fotogalleri;
 • Webanalysverktyg: com’s webbanalysverktyg, Statistik, ger värdefull insikt i var din trafik kommer ifrån, vilka sidor dina besökare gillar mest och vilka av dina kampanjer som är mest framgångsrika när det gäller att hänvisa trafik till din webbplats;
 • Medlemskapssidor: den här funktionen är en sällsynthet när det gäller webbplatsbyggare eftersom du med de flesta skulle behöva ta dig till externa medlemskapstjänster; Med Webs kan du dock ställa in en medlemssida direkt på din webbplats;
 • Integration av sociala medier: engagera dig med dina besökare på Facebook, Twitter och andra sociala mediekanaler;
 • Lösenordsskydd: ställa in lösenordsskyddade områden på din webbplats med enskilda användarinloggningar;
 • App Store: låter dig integrera tredjepartsfunktioner för att lägga till mer funktionalitet på din webbplats.

Förutom dessa funktioner rullar Webs.com ut vissa e-handelsspecifika funktioner som är praktiska för alla som vill bygga en onlinebutik:

 • Stripe- och PayPal-integration: acceptera betalningar via Stripe eller PayPal;
 • Alternativ för global valuta: tjäna marknader över hela världen med globala valutalternativ;
 • Konverteringsverktyg: ge ut kupongkoder, skapa försäljning (spännande försäljning med prissnitsgrafik), lägga till flera bilder per artikel, inkludera butiksökning, objektsortering och anpassningsbara produkter (låt användare välja färg eller storlek);
 • Inventeringsverktyg: hålla ett nära öga på dina lager.

Webs.com-planer & Prissättning

webb com planerar prissättning

Liksom de flesta webbplatsbyggare på marknaden har Webs också en gratis, annonsstödad version. Du kan använda den här versionen under obegränsad tid, eftersom det inte finns något tryck från Webs att uppgradera. Förutom den annonsstödda versionen erbjuder Webs 3 betalade planer, varav två också är lämpliga för mindre onlinebutiker.

Startnivåplanen, Starter, kostar så lågt som $ 5,99 / månad och innehåller obegränsade sidor, gratis domännamn, 1 GB lagring och e-poststöd. Denna plan är lämplig för mindre webbplatser som försöker etablera en online-närvaro.

Den förbättrade planen kostar $ 12,99 / månad och den passar för mindre företag eller onlinebutiker. Det kommer med alla funktioner i Starter-planen, men har mer lagringsutrymme (5 GB), inkluderar 20 webbutiksprodukter, premiumteman, 3 anpassade e-postadresser och support via e-post och livechatt.

Webs.coms mest populära plan, Pro, säljer till 22,99 USD / månad. Denna plan är det perfekta alternativet för onlinebutiker och paketerar obegränsad lagring, obegränsade webbutiksprodukter, premiumtema, anpassade e-postadresser, inlämning av sökmotorer, SEO-booster, e-post, livechatt och telefonstöd.

Om du registrerar dig för någon av de betalade planerna, men inte är nöjd, kan du avbryta ditt prenumeration inom 30 dagar för att få tillbaka dina pengar.

Webs.com kundtjänst

Varje plan har olika nivåer av stöd tillgängligt. Startplanerna kommer endast med e-poststöd, den förbättrade planen innehåller både e-post och live-support, medan Pro-planen innehåller support på alla tre kanaler: e-post, livechatt och telefon.

Det är dock oklart om Webs erbjuder 24/7 support eller support endast är tillgängligt under kontorstid.

Webs har också ett communityforum, vilket kan vara till hjälp för fria användare, men även de med en Starter-plan som endast är begränsade till e-poststöd.

Fördelar & Nackdelar med Webs.com

Webs är en nybörjarorienterad webbplatsbyggnadsplattform som erbjuder praktiska verktyg som kan användas av vem som helst för att bygga en webbplats. För att få en fullständig bild om Webs, här är dess fördelar och nackdelar:

Fördelar

 • Intuitiv, användarvänlig plattform för webbplatsbyggare;
 • Massor av gratis- och premiummallar;
 • Gratis, annonsstödad version som inte går ut;
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • Gratis domännamn.

Nackdelar

 • Olika supportalternativ för olika planer;
 • Några föråldrade gratismallar;
 • Inget alternativ att exportera webbplatsen.

Webs.com granskning Slutsats

Om du är nybörjare hittar du att Webs är enkla att använda och har ett bra utbud av funktioner som du troligtvis använder för din webbplats. Webb innehåller till och med funktioner som du inte hittar hos andra webbplatsbyggare (t.ex. medlemskapssidefunktion) och har också bra e-handelsfunktioner.

Det är dock viktigt att komma ihåg att Webs byggs uteslutande för att tillgodose behoven hos mindre webbplatser och onlinebutiker, så om du letar efter att bygga en onlinebutik med hög trafik med tusentals på tusentals produkter är Webs inte för dig och Vi rekommenderar att du tittar på andra, mer robusta eCommerce-webbplatsverktyg som BigCommerce eller Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map