10 cei mai buni furnizori de gazduire web ieftine

01.06.2020
Cel mai bun gazduire '10 cei mai buni furnizori de gazduire web ieftine
0 16 мин.

cel mai bun web-hosting-2019


Pentru a permite altor persoane să vadă site-ul dvs. pe internet, aveți nevoie de o gazdă web. Ceea ce fac în mod esențial furnizorii de găzduire web este că stochează fișierele site-ului dvs. web pe serverele lor web (computere speciale conectate la o rețea de mare viteză) și oferă acces la site-ul dvs. oricând vizitatorii introduc numele dvs. de domeniu în browserele lor web.

Gazduirea web este un serviciu omniprezent și diversificat, care este disponibil pentru oricine dorește să lanseze un site web. Găzduirea web este pusă la dispoziția clienților prin planuri de găzduire cu diferite funcții (spațiu pe disc, lățime de bandă, RAM, CPU) și servicii complementare de găzduire (copii de rezervă, actualizări, înregistrare a numelui de domeniu, etc.) incluse în aceste planuri pentru o taxă lunară sau anuală recurentă..

În ultimii câțiva ani, industria de gazduire a cunoscut o diversificare a serviciilor sale în parte datorită apariției de noi tehnologii și, în parte, schimbării cererilor consumatorilor și creșterii concurenței între furnizorii de servicii de găzduire. Astfel, au apărut mai multe opțiuni de găzduire specializate (de exemplu, hostingul optimizat WordPress), iar prețurile pentru cele mai utilizate planuri de găzduire au scăzut.

Top 10 cele mai ieftine furnizori de găzduire web

Pe piața de găzduire ieftină în acest an? Am ales cei mai buni furnizori de hosting ieftine pentru tine.

Web Host
Cel mai mic pret
Bani înapoi
Domeniu gratuit

1cel mai bun gazduire web ieftina2,75 USD / lună45 zile
2cel mai bun gazduire web ieftina3,95 USD / lună30 zile
3cel mai bun gazduire web ieftina3,99 USD / lună90 zile
4cel mai bun gazduire web ieftina1,99 USD / lună30 zile
5cel mai bun gazduire web ieftina3,99 USD / lună30 zile
6cel mai bun gazduire web ieftina3,95 USD / lună30 zile
7cel mai bun gazduire web ieftina3,15 USD / lună30 zile
8cel mai bun gazduire web ieftina4,95 USD / lună30 zile
9cel mai bun gazduire web ieftina5,00 USD / lună30 zile
10cel mai bun gazduire web ieftina2,95 USD / lună30 zile

Ideea că o bună găzduire nu trebuie să fie costisitoare devine încet-încet un element important în industrie. Într-adevăr, în cea mai mare parte, serviciile generale de găzduire sunt disponibile la prețuri cu adevărat favorabile bugetului. În sensul acestui articol, ne vom concentra asupra celui mai ieftin plan de găzduire partajat disponibil la fiecare cele 10 companii de găzduire că vom acoperi.

1. HostGator

Hostgator-best-ieftine-web-hosting

HostGator

HostGator este un nume bine cunoscut în industria de găzduire care a reușit să ofere servicii de găzduire de calitate totodată, menținând costurile reduse. În funcțiune din 2002, compania a câștigat numeroase premii ale industriei, marcând angajamentul lor pentru calitate.

Planul lor de găzduire partajat la nivel de intrare – Hatchling – costă 3,45 USD / lună și include: spațiu pe disc și lățime de bandă neschimbate, găzduire pentru 1 domeniu, backup-uri instantanee, fără perioadă de angajament, garanție de returnare a sumelor de 45 de zile, Google AdWords și Yahoo / Credite publicitare Bing (100 USD fiecare), baze de date MySQL nelimitate, instalare WordPress cu 1 clic, conturi de email nelimitate, acces SSH, inclus ImageMagick, streaming audio-video acceptat, posibilitatea de a activa SpamAssassin, software de creare a site-urilor Soholaunch, cea mai recentă versiune cPanel, hotlink protecție, IP Deny Manager, funcții de comerț electronic etc.

Pentru și mai multe funcții, puteți consulta planurile de găzduire de nivel superior (Baby and Business) ale HostGator sau puteți alege oricare dintre planurile lor de gazduire VPS, dedicate, cloud sau pentru revânzători.

Fie că aveți nevoie de găzduire pentru un blog sau un site de comerț electronic, pachetele de găzduire prietenoase cu bugetul de la HostGator vă vor oferi toate serviciile de găzduire de care site-ul dvs. web trebuie să funcționeze la performanțe maxime. – citiți recenzia noastră HostGator

2. BlueHost

bluehost cea mai bună găzduire webBlueHost este compania emblematică de găzduire a site-urilor WordPress și recunoscută de industria de hosting ca un furnizor de hosting de calitate. Oferă tot felul de servicii de găzduire, dar planurile lor de găzduire partajate și optimizate de WordPress sunt cele mai populare oferte.

Cel mai accesibil plan de gazdă partajat este planul de bază, care costă 2,75 USD / lună. Acest plan include găzduirea pentru 1 site-ul web, 50 GB spațiu pentru site-ul web, lățime de bandă neschimbată, 1 domeniu gratuit, 5 conturi de e-mail și 100 MB stocare pentru fiecare cont. Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire partajat nelimitat, BlueHost aliniază alte două planuri de găzduire partajate care vă vor satisface cerințele. Toate planurile de găzduire partajate vin cu copii de rezervă automate gratuite, cPanel inclus, CloudFlare încorporat în contul dvs., acces SSH.

Dacă veți avea vreodată nevoie să faceți upgrade la un VPS sau un plan dedicat, puteți face acest lucru cu un singur clic, deoarece planurile de găzduire la BlueHost sunt proiectate cu o scalabilitate ușoară în minte.

O altă caracteristică importantă a planurilor de găzduire partajate ale acestei companii de găzduire este mecanismul de protecție a resurselor care împiedică site-urile să utilizeze resurse excesive în detrimentul altor site-uri web găzduite pe același server. Astfel, site-urile web care utilizează resurse sunt alocate temporar sistemelor izolate pentru a proteja performanța site-urilor vecine. – citiți recenzia noastră BlueHost

3. Gazduire InMotion

cel mai bun hosting webPe scena de găzduire web din 2001, InMotion Hosting își propune serviciile în principal pentru utilizatorii de afaceri și companii. Chiar și planurile lor de găzduire partajate sunt marcate ca planuri de găzduire de afaceri care oferă funcții de top.

Cel mai ieftin pachet de găzduire la InMotion Hosting este planul Lansare, care costă 5,99 USD / lună. Este puțin mai scump decât cele mai ieftine pachete la precedentele două companii de găzduire care fac obiectul articolului nostru, dar vin cu funcții care satisfac și nevoile de afaceri. Prin urmare, planul Lansare include: unități SSD gratuite, nume de domeniu gratuit, backupuri gratuite de date, acces SSH, spațiu pe disc nelimitat și transferuri lunare, 2 site-uri web pe 1 cont, credit publicitar gratuit de 250 USD, constructor de site-uri BoldGrid, WP-CLI, Google Integrare de aplicații, hardware pentru clasa de afaceri, panou de control cPanel, WordPress, Joomla sau PrestaShop instalate, e-mail SpamSafe, instalator cu 1 clic, etc..

O garanție de returnare de 90 de zile este oferită cu toate planurile de afaceri ca o garanție de calitate pentru serviciile lor.

Fiind o companie de servicii complete de găzduire, InMotion oferă o gamă largă de pachete de hosting disponibile, de la hostinguri comune la hosting optimizat WordPress și chiar gazduire pentru revânzători. – citiți recenzia noastră de găzduire InMotion

4. iPage.com

ipage cel mai bun web hostingCând vine vorba de găzduire la prețuri accesibile, nu există aproape concurență pentru iPage. Este probabil cel mai bun buget de găzduire disponibil în prezent pentru prețul promoțional de 1,99 USD / lună. Vă puteți întreba dacă există vreo substanță în spatele acestui preț atractiv, dar iPage oferă un serviciu de găzduire partajat încărcat cu funcții uimitoare.

Iată ce puteți obține la iPage pentru 1,99 USD / lună: spațiu pe disc nelimitat, conturi de email nelimitate, lățime de bandă scalabilă, nume de domeniu nelimitate permise, baze de date MySQL nelimitate, înregistrare gratuită de domeniu timp de 1 an, panou de control vDeck, constructor de site optimizat pentru mobil, 1 -click instalator WordPress, sisteme de gestionare a conținutului (Joomla!, Drupal, WordPress), sute de șabloane și teme, galerii foto, raportare a traficului site-ului, etc..

În ceea ce privește marketingul, iPage vă oferă 100 de dolari pentru anunțurile Yahoo / Bing și încă 100 de dolari pentru Google AdWords, un număr de telefon fără taxă (numai în SUA) și acces la instrumente de marketing SEO.

Dacă doriți să adăugați funcții de comerț electronic pe site-ul dvs. web, iPage aliniază o serie de coșuri de cumpărături (AgoraCart, OpenCart, ZenCart, PrestaShop, OSCommerce, etc.), instalatori ușor de un clic și integrare PayPal.

În afară de acest plan nelimitat de găzduire partajat, puteți face upgrade la alte planuri de găzduire, inclusiv hostingul WordPress, VPS și hosting dedicat. – citiți recenzia noastră pentru iPage

5. JustHost

cel mai bun web hostingGăzduirea nu trebuie să fie complicată și JustHost se străduiește să demonstreze exact asta. Compania a fost fondată în 2008, și ulterior achiziționată de Endurance International Group.

JustHost este relativ nou în industrie, dar a fost suficient de lung pentru a marca. Planurile lor de găzduire partajate urmăresc să ofere o funcționalitate completă de găzduire chiar și pentru persoane fizice sau companii care au un buget restrâns.

Pachetul lor de găzduire cel mai ieftin, Basic, este disponibil pentru 3,75 USD / lună și aliniază următoarele caracteristici: 50 GB spațiu pe disc, găzduire pentru 1 site-ul web, lățime de bandă nemodificată, 1 nume de domeniu gratuit, 5 cont de e-mail cu 100 MB de stocare pentru fiecare. JustHost oferă, de asemenea, 3 soluții diferite de e-mail, panou de control cPanel, Secure Shell Access, protecție la conexiunea rapidă, protecție SpamAssassin, statistici ale site-ului etc. Funcționalitatea comerțului electronic poate fi de asemenea realizată prin coșurile de cumpărături oferite cu planul și instalările cu 1 clic..

JustHost oferă planuri de găzduire la prețuri accesibile, nu numai cu planurile lor de găzduire partajate, ci și în cadrul VPS-urilor și al nivelurilor dedicate de găzduire. – citiți recenzia noastră JustHost

6. FatCow

Fatcow cel mai bun web hostingFatCow oferă acum 10 ani servicii de găzduire, iar obiectivul principal al serviciilor lor este de a oferi servicii de găzduire simple și ieftine, care pot fi gestionate cu ușurință chiar și de către cei care sunt mai puțin versați în probleme tehnice. Întregul concept al site-ului lor web se învârte în a face ca serviciile de găzduire să pară accesibile oricui, chiar și non-profesioniști.

Cel mai ieftin plan FatCow costă 49 ​​USD / an și vine cu „oodles” (nelimitat) de spațiu pe disc și lățime de bandă, adrese de e-mail nelimitate, nume de domeniu gratuit, încărcarea arhitecturii serverului echilibrat, backupuri zilnice, coșuri de cumpărături, server securizat SSL, instrumente SEO, PayPal integrare, vrăjitori de instalare a aplicațiilor, instrumente de construire a site-urilor, click și clic, credit publicitar, stocare cloud și suport 24 × 7.

Dacă îți depășești planul de găzduire partajat la FatCow, poți trece cu ușurință la un VPS sau la un plan dedicat, fără niciun fel de supărare sau să treci prin dificultatea de a migra către o altă gazdă.

Fie că construiți un site web pentru prima dată sau dețineți deja abilitățile necesare pentru a construi un site, simplitatea FatCow vă permite să vă ocupați perfect de toate sarcinile legate de găzduire. – citiți recenzia noastră FatCow

7. HostMonster

hostmonster cel mai bun găzduire webHostMonster oferă servicii de găzduire începând cu anul 2005. Acestea oferă servicii de găzduire partajate, VPS și dedicate în mai multe pachete de gazdă concepute pentru a satisface o varietate de nevoi.

Pachetul lor de găzduire cel mai ieftin, pachetul Basic, începe de la 4,95 USD / lună și vine cu aceleași oferte în ceea ce privește spațiul pe disc, lățimea de bandă și e-mailul oferit de pachetul BlueHost Basic și pachetul JustHost (găzduire pentru 1 domeniu, lățime de bandă neschimbată, 50 GB spațiu pe disc , 5 adrese de e-mail și 100 MB stocare pentru fiecare). De asemenea, sunt furnizate un nume de domeniu gratuit, panoul de control cPanel, un constructor de site-uri gratuit, instalarea WordPress cu 1 clic, 100 de dolari Yahoo / Bing și 100 $ de credit Google AdWords..

La HostMonster, puteți avea acces la 100 de plugin-uri, teme și aplicații open-source pe piața MOJO și puteți instala tot ce aveți nevoie cu un singur clic.

Dacă planul de găzduire partajat la nivel de intrare nu este suficient pentru site-ul dvs. web, aveți alte două opțiuni de găzduire partajate pe care le puteți verifica sau puteți opta pentru un VPS sau un plan dedicat. – citiți recenzia noastră HostMonster

eHost.com

Avertisment: eHost.com nu mai acceptă clienți noi!

ehost cel mai bun web hosting

eHost este prezent în scena de găzduire web din 1998, astfel, au acumulat o experiență semnificativă în furnizarea de servicii de găzduire web. Platforma lor găzduiește peste un milion de site-uri web, datorită planului bogat de găzduire partajat pe care îl oferă pentru un preț ușor de buzunar.

Compania se concentrează pe simplitate și își propune să atragă clienții care caută un plan de gazduire partajat la prețuri accesibile, care să găzduiască site-uri web mici și mijlocii. Prin urmare, acestea oferă un singur plan nelimitat de găzduire partajat, care costă 2,75 USD / lună.

În ceea ce privește funcțiile, planul de găzduire partajat de eHost vine cu spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată, domenii permise nelimitate, conturi de e-mail nelimitate și baze de date MySQL nelimitate. În plan este inclus și un nume de domeniu gratuit.

În afară de acestea, compania oferă și cPanel, o selecție de coșuri de cumpărături, constructor de site-uri de drag and drop cu mii de șabloane, integrare PayPal, servere echilibrate de încărcare, software de analiză a site-ului, suport 24 × 7 pe toate canalele (telefon, e-mail, chat), verificarea virusului etc.

Înțelepțit pentru marketing, puteți profita de ghiduri de marketing online și de 100 USD de credit oferite pentru anunțurile plătite Yahoo / Bing, toate incluse în planul dvs. – citiți recenzia noastră eHost

HostClear

Avertisment: HostClear nu mai acceptă clienți noi!

hostclear cel mai bun web hostingHostClear este un furnizor de găzduire partajat, care se concentrează pe oferirea unui singur plan de hosting integral inclusiv pentru blogul, site-ul dvs. web sau micul site de comerț electronic..

În loc să își răspândească serviciile de găzduire în mai multe planuri de găzduire, acestea oferă un singur plan de găzduire partajat la prețul lunar de 2,99 USD. Spațiul de stocare și lățimea de bandă pe care le oferă nu sunt modificate și vă permit să găzduiți domenii nelimitate pe contul dvs., precum și baze de date nelimitate..

Acestea oferă panoul de control standard al industriei cPanel, alegerea coșurilor de cumpărături, integrare PayPal, instrument de raportare a traficului site-ului, credit de marketing gratuit, instrumente de verificare a virusurilor, constructor de site-uri drag and drop, nume de domeniu personalizat, expert de configurare blog, acces la mii de șabloane , etc.

Singurul dezavantaj al HostClear este că nu aveți opțiunea de a trece la VPS sau la planuri dedicate atunci când site-ul dvs. depășește planul de găzduire partajat. Acesta este un dezavantaj pe care îl veți întâlni cu orice furnizor de hosting care oferă doar planuri de găzduire partajate (de exemplu, eHost). Prin urmare, dacă nu intenționați să extindeți prea mult site-ul dvs. sau nu prevedeți o creștere rapidă pentru site-ul dvs. web, puteți opta pentru pachetul de hosting comun de HostClear. Dacă totuși intenționați să vă dezvoltați site-ul și să atrageți tot mai mulți vizitatori, ar trebui să optați pentru o companie de găzduire care să ofere întregul spectru de planuri de găzduire. – citiți recenzia noastră HostClear

IdeaHost

Avertisment: IdeaHost nu mai acceptă clienți noi!

cea mai bună găzduire webLa fel ca HostClear, IdeaHost este, de asemenea, o companie de găzduire distribuită doar pentru hosting, deci aceleași recomandări menționate la HostClear sunt valabile și pentru IdeaHost..

Planul de găzduire partajat al IdeHost este, de asemenea, un plan nemodificat (spațiu pe disc și lățime de bandă nemodificată, nume de domeniu nelimitate și baze de date MySQL) și este inclus cu cPanel inclus. Este inclus un nume de domeniu gratuit (timp de 1 an), un constructor de site gratuit (până la 6 pagini) și acces la șabloane și vrăjitori de configurare (blog, galerie foto). Aveți opțiunea de a alege între mai multe coșuri de cumpărături pentru a adăuga unele funcții de comerț electronic pe site-ul dvs. și a integra PayPal ca metodă de plată.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de promovare a site-ului dvs., IdeaHost vă acordă acces la ghiduri de marketing online și aruncă un credit publicitar de 100 USD (Yahoo / Bing), astfel încât să puteți comercializa site-ul dvs..

Asistența clienților este disponibilă pe toate canalele (e-mail, chat, telefon) 24 × 7. – citiți recenzia noastră IdeaHost

Concluzie

Industria de găzduire este abundentă în planuri de găzduire partajate la prețuri accesibile, iar majoritatea companiilor de găzduire oferă planuri nelimitate cu un arsenal de caracteristici pentru a construi, promova și păstra site-ul dvs. în siguranță, fără a fi o povară financiară pentru dvs. sau pentru afacerea dvs..

Puteți observa similitudini între designul și serviciile oferite de unele dintre companiile de gazduire discutate în articol. Un motiv este faptul că unele companii sunt doar mărci diferite ale aceleiași companii-mamă (de exemplu, BlueHost, IdeaHost și HostClear sunt deținute de Endurance International Group), un alt motiv este că există anumite standarde de calitate în industria de gazduire pe care furnizorii de găzduire de încredere vor primi în conformitate cu (de exemplu furnizarea cPanel).

Imagine prezentată: Freepik.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector