BoldGrid Beoordeling

01.06.2020
Website-bouwers 'BoldGrid Beoordeling
0 6 мин.

Tegenwoordig hoeft u geen webdesigner of ontwikkelaar te zijn om een ​​professionele website te maken. Er zijn veel tools en software waarmee u een fantastische site kunt maken zonder dat u één regel code hoeft te schrijven. In dit artikel zal ik BoldGrid bespreken, een krachtige website builder voor slepen en neerzetten WordPress.


Dankzij InMotion Hosting kreeg ik de kans om BoldGrid uit te proberen. In het volgende deel ik mijn ervaring met de sitebouwer en zal ik u vertellen wat ik leuk en niet leuk vind aan BoldGrid. Blijf deze BoldGrid-recensie lezen; Ik zal je ook enkele tips geven!

Wat is er goed aan BoldGrid?

Gebouwd voor WordPress: omdat ik een ontwikkelaar ben, kies ik meestal voor WordPress om een ​​website voor mezelf of voor klanten te maken. BoldGrid is een geweldige extensie voor WordPress die mijn werk een stuk eenvoudiger en sneller zal maken bij het maken van aangepaste lay-outs en pagina’s.

Snel aan de slag met uw website: kies een ontwerp en een structuur uit de sectie ‘Inspiration’ van BoldGrid en implementeer het op uw website. Deze functie installeert het thema en vult uw website met aangepaste pagina’s en lay-outs.

Makkelijk te gebruiken Editor: BoldGrid voegt een nieuwe knop toe, de standaard WordPress WYSIWYG-editor, waarmee u aangepaste rasters aan pagina’s of berichten kunt toevoegen. Hiermee kunt u een lay-out met meerdere kolommen maken met knoppen, tekstblokken, vakken en afbeeldingen. De drag-and-drop-functie maakt het mogelijk om door deze dozen te bewegen, dus de variaties voor lay-outs zijn in principe onbeperkt.

Gemakkelijk Form Builder: een aangepast formulier nodig voor uw site? Kies uit de voorgebouwde formulieren, bewerk en pas ze aan of maak een nieuwe helemaal opnieuw. De functie voor het maken van formulieren wordt mogelijk gemaakt door NinjaForms.

Afbeeldingen on the Fly: de BoldGrid connect-zoekopdracht is een API waarmee u snel premium- of gratis stockfoto’s rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard kunt invoegen. U heeft geen bewerkingstool nodig, selecteer gewoon de afbeelding die u aan uw site wilt toevoegen, kies de gewenste grootte en het systeem zal de afbeelding automatisch voor u downloaden en bijsnijden.

Geweldige compatibiliteit: als je de thema’s die beschikbaar zijn met BoldGrid niet wilt gebruiken, kun je een van je keuzes gebruiken, gratis of premium. Ook als u de functionaliteit van uw website wilt uitbreiden met andere plug-ins van derden, hoeft u zich geen zorgen te maken over incompatibiliteitsproblemen. BoldGrid is compatibel met vrijwel elke WordPress-plug-in en elk thema.

Makkelijk om mee te beginnen: BoldGrid is de afgelopen maanden enorm verbeterd. De sitebouwer is supergemakkelijk en leuk om te gebruiken, en om mee te beginnen is ook supergemakkelijk. U kunt een BoldGrid-installatie aanvragen bij het afrekenen bij InMotion Hosting, of u kunt deze downloaden voor uw InMotion Hosting AMP (Account Manager Panel) en deze installeren op uw bestaande WordPress-website. Elke BoldGrid-installatie vereist de Connect Key voor het valideren van de licentie.

Wat is er slecht aan BoldGrid?

Kan het niet afzonderlijk verkrijgen: Hoewel u BoldGrid kunt gebruiken, zelfs als u stopt met het gebruik van InMotion Hosting, kunt u helaas niet aan de slag, alleen als u eerst een hostingaccount koopt. Er is geen testversie, dus u kunt het niet uitproberen voordat u het koopt. InMotion biedt echter een geld-terug-garantie van 90 dagen, dus als u uw hostingplan alleen hebt gekocht om BoldGrid te gebruiken, kunt u een terugbetaling aanvragen als u niet tevreden bent.

Persoonlijk zou ik aanraden om BoldGrid te gebruiken om een ​​WordPress-site voor jezelf of voor je klanten te maken. Laten we nu eens kijken hoe u deze geweldige website-builder kunt installeren en gebruiken, maar bekijk eerst de volgende video om erachter te komen waar BoldGrid over gaat.

Hoe BoldGrid te installeren?

Hoewel BoldGrid niet beschikbaar is in de WordPress-repository, is de installatie van deze plug-in een beetje anders. Ik zal je stap voor stap laten zien hoe je BoldGrid kunt downloaden en installeren op je website. Er zijn twee opties die u BoldGrid op uw website kunt instellen:

1. U kunt een automatische BoldGrid-installatie aanvragen wanneer u voor InMotion-hosting zingt

boldgrid auto-installatieprogramma

2. Je kunt het downloaden van je InMotion AMP (in het gedeelte BoldGrid installeren) en de Connect Key gebruiken voor validatie.

download boldgrid gratis gebruik connect key

De eerste methode is perfect voor degenen die net een nieuwe WordPress-website beginnen, terwijl de tweede handig kan zijn als je BoldGrid op een bestaande WordPress-website wilt gebruiken. Kies de methode die het beste bij u past.

Hoe BoldGrid te gebruiken?

 • omdat je deze plug-in niet kunt uitproberen totdat je een hostingplan hebt gekregen van de officiële BoldGrid-host (InMotion), zal ik je enkele tips en voorbeelden geven van screenshots over hoe je deze kunt gebruiken; om een ​​idee te krijgen hoe het werkt.

Meerdere sites bouwen met BoldGrid

Nadat je een hostingaccount van InMotion hebt gekregen en toegang hebt gekregen tot BoldGrid, kun je het op zoveel WordPress-sites installeren als je wilt. Er is geen limiet op het aantal sites waarop u BoldGrid kunt gebruiken. Installeer gewoon de plug-in, activeer deze door uw unieke API Connect-sleutel in te voegen en begin met het maken van de gewenste lay-outs.

Is BoldGrid beter dan anderen?

In dit stadium (bètaversie) is het erg moeilijk om BoldGrid te vergelijken met de andere populaire website-bouwers, maar omdat ik een grote fan ben van WordPress, zou ik mijn sites liever bouwen met BoldGrid dan met Wix of Squarespace. Niet alleen omdat ik de functionaliteit van mijn WordPress-site op elk moment kan uitbreiden, maar ik kan het ook naar een andere webhost verplaatsen als ik dat wil. Bij andere sitebouwers moet je voor altijd bij hetzelfde bedrijf blijven.

Hier is een screenshot gemaakt BoldGrid.com die laat zien hoe ze zich verhouden tot andere websitebouwers:

boldgrid-vergelijking

BoldGrid Pros & Nadelen

Er is geen perfecte software. BoldGrid heeft zijn voor- en nadelen. Het is jouw taak om te beslissen of BoldGrid iets is dat je nodig hebt.

Voordelen

 • Compatibel met elke WordPress-installatie
 • U heeft de volledige eigendom van uw website
 • Overdraagbaar aan een nieuwe webhostingprovider
 • Het reageert & mobielvriendelijk
 • Stel snel en eenvoudig een website in
 • Kant-en-klare kant-en-klare thema’s en lay-outs
 • Inspiraties met bevolkte inhoud
 • Optie om een ​​staging-website op te zetten
 • Maak en bewerk onbeperkte pagina’s
 • Compatibel met elk WordPress-thema
 • Ingebouwde enorme afbeeldingenbibliotheek met bijsnijdfunctie

Nadelen

 • Geen geïntegreerde eCommerce-tools
 • Geen optie om mobiele weergave te bewerken
 • Alleen beschikbaar met een gekocht hostingaccount

Conclusie – Is BoldGrid voor jou?

Ik ben erg tevreden over BoldGrid. Ik zou deze site-builder aanraden om je eigen website te maken of websites te maken voor je klanten.

Wanneer moet je overwegen om BoldGrid te gebruiken? Als u websites bouwt met WordPress en moeite heeft met het maken van aangepaste lay-outs, is BoldGrid de paginabuilder die u moet gebruiken. BoldGrid is gratis beschikbaar bij elk gedeeld hostingplan van InMotionHosting.

De combinatie van WordPress, BoldGrid en InMotionHosting behoren tot de beste manieren om professionele en betrouwbare websites te maken, publiceren en beheren. Als je meer wilt weten over InMotion, lees dan onze gedetailleerde InMotion-recensie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector