DudaMobile.com Beoordeling

01.06.2020
Website-bouwers 'DudaMobile.com Beoordeling
0 6 мин.

DudaMobile.com is een toonaangevende bouwer van doe-het-zelf-websites die zich richt op het helpen van individuen en professionals om native responsive websites en sites voor mobiel te bouwen. Met deze tool voor het maken van websites kunt u ook een ultra-gepersonaliseerde website maken die verandert op basis van triggers zoals tijd van de dag, type apparaat en locatie.


Ondanks de primaire focus op het bouwen van mobiele sites, zoals u zult zien in onze DudaMobile.com Review, biedt deze service ook een alles-in-één responsieve website builder die wordt geleverd met een indrukwekkende reeks eCommerce-functies, waardoor Duda een webwinkel wordt bouwer op zich.

Overzicht DudaMobile.com

Gelanceerd in 2010 door Itai Sadan en Amir Glatt, Duda is ontstaan ​​uit de wens om kleine en middelgrote bedrijven te helpen de opkomst van mobiele technologieën bij te houden die betere mobiele browse-ervaringen vereisten.

Terwijl grote bedrijven met middelen en technische knowhow snel aan deze veranderende eisen konden voldoen, liepen het MKB achter. De makers van DudaMobile erkenden dit en creëerden een service die het speelveld kon egaliseren.

Duda, gevestigd in Palo Alto, Californië, is trots op het hosten van meer dan 5 miljoen websites en het winnen van meer dan 10 prijzen in het afgelopen jaar.

DubaMobile-plannen & Prijzen

dudamobile plannen prijzen

Duda biedt 3 prijslagen, afhankelijk van de subservice waarvoor u kiest: Responsive Website Builder (een alles-in-één responsive website builder), Mobile-Only Website Builder of Duda’s Reseller-plan.

Gratis abonnement

Zowel de responsieve sitebouwer als de mobiele sitebouwer hebben een gratis abonnement waarmee u kunt genieten van alle basisfuncties van Duda. Deze gratis abonnementen omvatten hosting op Amazon Cloud, mogelijkheid om een ​​native responsive website of een mobiele site te bouwen, analyse- en trackingtools, Duda-domein (mysite.dudaone.com) of domein voor mobiel (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), community-ondersteuning en Duda-advertenties.

Naast deze functies ondersteunt de responsieve website Gratis versie ook eCommerce-mogelijkheden zoals het creëren van een winkel met 10 producten, 2 productcategorieën, tools voor order- en klantbeheer, evenals integratie van  Betalingsproviders van PayPal, Stripe en Global Gateway.

Responsieve website-plannen

dudamobile responsieve websites

Afgezien van de gratis versie, zijn er nog twee andere plannen in deze categorie: het Business + en het Business + eCommerce-abonnement.

Beide abonnementen bevatten de basisfuncties die u bij de gratis versie zou krijgen – behalve dat u een aangepast domein met deze abonnementen kunt toevoegen – en omvatten een beveiligde verbinding via HTTPS, siteback-up, Chrome-pushmeldingen, ontwikkelaarsmodus en meertalige website.

Het Business + -plan wordt geleverd met dezelfde eCommerce-mogelijkheden die zijn inbegrepen in de gratis versie, terwijl u met het Business + eCommerce-abonnement een productwinkel kunt creëren met maximaal 2500 producten, onbeperkte productcategorieën, 30+ betalingsproviders, productbeoordelingen geïntegreerd met Facebook en bevat verschillende tools voor beheer, SEO, marketing, tracking en rapportage.

Duda rekent $ 14,25 / maand (jaarabonnement) of $ 19 / maand tot maand aan voor het Business + -plan, met de optie om een ​​site voor het leven te krijgen tegen het vaste tarief van $ 299. Het Business + eCommerce-abonnement kost $ 22,50 / maand (jaarabonnement) of $ 29 / maand tot maand voor een winkel met 100 producten en $ 36,75 / maand (jaarplan)
of $ 46 / maand tot maand voor de winkel met 2500 producten.

Website-abonnementen voor mobiel

dudamobile mobiele websites

Het gratis abonnement is deze categorie met het Premium-abonnement, dat voor $ 7,20 per maand wordt verkocht (jaarabonnement)
of $ 9,99 / maand tot maand, of een eenmalige vergoeding van $ 159 om een ​​premium-site voor alleen mobiel te krijgen voor het leven.

Dit plan wordt geleverd met e-mailondersteuning, aangepast domein, Chrome-pushmeldingen en premiumfuncties zoals click-to-call.

Duda Pro Reseller Plan

resellerplannen van dudapro

Het resellerprogramma van Duda voor websites kost $ 249 per jaar en resellers hebben tot 40% korting op alle Duda-websites en tot een uitgebreide reeks tools die zijn ontworpen om de efficiëntie en winst van bedrijven te maximaliseren. Geïnteresseerden in het Duda Pro-abonnement kunnen de service testen met een proefperiode van 30 dagen.

DudaMobile-functies

dudamobile functies

DudaMobile-abonnementen worden geleverd met functies die zorgen voor snelle laadtijden voor uw website, flexibiliteit en ultraaanpasbaarheid in ontwerp, krachtige marketing- en eCommerce-tools en betrouwbare hosting. In een notendop, hier zijn de kenmerken die DudaMobile tot een toonaangevende service maken bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid:

 • Google Preferred Website Builder: DudaMobile-websites worden automatisch geoptimaliseerd voor Google PageSpeed en volledig afgestemd op de praktische tips van Google;
 • Flexibele ontwerpcontrole: je kunt kiezen uit een steeds groter wordende galerij van prachtige native responsive sjablonen, ze aanpassen in de ontwikkelaarsmodus, elementen per apparaat bewerken en alles aanpassen, inclusief lettertypen, afbeeldingen, video’s, websitetekstlinks, enz .;
 • Ultra-personalisatie-tool: maak gebruik van vooraf gemaakte personalisatieregels, maak uw eigen personalisatieregels en gebruik tijd, locatie, aantal bezoeken, URL- en apparaattype-triggers om een ​​ultrapersoonlijke browse-ervaring te creëren;
 • Importeren met één klik: Met Duda kunt u al uw bestaande afbeeldingen, tekst, sociale informatie van een bestaande site of Facebook importeren met een enkele klik;
 • Online winkel maken: bouw een krachtige eCommerce-winkel met Duda’s ingebouwde eCommerce-oplossing waarmee u een volledig responsieve online winkel kunt creëren, of u nu fysieke of digitale goederen verkoopt. Automatische belastingberekening mogelijk maken, coupons genereren, producten in categorieën indelen, kortingen, verzendopties, verzendkosten weergeven en trackingcodes plaatsen;
 • Betrouwbare website-architectuur: Amazon Web Services-hosting, SSL-certificaten, Global CDN, back-ups van sites en dynamische weergave zijn slechts enkele van de functies die Duda-websites veilig, stabiel, snel en betrouwbaar maken;
 • Meertalige functie: Met deze functie kunt u uw website beschikbaar maken in meer dan 55 talen;
 • Handige platformintegraties: de functionaliteit van uw website uitbreiden met nuttige marketing (bijvoorbeeld MailChimp), sociale media (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor, enz.), eCommerce (bijv. PayPal) en andere integraties;
 • White Label-editor van Duda: plaats het Duda-platform onder uw merk met de White Label Editor-functie.

Klantenservice bij DudaMobile

duda klantenondersteuning

De klantenondersteuning van Duda omvat zelfgeleide hulp, live chat-ondersteuning en 18 uur per dag telefonische ondersteuning voor DudaPro-klanten. Met gratis versieplannen is alleen communityondersteuning beschikbaar, terwijl andere plannen (niet-DudaPro-abonnementen) e-mailondersteuning bieden.

Voors en tegens van DudaMobile

DudaMobile is een echte alles-in-één tool voor het bouwen van websites die uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en white labeling mogelijk maakt. De website builder-service van Duda heeft veel voordelen en slechts een paar nadelen.

Voordelen:

 • Gratis responsieve siteversie met online winkelfuncties;
 • Sterke tools voor het bouwen van mobiele sites;
 • Unieke tool voor ultrapersonalisatie;
 • Levenslange plannen voor een eenmalige vaste vergoeding;
 • Google gaf de voorkeur aan sitebouwer.

Nadelen:

 • Beperkte opties voor klantenondersteuning;
 • Geen mogelijkheid om site te exporteren en naar een andere host te verhuizen.

DudaMobile Review Conclusie

De services van DudaMobile zijn nauwkeurig afgestemd op de eisen van het MKB. Of ze nu een one-pager, een blog, een bedrijfswebsite of een eCommerce-site willen maken, Duda zorgt ervoor dat alle sites die met hun tool zijn gemaakt, responsief zijn op alle apparaten. Als je nog steeds aan het discussiëren bent of je lid wilt worden van Duda, meld je dan aan voor de gratis versie en beslis zelf of DudaMobile de tool is die je zelf gebruikt om je responsieve of mobiele site te bouwen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector