Weebly.com recensioner

01.06.2020
Webbplatsbyggare 'Weebly.com recensioner
0 7 мин.

Idag är det enklare och billigare att komma igång online än du tror. Med så många verktyg och programvara kan alla skapa en professionell webbplats utan nödvändighet för att använda något programmeringsspråk. Välj ofta hobbyister såväl som småföretagare för att skapa sin webbplats med en webbplatsbyggare. I den här artikeln kommer jag att gå igenom det mest populära webbplatsverktyget Weebly.


Weebly har lanserats 2006 av en grupp studenter. Det har blivit snabbt en framgång; de Tid tidningen har presenterat Weebly bland de 50 bästa webbplatserna under 2007, medan det i 2008 nämndes i The Wall Street Journal som en alternativ för små företag att skapa en webbplats. 2008 nådde Weebly över en miljon användare.

Weebly är en enkel att använda dra och släpp webbplatsbyggare, som ständigt förbättras och stöder CSS / HTML-redigering också. Det är perfekt för individer och småföretag att designa sin egen webbplats utan att behöva använda kod eller ha webbdesignfärdigheter. I nästa del av denna Weebly-granskning kommer jag att visa er fördelar och nackdelar med att använda denna webbplatsbyggare. Kommer att ge dig några tips om hur du startar din webbplats snabbt och vilken plan du ska välja.

Vad är bra med Weebly.com?

Ingen programmering: du behöver inte skriva eller kopiera klistra in kod för att integrera olika funktioner eller layouter på din webbplats. Webbplatsbyggaren gör det enkelt att infoga webbelement och media på din webbplats utan att veta webbprogrammering.

Kom igång snabbt: med Weebly kan du starta din webbplats på några minuter. Välj bara ett tema som passar din webbplats bäst, dra och släpp element, skapa nödvändiga sidor och fylla dem med innehåll, publicera din webbplats direkt till din domän.

Domän & Hosting ingår: registrera en domän och hantera ett värdkonto kan vara svårt för en nybörjare. Webbhotell ingår i varje värdpaket, medan en kostnadsfri domän i ett år är tillgänglig för varje betald plan. Du kan också enkelt registrera nya domäner med Weebly.

Premium design: Du kan välja mellan ett brett utbud av högkvalitativa premiumtema och använda dem gratis. Redigering och anpassning av dessa mönster är enkelt med byggaren. Du kan också importera ditt eget tema och anpassa det med Weebly.

Lätt att använda Builder:  med en enkel dra-och-släpp-byggare kan du enkelt infoga ett brett utbud av widgetar och lägga till funktioner på din webbplats. Med bara ett klick kan du lägga till textrutor, titlar, bildgallerier, knappar, nyhetsbrev och kontaktformulär, kartor, media (video, ljud, dokument, filer), produkter samt infoga Google AdSense.

Vad är dåligt med Weebly.com?

Du är fast: Weebly erbjuder gratis värdtjänst för webbplatserna som byggs med deras verktyg. Problemet är att du inte kan flytta din webbplats till en annan värdleverantör. Visst kan du överföra domänen som är registrerad med Weebly till en annan registrator, men webbplatsen kan inte flyttas till en annan server. Du bör tänka på detta när du använder denna webbplatsbyggare.

E-posttjänst: Weebly erbjuder inte gratis e-posttjänst. Du kan fortfarande lägga till en företags e-postadress som [email protected] men bara via Google App-tjänst, vilket kostar extra.

Weebly Pris & Prissättning

Hos Weebly kan du välja mellan fyra olika planer. Den kostnadsfria planen inkluderar en Weebly webbplatsbyggare, gratis underdomän, gratis värd med upp till 500 MB lagringsgräns och chatt- och e-poststöd. Denna plan är utmärkt för att testa och prova byggaren.

weebly planer och prissättning

Premiumplanerna börjar från $ 8,00 varje månad och inkluderar Weebly drag and drop-byggare, en gratis domän för ett år, ingen lagringsgräns, gratis värd, tillåter att skapa obegränsade sidor, ta bort Weebly-branding och så vidare. “Starter” -planen är utmärkt för att bygga en standardwebbplats med ditt eget anpassade domännamn och din egen e-postadress för företag. “Pro” -planen är idealisk för webbplatser för medlemskap, medan “Business” -planen bäst passar eCommerce-webbplatsernas behov.

Weebly e-handel – Skapa en webbutik

Så du kanske undrar hur bra och säkert det är att sälja produkter med Weebly och hur lätt det är att installera det. Först och främst bör du notera att varje premiumplan tillåter att sälja produkter online. Med Starter kan du sälja upp till 10 produkter, med Pro upp till 25 produkter, medan med affärsplanen finns det ingen gräns för hur många produkter du kan lägga till.

Med affärsplanen kan du också sälja digitala produkter. Denna plan inkluderar också lagerhantering, frakt och skattberäknare och alternativ för att lägga till kupongkoder i din butik. Affärsplanen levereras med ett SSL-certifikat, som gör att dina kunder kan kassa direkt på din domän och hålla deras information säker och säker.

Att skapa butiken är enkelt. Gå till Butik i Weebly-byggaren och klicka på knappen Lägg till en butikssida. Detta skapar en ny meny samt en sida där du kan lägga till dina produkter (ställa in titel, priser, ladda upp bilder, ställa in produktmängd etc.). Du kan också importera produkter från CSV-fil.

Weebly Onlinesupport

Även om webbplatsbyggaren är rakt fram och lätt att använda, som nybörjare, kommer du förmodligen att behöva lite hjälp i något skede. Du kan få hjälp av Weeblys personal via telefon, e-post och chatt. Du kan också bläddra i deras kunskapsbas och forum för snabb hjälp.

Weebly e-posttjänst

Även om du med en standardhotellplan kan skapa en anpassad företags e-postadress utan extra kostnad, ingår inte denna funktion gratis på Weebly.

Weebly integreras med Google Apps for Business, som kostar $ 50 per år per användare. Detta lägger till alternativet att kombinera din domän-e-post med Gmail och att ha en komplett uppsättning appar som kalender, lagring och chat. Med Google Apps-sviten får du åtkomst till din e-post var som helst och hantera din webbplats och e-post från ett ställe, direkt från Weebly.

Weebly-teman & Designs

weebly teman och design

Weebly webbplatsbyggare kommer med ett brett utbud av högkvalitativa teman och design som du kan använda gratis. Men om ingen av dessa mönster passar dina behov kan du köpa teman från andra webbplatser (bara Google Weebly-teman) och importera dem till Weebly-byggaren.

Alla teman som finns på Weebly.com är mobilklara (responsiva) och SEO-vänliga, så du behöver inte oroa dig för att dina användare har problem med att se ditt innehåll eller om sökmotorer som genomsöker din webbplats.

Weebly Free Site Builder

Du kan prova Weebly webbplatsbyggare utan kostnad. Dessutom kommer du att få en gratis underdomän (till exempel http://yoursite.weebly.com) för att publicera din webbplats. Du behöver inte lämna någon finansiell information om du inte vill uppgradera ditt konto till en betald plan. Observera att gratiskontot har begränsad värdkapacitet och funktioner. Till exempel på ett gratis konto kan du inte använda e-handelsfunktionen, du kan inte ta bort Weebly-varumärkesformen som sidfot och inte heller kunna ansluta din egen domän.

Slutsats – Är Weebly för dig?

Det är inte en hemlighet att Weebly inte är för alla, men för de som letar efter en billig och lättanvänd lösning för att skapa och hantera sin webbplats är Weebly definitivt ett bra alternativ att överväga. Både individer och småföretag kan inrätta och underhålla sin webbplats med minimalt arbete och arbete.

Du kan läsa mer om hur lätt det är att skapa en webbplats med Weebly i vår Weebly-guide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector