CoreCommerce Review

CoreCommerce este un constructor de magazine online orientat către întreprinderi mici, mijlocii și la nivel de întreprindere care au nevoie de o platformă găzduită, scalabilă și sigură, care le permite să vândă în întreaga lume, în mai multe monede. CoreCommerce vine cu o caracteristică de gazdă chiar din cutie și permite integrări ale terților.


Până la sfârșitul acestei revizuiri CoreCommerce veți avea o imagine de ansamblu asupra capabilităților CoreCommerce, a schemei sale de prețuri și a aspectelor pozitive și negative ale acestei soluții de comerț electronic SaaS personalizabile..

Prezentare generală CoreCommerce

Bazat pe o tehnologie proprie de coșuri de cumpărături, CoreCommerce a fost înființat în 2001 de Matt DeLong. Compania are sediul în Brentwood, Tennessee, și găzduiește în prezent peste 13.000 de afaceri din 70 de țări diferite, ceea ce se datorează, de asemenea, mai multor caracteristici lingvistice și ale mai multor monede suportate de platforma CoreCommerce.

În decembrie 2015, CoreCommerce a cunoscut o schimbare în echipa sa de conducere și a asociat cu un grup de antreprenori cu scopul de a investi în dezvoltarea de produse și servicii pentru a se poziționa mai bine pe piața de comerț electronic SaaS eCommerce.

Caracteristici ale CoreCommerce

CoreCommerce vine cu un set larg de instrumente și funcții care toate contribuie la a vă ajuta să vindeți și să promovați produsele la nivel global. Printre cele mai notabile caracteristici ale CoreCommerce se numără:

 • Nivel 1 Conformitate PCI-DSS & SSL partajat gratuit: CoreCommerce oferă conformitate PCI și SSL partajat pentru a permite clienților dvs. să tranzacționeze în siguranță;
 • Uptime de 99%: găzduirea administrată de CoreCommerce oferă o disponibilitate ridicată magazinului online, precum și o lățime de bandă premium pentru o viteză fiabilă;
 • Sute de șabloane gratuite: nu toate șabloanele răspund, de fapt, doar 17 sunt, ceea ce restrânge în mod semnificativ opțiunile tale;
 • Asistență multilingvă și suport multi-monedă: vă permite să adăugați o componentă internațională la magazinul dvs. online; Ratele valutare sunt actualizări pe oră;
 • Instrumente de marketing încorporate: listă de corespondență încorporată & buletin informativ, integrare cu instrumente de marketing prin e-mail precum MailChimp, liste de dorințe, registru cadouri, program de recompense, vânzare produse pe Facebook, Magazin de încredere Google, capacități de partajare socială, platformă de blog încorporată, etc .;
 • Instrumente de conversie pentru vizitatori: creați cupoane, instrument de comparare a recenziilor de produse, caracteristici bune ale produsului (vizualizate recent, vizualizate ultima dată, produse conexe etc.), încărcări nelimitate de fotografii ale produsului, opțiuni de căutare avansate, prețuri bazate pe cantitate, economisire a coșului abandonat, checkout de o pagină , permiteți clienților să se conecteze cu conturile Facebook, Twitter sau Google;
 • Gestionarea inventarului: import / export / actualizare lot de informații despre produs, urmărirea stocurilor, articole de stocare / stocuri reduse stocate prin e-mail, log-in-uri ale furnizorilor, comenzi de furnizare de la panoul de administrare;
 • Gateway-uri de plată integrate: procesarea majoră a plăților cu cardul de credit, posibilitatea de a accepta plățile prin certificat cadou sau ordin banal;
 • livrare & îndeplinirea comenzii: integrări de transport internațional disponibile, tipărire ușoară a etichetelor de transport, opțiuni de livrare prin picătură, oferte exacte de transport
 • Instrumente SEO & analitice: integrare Google Analytics, statistici de afiliere, rapoarte de vânzări, rapoarte de utilizare a cupoanelor, rapoarte de cuvinte cheie și termeni de căutare, raport de utilizare a lățimii de bandă, rapoarte fiscale și diverse alte rapoarte;
 • Integrare cu alte piețe: vindeți produsele pe Amazon, eBay, Facebook.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile CoreCommerce, pentru o listă cuprinzătoare de funcții, puteți descărca Documentul complet de caracteristici al platformei Core Commerce.

Planuri CoreCommerce & Prețuri

Toate planurile CoreCommerce vin cu aceleași caracteristici, limitele pot fi găsite doar în ceea ce privește numărul de produse permise și numărul de conturi de e-mail, lățimea de bandă și stocare oferite. Dacă vă depășiți limitele de stocare, așteptați să plătiți taxe de băutură la fiecare Gb suplimentar pe care îl utilizați.

CoreCommerce oferă un proces gratuit de 15 zile pentru a-și demonstra platforma. Pentru a vă înscrie la proba gratuită, nu vi se cere să trimiteți detaliile cărții de credit.

Alte planuri sunt aranjate în cinci niveluri de preț, după cum urmează:

Pionier: vinde la 36 USD / lună (facturare anuală), permite 300 de produse, 5 conturi de e-mail, lățime de bandă de 4 GB și stocare de 1 Gb.

Avansat: vinde la 81 USD / lună (facturare anuală), permite 2.000 de produse, 10 conturi de e-mail, lățime de bandă nelimitată și 5 GB stocare.

Profesionist: vinde la 123 USD / lună (facturare anuală), permite 6.000 de produse, 15 conturi de e-mail, lățime de bandă nelimitată și 10 GB stocare.

Premier: vinde la 176 USD / lună (facturare anuală), permite produse nelimitate, 25 de conturi de e-mail, lățime de bandă nelimitată și stocare de 50 GB.

Afacere: vinde la 526 USD / lună (facturare anuală), permite produse nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, lățime de bandă nelimitată și stocare nelimitată.

Facturarea lunară este de asemenea disponibilă, dar așteptați-vă la o reducere de preț de cel puțin 10% la planurile lunare. Planurile Enterprise beneficiază de gazduire semi-dedicată, în timp ce organizațiile non-profit se pot bucura de o reducere de 50% la toate planurile.

Asistență clienți la CoreCommerce

Asistența clienților CoreCommerce se bazează în afara SUA și este disponibilă prin telefon, prin e-mail / bilet de asistență și chat live (disponibil în admin). Site-ul companiei are o bază de cunoștințe bine păstrată, unde puteți căuta informații pe subiecte.

Tutoriale video sunt în prezent în lucru și, deși site-ul oferă și un forum comunitar CoreCommerce, nu am găsit acolo niciun mesaj activ pentru membrii.

CoreCommerce are o prezență pe rețelele de socializare, vă puteți conecta cu ei pe Facebook și Twitter.

Pro-uri & Contra CoreCommerce

CoreCommerce este bogat în caracteristici necesare pentru lansarea și creșterea unui magazin online, dar rămâne în urmă concurenței cu limitări la resurse.

Pro-uri

 • Nivel 1 Conformitate PCI-DSS;
 • Asistență multilingvă & suport multi-monedă;
 • Suport bun pentru clienți;
 • Proces gratuit de 15 zile;
 • Multe integrări ale terților;
 • Gestionarea robustă a inventarului și caracteristicile produsului.

Contra

 • Limitări ale produselor, stocării și lățimii de bandă;
 • Fără CDN integrat;
 • Șabloane învechite;
 • Reclamații cu privire la perioadele de oprire și la interfața de administrare dificil de navigat.

În general, CoreCommerce ocupă un nivel ridicat de asistență pentru clienți și numeroasele integrări de la terțe părți pe care le suportă – așa cum vom vedea în concluzia noastră – nu este în concordanță cu cele mai bune soluții de eCommerce disponibile astăzi..

Concluzii privind revizuirea CoreCommerce

Deși CoreCommerce are instrumentele și funcțiile care vă pot ajuta să construiți și să promovați un magazin online, din păcate, acesta rămâne în urmă concurenților în anumite funcții importante. Limitările impuse produselor, stocării și lățimii de bandă o poziționează mult în spatele BigCommerce, de exemplu, care oferă produse nelimitate, stocare, lățime de bandă și conturi de personal pe toate planurile.

O altă problemă este administratorul site-ului CoreCommerce, care este greu de navigat și face ca personalizarea să se simtă ca o sarcină. Lipsa unei rețele de livrare de conținut este un alt loc slab pentru CoreCommerce.

Vă recomandăm cu tărie să testați singuri platforma înainte de a vă angaja cu un plan, cu accent special pe componentele de administrare și personalizare ale platformei..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map