Shopify-beoordeling

Shopify is absoluut een van de grootste namen als het gaat om online website-bouwers. Als u uw online winkel wilt creëren, kan dit platform u voorzien van alle nodige functies. U zult alles aan uw website kunnen toevoegen dat de groei ervan verzekert en zijn klanten tevreden stelt. Omdat dit een op thema’s gebaseerd platform is, hoeft u alleen maar een aantrekkelijk sjabloon te kiezen en producten aan uw winkel toe te voegen.


Shopify zorgt voor elk aspect van een eCommerce-site. Betalingsverwerking, verzending, productbeheer, websitebeheer en vele andere tools zijn beschikbaar, zodat u een modern online bedrijf kunt creëren. Het platform heeft een volledig beginnersvriendelijke interface. Je kunt kiezen uit meer dan 100 vooraf gemaakte sjablonen. Dit is nogal wat, aangezien de meeste andere platforms minder sjablonen aanbieden.

Van hun uitgebreide lijst zijn slechts 10 sjablonen gratis, maar de rest is uw geld zeker waard. Ze hebben ervoor gezorgd dat ze allemaal gemakkelijk te vinden zijn, zodat u ze kunt sorteren op categorie of het type lay-out. Elke sjabloon is veelzijdig, zodat u kunt kiezen uit een reeks stijlen die kunnen worden weergegeven voordat u uw keuze definitief maakt.

Functies in Shopify

Shopify wordt geleverd met een reeks professionele functies die uw winkel aanzienlijk kunnen verbeteren. Uw potentiële klanten kunnen bijvoorbeeld een account op uw site maken, wat niet alleen gunstig is voor terugkerende klanten, maar het moedigt ook elke klant aan om uw winkel opnieuw te bezoeken en te kopen. Gebruikers kunnen ook beoordelingen achterlaten bij uw producten, hun verlaten winkelwagentje herstellen en kiezen uit tal van betalingsgateways. Shopify zorgt ervoor dat de belasting- en verzendkosten voor elke klant correct worden berekend.

Er zijn talloze functies beschikbaar die u kunt gebruiken voor uw marketingpraktijken. Het is gemakkelijk om cadeaubonnen uit te delen, kortingen aan te bieden en e-mails te sturen naar al uw potentiële klanten. U kunt alles bijhouden wat er onlangs op uw site is gebeurd door de rapporten van het platform te bekijken en Google Analytics te gebruiken. Met de Shopify-app kun je inloggen via je smartphone en taken uitvoeren terwijl je op reis bent.

Welk plan u ook kiest, er zijn nauwelijks grenzen. Het aantal producten dat u verkoopt, de schijfruimte en bandbreedte zijn allemaal onbeperkt. Ook hoeft u niet te betalen voor een SSL omdat Shopify u een certificaat als cadeau geeft direct nadat u zich heeft aangemeld.

Plannen en prijzen

shopify-pricing-functies

U kunt de eCommerce-software met een overvloed aan functies krijgen voor slechts $ 29 per maand door te kiezen voor het Basic Shopify-abonnement. Dit wordt aanbevolen als u een bedrijf runt waar cadeaubonnen en geavanceerde rapporten niet verplicht zijn.

Er zijn ook enkele kleine transactiekosten, afhankelijk van het plan dat u kiest. Shopify heeft zijn eigen betalingsschema en zolang u het gebruikt, zijn er geen transactiekosten. Als u echter een andere optie kiest, nemen ze een korting van 2,2% plus 20p na elke creditcardbetaling op het basisplan. Als u voor een externe betalingsgateway kiest, is dit slechts 2%. U kunt met dit abonnement ook maximaal 2 gebruikersaccounts hebben.

Het tweede plan heet Shopify en kost $ 79 per maand. Bij deze zijn de creditcardkosten 1,9% plus 20p en in het geval dat u een externe gateway kiest, is dit slechts 1%. Met dit plan kunt u cadeaubonnen aanbieden, diepgaande rapporten krijgen en tot 5 accounts registreren, wat zeker handig is als u in een team werkt. Ze kunnen op elk moment inloggen en zorgen voor alle taken met betrekking tot uw online winkel.

Als je wat extra’s wilt, kun je je altijd voor slechts $ 9 per maand aanmelden bij Shopify Lite en genieten van de voordelen. Hiermee kunt u producten op sociale-mediasites verkopen en creditcardbetalingen doen. U kunt ook bestellingen opnemen en betalingen verwerken in uw fysieke winkels. Als je geïnteresseerd bent, ga je gang en profiteer van de 14-daagse proef die Shopify biedt. Het vereist geen creditcardgegevens en u heeft voldoende tijd om te beslissen of u de volledige versie wilt of niet.

Werken met het Shopify-dashboard

shopify-dashboard

Aanmelden bij een Shopify-abonnement is vrij eenvoudig. Ze vragen om basisinformatie zoals uw naam, e-mailadres, fysiek adres en telefoonnummer en u bent klaar. Als je klaar bent, kun je inloggen op je account en beginnen met werken.

U krijgt toegang tot een interface met het absolute minimum aan opties om ervoor te zorgen dat niemand in de war raakt. Aan uw linkerhand vindt u een menu met opties zoals Bestellingen, Producten, Klanten, Analytics, Kortingen en Apps. Als u niet weet wat u vervolgens moet doen, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat uw eerste stappen op het dashboard worden gemarkeerd. Het is een systeem dat volledig is ontworpen met het oog op onervaren gebruikers.

Omdat hun aanpak vrij minimalistisch is, zul je waarschijnlijk af en toe vastlopen totdat je aan het platform went. Als je hulp nodig hebt, kun je altijd de zoekbalk gebruiken, die veel mensen helpt om te beslissen wat ze vervolgens gaan doen. Het zal beginnen met het suggereren van enkele interface-opties voordat je zelfs het eerste woord hebt getypt. Als u bijvoorbeeld het woord PayPal probeert in te typen, zijn de resultaten onmiddellijk de instellingen van de betalingsprovider. Dan hoeft u er alleen maar op te klikken en u gaat naar het specifieke instellingengedeelte.

Je winkel maken met Shopify

Bij Shopify is het toevoegen van uw eerste product de allereerste stap bij het bouwen van uw nieuwe website. Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop Toevoegen klikken en stap voor stap gaan. Er verschijnt een Add Product-formulier met de vraag naar de typische productgegevens die u op elk ander platform zou moeten invoeren. U kunt ook de productbeschrijving, afbeeldingen, tags, categorie, gerelateerde video’s, verzending, de prijs van het product en wat aanvullende informatie verstrekken.

Terwijl u de beschrijving aan het formulier toevoegt, kunt u enkele eenvoudige tabellen of video-inhoud bijvoegen door de insluitcode naar het gedeelte Video invoegen te kopiëren. Als u al een productcatalogus op een ander platform heeft, kunt u die ook importeren. Als het op importeren aankomt, kun je elk CSV-bestand in Shopify importeren, zolang het maar kleiner is dan 15 MB. Dit kan een beetje verwarrende taak zijn als je het nog niet eerder hebt gedaan, maar er is een voorbeeldbestand dat je kunt lezen waar alles wordt uitgelegd.

Het is vrij eenvoudig om verzending in te stellen op Shopify. De instellingen zijn allemaal eenvoudig en u kunt zoveel verzendzones aan uw site toevoegen als u wilt. Zoals gebruikelijk worden de verzendkosten berekend rekening houdend met het land en het gewicht van het product. Als de tarieven al zijn berekend door een verzendapp of de dienstverlener zelf, dan worden de resultaten daar geïmporteerd.

Met Shopify is het toevoegen van een betalingsprovider aan uw site een fluitje van een cent. PayPal Express is de standaardservice die de kassa’s op het platform verzorgt. Stripe werkte ook samen met Shopify en leverde hun betalingssysteem waarmee uw klanten met een creditcard kunnen betalen. Daarnaast is Amazon Pay ook beschikbaar of u kunt alternatieve betalingsopties toevoegen die volledig willekeurig kunnen zijn.

Essentiële tools en add-ons

Zodra u klaar bent met het opbouwen van uw online winkel, is het tijd om te profiteren van de tools en add-ons die u helpen deze te onderhouden en klanten aan te trekken. Het is geen wonder dat Shopify een van de beste platforms is, omdat het over alle tools beschikt die nodig zijn om een ​​online bedrijf te runnen. Zoals we al vermeldden, heeft het een mobiele app die zowel Android- als iOS-apparaten ondersteunt, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om reguliere taken op uw account uit te voeren.

U kunt eenvoudig producten op uw site toevoegen, verwijderen of bewerken via de applicatie. Bovendien kunt u hiermee bestellingen verwerken, uw klanten terugbetalen, uw team raadplegen of berichten naar uw klanten sturen. Zolang u en uw medewerkers een smartphone bij de hand hebben met de geïnstalleerde applicatie, kan uw bedrijf op elk moment reageren op klanten. Hoe sneller de reactie, hoe tevredener ze zullen zijn.

Er is een analyseservice geïntegreerd in de platforms die u op de hoogte houdt door zakelijke statistieken te verstrekken. U kent het totale aantal producten dat u heeft verkocht, de best verkochte producten, het totale verkeer op uw site, de verschillende verkeersbronnen en nog veel meer. Shopify heeft duidelijk veel nuttige tools te bieden, maar we hadden het niet eens over het uitgebreide aantal add-ons dat beschikbaar is in de winkel.

Als je wat extra tools nodig hebt, kun je altijd naar de App Store gaan en je account vullen met applicaties van derden. Deze kunnen van pas komen als u uw marketing, voorraadbeheer, rapporten, klantenservice, verzending enzovoort wilt verbeteren. Door bijvoorbeeld een app voor sociale media te downloaden, kunt u gebruikers toestaan ​​zich bij uw website te registreren met een van hun sociale media-accounts. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg.

U kunt profiteren van al uw sociale media-accounts door apps te downloaden die er automatisch nieuwe of best verkochte producten op plaatsen. Er zijn ook apps die de beoordelingen weergeven die mensen op sociale media over uw officiële site hebben gepost. De meeste van deze apps zijn gratis. Zelfs als u een premium vindt, heeft deze hoogstwaarschijnlijk enkele functies die u gratis kunt gebruiken. Al met al, als u uw online winkel naar een hoger niveau wilt tillen, moet u zeker elke app downloaden die nuttig lijkt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map