Sitejet recensie

Bent u op zoek naar een manier om een ​​nieuwe website te maken? Tegenwoordig is een moderne methode om die taak te volbrengen, het gebruik van een tool voor het maken van sites. Een website builder-platform is precies hoe het klinkt: een tool die u kunt gebruiken om uw eigen website te ontwerpen en te ontwikkelen.


En weet je wat het beste is? Dat je geen webontwikkelaar hoeft te zijn om zo’n platform te kunnen gebruiken. Natuurlijk, als u weet hoe u een website moet coderen, kunt u dat ook doen. Maar het gebruik van een sitebouwer betekent dat u een tool voor slepen en neerzetten of een Content Management System (CMS) gebruikt, zonder dat u enige programmeerkennis nodig heeft.

In dit artikel bekijken we Sitejet. Dit is een platform voor het bouwen van een site dat door veel mensen wereldwijd wordt gebruikt. Vanaf het begin kan ik je vertellen dat het de moeite waard is om te kijken of je in een mum van tijd je eigen website wilt maken.

We bekijken de functies die het biedt, de prijzen en websitesjablonen die zijn gebruikt om uw nieuwe site te ontwerpen. Maar laten we eerst Sitejet een korte introductie geven:

Overzicht van Sitejet

Zoals ik hierboven al zei, is Sitejet een website builder-platform dat door duizenden mensen op wereldschaal wordt gebruikt. Het is bedoeld om reuzen zoals WordPress aan te pakken. Dat is geen gemakkelijke opgave. Van alle websites die vandaag online zijn, is immers meer dan 25% WordPress-gestuurd. Dit zegt veel over Sitejet, vooral dat het bedrijf een eindeloze ambitie heeft om geweldige doelen te bereiken.

Zo goed zijn als WordPress, of zelfs beter, is geen gemakkelijk doel. Sitejet besteedt echter veel moeite aan het laten groeien en ontwikkelen van een tool die WordPress evenaart. Uit dit artikel zul je zien dat Sitejet wordt geleverd met veel functies (we noemen ze niet eens allemaal) en extraatjes waarmee nieuwe website-eigenaren een online aanwezigheid kunnen creëren.

Zonder verder oponthoud, laten we het hebben over enkele functies en bronnen die Sitejet bevat:

Sitejet-functies

Allereerst moet u weten dat Sitejet een WYSIWYG-inhoudbeheersysteem is. Wat betekent dit? WYSIWYG staat voor ‘’ What you see is what you get ’’. Nu je dit weet, is het vrij duidelijk wat Sitejet doet.

Sitejet-functies

U kunt uw website zo maken dat u precies kunt zien wat de output zal zijn wanneer uw site online is, zodat bezoekers deze kunnen bekijken. Kortom, alles wat u in de editor doet, wordt rechtstreeks in de browser weergegeven, zodat u zeker weet wat u naar wens moet wijzigen.

Een andere leuke functie die slechts enkele websitebouwers hebben, is de mogelijkheid om een ​​website aan te passen aan uw huisstijl. Laat me een beetje uitleggen. Stel dat u een bedrijf bezit en uw eigen aanwezigheid op het web wilt creëren door online te gaan met een nieuwe website. Aangezien u al een bedrijf heeft, is de kans groot dat u er ook een logo bij gebruikt.

Dat logo is hier het belangrijke aspect. Wanneer u uw nieuwe website met Sitejet voor uw bedrijf maakt, kunt u een afbeelding met het logo bij de hand leveren en Sitejet past het ontwerp van de website aan uw reeds bestaande logo aan. Op deze manier wordt alles verbonden en ziet uw online aanwezigheid er veel professioneler uit. Hoe geweldig is dat?

Hier is nog een geweldige bonus: met Sitejet kunt u uw website op elk gewenst moment herstellen naar een vorig ontwerp. Hoe is dit mogelijk? Sitejet wordt geleverd met geïntegreerde back-upfuncties. U kunt wanneer u maar wilt een back-up maken van het ontwerp van uw bestaande website.

Aangezien u deze bonus heeft, is het heel eenvoudig om terug te zetten naar een vorige versie. Neem gewoon een van de back-ups die u eerder hebt gemaakt en maak er het hoofdontwerp van waaraan u momenteel werkt. Op deze manier heb je elk ontwerp of elke siteversie klaar voor gebruik.

Het is vermeldenswaard dat back-ups niet bij elke online service gebruikelijk zijn en dat platforms voor het bouwen van sites geen uitzondering zijn. De meeste andere bedrijven zullen veel geld vragen voor het maken van regelmatige back-ups. Met Sitejet hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Als je samen met een team van professionals aan je website wilt werken, kan dat ook. Het platform is oorspronkelijk gemaakt om teamwerk te ondersteunen. U kunt uw collega’s en zelfs klanten rechtstreeks aantekeningen laten maken op het nieuwe concept van de site. Productiever zijn, is een standaard met dergelijke voordelen.

Wat is iets dat elke website, ongeacht het type, nodig heeft? Ja, hosting. Gelukkig biedt Sitejet ook webhostingservices voor de sites die met hun tool zijn gebouwd. Wanneer u klaar bent met een website, hoeft u niet per se op zoek te gaan naar een ander webhostingplan dan Sitejet. Ze bieden redelijke en efficiënte webhostingplannen voor elke klant (we zullen hier op ingaan als we het over prijzen hebben).

Ben jij een freelancer? Zo ja, dan zult u blij zijn te weten dat Sitejet wordt geleverd met functies die speciaal zijn gemaakt om freelancers te helpen hun bedrijf te laten groeien. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een website voor uw klanten maken, net zoals u het zelf doet. En ze afleveren is ook eenvoudig. Bij niet veel services kunt u dit doen. Maar gelukkig is Sitejet een van die weinige bedrijven.

Er zijn nog veel meer functies die we hier kunnen noemen. Maar het punt is dat Sitejet vrijwel alles kan regelen met betrekking tot het maken en hosten van websites. Laten we het nu hebben over de thema’s die u met Sitejet kunt gebruiken:

Sitejet-thema’s

Afhankelijk van uw persoonlijke behoeften stelt Sitejet veel verschillende sjablonen beschikbaar, klaar voor gebruik door iedereen. Je hebt bijvoorbeeld thema’s die speciaal zijn gemaakt voor persoonlijke portfoliosites, of kleine bedrijven, internationale bedrijven en zelfs bloggen. Natuurlijk kunnen zelfs freelancers eenvoudig hun eigen persoonlijke website maken om hun diensten te promoten.

Er is een zeer belangrijk aspect dat elke moderne websitebouwer moet bezitten: de gebruikte sjablonen moeten responsief zijn. Dit betekent dat wanneer u uw website maakt met een bepaald thema, deze er goed uit moet zien op alle soorten apparaten (desktop / laptop, tablets en smartphones). Aangezien steeds meer mensen op het internet surfen met draagbare apparaten, heeft u een responsief thema nodig als basis voor uw website.

Sitejet heeft zulke thema’s. U kunt door een grote verscheidenheid zoeken en ze zijn allemaal aangepast om er goed uit te zien, ongeacht het apparaat.

Als u uw weg kent in webontwikkeling, zult u blij zijn te weten dat u met Sitejet het ontwerp van de betreffende site kunt aanpassen door naar de broncode te gaan. Ja, ze laten u de HTML-, CSS- en JS-code wijzigen waarop uw website is gebouwd.

Sitejet-prijzen

Hoe zit het met prijzen? Je zou misschien denken dat zo’n dienst een fortuin moet kosten, toch? Nou, niet precies. Wanneer je begint, ontvang je een gratis proefperiode van 14 dagen voor de service. Je hebt dus voldoende tijd om elk aspect achter dit geweldige platform uit te proberen. Wanneer de demo-periode afloopt, moet u kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling, afhankelijk van uw behoeften.

Sitejet-prijzen

Je kunt kiezen uit 3 verschillende plannen:

 • Professioneel: kost $ 5 / maand als u vooraf een jaar betaalt ($ 7 op maandbasis)
 • Team: $ 19 / maand voor een jaarlijkse betaling ($ 25 op maandbasis)
 • Bureau: $ 89 / maand voor een jaarlijkse betaling ($ 99 op maandbasis)

Als u de services alleen voor uzelf nodig heeft, moet u het Professional-plan gebruiken. Zelfs op maandbasis is het vrij goedkoop (slechts $ 7 / maand). Voor deze prijs krijg je:

 • 1 gratis gehoste website. Elke extra website kost $ 5 / maand.
 • Website builder met al zijn functies.
 • Automatische website generator tool (hierboven besproken).
 • Mogelijkheid voor uw klanten om feedback te geven op specifieke concepten.
 • Sta uw klanten toe (alleen als u dat wilt) om hun website tot op zekere hoogte aan te passen.

Zoals u hierboven kunt zien, is hosting zelfs bij het goedkoopste pakket inbegrepen. Het is echter vermeldenswaard dat het voor meerdere websites behoorlijk duur kan worden ($ 5 / maand per extra site). Dit is het beste als u als freelancer regelmatig websites maakt.

Voors en tegens van Sitejet

Sitejet is een echt goede websitebouwer en kan concurreren met de grote spelers in zowel prijsstelling als aangeboden functies. Er zijn echter enkele nadelen die u misschien wilt weten. Hier komen de voor- en nadelen van Sitejet:

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken WYSIWYG CMS
 • Geweldige klantenondersteuning
 • Automatische website-generator
 • Back-up- en herstelfunctie
 • Projectmanagementfunctie
 • Supersnelle hosting met CDN en SSL

Nadelen

 • Gebrek aan widgets en add-ons
 • Geen APP-marktplaats
 • Geen gratis abonnement (gratis proefversie beschikbaar)
 • Minder sjablonen vergeleken met concurrenten

Conclusie – Moet u Sitejet gebruiken?

Nu weet u hoe Sitejet werkt en waarom zoveel mensen ervoor kiezen om het te gebruiken. We hebben het gehad over enkele geweldige functies die je krijgt, zelfs met het goedkoopste pakket. Dit zijn allemaal welkome bonussen die nodig zijn om een ​​website efficiënt te beheren.

De sjablonen die Sitejet gebruikt, zijn ook van topklasse. Ze reageren allemaal op elkaar, wat betekent dat u een moderne website kunt hebben die er perfect uitziet op alle soorten apparaten. Het beste hiervan is dat u geen extra kosten hoeft te betalen voor het gebruik ervan.

Al met al zou Sitejet gemakkelijk een concurrent kunnen worden van andere site builder-platforms. U zult er niet teleurgesteld in zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map