Weebly.com Beoordelingen

01.06.2020
Website-bouwers 'Weebly.com Beoordelingen
0 7 мин.

Vandaag is het gemakkelijker en goedkoper om online aan de slag te gaan dan u denkt. Met zoveel tools en software kan iedereen een professionele website maken zonder enige programmeertaal. Kies vaak hobbyisten en eigenaren van kleine bedrijven om hun website te maken met behulp van een websitebouwer. In dit artikel zal ik een van de populairste tools voor het bouwen van websites bekijken, Weebly.


Weebly is in 2006 gelanceerd door een groep studenten. Het is snel een succes geworden; de Tijd magazine heeft Weebly in 2007 tot de 50 beste websites gerekend, terwijl het in 2008 in The Wall Street Journal werd genoemd als keuze voor kleine bedrijven om een ​​website te maken. In 2008 bereikte Weebly meer dan een miljoen gebruikers.

Weebly is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer met slepen en neerzetten, die voortdurend wordt verbeterd en ook CSS / HTML-bewerking ondersteunt. Het is ideaal voor individuen en kleine bedrijven om hun eigen website te ontwerpen zonder code te gebruiken of vaardigheden op het gebied van webdesign te hebben. In het volgende deel van deze Weebly-beoordeling zal ik u de voor- en nadelen laten zien van het gebruik van deze sitebouwer. Geeft u een paar tips over hoe u uw site snel kunt starten en welk plan u moet kiezen.

Wat is er goed aan Weebly.com?

Geen programmering: u hoeft geen plakcode te schrijven of te kopiëren om verschillende functies of lay-outs op uw website te integreren. De sitebouwer maakt het gemakkelijk om webelementen en media aan uw website toe te voegen zonder kennis van webprogrammering.

Snel aan de slag: met Weebly kunt u uw site binnen enkele minuten starten. Kies gewoon een thema dat het beste bij uw website past, sleep en zet het neer, maak de nodige pagina’s en vul ze met inhoud, publiceer uw website rechtstreeks naar uw domein.

Domein & Hosting inbegrepen: het registreren van een domein en het beheren van een hostingaccount kan voor een beginner moeilijk zijn. Webhosting is inbegrepen bij elk hostingpakket, terwijl bij elk betaald abonnement een gratis domein voor één jaar beschikbaar is. U kunt ook gemakkelijk nieuwe domeinen registreren bij Weebly.

Premium ontwerpen: u kunt kiezen uit een breed scala aan premium thema’s van hoge kwaliteit en deze gratis gebruiken. Het bewerken en aanpassen van deze ontwerpen is eenvoudig met de bouwer. Je kunt ook je eigen thema importeren en aanpassen met Weebly.

Makkelijk te gebruiken Builder:  met een eenvoudige drag-and-drop-builder kunt u eenvoudig een breed scala aan widgets invoegen en functies aan uw website toevoegen. Met slechts één klik kunt u tekstvakken, titels, afbeeldingsgalerijen, knoppen, nieuwsbrief- en contactformulieren, kaarten, media (video, audio, documenten, bestanden), producten toevoegen en Google AdSense invoegen.

Wat is er slecht aan Weebly.com?

Je zit vast: Weebly biedt een gratis hostingservice voor de websites die met hun tool zijn gebouwd. Het probleem is dat u uw site niet naar een andere hostingprovider kunt verplaatsen. Je kunt het domein dat bij Weebly is geregistreerd zeker overdragen aan een andere registrar, maar de website kan niet worden verplaatst naar een andere server. Houd hier rekening mee bij het gebruik van deze sitebouwer.

E-mailservice: Weebly biedt geen gratis e-mailservice. U kunt nog steeds een zakelijk e-mailadres toevoegen, zoals [email protected], maar alleen via de Google App-service, wat extra kost.

Weebly Price & Prijzen

Bij Weebly heb je keuze uit vier verschillende abonnementen. Het gratis abonnement omvat een Weebly-websitebouwer, een gratis subdomein, gratis hosting met een opslaglimiet tot 500 MB en ondersteuning voor chatten en e-mailen. Dit plan is geweldig om de bouwer te testen en uit te proberen.

weebly plannen en prijzen

De premium-abonnementen beginnen vanaf $ 8,00 per maand en omvatten de Weebly-drag-and-drop-builder, een gratis domein voor een jaar, geen opslaglimiet, gratis hosting, maken het mogelijk om onbeperkte pagina’s te maken, Weebly-branding te verwijderen enzovoort. Het “Starter” -plan is geweldig voor het bouwen van een standaardsite met uw eigen aangepaste domeinnaam en uw eigen zakelijke e-mailadres. Het “Pro” -plan is ideaal voor lidmaatschapswebsites, terwijl het “Business” -plan het beste aansluit bij de behoeften van eCommerce-sites.

Weebly eCommerce – Maak een online winkel

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe goed en veilig het is om producten met Weebly te verkopen en hoe gemakkelijk het is om het in te stellen. Allereerst moet u er rekening mee houden dat u met elk premiumplan producten online kunt verkopen. Met de Starter kunt u tot 10 producten verkopen, met Pro tot 25 producten, terwijl er met het Business-plan geen limiet is aan het aantal producten dat u kunt toevoegen.

Met het Business plan kun je ook digitale producten verkopen. Dit plan omvat ook voorraadbeheer, verzending en belastingcalculator en de mogelijkheid om couponcodes aan uw winkel toe te voegen. Het Business-plan wordt geleverd met een SSL-certificaat, waarmee uw klanten rechtstreeks op uw domein kunnen afrekenen, waardoor hun informatie veilig blijft.

De winkel opzetten is eenvoudig. Ga in de Weebly-builder naar Winkel en klik op de knop Een winkelpagina toevoegen. Dit zal een nieuw menu creëren evenals een pagina waar u uw producten kunt toevoegen (set titel, prijzen, afbeeldingen uploaden, producthoeveelheid instellen, etc.). U kunt ook producten importeren uit een CSV-bestand.

Weebly online ondersteuning

Hoewel de sitebouwer eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, zal je als nieuweling waarschijnlijk op een bepaald moment wat hulp nodig hebben. U kunt via de telefoon, e-mail en chat hulp krijgen van het personeel van Weebly. U kunt ook bladeren door hun kennisbank en het communityforum voor snelle hulp.

Weebly e-mailservice

Hoewel u met een standaard hostingplan zonder extra kosten een aangepast zakelijk e-mailadres kunt maken, is deze functie bij Weebly niet gratis inbegrepen.

Weebly kan worden geïntegreerd met Google Apps for Business, wat jaarlijks $ 50 per gebruiker kost. Dit voegt de mogelijkheid toe om uw domein-e-mail te combineren met Gmail en heeft een complete set apps zoals agenda, opslag en chat. Met de Google Apps-suite hebt u overal toegang tot uw e-mail en kunt u uw website en e-mails vanaf één plek rechtstreeks vanuit Weebly beheren.

Weebly-thema’s & Ontwerpen

weebly thema's en ontwerpen

De Weebly-sitebouwer wordt geleverd met een breed scala aan thema’s en ontwerpen van hoge kwaliteit, die u gratis kunt gebruiken. Als geen van deze ontwerpen aan uw behoeften voldoet, kunt u thema’s kopen van andere websites (alleen Google Weebly-thema’s) en deze importeren in de Weebly-builder.

Alle thema’s die beschikbaar zijn op Weebly.com zijn mobielklaar (responsief) en SEO-vriendelijk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gebruikers problemen hebben met het bekijken van uw inhoud of dat zoekmachines uw website doorzoeken.

Weebly Free Site Builder

U kunt de Weebly-websitebouwer gratis uitproberen. Bovendien ontvang je een gratis subdomein (zoals http://uwsite.weebly.com) om je website te publiceren. U hoeft geen financiële informatie te verstrekken, tenzij u uw account wilt upgraden naar een betaald abonnement. Houd er rekening mee dat het gratis account beperkte hostingcapaciteit en functies heeft. Voor een gratis account kunt u bijvoorbeeld de eCommerce-functie niet gebruiken, kunt u de Weebly-branding niet uit de voettekst verwijderen en kunt u uw eigen domein ook niet verbinden.

Conclusie – Is Weebly voor jou?

Het is geen geheim dat Weebly niet voor iedereen is, maar voor diegenen die op zoek zijn naar een goedkope en eenvoudig te gebruiken oplossing om hun website te maken en te beheren, is Weebly zeker een goede optie om te overwegen. Zowel particulieren als kleine bedrijven kunnen met minimale inspanning en moeite hun website opzetten en onderhouden.

U kunt meer lezen over hoe gemakkelijk het is om een ​​website te maken met Weebly, in onze Weebly-gids.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector